PDA

View Full Version : проблем с експорт на флаш

Stoyan Georgiev
03-11-2011, 23:54
писах вече на 3-4 места, пиша и тук евентуално ако някой може да даде идея - за хора разбиращи от видео обработване и флаш...

имам един клип на флаш - анимация

трябва ми да го експортна в ави

експортвам го през флаша но тъпата музика се разминава зверски много с клипа

поне 7-8 секунди

явно се променят кадрите в секунда, но уж ги овъррайдвам при експорта и му ги задавам ръчно колкото са си на флаша - но НЕ СТАВА ПАК

пробвах с 3 различни конвертора от флаш да експортна ави-то но или се чупи видеото - дава бъгове на места - или се разминава пак аудиото с картината

тъй като музиката почва и си звучи както трябва - явно проблема е във FPS-то на експортнатото видео - удължава се в някои случаи от 1.30 до до цели 2 минути !

някой има ли идея какво да правя, че вече се отчаях!

morfius
04-11-2011, 00:49
писах вече на 3-4 места, пиша и тук евентуално ако някой може да даде идея - за хора разбиращи от видео обработване и флаш...

имам един клип на флаш - анимация

трябва ми да го експортна в ави

експортвам го през флаша но тъпата музика се разминава зверски много с клипа

поне 7-8 секунди

явно се променят кадрите в секунда, но уж ги овъррайдвам при експорта и му ги задавам ръчно колкото са си на флаша - но НЕ СТАВА ПАК

пробвах с 3 различни конвертора от флаш да експортна ави-то но или се чупи видеото - дава бъгове на места - или се разминава пак аудиото с картината

тъй като музиката почва и си звучи както трябва - явно проблема е във FPS-то на експортнатото видео - удължава се в някои случаи от 1.30 до до цели 2 минути !

някой има ли идея какво да правя, че вече се отчаях!

Експорт без звук, експорт на звука отделно и после ги насложи с муви мейкъра или някоя подобна.
Все ще го нацелиш след няколко опита звука.

dimitar_vd62
04-11-2011, 02:00
Any Video Converter

kompir
04-11-2011, 11:50
ТОВА (http://zamunda.net/details.php?id=89205&hit=1) колега ти трябва.