View Full Version : За душите им...
Последен марш (http://www.youtube.com/watch?v=81OLfDmvhaw)
По този повод се сещам за баща ми когато цитираше неговият дядо:
"Мамка им сръбска...искаха да ни изненадат, но незнаеха какво ги чака"
Е тази война е показател за българският дух!
Alfa User
05-11-2011, 14:21
Шапки долу !
Вечна памет !!! :bg:
Българийо, за тебе те умряха
Една бе ти достойна зарад тях
И те за теб достойни, майко бяха...
Ники хубава тема, но младите не разбират от патриотизъм...те си мислят, че е нещо свързано с комунизъм!
Ники хубава тема, но младите не разбират от патриотизъм...те си мислят, че е нещо свързано с комунизъм!
Не всички, Боби, не всички! Някои разбират.
Няма как да не обичаш тая земя, която дядо ти с гърди е защитавал!
За да се прибере след това вкъщи ако бог го пожали и да рови с ралото в тая същата земя за хляба си! В същата тая земя, дето след това ще легне завинаги! Както и неговият дядо преди това, както и ние един ден...
Защо да няма патриотизъм, какво лошо има в него?
Идеализираш майка си, идеализираш вярата си, нормално е да е така и с родината ти!
Апогеят на това е да се жертваш за идеала си - родината. Правили са го много хора, много пъти. Техните души споменаваме...
"...Спете в мир!"
Поклон пред светлата им памет.
Искам повече хора да тачат булгарското, а не да се отричат от него без да знаят, какво е коствало това на дедите им.
Това е друго време,други хора(идеалисти) няма нищо общо със настоящето.Бог да се смили за душите им.
Това е друго време,други хора(идеалисти) няма нищо общо със настоящето.Бог да се смили за душите им.
Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние го обръщаме- Васил Левски.
Няма друго време, нашето време е настоящето, а другото е това, което сме изпуснали и не сме направили, или това, което е минало!
Аз съм на 24 г. ако за теб съм млад (мисля , че съм) значи грешиш . :tongue2: :bg: :bg: :bg: :bg: :bg: :bg: