View Full Version : Защо пък да не си купя и КуВе :)
На шега на майтап днес си взех едно КуВе,бяло като пуканка 2000г. състояние гробно но пък си е чаровно.Утре ще видя за какво иде реч,на първо четене,дебитомер и сонда,външни забележки и доста виещи лагери отзад,ще прегледам колата и тогава ще се разбере нейната съдба :boost:
Дано да си е струвало! И дано добре даси я спазарил! Че като знам младежите дето и се яхаха.....
Честито! Дано я съживиш!!!
Красота!
Да ти е честита!
на вид е супер не дадаха ли поне и предни такива джанти мн добре стоят :)
на вид е супер не дадаха ли поне и предни такива джанти мн добре стоят :)
С 4-те джанти е,просто несъм направил нова снимка,даже и бялата лента на предния прозорец е махната :bouncing_smiley:
thecleaner
06-11-2011, 10:39
На шега на майтап днес си взех едно КуВе,бяло като пуканка 2000г. състояние гробно но пък си е чаровно.Утре ще видя за какво иде реч,на първо четене,дебитомер и сонда,външни забележки и доста виещи лагери отзад,ще прегледам колата и тогава ще се разбере нейната съдба :boost:
А така Киро ще се върнеш в правата вяра, че с тия кюмурници само се мъчиш :) Честито.
badmadafaka
06-11-2011, 10:40
Да ти е честито... Доста хора ходиха да го гледат това и определението, което и ти самия даваш определено всички без изключение го дадоха същото, ама пък като ти се занимава нищо не пречи да стане слънчак :)
И аз я гледах тая ... хареса ми цената и цвета не е лош ... дано да я видим на някой събор
Stoyan Georgiev
06-11-2011, 11:00
е кире, честитка :)
къв' е тоя немски коптор дет си го изредил до другите коли бре :shocked::shocked:
Днес ще се реши съдбата на КуВе-то,след малко отивам да го закачам на пц-то и да го разгледам обстойно,ще пресметна какво ще ми струва да стане кола и ако сумата е в рамките на разумното колата няма да се разпарчетоса... в противен случей минава в определения раздел. :(
Честито, цвета е страшен.
badmadafaka
06-11-2011, 13:00
Лошото при алфите (особено тези с бензинови мотори) е, че попадне ли на мърляч собственик веднъж, след това каквото и да и правиш, няма да е кола. Лично мнение, дано решиш да я правиш, защото фейслифтово куве определено си е рядкост... :drool:
alfatras
07-11-2011, 18:33
Много красива!!!Да ти е честита и дано сърцето не се е предало!
Айде честито Кире,дано да не е голям труп.:gayfight:
Честито и от мен колега, дано да успееш да го стегнеш и да си го караш с кеф ;)
Честито Кире!
Стискам палци да живее! :bravo:
Furious 155
08-11-2011, 12:20
QV-то е с потенциал, стига да е останал ресурс в агрегата му!
Сега остава да кажеш в какво здраве е. :bravo:
WhitePower
08-11-2011, 12:35
QV-то е с потенциал
колко да е потенцяла му :) :gayfight:
Не знам колко да е... ама ще ти отива на ника 8)
На Аско честито и дано има данни за кола това QV :)
badmadafaka
08-11-2011, 13:28
Ми поне толкова, че да доставя кеф от шофирането му... Не всичко се свежда до това, да биеш от стената някакви "наточени бегачки" (което си е добре като усещане най-вероятно и не искам да го подценявам, но по друг повод съм писал историята за скайлайн-а и наточения голф 2 - ако ще и с 12 рейса да пада ГТР-а, собственика му си "кара джета" и си се кефи, а на тоя с голфа, въпреки, че бие колата на колите с кола, която със се тунинга струва колкото джантите на оная, скайлайна най-вероятно му е детската неосъществена мечта, па ако ще и да пада с 12 тролея...) :handshake:
За жалост се струпват доста неща за оправяне... Мотора като цяло работи добре но е духнал гарнитура,духа от капачката и щеката иначе пък не тропа,трака или нещо такова.
Жалко е найстина но колата ще мине в раздела за авточасти....
Като духа от капачката значи е духнал гарнитура ??
Аз пък залагам на сегменти но щом няма да се прави все тая
Като духа от капачката значи е духнал гарнитура ??
Не просто съм го написъл малко неразбираемо :)
---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:13 ----------
Аз пък залагам на сегменти но щом няма да се прави все тая
Ами и аз мисля че са заминали сегментите но преди да се отвори мотора няма как да се каже на 100%.
Щом разни палавници са я карали...
Сегментите сигурно са станали калаени!:hehe:
нз аз до ся на 2 кувета съм виждал да си духа яко 3-тото е моето та си мисля ,че нямам проблем а то кво се оказва .... не би ли следвало да няма компресия колата ? все пак си има картерна вентилация и трябва да си духа няма как(поне според мен де) по 1 време моята даже хвърляше капки масло като отворя капачката и въпреки всичко си вървеше до 4-та заедно с бертоне турбо(193) сега го нямам тоя проблем чудно как от самосебе си се оправи ама знам ли .. компресия си има колата не вярвам да са сегменти ..масло не пипа грам поне от щеката което мога да преценя
Furious 155
08-11-2011, 23:07
Първо измери компресията на цилиндрите и после ще видиш ще се разпарчетосва ли!
Да бе не го убивай:spoko:.... явно нещо те е грабнало....
Може маслото да уплътнява и пак да си има компресия с предния ми двигател беше така ... но все пак ако ще го разфасоваш си запазвам 2-та датчика за ABS-a и биела евентуално ... абе ще те намеря , като установя и другите работи :)))
как да уплътнява ? нали я мериш на загрял мотор по скоро не трябва да духа от щеката според мен..поне не мн ... я разкажи какво се случи с предния ти мотор да знаем и ние дали има проблем или няма ??? че и за всички е важно не само за колегата
Ами на предния ми мотор в крайна сметка му направих основен но преди това си гореше масло като за световно и определено не беше от гумичките на клапаните ... не съм забелязал да духа нито от капачката нито от щеката за маслото ... обаче като мерихме компресията на всичките цилиндри беше 14 и нещо обаче в крайна сметка му изтропаха и биелни лагери и го отворихме целия и сегментите бяха заминали ... смених света и накрая си купих QV хаха
кажи честно кувето си духаше като сешоарче нали хахаха :)
Не стария ми двигател беше 1.4 ... сега вече съм с QV но и при 2-та двигателя нищо от никъде не ми е духало освен от ауспуха