View Full Version : Сервиз в Пловдив
бай Илия
15-10-2006, 01:45
Привет на ФОРУМА!От един месец съм собственик на 146 1.4TS.Едни майстори ми смениха агренажа,ама като чета за фиксатори на валовете и тн. започвам да се замислям да не сменя майсторите....Та на въпроса ,къде в Пловдив могат да проверят дали правилно е зацепен ремъка(ако не е да го презацепят) и да видят този пусти вариатор от него ли е тракането или от повдигачите.За Динекспрес не чувам добри отзиви :? Благодаря предварително за компетентните отговори.
На гърба на механотехникума това лято ме заведоха при един майстор,останах страшно доволен от него.От ВСИ по новия надлез,след него на дясно към Механотехникума (или към Нептун ако ти е по-лесно да се сетиш) ,на първия сфетофар (където започва паважа) продължаваш направо,след това първата в дясно.Ще видиш халетата,те са към 6-7 ,някъде в средното се пада и човека се казва Коко. При него сменях ремак на Рено (и доста други работи и прави) ,също така и доста неща по Алфа,доволен съм много.
Ivo Skoklev
15-10-2006, 10:22
Вариатора може да ти го погледнат и в сервиза срещу Bricolage,аз там ходих на диагностика и пича разбира от Алфи,самия той кара такава,поне ще те светне за много работи
Не бери грижа за тракането в повечето случаи се оказва вариатора,но не е проблем че трака...
Привет на ФОРУМА!От един месец съм собственик на 146 1.4TS.Едни майстори ми смениха агренажа,ама като чета за фиксатори на валовете и тн. започвам да се замислям да не сменя майсторите....Та на въпроса ,къде в Пловдив могат да проверят дали правилно е зацепен ремъка(ако не е да го презацепят) и да видят този пусти вариатор от него ли е тракането или от повдигачите.За Динекспрес не чувам добри отзиви :? Благодаря предварително за компетентните отговори.
ей нали ти обясних къде да идеш, аре ако не се видим ще си пишем :D
Колега със сигурност могат да ти проверят дали ти е Зацепен правилно ремъка в ДИНЕКСПРЕС,а За вариатора...Вервай ми от него ти е тракането!АЗ ходих да ми погледнат повдигачите и не беше от тях...
бай Илия
16-10-2006, 12:52
А за цени може ли да кажете нещо ,тази фирма ме плаши
Коя фирма те плаши колега?
Ами кат те плаши оди бай Генчо да ти го зацепи с тебишир братле :evil:
Вие не рабрахте ли че без специализирани пети за целта и дедо господ неможе да ви зацепи валовете - ако още не сте го разбрали начи никога нема го разберете :!:
Ами кат те плаши оди бай Генчо да ти го зацепи с тебишир братле :evil:
Вие не рабрахте ли че без специализирани пети за целта и дедо господ неможе да ви зацепи валовете - ако още не сте го разбрали начи никога нема го разберете :!:
Верно е така!Иначе всички са "специалисти", но точно в Пловдив аЗ лично съм проверявала и теЗи пети ги има само в ДИНЕКСПРЕС/70-80 лв. даваш и да ти е мирна главата/.
бай Илия
16-10-2006, 16:16
Динекспрес ме плаши....като ги гледам тези млади момчета как се върят като "обани евреи" покрай колите :roll: Това ми е първото впечатление да видим по нататък може и да бъркам.Тези дни ще пиша какво е станало
Хайде и да се похвалиш!!!
бай Илия
16-10-2006, 16:31
Задължително!!Сега ме базикат че и наливам нафта 95октана ама като утихне ще им "сипа да хапнат с черпака"
бай Илия
17-10-2006, 22:26
Днес бях да ми оправят "дизела" Всичко е ОК , утихна да видим до кога :paddle: !!То било голяма галимация от 09ч до 15ч.]Потвърждавам на 1000% не се доверявайте на махаленския майстор той не ги разбира тези коли,и няма нужните инстументи[/i]
Какво му правиха на "диЗеловия" Звяр?
Квото и на твойта Миленке кво мислиш я изкара една седмица я не :idea: :wink:
Знам ли???Нашите майстори може да са и направили някоя друга магия :gruebel:
Знам ли???Нашите майстори може да са и направили някоя друга магия :gruebel:
не само са ми зацепили ремака и оправили вариатора хахаха