Log in

View Full Version : Сервиз в Пловдив

бай Илия
15-10-2006, 01:45
Привет на ФОРУМА!От един месец съм собственик на 146 1.4TS.Едни майстори ми смениха агренажа,ама като чета за фиксатори на валовете и тн. започвам да се замислям да не сменя майсторите....Та на въпроса ,къде в Пловдив могат да проверят дали правилно е зацепен ремъка(ако не е да го презацепят) и да видят този пусти вариатор от него ли е тракането или от повдигачите.За Динекспрес не чувам добри отзиви :? Благодаря предварително за компетентните отговори.

Aquila
15-10-2006, 06:02
На гърба на механотехникума това лято ме заведоха при един майстор,останах страшно доволен от него.От ВСИ по новия надлез,след него на дясно към Механотехникума (или към Нептун ако ти е по-лесно да се сетиш) ,на първия сфетофар (където започва паважа) продължаваш направо,след това първата в дясно.Ще видиш халетата,те са към 6-7 ,някъде в средното се пада и човека се казва Коко. При него сменях ремак на Рено (и доста други работи и прави) ,също така и доста неща по Алфа,доволен съм много.

Ivo Skoklev
15-10-2006, 10:22
Вариатора може да ти го погледнат и в сервиза срещу Bricolage,аз там ходих на диагностика и пича разбира от Алфи,самия той кара такава,поне ще те светне за много работи
Не бери грижа за тракането в повечето случаи се оказва вариатора,но не е проблем че трака...

vamfan
15-10-2006, 20:45
Привет на ФОРУМА!От един месец съм собственик на 146 1.4TS.Едни майстори ми смениха агренажа,ама като чета за фиксатори на валовете и тн. започвам да се замислям да не сменя майсторите....Та на въпроса ,къде в Пловдив могат да проверят дали правилно е зацепен ремъка(ако не е да го презацепят) и да видят този пусти вариатор от него ли е тракането или от повдигачите.За Динекспрес не чувам добри отзиви :? Благодаря предварително за компетентните отговори.
ей нали ти обясних къде да идеш, аре ако не се видим ще си пишем :D

ZoE23
15-10-2006, 23:35
Колега със сигурност могат да ти проверят дали ти е Зацепен правилно ремъка в ДИНЕКСПРЕС,а За вариатора...Вервай ми от него ти е тракането!АЗ ходих да ми погледнат повдигачите и не беше от тях...

бай Илия
16-10-2006, 12:52
А за цени може ли да кажете нещо ,тази фирма ме плаши

ZoE23
16-10-2006, 14:54
Коя фирма те плаши колега?

Bobo
16-10-2006, 15:42

Ами кат те плаши оди бай Генчо да ти го зацепи с тебишир братле :evil:

Вие не рабрахте ли че без специализирани пети за целта и дедо господ неможе да ви зацепи валовете - ако още не сте го разбрали начи никога нема го разберете :!:

ZoE23
16-10-2006, 16:13

Ами кат те плаши оди бай Генчо да ти го зацепи с тебишир братле :evil:

Вие не рабрахте ли че без специализирани пети за целта и дедо господ неможе да ви зацепи валовете - ако още не сте го разбрали начи никога нема го разберете :!:
Верно е така!Иначе всички са "специалисти", но точно в Пловдив аЗ лично съм проверявала и теЗи пети ги има само в ДИНЕКСПРЕС/70-80 лв. даваш и да ти е мирна главата/.

бай Илия
16-10-2006, 16:16
Динекспрес ме плаши....като ги гледам тези млади момчета как се върят като "обани евреи" покрай колите :roll: Това ми е първото впечатление да видим по нататък може и да бъркам.Тези дни ще пиша какво е станало

ZoE23
16-10-2006, 16:17
Хайде и да се похвалиш!!!

бай Илия
16-10-2006, 16:31
Задължително!!Сега ме базикат че и наливам нафта 95октана ама като утихне ще им "сипа да хапнат с черпака"

бай Илия
17-10-2006, 22:26
Днес бях да ми оправят "дизела" Всичко е ОК , утихна да видим до кога :paddle: !!То било голяма галимация от 09ч до 15ч.]Потвърждавам на 1000% не се доверявайте на махаленския майстор той не ги разбира тези коли,и няма нужните инстументи[/i]

ZoE23
17-10-2006, 22:42
Какво му правиха на "диЗеловия" Звяр?

Mury
17-10-2006, 22:46

Квото и на твойта Миленке кво мислиш я изкара една седмица я не :idea: :wink:

ZoE23
18-10-2006, 00:20

Квото и на твойта Миленке кво мислиш я изкара една седмица я не :idea: :wink:
Знам ли???Нашите майстори може да са и направили някоя друга магия :gruebel: