View Full Version : Амам от идиоти
Alexanderbb
07-11-2011, 08:58
Вече почва да ми писва от идиотията българска. Нощеска някой решил че не му се ходи до бензиностанцията, отварял ми резервоара, опитвал се да точи, олял половината кола в нафта и явно разочарован от находката си заминал като оставил капачката хвърлена в градинката (10 мин съм я търсил). То верно че тя не беше заключена ама той каква работа има да му изсъхнат ръцете да я пипа. Сега и на ключар трябва да се правя щото оригиналната се строши преди години, тия дето ги продават по магазините не стават а сегашната е от друга алфа и трябва някак си да се преправи патрона че да става за моя си ключ
dimitar_vd62
07-11-2011, 11:46
И на мен ми писна да купувам тасове на жената,пък тоя проблем го имах с жигулата.Някой регулярно и точеше бензина, че и до дупка, ма поне капачката оставяше културно на капака.После взех мерки и сега ша источи дядовия, ама преди туй един познат на мой комшия ми даде някакъв прах да го сложа в резервоара.Минаха седмица-две и гледам на един бакшиш от близката стоянка му пуши колата червено.Само го питах - кво стана бе колега - ама нищо не посмя да каже.Предположенията ми се оправдаха.Па тоя прах май някаква боя било дето я използвали да боядисват пластмаси, като леят копчета или други дранкулки, ама не съм сигурен не мога да дам инфо.
Колега гледам,че си от моя квартал.То не е хубаво така да се говори ама - пак с малко си се отървал :no: За последния месец и половина два пъти ми разбиват алфичката...Първия път бяха патроните и на двете врати(след прясно боядисана цялата кола,на 3 седмици беше :-( ) и сега в петък срещу събота втори път,само,че сега не са си играли да отварят вратите ами са разбили направо стъклото на предната врата.Наистина големи идиоти има.Човек да иска да направи нещо малко по-различно и красиво и веднага трябва да се съсипе.А като ми разправяха и полицаи и застрахователи положението ставало все по-зле.
Alexanderbb
07-11-2011, 18:50
А те на мен са ми чупили задните малки стъкла просто за да видят какво имам в колата. Аз по-скоро се чудя колко трябва да си тъп за да опитваш да крадеш бензин от дизелова кола. Или те си мислят че дизелова алфа трябва задължително да е някоя грохнала каруца
old alfist
07-11-2011, 18:59
Ами и в събота на улицата пред блока ни бяха срязани и четирите гуми на една кола.
Полицаите са казали, че има жалби за десет такива случаи за същата вечер.
Народа е изпростял яко и не знам какво ни чака в бъдещето.
Заради такива цървули съм принуден да си държа колата на платен паркинг,защото нервите няма кой да ми ги изплати !
Не знам колко пъти вече са ми крали CD Player + разбити ключалки.
Срещу крадци на гориво - дюза за концентриран сълзотворен газ някъде около капачката на резервоара. И малка 5-10 доларова камера от китайците за да запечата красивия момент. И само камерата е достатъчна да го изтипосате хубостника в youtube.
Един съсед /изобретател/ пък има система която ти връзва краката моментално за седалката с доста дебело метално въже ... честито. И аз бях скептичен хаха !
А има и някакво завистливо копеленце - рисува с пирони по боята и почти няма неукрасена кола в квартала, само да го хвана кой е!
Някой регулярно и точеше бензина, че и до дупка, ма поне капачката оставяше културно на капака.После взех мерки и сега ша источи дядовия,
В Перник ако по някаква причина не могат да ти източат гориво с маркуч , ти източват като ... ти пробиват резервоара отдолу. По-рядко го правят на коли с газови уредби с изведено външно зареждане.
Заради такива цървули съм принуден да си държа колата на платен паркинг,защото нервите няма кой да ми ги изплати !
Да , за съжаление и аз държа моята на платен паркинг с камери; пред офиса също гледам да я паркирам около охранителните камери.
dimitar_vd62
08-11-2011, 23:09
Ха- ха, не може.Под резервоара има 2мм. ламарина и за туй съм се сетил, и пробката е заоблена.Само ако легне да дръпне маркучето дето влиза в помпата и да чака да църцори в леген.:hehe:
old alfist
08-11-2011, 23:11
Момчета, имам съмнения, че този идиот дето пука гуми при нас е от блока на първия етаж, защото видях залепен лист с надпис - Не спирай, пукам гуми.
Тази вечер няма коли пред блока освен на жена му резидавата Костенурка и всичко друго е пред другите блокове.
dimitar_vd62
08-11-2011, 23:16
Имаше до колхозния пазар един гараж - пукам гуми!Някой беше написал със спрей - паля гаражи.
Ми слез резни му резни вентилите.И виж утре ефекта.
old alfist
08-11-2011, 23:23
Имаше до колхозния пазар един гараж - пукам гуми!Някой беше написал със спрей - паля гаражи.
Ми слез резни му резни вентилите.И виж утре ефекта.
Какво да ти кажа - гаража му все още е на бившата окръжна прокурорка, която му продаде апартамента преди една година.
dimitar_vd62
08-11-2011, 23:34
Не е убаво да се дразни въпросната дама:biggrin:
Бях чел преди време за нестандартни аларми.Та там пишеше как на един му писнало да му крадат касетофончето от колата и сложил на шофьорската седалка една възглавничка с набити в нея рибарски куки за ЩУКА.
old alfist
11-11-2011, 09:52
Аз съм чувал за вълчи капан на пода на шофьорското място, но това е много зверска работа.
dimitar_vd62
11-11-2011, 21:04
Аз пък в началото на 90-те карах такси, прибирах си касетофона и апарата но през ден-два ми отваряха колата и тършуваха, явно са мислели че крия пари тук-таме.Една вечер легнах на задната седалка да дебна че ми беше писнало да оправям ветровото стъкло, ама не издържах, заспал съм, на развиделяване се събудих ама ми ги нямаше тасовете, от битака бех ги купил аз двайсе лева.
Преди няколко години имах щастието да напипам един тарикат точно когато се беше напъхал в колата.Наглецът беше влязъл в дома ми.Превъртях,и ако баща ми не го беше отървал със сигурност щях да го убия от бой.Извиках и полиция за всеки случай,и като дойдоха момчетата оня реши,че не мога да го пипна пред тях и ми вика-Тебе ще те съдя.Парцалите от гърба ще ти взема.Единия полицай тъкмо щеше да му слага белезниците и като чу това се спря и каза на другия-Колега,май съпротива при арест оказва.Айде още две-три палки и шоуто свърши.
PEPI-2ALFA
17-11-2011, 13:25
Подобен случай съм имал преди доста време. Татко ми чува шум откъм семейната Лада и намираме един циганин да се спотайва вътре. Счупил барчето, извадил кас`тофона и, за което ме беше най-много яд, напълнил си пуловера с касетките от жабката. Излиза от колата с малко помощ от наша страна, пристига Народната Милиция и докато го държим да не избяга майка ми вика на татко ми - "не го бий, ще го убиеш", а милиционера - "няма страшно, другарко, и без това на нас не ни дават да ги бием в милицията, та колкото бой тук изяде, това ще му е"
The_Game
21-11-2011, 17:36
Като заговорихте за идиоти Aз като бях малък 5-6 ти клас майка ми караше Фиат Ритмо и ме караше на училище та слизаме една сутрин и :online2long: предното стъкло липсва. Чистачките вдигнатаи уплътнението срязано и предното стъкло го няма.
nonamecrew
24-11-2011, 15:50
То в насшия квартал .. изчезват и стъкла и гуми .. аз поне нямам проблем с фиата в момента .. някой ако реши да точи бензин най-много да засмуче два паяка и една голяма паяжина :naughty: всичко друго го е изгорил твин спарка :biker::yes:
... Народа е изпростял яко и не знам какво ни чака в бъдещето.
Ами тоя глад няма как да доведе до друго. Няма да се спрат, докато някой не просне двама-трима с пистолет, какъвто случай имаше накъде към зората на демокрацията...
Тогава ще се постреснат за цели 20-30 дни.
RUNNING WILD
27-11-2011, 21:04
Бях чел преди време за нестандартни аларми.Та там пишеше как на един му писнало да му крадат касетофончето от колата и сложил на шофьорската седалка една възглавничка с набити в нея рибарски куки за ЩУКА.
истина е доколкото знам в Суходол са ми го разправяли че е човека 42 3ки за щука е сложил с въженце вързани на шоферската седалка хванал си е крадлива щукичка ноща пищяща...много ги трескат последната 1 година в Младост верно си е най много крадат наркомани и таксиметрови шофьори-горивата странно понеже са или на газ или на метан поне такива сме хващали.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4347831
хората в Младост тотално полудяха май :icon_frown:
това е станало снощи на паркинга пред блока ми...човек да не знае сутрин като излезе дали ще си намери колата и ако я намери в какво състояние ще е
RUNNING WILD
01-12-2011, 22:17
Младост -гангстер парадайз...