View Full Version : Автоключалки, Алфа 145
PetyaVelkova
07-11-2011, 11:22
Здравейте, налага ми се смяна на 3-те ключалки, дали можете да ме насочите към някои приемлив като цени ключар или място от където могат да се вземат втора употреба ключалки.
Благодаря предварително! :big_bow_down:
ами аз мойте ги сменях миналата зима за 2те предни само за патроните дадох 50 лв. така че ако си намериш 2ра употреба от някоя морга читави зимай ама после ако искаш да са си с твоя ключ пренареждането по спомен беше 15-20 лв.. успех :)
PetyaVelkova
07-11-2011, 12:38
50лв. не е много за 2 броя...аз попаднах на място, където ми поискаха 95лв/бр....
Имаш ли спомени, къде си ги сменял?
alfatras
07-11-2011, 14:07
50лв. не е много за 2 броя...аз попаднах на място, където ми поискаха 95лв/бр....
Сложи си аларма колега или само централно(по евтино е)!
Може само модулче за централното 30-40лв. е.
Здравейте, налага ми се смяна на 3-те ключалки, дали можете да ме насочите към някои приемлив като цени ключар или място от където могат да се вземат втора употреба ключалки.
Благодаря предварително! :big_bow_down:
Точно преди 3 години ми разбиха дясната ключалка и трябваше да се смени. Ключалката я намерих от темите за продажба на части, взех я от колегата Оги от Пазрджик за 15 лв. Точно за толкова парички ми я пренаредиха за моя ключ. Ключаря е в Борово - ъгъла на бул. Гоце Делчев и ул. Дойран в посока Витоша, една къща, точно на ъгъла, води се на Гоце Делчев. Не съм ходил скоро, но предполагам, че едва ли са се променили много цените.
Колегата е колежка:hehe:...иоще един позитивен отговор за хората на Дойран и Гоце Делчев:handshake:
нашите ключалки наистина са проблемни.
-външния цилиндър е пластмасов и се пука
-палчетата в дъното на патрона се чупят
-пружината се чупи
след като си намериш здрави ключалки, съветвам те да си поставиш и аларма с централно заключване. така никога повече няма да имаш проблеми с тях.
Колегата е колежка:hehe:...иоще един позитивен отговор за хората на Дойран и Гоце Делчев:handshake:
Благодаря за уточнението, това не променя мнението ми - всичко беше 6. :)
нашите ключалки наистина са проблемни.
-външния цилиндър е пластмасов и се пука
-палчетата в дъното на патрона се чупят
-пружината се чупи
след като си намериш здрави ключалки, съветвам те да си поставиш и аларма с централно заключване. така никога повече няма да имаш проблеми с тях.
Аз съм със заводската аларма и централно заключване и са ми бяха читави ключалките. Бяха разбили ключалката, като е подпъхнато нещо и е натиснато, така че се е изметнала и част от нея беше хлътнала навътре във вратата, а от другата страна освобождаваше отвор, в който да се пъхне подходящ инструмент и да се отвори вратата. И цялата тази работа, за да се вземе музиката и то без панела, щото беше в мен. Направо откачих и щях да прибия тъпото наркоманче ако го бях набарал там.
ами аз говоря само за патроните не за цялата ключалка ;)
Може само модулче за централното 30-40лв. е.
Колеги какви са тези цени?
Аз взех 3 ключалки + контактния ключ и 1бр. ключ за тях за 45лв. от Ники (Драгичево)
А модул за централното от "Илиянци" за 17лв. с 2 дистанционни
PetyaVelkova
15-11-2011, 22:38
Много благодаря на всички за отзивчивостта и бързите отговори ;)
50лв не ми се струва много именно за патроните, защото ми посикаха по 95 на парче...
Може би ще успея да мина с ремонт на централното, заради някакви пружинки които са изпуснали :) ако не се получи ще търся 2-ра ръка...
Благодаря още веднъж, момчета! :th_up: