View Full Version : самоизключване на 4х4
От вереме на време,без никаква причина както си карам и ми светва лампата 4х4 ,гася колата ,палия и няма проблем лампата ми загасва.Така за 2 седмици вече 3 пъти ми прави този проблем. :roll: Да ли има некъкъв проблем или си е така?
Ами да има некъв проблем :wink:
и аз така си помислих :roll: , погледнах управлението за 4х4 и забелязах че има купунг за диагностика,Бобо твоита чете ли това управление :?:
и аз така си помислих :roll: , погледнах управлението за 4х4 и забелязах че има купунг за диагностика,Бобо твоита чете ли това управление :?:
Ква диагностика бе бате и ти ли сега ше ми кажеш че има компютър твойто 4х4 :lol: Ако немоеш да се справиш докарай ше я излекувам като и махнем компютъра :shock:
ок,тези дни ще ти се обадия,да я видим 8)
stranger
06-11-2006, 20:08
Ква диагностика бе бате и ти ли сега ше ми кажеш че има компютър твойто 4х4 :lol: Ако немоеш да се справиш докарай ше я излекувам като и махнем компютъра :shock:
Кога ще се научиш коя Алфа колко компютъра има???