View Full Version : Реле за мигачи Алфа 145 1.3 Боксер
Здравейте, колеги! Десния мигач отдавна ми прави проблеми и вече ми писна. Сигурен съм, че проблема е от релето, защото като го почукам и поразмърдам мигачът проработва. Пробвах с контактен спрей, ама нищо не стана... Та, кажете, ако някой знае, от кои модели 145-ци мога да взема същото реле? Благодаря предварително!
Може да вземеш от която и да е 145/6 - еднакви са. Но по-добре преди това отвори твоето и му повтори спойките. Ако ти не можеш, дай на някой който може ;) Почти винаги след това релето заработва нормално.
Благодаря за бързия отговор! Ще полслушам съвета ти, дано да проработи :)
venko8585
11-11-2011, 07:48
колега провери копчето на аварийните че там е наи често проблема
nikit087
11-11-2011, 08:48
Може да си купиш ново реле от магазина,аз си купих реле за подгряване на задното стъкло и струваше 4 лева ново,вземи това реле и се поразходи по магазините няма да е повече от 10 лева.....
При мен проблема беше слаба връзка в релето. Един приятел го запой и засега нямам ядове.
да проблема почти винаги е студени спойки по платката на релето. припоява се и готово.
колега моето реле го смених преди година и точно този вариант не можах да го открия по евтин от 50лв.
ами толкова е щото е за леви,десни и аварийни. припоява се старото и става по-добре от ново.
Другия вариант - отиваш при Италианеца в овча купел и си взимаш едно за 5лв.
колега моето реле го смених преди година и точно този вариант не можах да го открия по евтин от 50лв.
И на мен ми казаха подобна цена, затова и се отказах от ново. Утре ще повторя спойките и се надявам да се оправи, ако ли не - ще се ходи при италианеца..
Не бързай с новото реле, защото както го описваш, ако не е в релето, то е в цокъла му!
bat_borko_
14-11-2011, 12:24
моето реле също се ебаваше свалих го напраскахго с контактен спреи и вече 1 година нямам ядове,проблема беше че едната пластинка нещеше да одлепва
shagrath
15-11-2011, 17:13
аз пък мойто го оправям с шут :)
аз пък мойто го оправям с шут :)
Страшен си:bored:
Boxer_Power
03-02-2013, 12:24
И ас имам същия проблем,нямам нито мигачи нито аварийни,като пусна мигач и се чува едно църкане от релето???
Boxer_Power
03-02-2013, 14:26
При мене проблема се реши,но не беше нито от релето,нито от копчето.Беше се окислила обувката на бушона за мигачите и окъсяваше,свалих го почистих малко и обувката и бушона и сега имам и аварийни,и мигачи!
И ас имам същия проблем,нямам нито мигачи нито аварийни,като пусна мигач и се чува едно църкане от релето???
Провери си крушките и цоклоте им. Може някъде да окъсява.
Но първо го отвори и презапой споките!
Къде точно се намира релето за мигачите на alfa romeo 146 1.6 boxer ако може да го покажете с снимка ше ви бъда много благодарен
ivan dimitrov
20-04-2015, 21:58
---
мучене от хидравликата каква може да е причината чува се силно при завиване пълен ляв - десен и по - слабо при покой :new_Eyecrazy:
ivan dimitrov
22-05-2015, 14:18
---
Вярно ли е, че ляв и десен мигач и аварийните светлини са на отделни релета и ако е така можели снимка с разположението на релето на аварийните светлини. Благодаря предварително :bounce8:
На едно реле са ляв и десен.
Аварийните са към него.
ivan dimitrov
22-05-2015, 22:33
---
Здравейте колеги днес изчезна осветлението в багажника на моята любов алфа ромео 146 1.6 боксер година на производство 1995г. смених крушката но се оказа, че не е от нея от какво може да е
ivan dimitrov
29-06-2015, 23:58
---
milenataa
30-06-2015, 01:07
Колега, преди два дена и аз реших да му обърна внимание на това несветене. Микро ключът в бравата на багажника се оказа здрав. Проблемът се оказа ,че не идва маса на крушката, която маса минава през ключето от там до под левият заден габарит има две букси, минава през долната която при мен се беше окислила. Почистих я и крушката светна.
Mnogo blagodaria za pomoshta VELIKI STE. Koga shte ima sreshta v Pleven za da se vidim?
Извинявам се, че толкова дълго ме нямаше тук! А когато пиша само задавам въпроси но все още съм много бос на тема alfa romeo 146 1.6 boxer която е моята любов, но проблем ми прави осветлението в купето когато отворя вратите светка за малко и след това гасне и колкото и да отварям и затварям вратите не иска да светне повторно. След, което включвам на контакт и изключвам отварям вратата и пак се получава същото. Къде да търся проблема? Ако е релето на осветлението можете ли да ми покажете на снимка къде точно е разположено то? Благодаря предварително и отново се извинявам, че само задавам въпроси.
ivan dimitrov
17-07-2016, 00:39
Явно сте с таймер. Намира се под задната седалка.
Да не отварям нова тема, та ще питам тука. Релето почти не се чува. Някой борил ли е тоя проблем. Много е гадно, защото си карам с включен мигач и не чувам нищо.
lordliness
18-09-2018, 21:18
Да не отварям нова тема, та ще питам тука. Релето почти не се чува. Някой борил ли е тоя проблем. Много е гадно, защото си карам с включен мигач и не чувам нищо.
От възрастта е :)
ivan dimitrov
19-09-2018, 12:57
Добро утро! Аз се чудя как да намаля шумовете, тоя иска да му шуми! Сложи си зумер и си оправи лостчето да изклюва само.:pp:
От възрастта е :)
Това отделно:hehe:
Добро утро! Аз се чудя как да намаля шумовете, тоя иска да му шуми! Сложи си зумер и си оправи лостчето да изклюва само.:pp:
Пущината е достатъчно тиха. В нея нищо не скърца, тропа или ръмжи. На затворен прозорец се чува, но слабо. Това за зумера и аз го мислих. Лостчето си изключва, но при малко въртене не му стига и си..... Това е най-тихото реле за мигачи, което съм виждал. Мислех си, че трябва да тропа по-силно!:whistle:
ivan dimitrov
22-09-2018, 14:02
А-а-а, ще се разскърца, спокойно.
Релето не трябва да се чува, има индикатор на таблото. Той за това е там.
Абе.... ти и мигачи ли ползваш!? Кой ти плаща сметките за тока?
ivopifeca
22-09-2018, 14:43
Аз с ръката през прозореца...Да не си хабим лостчето...
А-а-а, ще се разскърца, спокойно.
Релето не трябва да се чува, има индикатор на таблото. Той за това е там.
Абе.... ти и мигачи ли ползваш!? Кой ти плаща сметките за тока?
За лампата, тъкмо се чудех за какво е:naughty:
Аз с ръката през прозореца...Да не си хабим лостчето...
Аз съм стар моторджия и това не ми е чуждо