Log in

View Full Version : БГ бизнесмен кара най-скъпата кола в света

Димо
17-10-2006, 20:41
17 октомври 2006 / Speed Press
"От няколко дни в България вече се движи най-скъпата кола в света Bugatti Veyron на цена от 1,3 милиона евро. Само 300 бройки са в света.
Bugatti Veyron беше забелязан няколко пъти по улиците на София и извън столицата. По непотвърдена информация, автомобилът е собственост на Румен Гайтански - Вълка. Базовата цена на колата е 1,3 милиона евро, а като опция клиентите могат да си поръчват различни екстри, като например диаманти в центъра на километража и оборотомера."

Тоа и с милиция не моете го върнА на село, ей !!!

Интересно ми е кога "пишман бизнесмените" в България ще престанат да си избиват комплексите ?! :dyrvo_v_kenefa:
А може би комплексите са толкова много, че избиването им няма край. :idea:

pent
17-10-2006, 20:47
Защо да си избива комплекс.... има ли проблем, че си е позволил скъпа кола? Къде виждаш комплекса :)

Димо
17-10-2006, 21:02
Защо да си избива комплекс.... има ли проблем, че си е позволил скъпа кола? Къде виждаш комплекса :)

Нямам нищо против това, че си е купил скъпа кола. Дай боже всекиму !
Само дето си мисля, че подобна покупка не съответства на имотното му състояние (ако въобще има такова). "Бушоните" като него не управляват свои пари. 8)

Mind_Control
17-10-2006, 22:34

Нямам нищо против това, че си е купил скъпа кола. Дай боже всекиму !
Само дето си мисля, че подобна покупка не съответства на имотното му състояние (ако въобще има такова). "Бушоните" като него не управляват свои пари. 8)

Ами и аз да имам излишни 1.3 милиона и аз ще си взема.. къв е проблема.. и да не са негови парите като ги има на разположение, що да не кара такава кола :)

gigi
17-10-2006, 23:07
Тоя ако го нацели някой дали гражданската ще покрие щетите :roll: :roll: :gruebel: :boxed:

Bobo
17-10-2006, 23:14
Тоя ако го нацели някой дали гражданската ще покрие щетите :roll: :roll: :gruebel: :boxed:

Сметай ако го нацели циганска каруца :shock: Ше останат 90% безработни всички мангали :lol: :lol: :lol:

Red Devil
17-10-2006, 23:15
а дали някой ще е толкова отвеян да си позволи да го нацели??(иначе се съмнявам зимата да го кара :lol: )

75 2.0 turbo
18-10-2006, 01:12
ох тоя да попадне на някои баи мангал с некое москве без спира4ки гражданска и прочеее не мое разбереш после ко е било веирон ли кво ли :lol:

pent
18-10-2006, 08:37
незнам коя компания ще се навие да му направи пълно каско??? поне никоя в БГ :)

santo_traficante
18-10-2006, 09:53
?????? ??? ???????? ?? ?? ????? ?? ?? ??????? ????? ???????? ???? ????? ? ?? :)?? ???? ?? ?? ?????? ?????? :lol: :wink:
________
Apple Games (http://macgame.org)

BatVas
18-10-2006, 10:22

Сметай ако го нацели циганска каруца :shock: Ше останат 90% безработни всички мангали :lol: :lol: :lol:

Да - ще трябва да търси други работници за сметосъбирането :roll:

MONI
18-10-2006, 10:49
http://dnes.dir.bg/2006/10/17/gallery806377_0.html

Борил
18-10-2006, 12:12

Е кофти е, ако трябва да му платят, а колко ще приберат от премия, ако не прави деймиджи. Между 8%-13% сметни ги сам. :lol: :lol:

virusalfa
18-10-2006, 12:17

Е кофти е, ако трябва да му платят, а колко ще приберат от премия, ако не прави деймиджи. Между 8%-13% сметни ги сам. :lol: :lol:Сокерес,Бориле?-хихихи... :lol:

Слав
18-10-2006, 12:53
Само ми е интересно- къде са сега данъчните да му ударят една проверка по главата? :twisted:

virusalfa
18-10-2006, 13:01
Само ми е интересно- къде са сега данъчните да му ударят една проверка по главата? :twisted:Он има пари да ги купи и тех,не му бери гайлето :idea:

sharky
18-10-2006, 13:01
Само ми е интересно- къде са сега данъчните да му ударят една проверка по главата? :twisted:

Данъчните мое да му ударат една :censored:

Kuku
18-10-2006, 13:16
Е кофти е, ако трябва да му платят, а колко ще приберат от премия, ако не прави деймиджи. Между 8%-13% сметни ги сам. :lol: :lol:Между 8% и 13% какво :?: :!: :roll:
Сериозните застрахователни компании имат каско за 5%-6% :idea:

valjo
18-10-2006, 13:18
Е кофти е, ако трябва да му платят, а колко ще приберат от премия, ако не прави деймиджи. Между 8%-13% сметни ги сам. :lol: :lol:Между 8% и 13% какво :?: :!: :roll:
да де, ама дали и за тоя клас возила;)

Kuku
18-10-2006, 13:32
да де, ама дали и за тоя клас возила;)Даже още по-малко :wink:

virusalfa
18-10-2006, 13:54
ШО,ШО?Да не мислите,че нема пари да й плати застраховката?Хе-хе,айде стига,бе! Само си правим тученица-моабети тука :idea:

Kuku
18-10-2006, 14:04
ШО,ШО?Да не мислите,че нема пари да й плати застраховката?Хе-хе,айде стига,бе! Само си правим тученица-моабети тука :idea:Не бре, въпроса не е дали Румбата има пари или не, а колко ще струва каското на такава кола :wink:

virusalfa
18-10-2006, 14:50
ШО,ШО?Да не мислите,че нема пари да й плати застраховката?Хе-хе,айде стига,бе! Само си правим тученица-моабети тука :idea:Не бре, въпроса не е дали Румбата има пари или не, а колко ще струва каското на такава кола :wink:А бе кой го сърби ше се почеше :idea:

Kuku
18-10-2006, 14:52
ШО,ШО?Да не мислите,че нема пари да й плати застраховката?Хе-хе,айде стига,бе! Само си правим тученица-моабети тука :idea:Не бре, въпроса не е дали Румбата има пари или не, а колко ще струва каското на такава кола :wink:А бе кой го сърби ше се почеше :idea:Е, не мое ли да си говорим за "сърбежите" на хората :lol:

Mind_Control
18-10-2006, 15:02
ами 5% от 1 300 000 са си 65 000.. Мен лично ме съмнява той да му прави каско :) ама ако някой го познава да го пита, за да не гадаеме 8) а какво стана с СЛР вижана на тоя??

Димо
18-10-2006, 15:47

За данъчните не знам, ама от КАТ май са прочели какво сме писали. :lol: :wink:

http://dnes.dir.bg/2006/10/18/news811389.html

Mury
18-10-2006, 16:17
Докато е собственик на Волф и ДИТЦ мое му пръднат на к..а защото са зависими от него ако и той спре да извозва боклука сметайте на кво ша заприлича София :shock: :dyrvo_v_kenefa: :dyrvo_v_kenefa:

drago99
18-10-2006, 16:37
[quote="Димо"]17 октомври 2006 / Speed Press
Базовата цена на колата е 1,3 милиона евро, а като опция клиентите могат да си поръчват различни екстри, като например диаманти в центъра на километража и оборотомера."
quote]

АМ ЦЕНАТА Е 1.000.000 А НЕ 1.300.000 ЕВРО И КОЛИТЕ НЕ СА 300 А ПОНЕ 1000 , СПОРЕД БУГАТИ ПОНЕ

Lucky
18-10-2006, 17:45
[quote="Слав":3cc6zq4y]Само ми е интересно- къде са сега данъчните да му ударят една проверка по главата? :twisted:

За данъчните не знам, ама от КАТ май са прочели какво сме писали. :lol: :wink:

http://dnes.dir.bg/2006/10/18/news811389.html[/quote:3cc6zq4y]

Да ама като колите са регистрирани на името, на фирми в други държави ще проверят някому........................
Повечето скъпи коли са с чужди номера а кой кара е без значение :!:

Борил
19-10-2006, 11:08
Между 8% и 13% какво :?: :!: :roll:

Бате не съм никак съгласен с теб, я провери на Алианц и Булинс валутно каско колко процента му е премията и пак ще говориме, а тая кола е 1000% за валутно каско, иначе влиза в индекс овехтяване.

П.П И малко по самата тема, нали уж самата фирма Бугати имаха много строга политика, кой може и кой не може да им купува колите, на разни със съмнителни капитали не даваха, явно пред шума на кинтите фирмените политики минават на заден план.

BatVas
19-10-2006, 11:14
Тая кола за кражба няма смисъл да се застрахова - само за ПТП и други щети :wink:
Ама кво го мислите - едва ли му е проблем каквото и да били - пък даже и да не си я застрахова :twisted:

MONI
19-10-2006, 11:41
Само да вметна че такива автомобили в повечето случай имат международни застраховки за цял свят още от самото им илизане от фабриката.

Колкото до това с произхода на парите и аз бях чувал че са му отказали ама явно се е оправил човека. Пък и Бугати само да ви информирам даже и официалния сайт им е немски и създателите на двигателя на немци. Ето и малко данни за автомобила - доста впечатляващи

http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... image&cd=2 (http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.autoclub.com.au/uploaded_images/bugatti-veyron-w16-engine-776255.jpg&imgrefurl=http://www.autoclub.com.au/2005/11/bugatti-veyron-w16-engine.html&h=560&w=800&sz=114&tbnid=o3ipILJ-kPMr1M:&tbnh=100&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dbugatti&start=2&sa=X&oi=images&ct=image&cd=2)

Ето ви и официалния сайт....има звука на вейрона .....препоръчвам да го чуете

www.bugatti-cars.de (http://www.bugatti-cars.de)

Kuku
19-10-2006, 12:16
Бате не съм никак съгласен с теб, я провери на Алианц и Булинс валутно каско колко процента му е премията и пак ще говориме, а тая кола е 1000% за валутно каско, иначе влиза в индекс овехтяване.

П.П И малко по самата тема, нали уж самата фирма Бугати имаха много строга политика, кой може и кой не може да им купува колите, на разни със съмнителни капитали не даваха, явно пред шума на кинтите фирмените политики минават на заден план.Бате, няма нужда да си съгласен с мен, за да ти кажа, че конкретно в Алианц каското е 5.8%, все пак аз И ТАМ работя :roll:
Освен това, за скъпите коли, по желание на клиента, застрахователната премия може да се предоговаря в "Централно управление" и възмножностите са буквално неограничени 8)
А за това, как Румен си е купил Бугати, има много версии, като за мен най-вероятната е колата да е "втора употреба" от дилър, НО можеш и да се поинтересуваш коя е съпругата му, за да си отговориш на някои други въпроси :wink:

Az4o
27-10-2006, 22:01
Хъхъ .. таковата .. снощи с един приятел си чакаме зеления сигнал на светофара на Черни връх и Никола Вапцаров - по едно време се чува някакъв тътен и след секунда до нас (буквално на 1 метър) спира въпросното Бугати :twisted: Е няма да ви казвам каква физиономия съм направил сигурно .. това не е кола да го ева .. свалихме джама на таратайката с която бяхме да чуем малко за какво става въпрос .. бааах няма такъв звук - наистина не съм чувал такова нещо .. то да беше само това - то едни гуми, едни джанти 35" едва ли не .. не не не мога повече :Tease:
Интересното беше когато светна зелено и пича вътре настъпи педала здраво.. сигурно на мацката дето беше до него и изпадаха пломбите..
Не .. не мога да кажа нищо повече .. :crazy:

:dyrvo_v_kenefa:

nkn66
28-10-2006, 20:35
Да е жив и здрав човека и да си го кара със здраве, а на тия дето му завиждат и говорат глупости ..... що не вземете и вие, като сте толкова отворени и знаете всичко, да купите по едно. Ае със здраве и всеки да си гледа в собствената чиния, а не в чиниите на другите хора. Евала на такива пичове (като тоя с Бугатито) дано станат повече в България, та да вземат да оправат тия пътища :wink:

ninormal
10-11-2006, 18:56
незнам за застраховка на колата , но зада си позволи такава кола по-вероятно е да трябва даси прави застраховка живот иначе евала имал парите(без значение негови или не важното е ,че ги има) дал ги един път се живее :) ние можем само да мечтаем :wink:

toni_75TURBO
10-11-2006, 21:28
наистина е невероятен автомобил но не бих си го купил

stranger
11-11-2006, 06:50
Комплекса е от там, че е купил тази кола и с твои пари! Или не зацепваш???

Mind_Control
11-11-2006, 21:44
Комплекса е от там, че е купил тази кола и с твои пари! Или не зацепваш???

Което си е така, не е по друг начин.. защо мислиш увеличиха парите за боклука от 35 на 56 милиона :) щото не е ефтина поддръжката на това бугати!