View Full Version : БГ бизнесмен кара най-скъпата кола в света
17 октомври 2006 / Speed Press
"От няколко дни в България вече се движи най-скъпата кола в света Bugatti Veyron на цена от 1,3 милиона евро. Само 300 бройки са в света.
Bugatti Veyron беше забелязан няколко пъти по улиците на София и извън столицата. По непотвърдена информация, автомобилът е собственост на Румен Гайтански - Вълка. Базовата цена на колата е 1,3 милиона евро, а като опция клиентите могат да си поръчват различни екстри, като например диаманти в центъра на километража и оборотомера."
Тоа и с милиция не моете го върнА на село, ей !!!
Интересно ми е кога "пишман бизнесмените" в България ще престанат да си избиват комплексите ?! :dyrvo_v_kenefa:
А може би комплексите са толкова много, че избиването им няма край. :idea:
Защо да си избива комплекс.... има ли проблем, че си е позволил скъпа кола? Къде виждаш комплекса :)
Защо да си избива комплекс.... има ли проблем, че си е позволил скъпа кола? Къде виждаш комплекса :)
Нямам нищо против това, че си е купил скъпа кола. Дай боже всекиму !
Само дето си мисля, че подобна покупка не съответства на имотното му състояние (ако въобще има такова). "Бушоните" като него не управляват свои пари. 8)
Mind_Control
17-10-2006, 22:34
Нямам нищо против това, че си е купил скъпа кола. Дай боже всекиму !
Само дето си мисля, че подобна покупка не съответства на имотното му състояние (ако въобще има такова). "Бушоните" като него не управляват свои пари. 8)
Ами и аз да имам излишни 1.3 милиона и аз ще си взема.. къв е проблема.. и да не са негови парите като ги има на разположение, що да не кара такава кола :)
Тоя ако го нацели някой дали гражданската ще покрие щетите :roll: :roll: :gruebel: :boxed:
Тоя ако го нацели някой дали гражданската ще покрие щетите :roll: :roll: :gruebel: :boxed:
Сметай ако го нацели циганска каруца :shock: Ше останат 90% безработни всички мангали :lol: :lol: :lol:
Red Devil
17-10-2006, 23:15
а дали някой ще е толкова отвеян да си позволи да го нацели??(иначе се съмнявам зимата да го кара :lol: )
75 2.0 turbo
18-10-2006, 01:12
ох тоя да попадне на някои баи мангал с некое москве без спира4ки гражданска и прочеее не мое разбереш после ко е било веирон ли кво ли :lol:
незнам коя компания ще се навие да му направи пълно каско??? поне никоя в БГ :)
santo_traficante
18-10-2006, 09:53
?????? ??? ???????? ?? ?? ????? ?? ?? ??????? ????? ???????? ???? ????? ? ?? :)?? ???? ?? ?? ?????? ?????? :lol: :wink:
________
Apple Games (http://macgame.org)
Сметай ако го нацели циганска каруца :shock: Ше останат 90% безработни всички мангали :lol: :lol: :lol:
Да - ще трябва да търси други работници за сметосъбирането :roll:
http://dnes.dir.bg/2006/10/17/gallery806377_0.html
Е кофти е, ако трябва да му платят, а колко ще приберат от премия, ако не прави деймиджи. Между 8%-13% сметни ги сам. :lol: :lol:
virusalfa
18-10-2006, 12:17
Е кофти е, ако трябва да му платят, а колко ще приберат от премия, ако не прави деймиджи. Между 8%-13% сметни ги сам. :lol: :lol:Сокерес,Бориле?-хихихи... :lol:
Само ми е интересно- къде са сега данъчните да му ударят една проверка по главата? :twisted:
virusalfa
18-10-2006, 13:01
Само ми е интересно- къде са сега данъчните да му ударят една проверка по главата? :twisted:Он има пари да ги купи и тех,не му бери гайлето :idea:
Само ми е интересно- къде са сега данъчните да му ударят една проверка по главата? :twisted:
Данъчните мое да му ударат една :censored:
Е кофти е, ако трябва да му платят, а колко ще приберат от премия, ако не прави деймиджи. Между 8%-13% сметни ги сам. :lol: :lol:Между 8% и 13% какво :?: :!: :roll:
Сериозните застрахователни компании имат каско за 5%-6% :idea:
Е кофти е, ако трябва да му платят, а колко ще приберат от премия, ако не прави деймиджи. Между 8%-13% сметни ги сам. :lol: :lol:Между 8% и 13% какво :?: :!: :roll:
да де, ама дали и за тоя клас возила;)
да де, ама дали и за тоя клас возила;)Даже още по-малко :wink:
virusalfa
18-10-2006, 13:54
ШО,ШО?Да не мислите,че нема пари да й плати застраховката?Хе-хе,айде стига,бе! Само си правим тученица-моабети тука :idea:
ШО,ШО?Да не мислите,че нема пари да й плати застраховката?Хе-хе,айде стига,бе! Само си правим тученица-моабети тука :idea:Не бре, въпроса не е дали Румбата има пари или не, а колко ще струва каското на такава кола :wink:
virusalfa
18-10-2006, 14:50
ШО,ШО?Да не мислите,че нема пари да й плати застраховката?Хе-хе,айде стига,бе! Само си правим тученица-моабети тука :idea:Не бре, въпроса не е дали Румбата има пари или не, а колко ще струва каското на такава кола :wink:А бе кой го сърби ше се почеше :idea:
ШО,ШО?Да не мислите,че нема пари да й плати застраховката?Хе-хе,айде стига,бе! Само си правим тученица-моабети тука :idea:Не бре, въпроса не е дали Румбата има пари или не, а колко ще струва каското на такава кола :wink:А бе кой го сърби ше се почеше :idea:Е, не мое ли да си говорим за "сърбежите" на хората :lol:
Mind_Control
18-10-2006, 15:02
ами 5% от 1 300 000 са си 65 000.. Мен лично ме съмнява той да му прави каско :) ама ако някой го познава да го пита, за да не гадаеме 8) а какво стана с СЛР вижана на тоя??
За данъчните не знам, ама от КАТ май са прочели какво сме писали. :lol: :wink:
http://dnes.dir.bg/2006/10/18/news811389.html
Докато е собственик на Волф и ДИТЦ мое му пръднат на к..а защото са зависими от него ако и той спре да извозва боклука сметайте на кво ша заприлича София :shock: :dyrvo_v_kenefa: :dyrvo_v_kenefa:
[quote="Димо"]17 октомври 2006 / Speed Press
Базовата цена на колата е 1,3 милиона евро, а като опция клиентите могат да си поръчват различни екстри, като например диаманти в центъра на километража и оборотомера."
quote]
АМ ЦЕНАТА Е 1.000.000 А НЕ 1.300.000 ЕВРО И КОЛИТЕ НЕ СА 300 А ПОНЕ 1000 , СПОРЕД БУГАТИ ПОНЕ
[quote="Слав":3cc6zq4y]Само ми е интересно- къде са сега данъчните да му ударят една проверка по главата? :twisted:
За данъчните не знам, ама от КАТ май са прочели какво сме писали. :lol: :wink:
http://dnes.dir.bg/2006/10/18/news811389.html[/quote:3cc6zq4y]
Да ама като колите са регистрирани на името, на фирми в други държави ще проверят някому........................
Повечето скъпи коли са с чужди номера а кой кара е без значение :!:
Между 8% и 13% какво :?: :!: :roll:
Бате не съм никак съгласен с теб, я провери на Алианц и Булинс валутно каско колко процента му е премията и пак ще говориме, а тая кола е 1000% за валутно каско, иначе влиза в индекс овехтяване.
П.П И малко по самата тема, нали уж самата фирма Бугати имаха много строга политика, кой може и кой не може да им купува колите, на разни със съмнителни капитали не даваха, явно пред шума на кинтите фирмените политики минават на заден план.
Тая кола за кражба няма смисъл да се застрахова - само за ПТП и други щети :wink:
Ама кво го мислите - едва ли му е проблем каквото и да били - пък даже и да не си я застрахова :twisted:
Само да вметна че такива автомобили в повечето случай имат международни застраховки за цял свят още от самото им илизане от фабриката.
Колкото до това с произхода на парите и аз бях чувал че са му отказали ама явно се е оправил човека. Пък и Бугати само да ви информирам даже и официалния сайт им е немски и създателите на двигателя на немци. Ето и малко данни за автомобила - доста впечатляващи
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... image&cd=2 (http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.autoclub.com.au/uploaded_images/bugatti-veyron-w16-engine-776255.jpg&imgrefurl=http://www.autoclub.com.au/2005/11/bugatti-veyron-w16-engine.html&h=560&w=800&sz=114&tbnid=o3ipILJ-kPMr1M:&tbnh=100&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dbugatti&start=2&sa=X&oi=images&ct=image&cd=2)
Ето ви и официалния сайт....има звука на вейрона .....препоръчвам да го чуете
www.bugatti-cars.de (http://www.bugatti-cars.de)
Бате не съм никак съгласен с теб, я провери на Алианц и Булинс валутно каско колко процента му е премията и пак ще говориме, а тая кола е 1000% за валутно каско, иначе влиза в индекс овехтяване.
П.П И малко по самата тема, нали уж самата фирма Бугати имаха много строга политика, кой може и кой не може да им купува колите, на разни със съмнителни капитали не даваха, явно пред шума на кинтите фирмените политики минават на заден план.Бате, няма нужда да си съгласен с мен, за да ти кажа, че конкретно в Алианц каското е 5.8%, все пак аз И ТАМ работя :roll:
Освен това, за скъпите коли, по желание на клиента, застрахователната премия може да се предоговаря в "Централно управление" и възмножностите са буквално неограничени 8)
А за това, как Румен си е купил Бугати, има много версии, като за мен най-вероятната е колата да е "втора употреба" от дилър, НО можеш и да се поинтересуваш коя е съпругата му, за да си отговориш на някои други въпроси :wink:
Хъхъ .. таковата .. снощи с един приятел си чакаме зеления сигнал на светофара на Черни връх и Никола Вапцаров - по едно време се чува някакъв тътен и след секунда до нас (буквално на 1 метър) спира въпросното Бугати :twisted: Е няма да ви казвам каква физиономия съм направил сигурно .. това не е кола да го ева .. свалихме джама на таратайката с която бяхме да чуем малко за какво става въпрос .. бааах няма такъв звук - наистина не съм чувал такова нещо .. то да беше само това - то едни гуми, едни джанти 35" едва ли не .. не не не мога повече :Tease:
Интересното беше когато светна зелено и пича вътре настъпи педала здраво.. сигурно на мацката дето беше до него и изпадаха пломбите..
Не .. не мога да кажа нищо повече .. :crazy:
:dyrvo_v_kenefa:
Да е жив и здрав човека и да си го кара със здраве, а на тия дето му завиждат и говорат глупости ..... що не вземете и вие, като сте толкова отворени и знаете всичко, да купите по едно. Ае със здраве и всеки да си гледа в собствената чиния, а не в чиниите на другите хора. Евала на такива пичове (като тоя с Бугатито) дано станат повече в България, та да вземат да оправат тия пътища :wink:
ninormal
10-11-2006, 18:56
незнам за застраховка на колата , но зада си позволи такава кола по-вероятно е да трябва даси прави застраховка живот иначе евала имал парите(без значение негови или не важното е ,че ги има) дал ги един път се живее :) ние можем само да мечтаем :wink:
toni_75TURBO
10-11-2006, 21:28
наистина е невероятен автомобил но не бих си го купил
stranger
11-11-2006, 06:50
Комплекса е от там, че е купил тази кола и с твои пари! Или не зацепваш???
Mind_Control
11-11-2006, 21:44
Комплекса е от там, че е купил тази кола и с твои пари! Или не зацепваш???
Което си е така, не е по друг начин.. защо мислиш увеличиха парите за боклука от 35 на 56 милиона :) щото не е ефтина поддръжката на това бугати!