View Full Version : Проблем с Алфа 145 1.6 Т.С
Здравейте колеги,
на кратко казано,проблема е следния: Паля развърта се за малко и гасне,мислех че е стъпковото моторче но след почистване и проверка то си отваря и затваря,имам съмнения,че идва прекалено много въздух,след като угасне пали трудно(все едно няма бензин) а запали ли как и докосна педала на газта веднагически гасне.
Моля дайте съвети от личен опит,да видим дали ще се измисли какво и е преди да съм събрал пари,за да я закарам в сервиз...
дебитомер поне при мен е от него
дебитомер поне при мен е от него
някаква представа за неговата цена ? :(
Виж кой номер е,за да ти кажат колегите ориентировъчни цени. По принцип са 2ва вида-скъпи и евтини. С металния всмукателен колектор,мисля че бяха с по-скъпите/0019/ ,а с пластмасовия/001/ са по евтини.
Здравейте колеги,
на кратко казано,проблема е следния: Паля развърта се за малко и гасне
Преди 2 години имах подобен проблем. Ако я палех когато е студена след като се развърти, веднага гаснеше и мотора се опитваше да избяга от коша - тресеше здраво.
Звъннах по телефона в сервиза на Lisan и той го знаеше проблема - веднага ми каза цена и решение. Трябваше да се монтира клапан на горивния маркуч. Като пари не помня колко излезе защото беше преди доста време а и не беше само това което правихме по колата. Успех с отстраняването на проблема.
Преди 2 години имах подобен проблем. Ако я палех когато е студена след като се развърти, веднага гаснеше и мотора се опитваше да избяга от коша - тресеше здраво.
Звъннах по телефона в сервиза на Lisan и той го знаеше проблема - веднага ми каза цена и решение. Трябваше да се монтира клапан на горивния маркуч. Като пари не помня колко излезе защото беше преди доста време а и не беше само това което правихме по колата. Успех с отстраняването на проблема.
Колега аз на там съм се запътил: Lisan ,защото и другата алфа в семеиството там се прави и всичко е отлично...ще събера още някой лев,понеже и вариатора е пред умиране,закачам и жълтото въженце и право в Люлин...