View Full Version : Страшно и необичайно!
bios_rage
14-11-2011, 21:55
Срязаха ми гумите! :chair::goodnight::priest: Бахти как може да има такива КРЕТЕНИ БЕЕЕ! Чисто нови гуми на 1 месец няма!!!
Снощи паркирах в студентски град на паркинга пред 55ти блок до "Делфинчето" да се видя с шефа, че е пичага и като излязохме с приятелите ми.... 2 Срязани гуми! Та мисълта ми е понеже на паркинга имаше още една 146 и 145 и 2 - 156ци, ако някой колега случайно е видял нещо да пише. Благодаря предварително!
Всяка от двете гуми имаше по 5 дупки от шило или пирон отстрани при надписите на не много голямо разстояние. В близката гумаджийница ми искат по 35 лева на гума за ремонт - Поне :noooo: Ако някой знае по-добра оферта да свирне, че и аз съм много зле с парите.... Криза е :rip:
Благодаря предварително!:please:
Нормално мръсни душици има на всяка крачка.
И аз съм 2 гуми назад по същия начин само че в Пловдив. Едно майсторче ми обясняваше, че само той в целия град може да ги ремонтира като хората. Да ти кажа залепи ги момчето карах ги 2 месеца след което задната гума се пръсна със 150км/ч. :noooo:
Mind_Control
14-11-2011, 22:37
Дебни кой спира там където си бил паркирал и му счупи главата. Ако ти се занимава. Ако не ти се занимава го преглътни и така...
Ramsezsh
14-11-2011, 22:45
Най-вероятно си спрял на "нечие" място.
Ако провериш конкретното място няколко пъти и има една и съща кола там - бинго. Това е твоя човек. Аман от тъпи, прости и малоумни същества в нашата действителност.
Докато си сменях гумите единия гумаджия обясняваше на жена докарала един джип на репатрак с нарязани гуми да се обърне към застрахователите, не изслушах дословно разговора но в някои застраховки влизало и това.
Ако имаш Каско, виж си клаузите и се обърни към застрахователя си.
Ако дупките са малки, е възможно да не са направени там, а да са те гласили за обир по такава схема, доста хора изгоряха пред разни магазини, хипермаркети, че и по бензиностанции... надупчат гумите и следват колата докато спреш да сменяш и ти вземат ако носиш чанти, лаптопи и т.н.
bios_rage
15-11-2011, 00:06
То едно приятелче живее в блока и дебне колата ми. А като я махна, ще дебне кой спира ;) и все пак това с гърменето на гумата беше стресиращо! Идеята за това, че може да са ме гласили за обир е малко зловеща :wallbash:
И благодаря за съвета да видя при застрахователите каква е хавата! Ако има още нещо, някой да се изкаже, да заповяда :-)
Забелязах, че темата е преместена - извинявам се че не съм я постнал, където не трябва.... :gruebel:
Ако нямаш срязани конци, с вътрешни гуми ще си ги караш още доста време.
Susscrofa
15-11-2011, 09:20
Срязаха ми гумите! :chair::goodnight::priest: Бахти как може да има такива КРЕТЕНИ БЕЕЕ! Чисто нови гуми на 1 месец няма!!!
Снощи паркирах в студентски град на паркинга пред 55ти блок до "Делфинчето" да се видя с шефа, че е пичага и като излязохме с приятелите ми.... 2 Срязани гуми! Та мисълта ми е понеже на паркинга имаше още една 146 и 145 и 2 - 156ци, ако някой колега случайно е видял нещо да пише. Благодаря предварително!
Всяка от двете гуми имаше по 5 дупки от шило или пирон отстрани при надписите на не много голямо разстояние. В близката гумаджийница ми искат по 35 лева на гума за ремонт - Поне :noooo: Ако някой знае по-добра оферта да свирне, че и аз съм много зле с парите.... Криза е :rip:
Благодаря предварително!:please:
Кофти наистина.
Неприятно е.
Но не виждам нито нещо страшно, нито пък нещо необичайно.
Гуми се купуват, а рязането на гуми в БГ не е нещо необичайно.
Не бих карал повече с тези гуми! Предпочитам да си купя втора ръка гуми, отколкото да карам с тези решетки.
п.п. Да не би да си бил затворил някой, който не е можел да излезе.
а с 2 срязани гуми, ми е много интересно, пък как ще се помести, за да не пречи
това е мега тъпо
изпусни му вентилите да му стане неприятно, че ще се врътка да помпи, ама да пукаш...
ако някой ми спука гумите, оставям колата 2 месеца там, да видим колко ще му е весело, а като му се появи муцуната, викаш ченгета и му стъжват живота за вандализъм
shagrath
15-11-2011, 11:47
На мене пък некъв точно пред блока в който живея ми се прави на мъж... а се оказа, че самия той е от друг блок!!! Казах му, че ако се случи нещо, даже и да не е виновен ше го пребия и после ше го сгазя!!! Ебати задника вика ми "що спираш тука това мойто място" МАЛИИИИИ като ми кипна.... Кое е твойто бе капут ползвай си твоя паркинг, ама понеже си събрахме пари и ни го асвалтираха и сега като се прибера от работа не мога да повярвам какво става. Но все пак не е мое и на никой нищо не мога да кажа тва, че съм дал кинти за хасвалт си е мой проблем!!! Виж вече като ми спре точно пред портата на къщата във Владая (нищо, че има сума ти място на около), е тогава вече чистачките и гумите падат жертва, ако пък някой дойде да писка, тогава...някак си усещам как кръвта ми слиза от главата и спира мисловната дейност
shagrath а бе пич ти си за лекар бе ! :Д Тва място е общинско кой превари той завари . Вече ако е пред порта гараж или вход се води място за обслужване на имота и можеш да викнеш паяк да я дигне . Наскоро даваха за един инцидент некви в студ град през ноща напукали гумите на всички по газарски коли които видяли ,всичко скъпо под ножа явно завиждат ли незнам . А за горното и мен ме е страх да паркирам пред блоковите парко места ,таман си намеря свободно и от терасата на 1вия ет. се показва дърта лелка и ми вика "момче махни се от тук това място е на сина ми той есега ще дойде и ще стане беля" и аз от страх тръгвам по на доле гледам свободно място ама някой сложил дузина дървени трупчета там да пречат , давам още по-надоле оп пак място да ама тос път запълнено с тухли четворки , накрая си намерих 1 свободно на 2км от целта и пак със страх я оставих .
На мен също ми наръгаха едната гума и то на обществен паркинг където спират най-различни коли.
Те това е жестоката действителност за българина, ако имаше достатъчно мозък бихме напреднали доста, но "уви" има мозък колкото на овца, а тази част която има мозък е толкова незначителна, че неуспява да се пребори с простотията на мнозинството.
Живял съм в този блок преди години - такова чудо не е имало там никога,единствено си спомням че до самото заведение има едно островче на което също се паркира и затова трябва да се оставя по 1 място за излизане на колите горе - евентуално да си запушил някой......
Просто там никога не е имало места за еди кой си,на пръсти се брояха колите които спирахме всяка вечер .......
Или някой от "управниците" на това така китно заведение :Silent:
Иначе не ти препоръчвам да ги ремонтираш - както каза колегата по скоро малко по висока скорост и 1 дявол знае .....
Susscrofa
15-11-2011, 14:14
shagrath а бе пич ти си за лекар бе ! :Д Тва място е общинско кой превари той завари . Вече ако е пред порта гараж или вход се води място за запълнено с тухли четворки , накрая си намерих 1 свободно на 2км от целта и пак със страх я оставих .
Провинция, какво да се прави.:flirt:
shagrath
15-11-2011, 14:39
май грешно ме разбрахте точно за пред блока казвам, че не претендирам за нищо, но за портата пред къщата е друга работа, а като се има в предвид и това, че гаджето на съседката с ML-а нарочно спира така...Не е въпроса за провинция, аз лично платих на багерист да изравни терена срещу къщата ми и има място поне за 5-6 коли без да пречат на никой, защо трябва да ми спира пред портата и жена ми с бебешката количка да му прескача мерцедеса- как да не изтрещиш при тая ситуация, ами ако стане нещо и се наложи да изляза спешно с колата кво праиме? Винаги спирам разумно и много се дразня когато на някой не му се мисли, или просто е гъзар, е айде имам съседи дето просто им е трудно да паркират и заемат по 2-3 места ма не мога да им се сърдя на хората те толко си могат :(
Гуси гуси пак се изтъкваш не на място ! Аз ти казах ти си като прасенце в кочинка ,докато не направиш всичко в фекалии ,че да можеш да се въргаляш с кеф в тях немирясваш .Ама замисли се ,че все някой ти изрива фашкиите тей ,че едва ли ще оакаш навсякъде .
Щом някой пречи има си паяци звъниш казваш спешно е и така докато се научат да не запушват . Не е вариянт золумите щото може някоя трабант да почупиш ама не се знае на кой бабаит е,има ги всякакви .
Susscrofa
15-11-2011, 16:21
Гуси гуси пак се изтъкваш не на място ! Аз ти казах ти си като прасенце в кочинка ,докато не направиш всичко в фекалии ,че да можеш да се въргаляш с кеф в тях немирясваш .Ама замисли се ,че все някой ти изрива фашкиите тей ,че едва ли ще оакаш навсякъде .
Щом някой пречи има си паяци звъниш казваш спешно е и така докато се научат да не запушват . Не е вариянт золумите щото може някоя трабант да почупиш ама не се знае на кой бабаит е,има ги всякакви .
Аз никъде не оправдах постъпката. Тя е отвратителна.
А ти чисто и просто, не казваш нищо.:)
shagrath
15-11-2011, 16:44
като говориме за паяци:
1 Във Владая да видиш паяк е ЪпсурТ
2 Когато ни асвалтираха паркинга пред блока звъняхме на паркинги и гаражи и никой не дойде, момчетата се мъчиха да преместят колите, които пречеха, но не успяха и сега там няма асвалт.
А дали някой е бабаит въобще не ми пука, редно е всеки да мисли какво прави
Идиоти бол, в Германия, Берлин, има мода да се палят коли, отначало по - скъпи, сега всякакви.(
Но е кофти, не знам, просто, с идиотията трудно можеш да се пребориш-представи си, удряш идиота, пада, чупи си главата и умира.
Общо взето, аз като по улегнал идиот с годините не желая да се занимавам с простаци, всяко нещо с времето си, не че не заслужават, ама...
ФЕРАРИСТ
15-11-2011, 20:41
Готов съм да жертвам 2 гуми, дори и нови, за да го хвана такъв на място......
old alfist
15-11-2011, 21:46
Станало е мода - тази вечер разбрах, че и във Варна режат гуми, както и в Плевен, дори пред нашия блок.
Напълнило се е с лигльовци , вместо да ти кажат нещо в очите прилагат женски номера , като анонимно унищожават собственост.
Ще си намерят майстора, а сега изкуствените зъби са скъпи , гипса тежи ... :choice:
shagrath, малко трохи върху капака/тавана на ML-a и получава красота - издраскан и насран мерцедес ... птиците са виновни.
Susscrofa
15-11-2011, 22:40
Напълнило се е с лигльовци , вместо да ти кажат нещо в очите прилагат женски номера , като анонимно унищожават собственост.
Ще си намерят майстора, а сега изкуствените зъби са скъпи , гипса тежи ... :choice:
shagrath, малко трохи върху капака/тавана на ML-a и получава красота - издраскан и насран мерцедес ... птиците са виновни.
Вземам две яйца и ги плескам. Три часа слънце и после падат при миене заедно с лака.
Пред старият ми блок в Свобода има един настани си се на мястото което е точно пред входа забоде си даже и табелка тук паркира МПС еди кое си и който му спираше на мястото рязани гуми ,спуснати гуми и т.н. Ма човека явно си изживява като някакъв бабаит или де да знам къв . То май ни е така цялата държава всеки по нахален си прави каквото си иска .
Пред старият ми блок в Свобода има един настани си се на мястото което е точно пред входа забоде си даже и табелка тук паркира МПС еди кое си и който му спираше на мястото рязани гуми ,спуснати гуми и т.н. Ма човека явно си изживява като някакъв бабаит или де да знам къв . То май ни е така цялата държава всеки по нахален си прави каквото си иска .
Абе и при нас имаше 2ма такива : единия сега е с по-малко истински зъби , а на другия му запалиха колата и изгоря като факла .
Ramsezsh
15-11-2011, 23:40
Отстрани на блока на майка ми има парче земя, което от доста време се ползва за паркинг (побира 3 коли). Земята беше върната на собствениците. Те не за го заградили и не правят проблем на никой, че се паркира там. На това място има един катил, които ако види някой паркирал там вдига скандали, кара се на хората, че били паркирали на "неговото" място. Върха на простотията беше, когато се опита да вдигне скандал на собственика на земята (мой приятел), че паркира на "неговото" място.
Такива си търсят боя просто. Но до пукане на гуми не се е стигало, че тогава много бой ще има.
old alfist
15-11-2011, 23:48
Не мога да я разбера тази психология - режиш гуми или други простотии и как подобряваш положението си по този начин.
Това си е един изблик на безпомощност и отчаяние, примесено със завист.
Не мога да я разбера тази психология - режиш гуми или други простотии и как подобряваш положението си по този начин.
Първи закон на Нютонов: в едно общество дадено тяло запазва състоянието си на простотия или праволинейна равномерна наглост докато не се приложи външна сила. :choice:
old alfist
16-11-2011, 00:07
Първи закон на Нютонов: в едно общество дадено тяло запазва състоянието си на простотия или праволинейна равномерна наглост докато не се приложи външна сила. :choice:
Е, да, но на всяко действие противостои равно по сила и обратно по посока противодействие.
lordliness
16-11-2011, 08:04
Миналата зима имаше сняг, прибрах се и паркирах където имаше място,след малко един ''дизайнер''ми цъфна на вратата ,той си бил изринал мястото, аз какво да направя,пратих го да си изрине друго място,след като земята е общинска и никой не плаща наем за паркиране, ще паркирам където си искам и затова и аз имах яйце върху колата,диня и разни други храни,едно бабе имаше претенции да не паркирам под прозореца и защото дишала вредни изпарения от колата докато е паркирана,сигурно не е много вредно защото още е живо :)
Ми това е нашето общество
---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:21 ----------
Миналата зима имаше сняг, прибрах се и паркирах където имаше място,след малко един ''дизайнер''ми цъфна на вратата ,той си бил изринал мястото, аз какво да направя,пратих го да си изрине друго място,след като земята е общинска и никой не плаща наем за паркиране, ще паркирам където си искам и затова и аз имах яйце върху колата,диня и разни други храни,едно бабе имаше претенции да не паркирам под прозореца и защото дишала вредни изпарения от колата докато е паркирана,сигурно не е много вредно защото още е живо :)
Тя злобата в сърцето трансофримира
Една борба, която днес клокочи
Нещо такове е по спомен, Вапцаров, ама иначе злобите са много издръжливи :whip:
dimitar_vd62
16-11-2011, 21:29
Ми как си подобряваш положението... в задния блок има едно пишлеме с чероки, един с едно рено все паркира както свари - зарязва си колата пред паркираните и отива да си върши работата, ни телефон оставя, та на тоя с черокито му писна да го чака и един ден просто го отмести през задния десен калник.Е оня повече не дойде.
Аз имах подобна случка преди около 2 години-бяха ми пуснали 4 те гуми.Докато ги помпех един идиот дойде и самодоволно ми каза че съм пречел на входа на паркинга на блока.Бях спрял на около метър и половина от въпросният вход но не се занимавах,обърнах му внимание просто къде е колата ми и къде е входа извиних се и......
На другата сутрин щастливо пиех кафе в колата паркирана на същото място гледайки изнервени хора,гледащи невярващо разпрани брутално гуми /бяха около 17-18 автомобила на капли/,полиция и не знам си какво още събрано там и се радвах на най добрата си инвестиция за кеф от много време насам.
Просто дадох на едно наркоманче 10 лева-съжалих го да си купи малко плодове че бледичко беше ,точна инструкция/за консумация на плодове да не помислите нещо друго/ и още 10 лева да су купи нож/за да си бели ябълки естественно да не си помислите нещо/.......
Естественно ме познаха и започна някакво обяснение ,но аз имах железния аргумент че работя на съседния новозастрояващ се парцел,както и надлежно оформени документи за това.Пролях няколко крокодилски сълзи,използвах цялото налично лицемерие в характера си аргументирах се правилно/че ще работим там минимум година,как искаме добросъседски отношения....../ съчувствах с пълна сила и всичко бе цветя и рози.Личното ми мнение е че покрай сухото гори и суровото и такъв тип посегателство не може да остане безнаказан.
Аз имах подобна случка преди около 2 години-бяха ми пуснали 4 те гуми.Докато ги помпех един идиот дойде и самодоволно ми каза че съм пречел на входа на паркинга на блока.Бях спрял на около метър и половина от въпросният вход но не се занимавах,обърнах му внимание просто къде е колата ми и къде е входа извиних се и......На другата сутрин щастливо пиех кафе в колата паркирана на същото място гледайки изнервени хора,гледащи невярващо разпрани брутално гуми /бяха около 17-18 автомобила на капли/,полиция и не знам си какво още събрано там и се радвах на най добрата си инвестиция за кеф от много време насам.Просто дадох на едно наркоманче 10 лева ,точна инструкция и още 10 лева да су купи нож/за да си бели ябълки естественно да не си помислите нещо/.......Естественно ме познаха и започна някакво обяснение ,но аз имах железния аргумент че работя на съседния парцел,както и надлежно оформени документи за това.
И сигурно се гордееш, че заради 1 говедо си наказал още 20 души?
С тоя манталитет, щетите по автомобилите скоро няма да престанат.
old alfist
17-11-2011, 14:05
Око за око, зъб за зъб.Не е ясно ако всички я карат все така, докъде ще я докараме - може би ще се возим предимно в градския транспорт.
не не се гордея......говедото може да е едно ама мълчаливото съгласие е на всички.Доста сейрджии минаха от въпросният блок с физиономия казваща :Ха така плучи ли си го....
---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 12:06 ----------
когато полицията започне да си върши работата и заживеем е нормална правова държава тази максима ще отпадне от самосебе си.
Mind_Control
17-11-2011, 16:18
Личното ми мнение е че покрай сухото гори и суровото и такъв тип посегателство не може да остане безнаказан.
Ама покрай суровото да не изгори и подпалвача!?
Ramsezsh
17-11-2011, 16:41
Аз имах подобна случка преди около 2 години-бяха ми пуснали 4 те гуми.Докато ги помпех един идиот дойде и самодоволно ми каза че съм пречел на входа на паркинга на блока.Бях спрял на около метър и половина от въпросният вход но не се занимавах,обърнах му внимание просто къде е колата ми и къде е входа извиних се и......
На другата сутрин щастливо пиех кафе в колата паркирана на същото място гледайки изнервени хора,гледащи невярващо разпрани брутално гуми /бяха около 17-18 автомобила на капли/,полиция и не знам си какво още събрано там и се радвах на най добрата си инвестиция за кеф от много време насам.
Просто дадох на едно наркоманче 10 лева-съжалих го да си купи малко плодове че бледичко беше ,точна инструкция/за консумация на плодове да не помислите нещо друго/ и още 10 лева да су купи нож/за да си бели ябълки естественно да не си помислите нещо/.......
Естественно ме познаха и започна някакво обяснение ,но аз имах железния аргумент че работя на съседния новозастрояващ се парцел,както и надлежно оформени документи за това.Пролях няколко крокодилски сълзи,използвах цялото налично лицемерие в характера си аргументирах се правилно/че ще работим там минимум година,как искаме добросъседски отношения....../ съчувствах с пълна сила и всичко бе цветя и рози.Личното ми мнение е че покрай сухото гори и суровото и такъв тип посегателство не може да остане безнаказан.
С тоя начин на мислене никога няма да се оправим.
Това с паркирането на изчистено място пред някой вход е ебаси простотията...аз съм се бъхтил да чистя няколко часа и идва някой и айде. На един такъв убавец му издигнах стена от сняг метър...да копае!
Това е адски тъпо и се случва само в бг!
Ама покрай суровото да не изгори и подпалвача!?
както се случи.не е мисля че трябва постоянно или често да ни се случва да пием по една студена вода в каквато и да е ситуация.Писна ми да има ненаказани за деянията си или да получавам отговор от многоуважаваните сили на реда:
"ама то сега как да ги търсим....." и т.н. писна ми някой само защото е от ромски произход и е с каруца да е безнаказан.Писна ми да получавам отговор "ама то като е нямало нищо ценно на тавана ви/мазето ви защо сега така....." и т.н.
И ако понякога има мор по коне,бездомни или домашни кучета, нахапали някой .....може ди на някой друг не са му издържали нервите да посреща жена си трепереща с разпран панталон от милите помияри който добронамерените му съседи хранят пред входа та да ги пазят....
Mind_Control
17-11-2011, 18:32
както се случи.не е мисля че трябва постоянно или често да ни се случва да пием по една студена вода в каквато и да е ситуация.Писна ми да има ненаказани за деянията си или да получавам отговор от многоуважаваните сили на реда:
"ама то сега как да ги търсим....." и т.н. писна ми някой само защото е от ромски произход и е с каруца да е безнаказан.Писна ми да получавам отговор "ама то като е нямало нищо ценно на тавана ви/мазето ви защо сега така....." и т.н.
И ако понякога има мор по коне,бездомни или домашни кучета, нахапали някой .....може ди на някой друг не са му издържали нервите да посреща жена си трепереща с разпран панталон от милите помияри който добронамерените му съседи хранят пред входа та да ги пазят....
Значи ти е писнало от самият теб. Защото и ти си останал безнаказан за деянието си. По този начин няма да се оправиме да знаеш.
П.С. утре, други ден тоя наркоман дето си му дал 10 лв за нож, със същия тоя нож може да заколи детето ти. Имай го предвид следващия път.
bios_rage
19-11-2011, 23:28
Ето ме и мен. Съжалявам няколко дни не бях на линия. Добрата новина е че застрахователите, ще ми платят гумите. По-веселата е че все още не си мърдам колата от там и никой нищо не е направил по въпроса.... Мина 1 вчера и ме пита не е ли малко нагло да спирам в студенски град с кола от София :Tease:и аз му казах: В квартал на София не е хубаво да се спира с кола от Перник.... А-а-а виждам имаш хубаво Пежо 406... от Перник :hump:
П.П. Не искам да засегна колегите от Перник по какъвто и да е било начин или да умаловажа градът им! :bowdown:
CrazyElement
20-11-2011, 01:40
Абе трябва да има разбирателсвто така с око за око, до никъде няма да стигнем , тази година съм на квартира в Пловдив спирам пред кооперацията пред гаражите на хората , защото просто видиш ли към моя апартамент гаража ми е наврян такаче , не мога да го стигна с кола ... ама съм се разбрал с хората дойде ли някой трябвали да се преместя веднага изкачам и си местя колата , сега 1 катил спрял си колата пред гаража на 1 съсед и избягал си върши работата без да се съобрази човека седи свири свири 1 час тоя не дойде си примести колата, ест обаче съседа му спуснал май гумите , защото после гледам човека си помпи гумите , еми да си кажа не съм привърженик на такъв тип мерки ама поне този човек следващия път ще си помисли дали да спре пред гараж без да е наблизо... Абе като цяло трябва хората да мислят и за другите не само за себе си... е аз винаги опитвам да съм колегиален в тази област да не запушвам преча и т.н. и един катил просто ме изуми как го е направил това нещо , беше си спрял колата си точна на изхода на мойта улица ей така посредата и аз няма от къде да излезна треаше да карам 30 метра назад да излезна от другия изход , еми съжелявам , ама ако не бях в добро настроение , щях доста да си поиграя с колата му ... просто има хора , които отказват да мислят и правят уникални простотии, при такива ситуация съм съгласен за едно спускане на гуми с цел да си научи урока и да мисли малко , ама както на мен ми се случи спирам си пред 1 блок не запушвам никой ама , някой си мисли , че това е неговото място и ми бие 1 ключ по вратата еми ей това , вече е прекалено... Ама то това е българина по "дефаулт" си е изнервен от живото и прави такива неща, е комшията да бях му спрял пред гаража( бях питал и ми казаха , че не спира никой в този гараж .. явно грешна информация) идва и такъв ми се кара, абе чакай бе човек кажи като нормален човек... точно ако се промени държанието на хората според мен тези неща се оправят...
dimitar_vd62
20-11-2011, 18:35
Да бе, ма някои хора не възприемат.Нали писах по-напред за оня дет спираше пред колите, колко пъти му казвахме, накрая оня с Чероки-то не издържа.
Deathriderr
21-11-2011, 09:14
Или не възприемат, или просто има такива хора. Един приятел от фиат форума си паркира фиат пунтото пред тях, където му е мястото с години.По работа или други причини не беше се прибирал поне месец, и когато го видя беше цялото от край до край минато с ключ 2-3 пъти, със счупено задно стъкло (когато го премести) и спуснати гуми просто красота.
Susscrofa
21-11-2011, 10:00
Ето ме и мен. Съжалявам няколко дни не бях на линия. Добрата новина е че застрахователите, ще ми платят гумите. По-веселата е че все още не си мърдам колата от там и никой нищо не е направил по въпроса.... Мина 1 вчера и ме пита не е ли малко нагло да спирам в студенски град с кола от София :Tease:и аз му казах: В квартал на София не е хубаво да се спира с кола от Перник.... А-а-а виждам имаш хубаво Пежо 406... от Перник :hump:
П.П. Не искам да засегна колегите от Перник по какъвто и да е било начин или да умаловажа градът им! :bowdown:
Не, благодаря, аз не желая студентски град да се свързва със София, по какъвто и да било начин.
Престъпност, простотия, наркомания, курварщина, смрад и хлебарки.
Съжалявам тези, които го обитават.
Такъв "Урод" никъде в развитите страни не съществува.
Там университетът си върви с общежитията.
Крайно време е някой да започне да работи в посока на разформироване на това "столично" образУвание.
:smartass:
old alfist
21-11-2011, 12:51
Сусе, искаш, не искаш - това е положението.Всичко каквото има в България го има и в София, но е концентрирано на малко площ и се забелязва по-осезаемо.
firedragon
21-11-2011, 13:26
Не, благодаря, аз не желая студентски град да се свързва със София, по какъвто и да било начин.
Престъпност, простотия, наркомания, курварщина, смрад и хлебарки.
Съжалявам тези, които го обитават.
Такъв "Урод" никъде в развитите страни не съществува.
Там университетът си върви с общежитията.
Крайно време е някой да започне да работи в посока на разформироване на това "столично" образУвание.
:smartass:
С един пост се :dyrvo_v_kenefa: на темата. проблема не е само в студентски, нито пък студентски. проблема е в немърливостта,безотговорното отношение и простотията на много хора. Предполагам си "кореняк софиянец" и не си живял в този "урод" , така че моля те не давай оценки. Не квартала прави хората, а хората правят квартала.
Susscrofa
21-11-2011, 13:32
С един пост се :dyrvo_v_kenefa: на темата. проблема не е само в студентски, нито пък студентски. проблема е в немърливостта,безотговорното отношение и простотията на много хора. Предполагам си "кореняк софиянец" и не си живял в този "урод" , така че моля те не давай оценки. Не квартала прави хората, а хората правят квартала.
Бабите и дядовците са ми родени в София. :)
Не съм от жълтите павета обаче. Келеш от крайните занаятчийски махали. Дано ме разбереш.
Студентски град е пълно порно.
Колкото по-бързо бъде разхвърлян, толкова по-добре.
:big_beer:
Студентски град не е квартал, а място за временно настаняване.
firedragon
21-11-2011, 13:39
Бабите и дядовците са ми родени в София. :)
Не съм от жълтите павета обаче. Келеш от крайните занаятчийски махали. Дано ме разбереш.
Колкото по-бързо бъде разхвърлян, толкова по-добре.
:big_beer:
Студентски град не е квартал, а място за временно настаняване.
И все пак има достатъчно сестни хора живеещи там,за да учат и да направят нещо с живота си. Има неща,които трябва да се променят, но нали сме голямата "демокрация със свободния пазар", та няма как да стане.
... затова вечер се пълни с кореняци софиянци от голямото добрутро.
Susscrofa
21-11-2011, 13:48
И все пак има достатъчно сестни хора живеещи там,за да учат и да направят нещо с живота си. Има неща,които трябва да се променят, но нали сме голямата "демокрация със свободния пазар", та няма как да стане.
Точно, защото съм загрижен за тези хора, искам това да се случи.
В различните квартали да се разположат общежития на различните университети, максимално близо до тях.
Парите да дойдат от терените в Студ. град, които да бъда продадени на инвеститори. Там да изградят нещо като мини Лас Вегас, да натъпчат всички казина на едно място. След време, когато простотията да бъде легализирана проституцията, стане факт, може и тя да намери терен там. :big_beer:
---------- Post added at 12:48 ---------- Previous post was at 12:46 ----------
... затова вечер се пълни с кореняци софиянци от голямото добрутро.
Колев, не искам да обръщаме тази тема на спам, по твой вкус. Днес не съм в настроение.
Логично е, когато някъде има евтина и лесно достъпна провинциална женска плът и в добавка евтина пиячка, да се пълни с какви ли не индивиди.
Аз лично там не ходя:):big_beer:
Колев, не искам да обръщаме тази тема на спам, по твой вкус. Днес не съм в настроение.
Логично е, когато някъде има евтина и лесно достъпна провинциална женска плът и в добавка евтина пиячка, да се пълни с какви ли не индивиди.
Аз лично там не ходя:):big_beer:
да бе, разбирам те, но всеки си има мнение. според мен а и според доста хора, студентски град е най-добрия за живеене квартал на софия. в другите квартали има твърде много киселяци, друго си е сред млади хора, като част от тях дори са и интелигентни.
Susscrofa
21-11-2011, 14:16
да бе, разбирам те, но всеки си има мнение. според мен а и според доста хора, студентски град е най-добрия за живеене квартал на софия. в другите квартали има твърде много киселяци, друго си е сред млади хора, като част от тях дори са и интелигентни.
Няма как да ти пусна статистика от седмо районно.:)
Студентски град дърпа надолу обучаващите се там.
Малцина успяват да запазят себе си. Не отричам, че има такива, но трябва да си много от желязо.
Атмосферата там е деградираща, тя е престъпна.
Какво имаме там, един изключително разнообразен вечерен /нощен/ живот, пълен с всякакви изкушения, в който попадат млади хора, които НЕ СА СВИКНАЛИ, на такъв режим.
Това е като да метнеш един тотомилионер в Лас Вегас и да стоиш да му гледаш сеира.
Добро място за живеене..........разсмиваш ме.
Хората от провинцията населяващи студентски град, така и нямат желание да опознаят големия град.
Нормално, малко са градовете, които педлагат размерите и населеността на студентски град. Дори това, напълно задоволява техния нагон. Как да не си направят погрешния извод, че е добро място за живеене.:beer:
та тя софия не е голям град. имаш един център и жилищни квартали на 3-4 километра разположени като повечето са били села преди това.
някои софиянци дори излизат от квартала само по изключение.
ти в кой квартал живееш. аз съм прекарал известно време в студентски и не само.
Susscrofa
21-11-2011, 14:54
та тя софия не е голям град. имаш един център и жилищни квартали на 3-4 километра разположени като повечето са били села преди това.
някои софиянци дори излизат от квартала само по изключение.
ти в кой квартал живееш. аз съм прекарал известно време в студентски и не само.
Сега съм в класическия триъгълник Юч бунар-коньовица и Банишора :), който се споменава в "Дзифт".
Останалите квартали в София, за които говориш ти , са си типични "спални, в сравнение с Щутгард.
Не мога да приема студентско градче, приличащо на Слънчев бряг в разгара на сезон.