View Full Version : халоогени
hristiqn
17-10-2006, 23:30
Колеги помогнете.......сменям предната броня с тази от 1999 г . на алфа 145 и си търся халгените
Няма нужда да ви казвам ,че са кръгли.
Също така ми предлагат и лети джанти OZ racing 15 цола спица
Как мислите подхожда ли на алфито?
Халогените стават и от 156 и Браво/Брава ако не се лъжа :wink: :wink:
.......сменям предната броня
Колега , колко излиза операцията в пари и има ли нужда от побългаряване на захващането?
От къде може да се набавият броните и маската?
hristiqn
18-10-2006, 13:37
колата се ремонтира след силен удар в дясната предна част и сменям бронята с маската ! и да има разлика ще я напаснат в сервиза...да се надяваме
поръчахме я нова от някаде :))) 350лв. бронята и 90 лв.маската ..говорим за тези от новия модел...така де след 99г.
затова и си търся халогените ...ако някои може да помогне мерси предварително :D :D :D
trustworthy
18-10-2006, 15:34
Последно бях чул цена от около 50 лв за бройка за халогените. Иначе щом тепърва ще се слагат кръгли халогени, то тези за Браво/156 няма да станат чак толкова лесно, защото ще трябва една пластмасова скоба/планка, която е специфична за 145/6 и не е същата при 156. Иначе самият фар си е същия.
Що се отнася до джантите, направо си длъжен да ги вземеш, ако питаш мен. Малко са колите, с които OZ-спиците не си ходят, но според мен 145 не е една от тях :wink:
колата се ремонтира след силен удар в дясната предна част и сменям бронята с маската ! и да има разлика ще я напаснат в сервиза...да се надяваме
поръчахме я нова от някаде :))) 350лв. бронята и 90 лв.маската ..говорим за тези от новия модел...така де след 99г.
затова и си търся халогените ...ако някои може да помогне мерси предварително :D :D :D
Бронята се напасва много трудно просто защото самото захващане няма нищо общо с това на старата броня :idea: :idea: иначе решетката нова е около 60 лв.в ТиН а с отстъпката на клуба даже по-малко :idea: :wink: :wink:
hristiqn
18-10-2006, 16:30
Да се надяваме че ще успеят да я напаснат ....това са цените които ми поискаха...друго си е да живееш в София :roll: :roll:
Ако не е тайна, откъде я взе тая броня ? И аз искам евентуално, че мойта е пред разпад.
hristiqn
18-10-2006, 21:40
Мисля че е поръчана от Варна...повечето ми части са от там , че и преден мост сменям :evil:
За халогените провери в автокъщата между двете автоморги,точно където си си снимал шкодата :wink:
Там съм виждал такива :wink:
hristiqn
18-10-2006, 23:13
ще видя.....какво ще кажеш за oz то ...ще и отива ли?
Мисля,че ще и отиват,защото е 145.......виж как отиват наложени на 146
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=1403245 (http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1403245)
Тия ги бяхме взели за едно Пунто ама му тежаха и вдигна разхода и сега ги продава........дори може би тия които искаш да взимаш са същите,ако са те са перфектни :th_up:
hristiqn
19-10-2006, 14:00
същите са ... почти сам ги взел...сега чакаме алфито да излезе от бокса :D :D :D
Има и болтове с раздвижен конус за тях ако искаш........цената е 35 лв за 12 болта,има и 4 секретни............предполагам са ти казали :roll:
hristiqn
19-10-2006, 19:28
казаха ми за болтовете и ще ги взема с тях сигурно ....гумите са 195/45 :roll: не са ли малко нисички
казаха ми за болтовете и ще ги взема с тях сигурно ....гумите са 195/45 :roll: не са ли малко нисички
Мда нисички са и лошотои е че по дупките ше еб...ваш ма...ката на джантите а не на гумите защото тези гуми са със страшно твърд борд :wink: :wink: :wink: аз съм карал с такива гуми и правех джанти всяка седмица :idea: :idea:
hristiqn
19-10-2006, 20:24
какво мислиш за гумите?
Bobo казва че са адски ниски,но според мен ако можеш да се пазиш и си отваряш очите няма да имаш проблеми,пък и в Сливен няма много дупки............за сега :roll:
аз ги карах тия гуми на типото и наистина возят гадно,но пък са адски добри по завоите.....ако не ги искаш ще ги бартеросаме с моите :lol:
hristiqn
19-10-2006, 21:38
аз джантата я взимам така или иначе....за гумите се чудех :D :D :D
исках да кажа че съм карал комплекта гумите с джантите и гумите ми харесаха.....значи,ако земеш джантите и гумите и не ти харесват как возят(гумите) може да ги бартеросаме с моите гуми :devil:
Това исках да кажа........
исках да кажа че съм карал комплекта гумите с джантите и гумите ми харесаха.....значи,ако земеш джантите и гумите и не ти харесват как возят(гумите) може да ги бартеросаме с моите гуми :devil:
Това исках да кажа........
Баце недей да рискуваш с тази височина ти е достатъчна и една дупка и си в сервиза за изправяне на джанта,послушай ме аз съм карал с таквиз гуменки верно че седят уникално и се държат на пътя много яко но..... :idea: :wink: :wink: :wink:
hristiqn
20-10-2006, 15:19
вервам ти....реших да си взема чисто ново kumho 195/50 R15
:lol: :lol: браво и си избрал добра марка гуми :wink:
Колко ти го дават,защото аз имам отстъпка и мога да ти го зема за 100 лв парчето,иначе са по 120 :!:
hristiqn
20-10-2006, 20:42
на същата цена го взимам и аз .....такта или иначе чакам алфата да излезе от бокса :D :D дето се казва имам копчета без балтон :D