PDA

View Full Version : Предложение за темата "Вицове, на които не всички биха се засмяли."

mirchozo
16-11-2011, 23:40
Господа модератори, въпросната тема няма ли да е по-удобно ако е в раздела АНТРАКТ, все пак не е толкова безмислена като раздела "За хора без работа" (който не искам изобщо да коментирам).

пс Ако сметнете въпроса ми за ненужен, моля изтрийте го.

morfius
17-11-2011, 00:16
Господа модератори, въпросната тема няма ли да е по-удобно ако е в раздела АНТРАКТ, все пак не е толкова безмислена като раздела "За хора без работа" (който не искам изобщо да коментирам).

Вече не съм такъв... но защо да дублираме темата Хумор?

Ранобудниче
17-11-2011, 21:12
Вече не съм такъв... но защо да дублираме темата Хумор?

Защото Зион също има нужда от сладкарница.

morfius
17-11-2011, 22:30
Защото Зион също има нужда от сладкарница.

Не ме разбра :)
Ако се премести в другия раздел ще станат 2 теми със сходно съдържание в един раздел.

Ранобудниче
18-11-2011, 05:27
Не ме разбра :)
Ако се премести в другия раздел ще станат 2 теми със сходно съдържание в един раздел.

Беше с идея да отговоря по темата, просто ти си бил последен и съм те хванала на мушка - не се сърди ;)

Furious 155
20-08-2013, 16:33
...error

dimitar_vd62
20-08-2013, 20:58

Да прав си, общи приказки и икономиката са къде по интересни, явно Блатото/"За хора без работа" /се е избистрило.

Susscrofa
21-08-2013, 10:26
Да прав си, общи приказки и икономиката са къде по интересни, явно Блатото/"За хора без работа" /се е избистрило.

Блатото отдавна се превърна в олиготрофно езеро.