PDA

View Full Version : аутобилд новия сканиране?

търтей
19-10-2006, 16:16
някой да го има новия брой на аутобилд
сканирам ми е мисълта
че направо съм забравил как се чете от хард копи :oops:

ZoE23
19-10-2006, 16:21
Хайде колеги???Кой ще се включи? :roll:

pinko
19-10-2006, 16:24
сканирам ми е мисълта

И аз кво, да умирам от глад ли?

Тоя тираж трябва да се продава, ей, кви са тия сканираници :shock:

То ако е там работата, аз мога направо на пидиеф да ви го дам материала (че и целия брой) да си го качите, ама....

valjo
19-10-2006, 16:26
хуу де, айде да изчакаме една седмица, да мине пик-а
и после ПДФа ?;)

търтей
19-10-2006, 16:28
сканирам ми е мисълта

То ако е там работата, аз мога направо на пидиеф да ви го дам материала (че и целия брой) да си го качите, ама....

е ние нема да го разпространяваме де - само за лична консумация заради феста

пък и се пак от тираж ли печелите? ;)

pinko
19-10-2006, 16:31
[quote="търтей":1msg0nty]някой да го има новия брой на аутобилд
сканирам ми е мисълта

е ние нема да го разпространяваме де - само за лична консумация заради феста

пък и се пак от тираж ли печелите? ;)[/quote:1msg0nty]

Ми печелим, що да не печелим, 20 000 е тиража и пооочти целия се продава. Всъщност аз нищо не печеля, печели ВАЦ. :frown:

При добри продажби печеля потупване по рамото и похвали пред строя. :roll:

Хубу де, вече се прибрах в къщи, ама утре ще помоля дизайнера ни да спретне едни пидиеф и ще го пратя на Петко да го качи във форума.

Аре от мен да мине... :lol: :lol:

търтей
19-10-2006, 16:34
[ печели ВАЦ. :frown:

Аре от мен да мине... :lol: :lol:

:cheers:

а за вац ще си мълча със страшна сила :evil: :lol:

ZoE23
19-10-2006, 16:36
Благодарим предварително :bravo:

lazy
19-10-2006, 17:31
Аз си го купих, ВАЦ да те потупа и пускай пдф-а :)

KGB
20-10-2006, 02:46
Аз съм си взел 2...утре мисля да си взема още един новичак, че тия двата ги направихте на баница...

Абре за 1.90лв. ли сте бре...този брой си остава направо за спомен...един ден на внуците :wink:

Red Devil
20-10-2006, 04:19
Тъй като аз в момента живея в виена въпросът ми е дали и тук съдаржанието на вапросния брой ще е същото??Явно ще е някво култово щом трявба да се пази за внуци :D

BatVas
20-10-2006, 10:36
Абе ние си го купихме , ама е добре да го запазим в електронен вид за следващи години - защото като се преговаря със спонсори за следваща година може да им изпратим матерали от пресата за да добият представа досега какво е било и .т.н.т

П.П. Между другото матеряла в Авто билд е много добре направен или направо да го кажа си е най-добре от всичко излязло за феста в Бг до сега :D

pinko
20-10-2006, 11:58
Абе ние си го купихме , ама е добре да го запазим в електронен вид за следващи години - защото като се преговаря със спонсори за следваща година може да им изпратим матерали от пресата за да добият представа досега какво е било и .т.н.т

П.П. Между другото матеряла в Авто билд е много добре направен или направо да го кажа си е най-добре от всичко излязло за феста в Бг до сега :D

Мерси за хубавите думи.

Пратих пидиефа на Вальо, Петко и БатВас, да го качат където народонаселението ще може да си го дърпа спокойно.

В новия брой - Алфа 8С Competizione :D

Deathbringer
22-10-2006, 15:05
Днес видях темата и се опитах да намеря списанието по вестникарските бутки наоколо но не успях. Може ли и на мен да ми го пратиш пидиефа или ако вече е качен някъде от Вальо, Петко или БатВас да пишат къде.

bager
22-10-2006, 18:22
В новия брой - Алфа 8С Competizione :D
Паралели ви изпревариха :D

pinko
22-10-2006, 19:07
Днес видях темата и се опитах да намеря списанието по вестникарските бутки наоколо но не успях. Може ли и на мен да ми го пратиш пидиефа или ако вече е качен някъде от Вальо, Петко или БатВас да пишат къде.

Имаш поща.

Иначе пидиефа им е пратен на тия гореупоменатите още в петък преди обяд, не знам защо още не са го качили някъде на сайта, голем зор даваха?

Всъщност нямаш поща, препълнена ти е кутията и връща.

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

plamenpenev@hotmail.com

This message is larger than the current system limit or the recipient's mailbox is full. Create a shorter message body or remove attachments and try sending it again.

Пидиефа е само 1,36 Мб :shock:

sharky
22-10-2006, 19:20
Виж кво пич що не го качиш някъде и не дадеш линк кой кога кво получил няма значение, ти ше ни направиш ли услугата или не? Бах ти златния ПДФ са ше издирваме хората, може па да си имат работа примерно :idea:

pinko
22-10-2006, 19:41
Виж кво пич що не го качиш някъде и не дадеш линк кой кога кво получил няма значение, ти ше ни направиш ли услугата или не? Бах ти златния ПДФ са ше издирваме хората, може па да си имат работа примерно :idea:

http://mail.dir.bg/~tkm_digital/italfest.pdf

sharky
22-10-2006, 19:45
мерси пич евала!

BatVas
22-10-2006, 19:50
Тъкмо ти го пратих и аз на мейла :wink:

valjo
22-10-2006, 19:57

Имаш поща.

Иначе пидиефа им е пратен на тия гореупоменатите още в петък преди обяд, не знам защо още не са го качили някъде на сайта, голем зор даваха?

ами аз лично се въздържах да го качвам, и да давам линк, за да не накърним нечии авторски права и прочие аргументи от тоя род, за сметка на това доста хора ми се обадиха и им го пратих по имейл....

и все още го пращам;)

Deathbringer
23-10-2006, 15:07
Благодаря много :wink:
Edit: Статията е страхотна :lol:

pinko
23-10-2006, 16:15

Имаш поща.

ами аз лично се въздържах да го качвам, и да давам линк, за да не накърним нечии авторски права и прочие аргументи от тоя род, за сметка на това доста хора ми се обадиха и им го пратих по имейл....

и все още го пращам;)

Качи го някъде на сайта пидиефа, няма никакви проблеми с правата и т.н., материала със снимките си е мой и отчасти и на колегата Денислав (той написа колонката за Спайдера), от страна на ВАЦ също няма никакви претенции, днес питах юристката, даже си е един вид безплатна реклама.

Сега е качен с дискетата на пощенската ми кутия, не знам дали от дир.бг няма да изреват за много трафик :shock:

Deathbringer
25-10-2006, 22:03
Въпреки, че дръпнах пидиефа днес намерих списанието и го купих :wink:
Заслужава си спонсорството :lol:

Mury
25-10-2006, 22:09
А аз пък си купувам почти всеки брой :wink: :wink:

Az4o
25-10-2006, 22:19
А аз пък си купувам почти всеки брой :wink: :wink:

Пфуу аз напоследък се питах дали само аз съм будала да си взимам редовно всеки брой .. сега съм по-спокоен - двама сме на клона :crazy:

valjo
26-10-2006, 00:21
ок е го (http://valjo.alfaromeo-bg.com/phorum/ItalFest2006/italfest.pdf)