Log in

View Full Version : Употребявате ли анаболни стероиди?

Susscrofa
24-11-2011, 14:36
Една новина от днес:18-годишен варненец лежи в Токсикологията на Военноморската болница след отравяне с анаболни стероиди.
Източник:http://www.dnes.bg/
.................................................. ..............................
А от мен следното.........
Това е тема, която ме вълнува силно, и която някак си остава на заден план, както и много други важни за обществото теми. Но при всекидневния компот от помия, няма как много важни неща да останат загърбени.
Темата е свързана с фитнесЪт, и по конкретно с употребата на препарати при този вид спорт. Аз лично се занимавам с фитнес и ходя по фитнес зали от 15 годишен, но не съм от най-сериозните фитнес маниаци. Искам да заявя твърдо, че никога не съм употребявал никакви препарати, в това число дори, и препарати за възстановяване.
Не съм много добре подготвен в чисто "фармацефтичната" част на въпроса, но напоследък много неща, които виждам във фитнес залите, меко казано силно ме притесняват.
Препаратите при този и не само при този спорт, са от най различно естество. Като започнем от най-обикновените енергийни напитки, минем през различните изгарящи мазнини препарати, протеиновите препарати, и достигнем до тежката артилерия, а именно хормоналните препарати (анаболните стероиди). Не държа на точната терминология, искам просто да бъда добре разбран. Но, за да бъда по-изчерпателен ще сложа кратка класификация на най-често употребяваните анаболни стероиди или по-правилно наричани анаболен-андрогенен стероид:
- орална употреба: Anadrol (oxymetholone), Oxadrin (oxadrolone), Dianabol (methandrostenolone), Winstrol (stanozolol);- инжекционна употреба: Deca-Durabolin (nandrolone decanoate), Durabolin (nandrolone phenpropionate), Depo-Testosterone (testosterone cypionate), Equipoise (boldelone undecylenate). Познавам много добре сложени хора, изглеждащи почти безупречно, които не са приемали стероидни препарати. Техните постижения са плод на адски продължителни и често изморителни фитнес тренировки. Става дума за занимания в продължение на 10 и повече години.
В съвременното общество и това не знам как точно се генерира, залегна желанието за, аз го наричам "бързият резултат". Огледайте се наоколо и ще разберете за какво говоря. Бързо забогатяване, бърза кариера, бързо отслабване, бързо разкрасяване, бързо добиване на тен, бърза загуба на девственост и т.н. и т.н.
Това се случва и при фитнес любителите. Залата, която посещавам не е от лъскавите, тя е квартална зала, но добре снарядена, ходя там вече приблизително две години. Аз не разговарям и не създавам контакти там, обичам просто да тренирам, НО слушам, и наблюдавам. Има една група подрастващи, а и не само подрастващи, които разговарят на тема стероидни препарати сякаш разговарят за торти. За тях тези хормонални препарати са нещо съвсем нормално и приемът им е нещо като пиенето на протеинови шейкове. Има момчета, които за два-три месеца заприличват на средно голяма мъжка горила, а преди само седмици изглеждаха юноши бледни, и това само благодарение на тези стероидни препарати. Интересното е, че по големите батковци, явно с празни глави, напътстват наставляват и "помагат" в избора и приема на подобни вещества.
Не знам, дали има смисъл тук и сега да обяснявам подробно колко ужасна е вредата от приема на тези препарати, да не говорим, че когато са евтини те са като метиловия алкохол-хем вредни, хем смъртоносни.
Случайно чух разговор, между двама младежи, който звучеше така : "Аз брато две седмици пиех онова руското м....лен, знаеш ли ква сила имах, пра'ех седмица на 170 кила, обаче по цял ден имах кръвно 200/160.......................без коментар". Този разговор жадно попиваха две много млади момчета, може да се досетите отново за синдромът на "бързия резултат". Искам да вметна, че подобни препарати могат да се закупят свободно от повечето фитнес клубове. Трябва и да се каже, че приемът има тежки последствия за организма, а безконтролния прием може да има летален изход. Ние всички се борим срещу, тютюнопушенето, алкохола, затлъстяването, леките наркотици, а те са значително по-безвредни за подрастващото поколение от приема на тези хормонални препарати. Най-страшното е, че залите са пълни с псевдоинструктури, неразбиращи нищо и имащи за цел просто да правят оборот и да увеличават приходите от продажбата на подобни препарати. Не е тайна за никого, че съществува и нелегален бизнес с тези неща, като някои от тях дори не се знае къде се произвеждат и в кое мазе се "варят".
Разсипват се млади, подрастващи организми, някои промени в организма са необратими и остават за цял живот, тук става дума за аматьори, за деца, за съвсем обикновени хора, а не за професионалисти, където нещата стоят по съвсем друг начин. Няма предавания, няма дискусии по тези теми. Ние казваме: нека спортуват децата, по-добре от това да седят пред компютъра или да кръстосват улиците, но знаем ли какво ги очаква във фитнес залите?

ФЕРАРИСТ
24-11-2011, 19:08
Ям и пия всичко, що е течно и ми ареса на цвят, някой видове органични киселини ми образуват повечко газове, но мога да го преживея......

GALIN4O
24-11-2011, 19:08
Тренирал съм двадесетина години, преди около пет години спрях и вече се чувствам като дроб. Още като бях на 21 г.(трябва да е било) за известно време пробвах,може би за около 3 месеца. Тогава тези "стероиди" не се намираха лесно, обаче покрай познати щангисти и аз се сдобих с няколко (да са били десетина) шишенца бионабол по 2 и по5мг. и някоя и друга кутия протеин. Тези цярове не бяха ментета, май. Ефекта беше доста добър, чак и аз започнах да се харесвам. Реално съм забелязал, че без "химия" нещата някак си не се получават. Най важното е да се посъветваш с човек, а най добре този човек да е лекар, който е на ясно с тия неща, защото всъщност не е толкова лесно, колкото изглежда да се направи програма за точно определен човек... Брей аз толкова в училище не съм писал:-D На никого не препоръчвам да взема каквито и да е стимуланти просто ей така!

code
24-11-2011, 19:25
Стероиди съм пил 3 пъти, на 17 на 18 и на 25 години. Първия път Бионабол, качих за 40дни 11кг, ходих 2месеца все едно целия град има да ми дава по 2лв и постепенно свалих 5кг.
Втория път пак Бионабол по-голяма доза без абсолютно никакъв ефект.
Третия път Омнадрен на инжекции в задника, ефект абсолютно никакъв освен, че се чувствах железен 2 месеца, правех секс по 3 пъти на ден и ми окапа косата. След което ходих 4г леко оплешивял, слава на Бога тоя процес се оказа обратим и косата ми последните 2 години малко по-малко се възстанови.
Това са едни от най-малоумните ми постъпки в живота, абсолютно хаотични и безцелни, от скука ли, от простотия ли и аз не мога да си обясня.
Иначе имам познати, които вземат редовно, повечето са без коса, на стрии, на единия дори му порастна черепа от Анаполон, такова нещо не бях виждал и веждите му са бели на 27г.

Omni
24-11-2011, 20:20
Аз тренирам от около 5г.-6г. и чак сега започвам да виждам ефект, но без да приемам никакви химикали, хапвам по стабилно и всеки ден месо. Доста скъпо ми излиза, но пък се чувствам тонизиран. Много хора питат "За 2-3 месеца ей така ще стана ли (и показват неква фигура, която е повече маймуна отколкото човек)? ДА, точно така, че и повече ще станеш! Както са казали в една велика реклама: Не става само с ядене, требва и акъл!
П.П. За бианаболаи т.н. ето това (http://vbox7.com/play:f9563aeb)е мн подходящо.

Kuku
24-11-2011, 20:24
http://www.infinitemuscle.com/images/syntrax-matrix-strwbry-5lb-l.png

Никога не съм пил нищо друго, даже и това не го пия точно по предписание, т.е. в намалена дозировка.... може би за това и не ми действа :roll:
Едва ли някога бих пил нещо друго - просто не ми се дават пари за такива неща :?

vovata
24-11-2011, 21:15
Аз пък давам скришно на Алфата :butt:

raiders
24-11-2011, 21:18
По темата НЕ.

Иначе си тренирам по 3-4 пъти в седмицата от 10г. сигурно без феноменални резултати. Като си има предвид, че 12 клас бях слабичък сега съм ОК. Преди 5-6г. пих хранителни добавки само, протеин, креатин, глутамин и бях стигнал 110кг., доста мускулна маса и толкова корем, ако не беше той си бях супер. Сега съм ~95г. и се чувствам добре, играя и волейбол и там не търпи много тежки спортисти ;-)

Минавало ми е през ум да направя една-две дози от нещо силно, защото знам и съм виждал за 3 месеца какво прави и ставаш доста голям, но според мен няма смисъл, така се харесвам :yes:

fred
24-11-2011, 21:36
Тия отрови са абсолютна глупост, освен ако не се употребяват от специалист и с идеята да си професионалист, но пак трябва евентуалната употреба да е минимална.

old alfist
24-11-2011, 21:45
Имам си стероиди в излишък - боря се с холестерола, а анаболната част постигам по естествен начин.

ne0
24-11-2011, 22:19
Втория път пак Бионабол по-голяма доза без абсолютно никакъв ефект.
Третия път Омнадрен на инжекции в задника, ефект абсолютно никакъв освен, че се чувствах железен 2 месеца, правех секс по 3 пъти на ден и ми окапа косата. .

Бургазлиите такива слаби стероси не ги ловят отдавна ;)

old alfist
24-11-2011, 23:16
Бургазлиите най-много да ге хване някоя венерическа болест през лятото.

code
25-11-2011, 14:36
Бургазлиите такива слаби стероси не ги ловят отдавна ;)
Хаха в сравнение с повечето маняци аз все едно съм пил аспирин :lol:

badmadafaka
25-11-2011, 14:44
Зобим се ЯКО, баце... ПРОБЛЕМ..?! :stretcher:

bouncer
25-11-2011, 16:27
Имам приятел, който от глупост и простотия на 30 г реши да пробва анавар на хапчета и винстрол на инжекции. Първите 3 седмици имаше страхотен ефект - наедря видимо, наля чиста мускулна маса и свали мазнини видимо. На третата седмица му стана лошо и спря. Два дни след това се събуди жълт....целия. Нивата на билирубин му бяха към 400 при нормални икило 30-40. Влезе за една седмица в болница за интоксикация. Изписаха го. След 10 дена го приеха пак по спешност с нива на билирубин около 700. Два месеца в болница, един месец вкъщи. Още не се е оправил напълно. Тежи 60 кг от близо 85. Много сериозна мускулна атрофия го е налегнала от обездвижванаето му. Черния му дроб продължава да не може да преработва билирубин напълно. Лекарите не казват кога и дали ще се оправи напълно.

Ей така, от глупост....вие си зобайте.

Бобби
25-11-2011, 17:52
А бе някаква мода като при жените...дето си слагат силикон, опъвт бръчки и тем подобни.
Това което ти е дала природата ако можеш го съхрани или развий по естествен начин....химията е отрова, рано или късно си оказва влияние.

rusiq86
26-11-2011, 02:10
Не бих взел нищо...креатин, протеин, таурин, аминокиселини, витамини не са лошо нещо.
Тренираш, хапваш плодове и внимаваш какво още.
Аз си тренирам по 4-5 пъти седмично, след вс тренировка си бягам по 1км, докато съм в БГ.
Когато съм в САЩ си карам колело 3-4 пъти седмично по 5км, нямам време за фитнес. Това е!

Mind_Control
26-11-2011, 16:35
нямам време за фитнес. Това е!

Ами нормално е като не ходиш на фитнес да не взимаш анаболни стероиди :)

Не съм против тях принципно. Просто като тренираш много години стигаш рано или късно до едно ниво и не може да продължиш нагоре без да вземеш нещо. Лично аз до сега не съм взимал, а и за в бъдеще едва ли ще взема.

old alfist
26-11-2011, 17:21
За да посегне някой към анаболните стероиди трябва да един вид ексхибиционист - дай да направим някакво тяло и да го показваме пред мацки за да ги свалим.
Това си е комплексарщина.
При спортистите е друга лайсна - там си изкарват хляба, но там е борба на химиците и това средство е отживелица.

mordohy
26-11-2011, 18:56
Тренирал съм сериозно св.борба цели десет години. После по неволя бойни спортове и не съвсем още 18-19, но никога не съм приемал каквито и да било препарати.
Първият ми треньор не даваше да се приемат никакви гадории. Дори и витамини.
За това, казваше той, си има плодове и зеленчуци.
Школата ни даде много добри борци, но всички, които отидоха в така наречения елит, станаха пълни парцали и човешки развалини.
Вярно, че последните два месеца качих 12 , а после свалих 5 кила и съм заформил шкембе, къде от това, че отказах цигарите, къде от липсата на секс, ама скоро пак ще съм на писта и то без каквито и да било лайна, колкото и да с примамливи.
Проблема е в това, че в храните, които ни се предлагат по магазините не се знае какви боклуци слагат!

rusiq86
27-11-2011, 09:27
Докато тренираш или не не вземам и съм против.
Вярно е, че стигаш едно ниво и това е...ма мен това не ме бърка...аз си тренирам за тонус, здраве, чувствам се по-добре...сутрин оставям жената на работа и отивам да потренирам.
Но определено за таурин, глутамин, креатин, протеин, аминокиселини и витамини нищо лошо немога да кажа...тези продукти са добри. Просто храната в Бг трудно може да ти набави тези вещества.
Това е мое мнение. Аз нищо не вземам сега, но съм 181см и тежа 98кг...не ми трябва нито тегло, нито сила...на този етап!
Никой не гони профи резултати...а добре оформено здраво тяло със здрава имунна система...Примерно аз имам проблем с рацете, вървят ми. вече са 43.5см и ми е малко трудничко в ризка :)

Liminat
27-11-2011, 10:36
Тия отрови са абсолютна глупост, освен ако не се употребяват от специалист и с идеята да си професионалист, но пак трябва евентуалната употреба да е минимална.Хубаво мнение. Наистина всичко това се употребява контролирано (от доктори) от професионални спортисти с идеята за по-добър резултат.
Опитите на разни аматьори с излишни пари за стероиди не са престъпни, но не бих ги нарекъл разумни, хеле па като чуя някого да разправя, че "инвестирал в себе си"... :)
Като влезе Митьо крика в сървайвъра с интерес очаквах да видя за колко време ще изпикае мускулите, просто физика, създадена със зоб бързо си заминава или лесно се преобразува в увиснали сланини и шкембета.
Отделно, след временния ефект, който се постига с употребата на стимуланти, ако не може да се отделя постоянно време за тренировки, над получената физика се образува един пръст мас, който и аз не знам как се сваля, без... Нова порция зоб и блъскане.
За всичко написано от мен съм сигурен, че 20-25 годишен няма да ме разбере за какво говоря, но тия на 40+ с поне 7-10 години занимания в олимпийски спортове и наблюдения върху свои колеги-спортисти, със сигурност ще са на същото мнение.
Човек не може вечно да зоби и по-лошото, вечно да тренира, а с тия увлечения на подрастващите, ще има да чакаме българин да измисли ДВГ с 2.5л/100 разход...
Ако бяга 100 м за 10.2 сек нека зоби, дай Боже да слезе под 10, но ако зоби за да натоварва бъбреците... он си знае.

fred
27-11-2011, 13:41
А, благодаря,иначе вече не вдигам, заслабнах и така(винаги съм вдигал за форма, не съм гонил нищо друго), но когато все още ходех на фитнес съм се нагледал на ококорени и напомпени пубери, които купуваха(най често неясни и без опаковки) анаболи.Слагаха си ги и в съблекалните даже-спринцовки, пълни с някакви субстанции.Да, вдигаха кг и мускули, ама после ...
Отделно почти никой не изглеждаше добре, включително и тоя, дето ги продаваше-несъразмерни и груби тела. Единици са истниските културисти.А в последнто време тия анаболи са лесно достъпни, само пари да имаш
Просто съм им се чудил на акъла, ама той идва бавно :)

mim
28-11-2011, 12:09
от женска гледна точка да ви кажа: това напомпания стероид, дето не може да си бръкне в джобовете, ми е мега грозно

Kuku
28-11-2011, 13:15
То и от мъжка гледна точка е грозно ;)

Susscrofa
28-11-2011, 13:19
от женска гледна точка да ви кажа: това напомпания стероид, дето не може да си бръкне в джобовете, ми е мега грозно

Абе те и за силиконовите цици така говорят ама явно дълбините на мъжкото подсъзнание са на друго мнение, щом са пълни пластичните хирургии с кандидатки.
Та така и с напомпания и релефен мъжльо и женското подсъзнание.:picnic:

Не си мисли, че релефно тяло с 8 плочки на коремната преса се прави с глад и пуешки филета. И там трябва доста химия. Дор и да не е много напомпано.:picnic:

code
28-11-2011, 14:18
За да посегне някой към анаболните стероиди трябва да един вид ексхибиционист - дай да направим някакво тяло и да го показваме пред мацки за да ги свалим.
Това си е комплексарщина.
При спортистите е друга лайсна - там си изкарват хляба, но там е борба на химиците и това средство е отживелица.
Разбира се, че е комплексарски спорт, с това съм съгласен, няма лошо да прогресираш та било то и от комплекси. Обаче с това за мацките не съм съгласен, мускули се правят в тоя спорт не заради женското мнение, а въпреки него :oops: А стероидите са цяла индустрия, която се налага от списания, телевизия и т.н. Отвсякъде ни заливат с разни ненормални тела и като си един глупав пубертет, решил да правиш на всяка цена такова тяло и си пробвал сто начина какво следва? Просто няма друг начин да си надскочиш генетиката! Кому е нужно това е друг въпрос . .

old alfist
28-11-2011, 14:29
Всеки сам си решава какво да прави и преценява кое е полезно за здравето му, но използването на тези средства си е нож с две остриета и все пак трябва да се знае, че приемането на анаболните стероиди трябва да става постоянно контролирано.

mim
28-11-2011, 15:24
стероидите не са ли Лекарствено средство, за разлика от витамините и другите, които са Хранителни добавки
а Лекарствените средства трябва да се продават изключително и само на Специализирани места от квалифициран фармацефт и изписани от Лекар!

Останалите методи за снабдяване трябва да са също толкова незаконни, колкото и дилърстването на кока.

а не знам какъв акъл и гонене на варианти се търси от 16 годишни пишлемета, решили, че тая работа е много яка, обаче им се вика :clapping: за това, че на 16 вече са си прецакали здравето

Susscrofa
28-11-2011, 15:33
стероидите не са ли Лекарствено средство, за разлика от витамините и другите, които са Хранителни добавки
а Лекарствените средства трябва да се продават изключително и само на Специализирани места от квалифициран фармацефт и изписани от Лекар!

Останалите методи за снабдяване трябва да са също толкова незаконни, колкото и дилърстването на кока.

а не знам какъв акъл и гонене на варианти се търси от 16 годишни пишлемета, решили, че тая работа е много яка, обаче им се вика :clapping: за това, че на 16 вече са си прецакали здравето

Дааммммм, знаех си, че дамата пак ще бъде най-близо до истината. Точно това имах предвид и аз.:picnic:

Liminat
28-11-2011, 16:12
Абе какво да кажеш, в голямата част от случаите женската гледна точка е до там, какво ще извади от джобовете, ако успее да бръкне.
Далеч съм от мислълта, колежке, че сте имали това предвид като споменахте за джоб :)
Красивото мъжко тяло по мое мнение беше до времето на Стив Рийвс, тия огромни струпвания на чукани , хеле па като каже някой, че трябвало да работи за... седалищен мускул, са си грозно нещо.
Човешки размери и релеф, както и добра силова издръжливост, това е добрия вариант според мен. Щото не знам какво е да си жена, ама ако ще ти се трие някой космат търбух... Ще е кофти тръпка сигурно. Тва при равно пълни джобове, защото голяма част от жените биха харесали и Джаба, само пари да има.

mim
28-11-2011, 16:29
я даже Суси ме е разбрал, какво искам да кажа
а това за съдържанието на джобовете - оправяйте се, както намерите за добре, дали ще ги пълните или ще сменяте мацката - вие си знаете

Susscrofa
28-11-2011, 16:46
я даже Суси ме е разбрал, какво искам да кажа
а това за съдържанието на джобовете - оправяйте се, както намерите за добре, дали ще ги пълните или ще сменяте мацката - вие си знаете

Аз съм го написал в първия пост, но той е доста дълъг, за да се надявам някой да го е прочел.:):picnic:
А и ти така простичко го обясни, че нямаше как да не го разбера.:pimp:

Kuku
28-11-2011, 17:54
Да не изпадаме в подробности, но има и други причини (освен парите), заради които едно момиче би си легнало с Търбух, вместо с Мачо..... хора всякакви.... :)
В тоя ред на мисли, женското мнение не би трябвало да играе особена роля в избора "да бъдеш или да не бъдеш" ходещ стероид, НО доста мъже не го разбират :)

rusiq86
29-11-2011, 00:07
Вчера по време на тренировка си работя и гледма един чичка над 65г. страшно оформено тяло...пича сиго вдига супер мн време...оформено, нищо пресилено...ето заради това си струва...Нали се сещата, че и здравето му ще е мн добро. Евала на такива постоянни хора.
И предпочитам да изглеждам добре...да ми е комфортно в тялото ми, а не да ме е срам да си смъкна блузата на море!

dimitar_vd62
29-11-2011, 01:28
Ми аз съм почти на 50, ама съвсем не смятам че живота свършва.Като гледам, голяма част от наборите на какво дередже са, ама те са се виновни - бирата, телевизора, застоял живот.Стероиди не ми трябват, нищо не тренирам, компенсирам с движение, добре съм си в това тяло, макар че минавам за "суха паста".Липсата на умопомрачителни релефи не ми пречила при общуването с жените.Дразни ме че голяма част от мъжете на моята възраст са дали фира и не обръщат внимание на външния си вид: казват - за кога вече. До последно ще съм пубертет, смятам да отказвам цигарите/за кой ли път/ и да почна да се занимавам с някакво физическо натоварване.Даже жена ми вика - аз чакам да ти омекне, ти по активен ставаш.Без майтап, явно начина на живот е от значени както за физическото здраве, така и за външния вид, макар че и генетично заложеното е важен фактор.Пък за жените... там никой не знае, едно си мислят, друго правят, а какво се получава е съвсем друга бира.

Liminat
29-11-2011, 07:07
Да не изпадаме в подробности, но има и други причини (освен парите), заради които едно момиче би си легнало с Търбух, вместо с Мачо..... хора всякакви.... :)

E тия от зодия Голямата мечка не ги броим, те са частни случаи :) Като малки са чели книги не за Д'Артанян, а за А'Наконд.

...И предпочитам да изглеждам добре...да ми е комфортно в тялото ми, а не да ме е срам да си смъкна блузата на море!Разбира се, че няма нищо лошо в това човек да изглежда добре, стига да не е някаква самоцел, за която е готов на всякакви "жертви", като зоб, инжекции, некви безкрайни диети и т.н.

Susscrofa
11-06-2012, 14:42
Стероиди убиха 26-годишен мъж за часове

26-годишен младеж почина часове, след като постъпи в клиниката по токсикология на Военноморската болница във Варна с интоксикация от анаболи, съобщи местният сайт "Петел".
Младежът, който бил отдаден на фитнеса, от дълго време взимал стероиди за по-добри резултати в тренировките. Преди около месец обаче се обърнал за помощ към личния си лекар заради затруднено дишане.

Изследванията показали, че анаболите са довели до уголемяване на сърцето. Било планирано момчето да постъпи в болница, но миналата седмица то се почувствало много зле и било прието по спешност в токсикологията на Военноморската болница, разказа шефът на клиниката доц. д-р Снежа Златева.
При прегледите било установено, че младежът има не само увеличено сърце, но и тромби в белия дроб и краката. Няколко часа, след като бил приет в болницата, той починал.

„Младежът е взимал стероиди, както през устата на таблетки, така и инжекционно“, коментира доц. Златева. Тя припомни, че през последните няколко месеца няколко спортисти от цял свят са били застигнати от внезапна кончина именно заради прием на анаболи.

„Родителите трябва да внимават, да се интересуват и да възпират децата си от употребата на подобни средства. Трябва да се знае също, че стероиди понякога се съдържат дори в хранителните добавки, разработени за спортисти, така че трябва да се внимава изключително много“, допълни специалистът.

Тя посочи, че аутопсията на младежа безспорно е доказала, че смъртта е настъпила заради стероиди, но сега се изчакват хистологичните изследвания, които да посочат точно за какъв тип вещества става дума.

източник:http://dnes.dir.bg/news/fitnes-smart-varna-voennomorska-bolnitza-11334314?nt=4

Pepo
11-06-2012, 15:20
Това не е вярно! Стероидите ти уголемяват пишката, правят те красив и гарантират безсмъртие поне за 250 години.

Mind_Control
11-06-2012, 16:27
... и гарантират безсмъртие поне за 250 години.

Минимум...

fred
11-06-2012, 20:11
И всички правят кариера минимум като Арнолд...

Stoyan Georgiev
11-06-2012, 20:16
стероиди му е майката, да си голем и мощен и на чалгата да припадат по теб и заради теб !

УААААААААА УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

а за момчето - да почива в мир, много тъжно млад човек да си замине по какъвто и да било начин....

mordohy
11-06-2012, 21:52
Митака, лани го е казал, все едно аз съм го казал.
Сина ми, преди две-три години се беше започнал....
Гепих го и го потроших. Келеша е с глава и половина по-висок от мене и тогава тежеше около 90-95 кила, срещу моите 75.
показаях му , че с малко мускули и повечко мозък, можеш да постигнеш сравнително добър резултат.
От тогава заряза простотиите. Сега е деликатен дългуч, ама мацките се лепят по него.
Отплеснах се!
Гърция и Испания забраниха показването на кльощави модели и това е до немай свързано с тая тема

Mind_Control
11-06-2012, 22:08
Митака, лани го е казал, все едно аз съм го казал.
Сина ми, преди две-три години се беше започнал....
Гепих го и го потроших. Келеша е с глава и половина по-висок от мене и тогава тежеше около 90-95 кила, срещу моите 75.
показаях му , че с малко мускули и повечко мозък, можеш да постигнеш сравнително добър резултат.

А какво правиме ако попаднеме на 100 кг барета?

mordohy
11-06-2012, 22:20
За това си има 9 мм Берета!:evilsmiley::kissy:

layz
12-06-2012, 00:03
Няма силна химия, има слаби органи!:punk::punk:

badmadafaka
12-06-2012, 08:08
Истината! (http://www.harabeishio.bg/?p=792)

Susscrofa
12-06-2012, 08:23

Тези са най-нещастни, защото, който и да тръгва срещу тях или е с огнестрелно оръжие или е събрал махалата.
Пресен спомен е Багата, мъж, който с голи ръце може да пребие трима четирима, но един вади ножче и канарата с мускули вече няма значение.
След 95 килограма вече няма значение колко тежиш, то и за това в спортовете категориите са до 100, просто след 100 килограмите не увеличават физическата сила, а само пречат.

---------- Post added at 05:23 ---------- Previous post was at 05:22 ----------

Няма силна химия, има слаби органи!:punk::punk:

Няма слаби органи, нито силна химия има безмозъчни тъпанари, които се зобят, а ти зобкаш ли се?:sleepy:.

Stoyan Georgiev
12-06-2012, 09:51
суси това за килограмите направо ме уби от смях :D

Susscrofa
12-06-2012, 10:38
суси това за килограмите направо ме уби от смях :D

опровергай ме:)

Кривата на зависимостта килограми-сила след 95 килограма съвсем леко върви нагоре, тя е S образна.

Един 60 килограмов боксьор има ли шанс срещу един 95 килограмов?

А един 95 килограмов боксьор, има ли шанс срещу един 135 килограмов такъв?

Мачове при втория случай съм гледал доста:)

Мисли, Стояне, нямам време.
Виждам, че и от спорт нищо не разбираш:)

Pepo
12-06-2012, 10:41
А вие вземате ли някакви наркотици :upsidedwnsmiley:

Susscrofa
12-06-2012, 10:42
И понеже боксът е малко сецифичен спорт, прехвърлям същия пример при щангите.:sleepy:

---------- Post added at 07:42 ---------- Previous post was at 07:41 ----------

Аз да. Имам кофеинова зависимост.
Ако не пия кафе до 10:30 получавам силно главоблие.:sleepy:

Stoyan Georgiev
12-06-2012, 11:14
опровергай ме:)

Кривата на зависимостта килограми-сила след 95 килограма съвсем леко върви нагоре, тя е S образна.

Един 60 килограмов боксьор има ли шанс срещу един 95 килограмов?

А един 95 килограмов боксьор, има ли шанс срещу един 135 килограмов такъв?

Мачове при втория случай съм гледал доста:)

Мисли, Стояне, нямам време.
Виждам, че и от спорт нищо не разбираш:)

ти си терминален случай, какви глупости говориш, а и си вярваш

личи си просто как не си се занимавал с никакъв вид спорт усилено или професионално, та затова плямпаш такива брутални олигофрении

ти въобще за телесна плътност чувал ли си ?

95 срещу 135, гледал си ми някой мач с дебел негър и реши, че няма разлика разбираш ли, не си наясно явно защо са разпределени така категориите, но давай говори си наизуст какво си видял по телевизията и до какво гениално умозаключение си стигнал

свинчо, от 2 века насам тежките категории се предифинират и качват като килограми, каквото преди 100 години се е считало за тежка категория, вмомента е лека-тежкакатегория (light-heavyweight), не по твойта дебилно-детска логика.

едно време е имало много по-малко тежки бойци, затова и постепенно ги разделят с течение на годините и ще ги разделят още ако продължат да се покачват

килограмите, компетентнико такъв не са само за съпоставане на мускули, сланина и маса, а и за ръст, за да не се получават такива великолепни 95 килограмовци като тебе (или беше повече, стори ми се едър на оная снимка дето беше показал) да не могат да стигнат брадата на някой 135 килограмов 2.10 м урод от китай примерно

този път адски много се изложи и показа колко бъкел не отбираш от темите, на които говориш

не съм разбирал от спорт - каза телевизионният спортист, смях в залата !

шматка...

Susscrofa
12-06-2012, 11:28
ти си терминален случай, какви глупости говориш, а и си вярваш

личи си просто как не си се занимавал с никакъв вид спорт усилено или професионално, та затова плямпаш такива брутални олигофрении

ти въобще за телесна плътност чувал ли си ?

95 срещу 135, гледал си ми някой мач с дебел негър и реши, че няма разлика разбираш ли, не си наясно явно защо са разпределени така категориите, но давай говори си наизуст какво си видял по телевизията и до какво гениално умозаключение си стигнал

свинчо, от 2 века насам тежките категории се предифинират и качват като килограми, каквото преди 100 години се е считало за тежка категория, вмомента е лека-тежкакатегория (light-heavyweight), не по твойта дебилно-детска логика.

едно време е имало много по-малко тежки бойци, затова и постепенно ги разделят с течение на годините и ще ги разделят още ако продължат да се покачват

килограмите, компетентнико такъв не са само за съпоставане на мускули, сланина и маса, а и за ръст, за да не се получават такива великолепни 95 килограмовци като тебе да не могат да стигнат брадата на някой 135 килограмов 2.10 м урод от китай примерно

този път адски много се изложи и показа колко бъкел не отбираш от темите, на които говориш

шматка...

хахаха, милият той колко е дебелодупест.
Стояне ти си спортна медуза.
Та ти дори пак не се напъна да мислиш.
Отиди в някоя зала за трениране на вдигане на тежести или в НСА и там ще ти обяснят за какво ти говоря.
Аз говоря само за чиста мускулна маса, а не за пухчовци като теб:)
В най-тежката категория има и 135 килограмови и 100 килограмови.
Килограмите, които тласкат са същите, не така е обаче при 65 и 80 килограмовите.
Много си мил и забавен.:sleepy:

Stoyan Georgiev
12-06-2012, 11:32
Отиди в някоя зала за трениране на вдигане на тежести или в НСА и там ще ти обяснят за какво ти говоря.
Килограмите, които тласкат са същите, не така е обаче при 65 и 80 килограмовите.

сладур, ти явно НАИСТИНА не рабираш от такива неща

от 135 килограмов до 135 килограмов разликата може да е като от земята до небето и ако щеш и чиста мускулна маса да са - едно и също количество мускул на по-къса кост няма да ти казвам колко драматично се отразява

колко съм дебелодупест, ох чуден си ми и ти , ама айде :*

направо изпадам в мини-криза като си представя как компетентно говориш на някой, който не те разбира и как ти вярват, заеби

а и ти вземи се напрегни малко и се запознай с категоризирането в powerliftinga, примерно ;)

и физиката... и механиката на човешката сила... и като цяло се позапознай с всичко, че особено много разчиташ на собствените си изводи, които без да те притеснявам, са честичко погрешни

Susscrofa
12-06-2012, 11:40

от 135 килограмов до 135 килограмов разликата може да е като от земята до небето и ако щеш и чиста мускулна маса да са - едно и също количество мускул на по-къса кост няма да ти казвам колко драматично се отразява

колко съм дебелодупест, ох чуден си ми и ти , ама айде :*

направо изпадам в мини-криза като си представя как компетентно говориш на някой, който не те разбира и как ти вярват, заеби

а и ти вземи се напрегни малко и се запознай с категоризирането в powerliftinga, примерно ;)

Абе ти си мамунка:)
Ти прочете ли внимателно всичко!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????

Ясно го написах.
Имаме "съвършенни" спортисти, например щангисти:)
Категория 60 кила в никакъв случай не може да достигне най -доброто на категория 75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НО, състезател 95-100 килограма може да стигне най-доброто на един 140 килограмов щангист.
След 95 килограма зависимостта мускулна маса сила вече няма тоз наклон.:)
Поне вземи прочети туй онух бе бай Уй.:)

bouncer
12-06-2012, 11:40

Свинчо,

генерално не си прав. В бокса при свръхтежката категория срещу един много, ама много тежък и физически силен боксьор ( Валуев например) може да излезне с очаквания за победа само някой зверски добър (Кличко например). Ето ти пример. Преди ерата Кличко онзи симпатичен младеж Валуев разцепваше кой където хване. Да си поговорим за техниката му, а? Според теб Валуев техничен боксьор ли е или разчита на груба сила. Оставям ти го за домашно.

Аз лично съм 120 кг на 200 см. Тренирал съм доста дълго време всякакви спортове през хокей, лека атлетика, баскетбол и бокс. Едновременно с това съм посещавал редовно фитнес залите. Знам какво е да си лек, нормален и тежък. Знам си разликаат в силата, издръжливостта и плътността на удара.

Има много, ама много сериозна разлика между един 100 кг боксьор и един 120 кг боксьор, ако приемем че са еднакво опитни и еднакво технични. Разликата е един удар. Толкова.

Относно щангите - не бих казал че е уместен пример. Обикновенно по-тежките щангисти са и доста по-високи, което прави задачата им много по-трудна. Дай пример с друг спорт.

Stoyan Georgiev
12-06-2012, 11:45

сакън да не вземе сусито, че жална ни майка, той сега виж как е, пък ко вземе наркотици ще стане 140 килогрма чиста мускулна маса, отделна категория ще му правят :)

---------- Post added at 11:45 ---------- Previous post was at 11:42 ----------

Абе ти си мамунка:)
Ти прочете ли внимателно всичко!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????

Ясно го написах.
Имаме "съвършенни" спортисти, например щангисти:)
Категория 60 кила в никакъв случай не може да достигне най -доброто на категория 75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НО, състезател 95-100 килограма може да стигне най-доброто на един 140 килограмов щангист.
След 95 килограма зависимостта мускулна маса сила вече няма тоз наклон.:)
Поне вземи прочети туй онух бе бай Уй.:)

именно това ,ч е няма този наклон прави категориите нагоре по-големи, но не и крайни !!!!!! обхващат повече килограми

освен това не ми бягай по тъч линията да се измъкваш, говорехме за бокс

за щанги там проблемите далееееееееееееееееееч не са само до мускули, имаш техника, механика на стави и лостове (разбирай кости) - по-дълъг крайник - по-голям мускул за същата работа, но сложи двама щангисти с еднакъв ръст, но 25 килограма разлика в теглото да видиш дали по-тежкия не бута повече

прочети и боян какво ти е писал - дал ти е конкретен пример

и за твоя изненада ще те светна, че съм тренирал 5 различни спорта, всичките от които поне по 4-5 години, а бойния - 8, та понаразбирвам от основните принципи на човешката сила, разбираш ли

Susscrofa
12-06-2012, 11:46
Свинчо,

генерално не си прав. В бокса при свръхтежката категория срещу един много, ама много тежък и физически силен боксьор ( Валуев например) може да излезне с очаквания за победа само някой зверски добър (Кличко например). Ето ти пример. Преди ерата Кличко онзи симпатичен младеж Валуев разцепваше кой където хване. Да си поговорим за техниката му, а? Според теб Валуев техничен боксьор ли е или разчита на груба сила. Оставям ти го за домашно.

Аз лично съм 120 кг на 200 см. Тренирал съм доста дълго време всякакви спортове през хокей, лека атлетика, баскетбол и бокс. Едновременно с това съм посещавал редовно фитнес залите. Знам какво е да си лек, нормален и тежък. Знам си разликаат в силата, издръжливостта и плътността на удара.

Има много, ама много сериозна разлика между един 100 кг боксьор и един 120 кг боксьор, ако приемем че са еднакво опитни и еднакво технични. Разликата е един удар. Толкова.

Относно щангите - не бих казал че е уместен пример. Обикновенно по-тежките щангисти са и доста по-високи, което прави задачата им много по-трудна. Дай пример с друг спорт.

При боксът има твърде други фактор, после се поправих и дадох пример с щангите.
Виждам, че разбираш от бокс.:)
Та я ми кажи, шансът за упех при равностойни умения на един 60 кг срещу един 80 килограмов същият ли е както при един 95 срещу един 130 килограмов ли е:)???????? Това искам да обясня, след определени килограми, те вече не играят ЧАК толкова голяма роля.

Stoyan Georgiev
12-06-2012, 11:49
Та я ми кажи, шансът за упех при равностойни умения на един 60 кг срещу един 80 килограмов същият ли е както при един 95 срещу един 130 килограмов ли е:)???????? Това искам да обясня, след определени килограми, те вече не играят ЧАК толкова голяма роля.

абе човек не си прав, обясних ти го и аз , и втори човек

ако разликата е качествено еднаква, то и предимството за единия и за другия е еднакво разбираш ли?!?!?!?!

защо си такъв дебил, направо мега много ме изнервяш :@ :@ :@ :@

Susscrofa
12-06-2012, 11:49
сакън да не вземе сусито, че жална ни майка, той сега виж как е, пък ко вземе наркотици ще стане 140 килогрма чиста мускулна маса, отделна категория ще му правят :)

---------- Post added at 11:45 ---------- Previous post was at 11:42 ----------

именно това ,ч е няма този наклон прави категориите нагоре по-големи, но не и крайни !!!!!! обхващат повече килограми

освен това не ми бягай по тъч линията да се измъкваш, говорехме за бокс

за щанги там проблемите далееееееееееееееееееч не са само до мускули, имаш техника, механика на стави и лостове (разбирай кости) - по-дълъг крайник - по-голям мускул за същата работа, но сложи двама щангисти с еднакъв ръст, но 25 килограма разлика в теглото да видиш дали по-тежкия не бута повече

прочети и боян какво ти е писал - дал ти е конкретен пример

и за твоя изненада ще те светна, че съм тренирал 5 различни спорта, всичките от които поне по 4-5 години, а бойния - 8, та понаразбирвам от основните принципи на човешката сила, разбираш ли

Не ми четеш постовете, после написах, че по ярко това личи при щангите.
А то при бокса няма техника нали:)))))))
Не ми отговори за щангистите.
Световния рекорд при 75 килограмовите може ли да бъде подобрен от 60 килограмов????????
Световният рекорд при най-тежките постигнат от 135 килограмов щангист може ли да бъде подобрен от 100 килограмов щангист.
Кой ще допусне да вдигат в една категория бе МУХ.:sleepy:

Stoyan Georgiev
12-06-2012, 11:55
игнорирай каквото бях писал тук и забрави че сме спорили, не ми се занимава с теб този път, просто не си прав и не си признаваш

а това че при бокса нямало техника просто си го заври някъде нито съм го казвал нито съм го мислил, боксът ми е един от любимите спортове!

Susscrofa
12-06-2012, 12:18
игнорирай каквото бях писал тук и забрави че сме спорили, не ми се занимава с теб този път, просто не си прав и не си признаваш

а това че при бокса нямало техника просто си го заври някъде нито съм го казвал нито съм го мислил, боксът ми е един от любимите спортове!

Не мога да забравя.:)

Просто си ми забавно некомпетентен.:)
Предлагам ти да напишеш писмо до федерацията по бокс и да предложиш три нови категории 100 - 125, 125 -140 и 140 +
Ще ти отговорят защо няма смисъл да се прави това.
Мен не успя да разбереш дано поне тях да разбереш.:)
Пусни същото и за щангистите.:):sleepy:

Stoyan Georgiev
12-06-2012, 12:21
Не мога да забравя.:)

Просто си ми забавно некомпетентен.:)
Предлагам ти да напишеш писмо до федерацията по бокс и да предложиш три нови категории 100 - 125, 125 -140 и 140 +
Ще ти отговорят защо няма смисъл да се прави това.
Мен не успя да разбереш дано поне тях да разбереш.:)
Пусни същото и за щангистите.:):sleepy:

ти си брутален дебил бе ахахахахха

майко колко си прост наистина не го осъзнавах досега бахахах

ти се бъркаш за какво спориш веднъж ми говориш за категории после говориш за сила после като не ти е угодно пак за категории

не съм бил компетентен, ти по какво си компетентен освен ВиК бе ?! на федерацията по бокс да съм пишел коя от всичките бе дебил?

кънчо, тука говориш за дейност, който не ти натоварва само мускулите бе

при щангите най много го отнасят ставите ти и гърба ?!?!

ти МОЖЕ ЛИ ГРАМ ДА НЕ РАЗБИРАШ ОБАЧЕ ДА ПЛЯМПАШ!?!?!?!

килограмите, които вдигат в най-тежката категория се считат за човешки възможното откъм натоварване на целия организъм за този конкретен спорт и движение (според зависи от кой точно тип вдигане си говорим)

отново ти казвам погледни категориите на powerliftinga (който между другото ще бъде скоро олимпийски спорт) и ще видиш, че там имаш категории от 120+ даже !!!

престани да си правиш вятър на пръстите и спри да спориш безсмислено като не си прав !

а между другото ти видял ли си изчистен 135 килограмов щангист ? щото аз е съм виждал - повечето са едни грамади с търбуси и мазно доакто 100 килограмовите са истински атлети

на теб може да ти изглеждам забавно некомпетентен, но ти на мен ми изглеждаш на жалко некомпетентен?!

ходи се образовай малко, че си личи колко са ти кухи познанията по темата

отговор от мен повече няма да получиш - ти не даваш аргументи, а обясняваш колко съм ти бил забавен

и боян ти обясни горе колко бъркаш и още 100 души да дойдат да ти го кажат няма да признаеш ;)

потънал си в самозабравата на доволната неориентираност, която ти дава вътрешното усещане, че си прав във всяка ситуация, но си толкова далеч от истината, че е притеснително, драги, по скромното ми мнение даже показваш патологични симптоми :)

или лежерно казано не си в час ;)

сега очаквам поредния ти лаконичен отговор със снизходителен, което явно ти е механизма с справяне във случаите, когато не си прав.....

да пренебрегнем факта, че си в грешка и че е смешно как си вярваш, но за мъж на твоите години е жалко да говориш по такъв начин

Mind_Control
12-06-2012, 12:28

Това за дължината на костта е напълно вярно. Силата е равна на масата по рамото. Колкото по- дълго е рамото, толкова по- голяма сила е нужна. Не случайно щангистите са тапишончета.

Stoyan Georgiev
12-06-2012, 12:36
и за сусито пак, че явно му е трудно да мисли:

100 кг срещу 135 килограма - еднакви умения, експлозивност, индекс на телесна маса - 135 кг бие

135 килограмовия предава много по-голяма енергия с всеки един удар - чисто и просто

при щангите

100 кг срещу 135 кг - еднакви умения, еднакъв ръст и дължина на крайниците, еднакъв индекс на телесната маса - 135 кг ще бие стига да не му се строшат ставите - отново чиста и проста физика

Mind_Control
12-06-2012, 12:38
и за сусито пак, че явно му е трудно да мисли:

100 кг срещу 135 килограма - еднакви умения, експлозивност, индекс на телесна маса - 135 кг бие

135 килограмовия предава много по-голяма енергия с всеки един удар

E=m.v.v/2

Явно Сузи не е ходила на училище. И за да ме разбере правилно- при една и съща скорост на удара кинатичната енергия на по- тежкия боец ще е по- висока.

bouncer
12-06-2012, 12:39

При 60 кг срещу 80 кг при равностойни умения превес ще има 80 килограмовия. И то голям. Плътността на удара е много по-голяма и ако наистина са равностойни като умения и техника по-лекия почти няма шанс, освен да бяга и да гони победа по точки.

При 100 срещу 130 при равностойни умения превес пак ще има 130 килограмовия, но не чак толкова голям. Плътността на удара на един 100 кг боксьор си е висока независимо срещу кой играе. НО!!!!

ако предположим, че говорим за еднакви умения, еднаква техника и такива килограми аз пак мисля, че твърдо ще победи по-тежкия. Причините са няколко:

1. 130 килограмовия боксьор може да си позволи да играе на гард непрекъснато - с масата си може да поеме доста удари преди да се умори или да изпадне в нокдаун.

2. професионален боксьор с лично тегло 130 кг (аз лично не се сещам за такъв) може да свали 99% от съперниците си с един удар. Голяма част от тях през гард.

Реално ще зависи от това, кой ще удари чисто пръв. Тогава всичко ще свърши. Лошото е, че 130 килограмовия боксьор може да победи и с толкова чист удар. То това ще да е като да те блъсне камион - ти си стой на гард, не му пречиш....

Stoyan Georgiev
12-06-2012, 12:42
При 60 кг срещу 80 кг при равностойни умения превес ще има 80 килограмовия. И то голям. Плътността на удара е много по-голяма и ако наистина са равностойни като умения и техника по-лекия почти няма шанс, освен да бяга и да гони победа по точки.

При 100 срещу 130 при равностойни умения превес пак ще има 130 килограмовия, но не чак толкова голям. Плътността на удара на един 100 кг боксьор си е висока независимо срещу кой играе. НО!!!!

ако предположим, че говорим за еднакви умения, еднаква техника и такива килограми аз пак мисля, че твърдо ще победи по-тежкия. Причините са няколко:

1. 130 килограмовия боксьор може да си позволи да играе на гард непрекъснато - с масата си може да поеме доста удари преди да се умори или да изпадне в нокдаун.

2. професионален боксьор с лично тегло 130 кг (аз лично не се сещам за такъв) може да свали 99% от съперниците си с един удар. Голяма част от тях през гард.

Реално ще зависи от това, кой ще удари чисто пръв. Тогава всичко ще свърши. Лошото е, че 130 килограмовия боксьор може да победи и с толкова чист удар. То това ще да е като да те блъсне камион - ти си стой на гард, не му пречиш....

боксьор тежащ 130 кг вмомента действащ сред лидерите на повечето федерации няма - с изключение на 2ма дебели негри американци, на които ще им изровя имената след малко

иначе е интересно да се помисли, дали този 130 килограмов няма да се умори по-бързо срещу опонент от типа на тайсън - по-бърз и раздвижен , макар и в по-ниска категория

все пак по-голямата маса = повече нужен кислород

Susscrofa
12-06-2012, 12:56

Това исках да обясня и аз!
Болднатия текст, нищо друго.
Последвалата дискусия бе резултат от истерията, в която изпадна малкия Стоянчо.:)
С всичко написано от теб в този пост съм съгласен.

---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:54 ----------

E=m.v.v/2

Явно Сузи не е ходила на училище. И за да ме разбере правилно- при една и съща скорост на удара кинатичната енергия на по- тежкия боец ще е по- висока.

Където свършват възможностите на точните науки идват на помощ останалите:)
Остани в своя ограничен математичен свят.:sleepy:

denq
12-06-2012, 13:05
Майката му е четенето. И аз се бях зарибил , но се сдържах и седнах да почета. Информация БОЛ , стига да ти се чете. намерих една ценна книжка и без грам химия от 83кг станах 99,5кг за 26 седмици упорити тренировки. От 50 кг на лежанка стигнах до 110 в 5 серии по 8 без помощ - правих си ги чисто, в клека - до 140 в същата комбинация повторения и серии и 140 - тяга по същата схема. Ядох на всеки 2-3 часа , като и нощем се събуждах от глад ... фатката е в упоритостта, желанието, волята и постоянството без оглед на времето .. търпението също играе роля. Ключът е да се вслушаш в тялото и да си гъвкав психологически, да си в симбиоз между тялото и разума. Гледаш ли другите и сляпо копираш - си обречен. Сега съм стабилни 92, и нещо си КГ. Но съм стабилен в теглото си. Ако поискам и 100 кила стабилна мускулна маса ще стана , стига да поискам, но почват да страдат ставите. Трбва им време да заздравеят. НО фатката е че знам фатката :) и там е фатката всеки да намери фатката за себе си - индивидуално :)
Относно химията - изобщо не съм против, но трябва да се вкара тва в русло и да е управляемо. Както се отделя внимание в училищата за секса и наркотиците, така трябва и за това, но химията се подценява. Не можеш да спреш човека да иска да изглежда по добре.. всеки го иска, но никой не ще да вложи от себе си , за да получи насреща. Всеки иска ей така от небето да му падне - бг национална черта... Трудът му е майката докато стигнеш естествените си физически възможности, гъвкавостта по време на тренировките в програмата, да се вслушваш в тялото си какво иска и упоритост за прогрес. След постигане на предела , заложен от майката природа в човека, трябва грамотно използване на химията за пробиване на естествената бариера. БИх употребил химия, ако това изиска от мен живота с цел подобряването му, след като се информирам достатъчно. Но знаейки това, което знам, виждам, че смисъл няма. Според мен най важното в случая е създаване на култура за образоване преди прибягване към действия. Отнася се за всичко - никой разумен не започва , например, да използва уред без предварително да прочете инструкцията... така и с това. Никой от познатите ми инструктори не може да проумее, колко по изгодно е грамотно да се продаде химията така, че да постигне резултат, да не зарови човешкото здраве, и да спечели доволен и постоянен клиент, вместо с празни обещания да постигне моментна печалба и да се скрие в някоя дупка след това от разярените инвалиди. Именно такива пишман - инструктори и създават лошото име на химията, както и циганите създават лошо име на българите на запад. Химията по принцип е лекарствено средство, което при грамотна употреба вдига организма,помага му да се възстановява. Тъй че аз съм ЗА химията , вместо алкохола, цигарите, чалгата, американското кино и западната музика, невежеството, деградацията неуважението към възрастните и курвенското отношение към жените. Има много други пороци за оправия освен химията.
п.с. Дори една елементарна химикалка може да стане оръжие в ръцете на идиот ... а какво да говорим за другите по деликатни неща, които искат мислене при прилагането и използването.

Stoyan Georgiev
12-06-2012, 13:06
истерията на стоянчо дойде от на суси глупостите

кажи какво различно казах от написаното от боян или нещо, което да му противоречеше

Susscrofa
12-06-2012, 13:10
истерията на стоянчо дойде от на суси глупостите

кажи какво различно казах от написаното от боян или нещо, което да му противоречеше

Върни се назад и прегледай пак всичко:sleepy:
Млад си и се палиш лесно:)
:sleepy:

Stoyan Georgiev
12-06-2012, 13:13
Върни се назад и прегледай пак всичко:sleepy:
Млад си и се палиш лесно:)
:sleepy:

това ти е сигурно петия случай(който наблюдавам) в който спориш с някой, каквото ид а ти каже все едно на стената говори, идва някой втори - той ти казва абсолютно същото и ти се съгласяваш с него

изключително дразнещ маниер ти е !

Susscrofa
12-06-2012, 13:14
Майката му е четенето. И аз се бях зарибил , но се сдържах и седнах да почета. Информация БОЛ , п.с. Дори една елементарна химикалка може да стане оръжие в ръцете на идиот ... а какво да говорим за другите по деликатни неща, които искат мислене при прилагането и използването.

Хубав пост, но колко подрастащи разсъждават като теб?
Защо изобщо тази химия трябва да се продава свободно?
Това са лекарства създадени за възстановяване на тежко пострадали хора. Обгорени, с атрофирали мускули след състояние на кома, със загуба на тъкани и т.н.
Какво нормално има в продажбата на хормон на растежа?

Stoyan Georgiev
12-06-2012, 13:16
Това са лекарства създадени за възстановяване на тежко пострадали хора. Обгорени, с атрофирали мускули след състояние на кома, със загуба на тъкани и т.н.

че защо реши, че се продава свободно ?

Mind_Control
12-06-2012, 13:17
Където свършват възможностите на точните науки идват на помощ останалите:)
Остани в своя ограничен математичен свят.:sleepy:

Ти наистина си много ограничен, щом мислиш, че едно математично уравнение не може да опише ударите на боксьор. За неграмотници като тебе по Хистори ХД дават едни много интересни предавания за бойните изкуства и точно с математически модели описват много точно силата на различните удари.

Susscrofa
12-06-2012, 13:23
това ти е сигурно петия случай(който наблюдавам) в който спориш с някой, каквото ид а ти каже все едно на стената говори, идва някой втори - той ти казва абсолютно същото и ти се съгласяваш с него

изключително дразнещ маниер ти е !

Няма такова нещо.
Препоръчах ти да прочетеш пак всичко.:sleepy:
Не съм се съгласил с всичко написано от боунсера, а само с този негов пост, който потвърждава казаното от мен, а именно, че при силовите спортове след 100 кг, вероятността за успех срещу по тежък спортист е значително по- голяма от тази при килограмите под 95-100.

---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:18 ----------

Ти наистина си много ограничен, щом мислиш, че едно математично уравнение не може да опише ударите на боксьор. За неграмотници като тебе по Хистори ХД дават едни много интересни предавания за бойните изкуства и точно с математически модели описват много точно силата на различните удари.

Чук.:)
Изчисли силата на следващия оргазъм на жена ти с математически модел:) Успех.

---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

че защо реши, че се продава свободно ?

Защото в залата, в която тренирам аз можеш да си купиш всичко свободно.

Mind_Control
12-06-2012, 13:24
Чук.:)
Изчисли силата на следващия оргазъм на жена ти с математически модел:) Успех.

А бе я кажи ти на кой строеж си бачкатор?

Susscrofa
12-06-2012, 13:44
А бе я кажи ти на кой строеж си бачкатор?

На площадката на АЕЦ Белене, бе.
Мога да ти дам математичен модел, с който да изчислиш, дали тази вечер ще ти се доака.:sleepy:

denq
12-06-2012, 14:41

Точно обратно - НЕ трябва да се продава свободно, а по скоро за да си купиш или ти трябва "рецепта" от лицензирано лице, или да си лицензиран или да ги закупиш от лицензирано лице, което те следи какво правиш с тях - т.е. да се използват под надзор. Това подразбира и необходимите знания и квалификация, през които трябва да е минал обекта на лицензирането. Трябва да се информират хората за последствията от неправилната употреба, за да си преценят, а те в момента не знаят нищо, при положение, че информация има в нета колкот щеш .. като разберат , сигурно ще им дойде акъла, както и за секса без предпазни мерки.(Виж какво стана на "петолъчката" с бомбите , като не се упражнява надзор, като бомбите не са по малко опасни от анаболите). Но мързела е одолял голямата част от населението, никой не ще да поседне и да почете.. предпочитат да поджиткат някоя тъпа игра, или да се пошляят, и през тва време мускулите сами да растат. За всичко трябва мерак .. захванеш ли се с нешо без желание - то е каторга и нищо хубаво не излиза накрая. това да тренираш, примерно, 10г без капка желание , а щот трябва заради професията "охранител" е чисто губене на време, т.к. и резултата на края е никакъв. някой пък ходят в зала да си полафят или да се подмажат на някакъв напомпан с цел създаване на връзки, като си разправят , кой с какви мъки идва в залата и как се бил напил предната вечер. Аз ако съм един треньор , такъв няма да ми стъпи в залата .. ще има нормативи :grin: шот само така се постигат резултати.

Mind_Control
12-06-2012, 14:43
На площадката на АЕЦ Белене, бе.
Мога да ти дам математичен модел, с който да изчислиш, дали тази вечер ще ти се доака.:sleepy:

Ясно.. Ами сега като нямаш работа по цял ден, затова ли сереш толкова по форума?

А за математическия модел за акането- не се съмнявам, че си специалист там.

Susscrofa
12-06-2012, 15:21
Ясно.. Ами сега като нямаш работа по цял ден, затова ли сереш толкова по форума?

А за математическия модел за акането- не се съмнявам, че си специалист там.

Понеже разбрах, че не си в час с оргазмите в твоето легло, та реших да питам как си с изхождането, математико.:picnic:

---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:18 ----------

Точно обратно - НЕ трябва да се продава свободно, а по скоро за да си купиш или ти трябва "рецепта" от лицензирано лице, или да си лицензиран или да ги закупиш от лицензирано лице, което те следи какво правиш с тях - т.е. да се използват под надзор. Това подразбира и необходимите знания и квалификация, през които трябва да е минал обекта на лицензирането. Трябва да се информират хората за последствията от неправилната употреба, за да си преценят, а те в момента не знаят нищо, при положение, че информация има в нета колкот щеш .. като разберат , сигурно ще им дойде акъла, както и за секса без предпазни мерки.(Виж какво стана на "петолъчката" с бомбите , като не се упражнява надзор, като бомбите не са по малко опасни от анаболите). Но мързела е одолял голямата част от населението, никой не ще да поседне и да почете.. предпочитат да поджиткат някоя тъпа игра, или да се пошляят, и през тва време мускулите сами да растат. За всичко трябва мерак .. захванеш ли се с нешо без желание - то е каторга и нищо хубаво не излиза накрая. това да тренираш, примерно, 10г без капка желание , а щот трябва заради професията "охранител" е чисто губене на време, т.к. и резултата на края е никакъв. някой пък ходят в зала да си полафят или да се подмажат на някакъв напомпан с цел създаване на връзки, като си разправят , кой с какви мъки идва в залата и как се бил напил предната вечер. Аз ако съм един треньор , такъв няма да ми стъпи в залата .. ще има нормативи :grin: шот само така се постигат резултати.

Всеки иска бърз и лесен резултат. Когато имаш начин да го постигнеш, защо да се потиш в залите толкова много?
А и не считам, че някой без химия може да постигне това, което постигат химиците, и визуално и като сила.:picnic:

Доко
12-06-2012, 15:46
А бе аз да ви питам има ли професионален спортист тук, или всички много сте чели? Защо си мисля, че няма професионален спорт (без шаха за който също не съм сигурен) в който да не се ползва "допинг" (химия-анаболи, стероиди, хормони...).
Разликата е в лекарския контрол, при професионалните спортисти просто има такъв, но и там стават грешки за които няма как да прочетете някъде.
Световни рекорди не се постигат с телешка пържолка само. ;-)

denq
12-06-2012, 15:48
Всеки иска бърз и лесен резултат. Когато имаш начин да го постигнеш, защо да се потиш в залите толкова много?

Защото си наясно с последствията ...

А и не считам, че някой без химия може да постигне това, което постигат химиците, и визуално и като сила.:picnic:

Аз го постигнах, като си намерих подходящата програма. Тук е грешка на многото "зарибени" че си мислят , че като потренират по програмата и в срокове на някой напомпан ще постигнат същия резултат. Всеки организъм е уникален и си иска съответен подход. тук трябва много търпение и експерименти с програмите, хранене, почивки, интензивност и цикличност. Аз ги открих за себе си в рамките на 3 години, ще мога на който и да било след определено време проби и наблюдения.

Mind_Control
12-06-2012, 15:50
Понеже разбрах, че не си в час с оргазмите в твоето легло, та реших да питам как си с изхождането, математико.:picnic:[COLOR="Silver"]

Искаш ли да получиш анален оргазъм, след като толкова много те интересуват оргазмите?

Susscrofa
12-06-2012, 15:56
А бе аз да ви питам има ли професионален спортист тук, или всички много сте чели? Защо си мисля, че няма професионален спорт (без шаха за който също не съм сигурен) в който да не се ползва "допинг" (химия-анаболи, стероиди, хормони...).
Разликата е в лекарския контрол, при професионалните спортисти просто има такъв, но и там стават грешки за които няма как да прочетете някъде.
Световни рекорди не се постигат с телешка пържолка само. ;-)

Това не е вярно!
Говорим за анаболни стероиди тук.:picnic:

---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:52 ----------

Искаш ли да получиш анален оргазъм, след като толкова много те интересуват оргазмите?

Това няма как да се случи.:picnic:

Говорехме за твоите проблеми с оргазмите.
Мога да ти помогна, просто когато правиш секс не си тананикай таблицата за умножение. Тогава няма да има проблем между вас.:picnic:

Не знам дали аз работя на строеж, но ти определено събираш стотинки пред някой кенеф, кажи къде е да дойда да пусна една вода. Но ако е мръсно няма да влизам, че чепиците са ми скъпи и ще се скапят.:picnic:

_power_
12-06-2012, 15:57
Тайната е в гъбите! Сезона тази година е силен възползвайте се !:alien:

Mind_Control
12-06-2012, 15:59
Това няма как да се случи.:picnic:

Говорехме за твоите проблеми с оргазмите.
Мога да ти помогна, просто когато правиш секс не си тананикай таблицата за умножение. Тогава няма да има проблем между вас.:picnic:

Не знам дали аз работя на строеж, но ти определено събираш стотинки пред някой кенеф, кажи къде е да дойда да пусна една вода. Но ако е мръсно няма да влизам, че чепиците са ми скъпи и ще се скапят.:picnic:

Не само, че има как, ами то се е случвало многократно. Ти затова нямаш никога проблеми с акането.

И да знаеш, че 5.68 лв не са скъпи чепици. Някой пак те е излъгал.

Susscrofa
12-06-2012, 16:01
Не само, че има как, ами то се е случвало многократно. Ти затова нямаш никога проблеми с акането.

И да знаеш, че 5.68 лв не са скъпи чепици. Някой пак те е излъгал.

Аз не съм споменал нищо за моето акане, но виждам, че много ги разбираш аналните оргазми. :picnic: Все натам те влече, нормално с тези проблеми с противоположния пол, това е съвсем естествено, не се притеснявай.

morfius
12-06-2012, 16:04
След борба с прасе и двамата сте окаляни, разликата е, че на прасето му е кеф...

Mind_Control
12-06-2012, 16:07
Аз не съм споменал нищо за моето акане, но виждам, че много ги разбираш аналните оргазми. :picnic: Все натам те влече, нормално с тези проблеми с противоположния пол, това е съвсем естествено, не се притеснявай.

Виж сега, акането е естествен процес и не трябва да се притесняваш от него. А това, че се наакваш поради невъзможност да свиеш свинктера си, също е решимо.

Не се измъчвай от това, че си различен от останалите- ние те приемаме такъв какъвто си.

Susscrofa
12-06-2012, 16:15
Виж сега, акането е естествен процес и не трябва да се притесняваш от него. А това, че се наакваш поради невъзможност да свиеш свинктера си, също е решимо.

Не се измъчвай от това, че си различен от останалите- ние те приемаме такъв какъвто си.

:picnic:какъв съм аз?

Кой съм аз?

Все трудни за теб въпроси:)
Няма да ме обидиш в тази посока, тя не е проблем за мен.
Ако ти кажа, че си глупак ще се обидиш ли?
Няма да се обидиш, защото ти си убеден, че не си такъв:)
Та сподели сега математичния модел може ли да изчисли силата на оргазма довечера?
Нали твърдеше, че математичните модели дават отговори на всичко, а умнико?
Разбирам защо бягаш от отговора:
1. Имаш проблеми с оргазмите у вас.
2. Математичния модел те е подвел.:)

Mind_Control
12-06-2012, 16:24
:picnic:какъв съм аз?

Кой съм аз?

Все трудни за теб въпроси:)
Няма да ме обидиш в тази посока, тя не е проблем за мен.
Ако ти кажа, че си глупак ще се обидиш ли?
Няма да се обидиш, защото ти си убеден, че не си такъв:)
Та сподели сега математичния модел може ли да изчисли силата на оргазма довечера?
Нали твърдеше, че математичните модели дават отговори на всичко, а умнико?
Разбирам защо бягаш от отговора:
1. Имаш проблеми с оргазмите у вас.
2. Математичния модел те е подвел.:)

Когато наричаш някого "глупак" това не е обида, а констатация и целта е да затвърдиш собственото си мнение за него. След като целия форум без изключение те смята за такъв, то дори за себе си ти да си най- големия гений, в очите на другите си оставаш глупак. И поради структурата на обществото, в което живеем ще си останеш вечно недорабран. Както искаш го възприемай.

Отностно оргазмите- не мога да ти изведа математически модел- не съм математик. Просто общата ми култура е достатъчна, за да знам, че енергията зависи от масата. Друг е въпросът, че скоростта е по- важната компонента, защото е на квадрат!!

Pepo
12-06-2012, 16:39
Обръщам се с молба към знаещите в тази тема: Практикувам спортен риболов. Целта ми е не само да повиша резултатите си, а и в максимално кратък период да достигна върхова спортна форма, тък като ми предстои републиканско по улов на уклей. Та в тази връзка, какви анаболни стероиди бихте ми препоръчали :surrender:

Susscrofa
12-06-2012, 16:41
:picnic:
Когато наричаш някого "глупак" това не е обида, а констатация и целта е да затвърдиш собственото си мнение за него. След като целия форум без изключение те смята за такъв, то дори за себе си ти да си най- големия гений, в очите на другите си оставаш глупак. И поради структурата на обществото, в което живеем ще си останеш вечно недорабран. Както искаш го възприемай.

Отностно оргазмите- не мога да ти изведа математически модел- не съм математик. Просто общата ми култура е достатъчна, за да знам, че енергията зависи от масата. Друг е въпросът, че скоростта е по- важната компонента, защото е на квадрат!!

Често констатациите на едни, които са изречени на глас, са обида за други. Констатация и обида са различни неща.
Не харесвам хора говорещи от името на други хора.
Характерно е за ксенофобите и хората с въздухарско самочуВствие това действие.
Аз съм си аз и не се боря да бъда харесван, разбиран или пък всички да си мислят, че съм умен.

Казваш значи ще имаш успех с оргазмите, ако скоростта на проникването се повдигне на квадрат?

Mind_Control
12-06-2012, 16:46
:picnic:

Често констатациите на едни, които са изречени на глас, са обида за други. Констатация и обида са различни неща.
Не харесвам хора говорещи от името на други хора.
Характерно е за ксенофобите и хората с въздухарско самочуВствие това действие.
Аз съм си аз и не се боря да бъда харесван, разбиран или пък всички да си мислят, че съм умен.

Казваш значи ще имаш успех с оргазмите, ако скоростта на проникването се повдигне на квадрат?

Някак си не ми е интересно вече, така че смята да оставя отговорите на твоето въображение. Аз каквото имах да казвам го казах. Ти ако не си се доизказал- давай имаш тази възможност.

Susscrofa
12-06-2012, 16:48
Някак си не ми е интересно вече, така че смята да оставя отговорите на твоето въображение. Аз каквото имах да казвам го казах. Ти ако не си се доизказал- давай имаш тази възможност.

Не знам дали аз се доизказах, но ти определено не се доизака.:picnic:

kolev
12-06-2012, 17:00
Обръщам се с молба към знаещите в тази тема: Практикувам спортен риболов. Целта ми е не само да повиша резултатите си, а и в максимално кратък период да достигна върхова спортна форма, тък като ми предстои републиканско по улов на уклей. Та в тази връзка, какви анаболни стероиди бихте ми препоръчали :surrender:
анабол уклеотид в комбинация с бироанабол и скароанабол. доказано се постига "върхова" форма /кръга също бил форма/. това е за маса :D :D :D

виждаш ли какво става като ръчкаш лайното с пръчка. ако ще му отговаряш пак, не ползвай цитат че изплува въпреки игнора .....

Susscrofa
12-06-2012, 17:03
анабол уклеотид в комбинация с бироанабол и скароанабол. доказано се постига "върхова" форма /кръга също бил форма/. това е за маса :D :D :D

виждаш ли какво става като ръчкаш лайното с пръчка. ако ще му отговаряш пак, не ползвай цитат че изплува въпреки игнора .....

кОЛЕВ е първия човек, който напуска от една година и все си пише.:):picnic:
Има много ценна тема за автоклиматиците.:)

badmadafaka
12-06-2012, 17:07
Щом се готвиш за републиканското няма да стане само със стероиди - те там всички са си на стероиди... Май ще трябва да почнеш директно да шмъркаш ако искаш да придобиеш някакво конкурентно предимство в точно този спорт... :surrender:

Доко
12-06-2012, 19:38
Ясно, освен професионално спортуващи рибохващачи тук други няма, изключаем Суско естествено!!! :pimp:

Stoyan Georgiev
12-06-2012, 20:50
Ясно, освен професионално спортуващи рибохващачи тук други няма, изключаем Суско естествено!!! :pimp:

абсолютно си прав за стероидите в професионалния спорт :)

повечето ми познати, които се занимават със спорт различен от колективния са ми казвали така

Доко
12-06-2012, 20:58
абсолютно си прав за стероидите в професионалния спорт :)

повечето ми познати, които се занимават със спорт различен от колективния са ми казвали така

Кво разбираш ти бре Стоенчо, Сусито каза, че това ма изоПщо не е вярно... мухахааа, па и аз кФо разбирам от професионален спорт??? :brickwall::shock:

Susscrofa
12-06-2012, 21:04
Кво разбираш ти бре Стоенчо, Сусито каза, че това ма изоПщо не е вярно... мухахааа, па и аз кФо разбирам от професионален спорт??? :brickwall::shock:

Има си листа с разрешени препарати:)
Има дори и естествени анаболни стероиди:)
Просто постингът ти не е възпитателен:picnic:

Доко
12-06-2012, 21:29
Има си листа с разрешени препарати:)
Има дори и естествени анаболни стероиди:)
Просто постингът ти не е възпитателен:picnic:

Остави ти възпитанието и какво си чел, че имам любим цитат за теоретици. Казвам ти от първа ръка, че за постигане на високи цели в спорта всичко е позволено, особено в силовите спортове. Имам преки впечатления от спорната гимнастика още от 1982г когато имаше програма "Олимпийски надежди" и то от националния отбор така, че не ми обяснявай какво е позволено, това го пише и в интернет. Обаче никъде няма да прочетеш с какво си помагат спортистите, особено професионалистите. ;-)

Susscrofa
12-06-2012, 21:47
Остави ти възпитанието и какво си чел, че имам любим цитат за теоретици. Казвам ти от първа ръка, че за постигане на високи цели в спорта всичко е позволено, особено в силовите спортове. Имам преки впечатления от спорната гимнастика още от 1982г когато имаше програма "Олимпийски надежди" и то от националния отбор така, че не ми обяснявай какво е позволено, това го пише и в интернет. Обаче никъде няма да прочетеш с какво си помагат спортистите, особено професионалистите. ;-)

Прав си, ти си спортист, а аз се занимавам с клавиатурна гимнастика, нека бъде така, щом ти е гот.:picnic:
Професионалист, аматьор, аз така и не разбрах защо намеси зобенето в професионалния спорт, но явно искаш и ти да има за какво да пишеш тук.:picnic:

Доко
12-06-2012, 21:49
Прав си, ти си спортист, а аз се занимавам с клавиатурна гимнастика, нека бъде така, щом ти е гот.:picnic:
Професионалист, аматьор, аз така и не разбрах защо намеси зобенето в професионалния спорт, но явно искаш и ти да има за какво да пишеш тук.:picnic:

Изобщо не искам да пиша тук, ама не издържах тоя път на празните ти приказки, Ша ма извиняваШ. ;-)

Susscrofa
12-06-2012, 21:51
Изобщо не искам да пиша тук, ама не издържах тоя път на празните ти приказки, Ша ма извиняваШ. ;-)

Къде видя празни приказки.
Че се дразня на гнусни капути, които печелят тровейки деца в залите ли?
Ти харесваш ли този начин да се печелят пари?

Доко
12-06-2012, 22:05
Къде видя празни приказки.
Че се дразня на гнусни капути, които печелят тровейки деца в залите ли?
Ти харесваш ли този начин да се печелят пари?

Не се дразни, нищо няма да промениш, освен да станеш некой хейтър. Аз споделям впечатления от реални неща, а не как би трябвало да е, и като се замисля има къде по-брутални начини човек да припечелва. :-)
Ясно е, че не е честно, но винаги има баланс в природата, някои оцеляват, други-не, и исках да кажа, че без да си помага един спортист най-много да заприлича на Бруслии, щОто и за шахматистите не съм сигурен дали не взимат "Гинкобилоба" най-малко. :mrgreen:;-)

Susscrofa
12-06-2012, 22:25
Не се дразни, нищо няма да промениш, освен да станеш некой хейтър. Аз споделям впечатления от реални неща, а не как би трябвало да е, и като се замисля има къде по-брутални начини човек да припечелва. :-)
Ясно е, че не е честно, но винаги има баланс в природата, някои оцеляват, други-не, и исках да кажа, че без да си помага един спортист най-много да заприлича на Бруслии, щОто и за шахматистите не съм сигурен дали не взимат "Гинкобилоба" най-малко. :mrgreen:;-)

В природата няма баланс, той е лъжлив:picnic:
Това е един от най-гнусните начини, той е равнопоставен на продажбата на наркотици.
Няма как да няма спортисти, които да не употребяват стероиди.:picnic:
Някои оцеляват??????????? А други не????????
Ти бандит ли се бе Доко, ти честно ли печелиш, или мачкаш "неоцеляващи":picnic:, за да "оцеляваш" ти.

Доко
12-06-2012, 22:30
В природата няма баланс, той е лъжлив:picnic:
Това е един от най-гнусните начини, той е равнопоставен на продажбата на наркотици.
Няма как да няма спортисти, които да не употребяват стероиди.:picnic:
Някои оцеляват??????????? А други не????????
Ти бандит ли се бе Доко, ти честно ли печелиш, или мачкаш "неоцеляващи":picnic:, за да "оцеляваш" ти.

Суси остави бандитите настрана, ето нещо интерестно, лично познавам интервюирания, израстнали сме заедно.
От средата нататък засягат и "допинга", може би малко ще ти просветне за живота на спортиста, и вервай, че никой няма откровено да ти сподели какво е взимал, все едно да си признае, че е мошеник. ;-)
Цитат:
"Той не можеше да ни даде най-силния и вреден допинг, тъй като той стои в организма максимално поне 5-6 месеца. Пък допинг-контрола понякога идва през две седмици."
Смятай ако допинг-контрола е идвал на 6 месеца какво щеше да им дава, а и препаратите навремето не бяха толкова "чисти".
А бе какво да ти разправям...?! ;-)
http://www.blitz.bg/sport/article/110943

Susscrofa
12-06-2012, 22:32
Суси остави бандитите настрана, ето нещо интерестно, лично познавам интервюирания, израстнали сме заедно.
От средата нататък засягат и "допинга", може би малко ще ти просветне за живота на спортиста, и вервай, че нико няма откровено да ти сподели какво е взимал, все едно да си признае, че е мошеник. ;-)
http://www.blitz.bg/sport/article/110943

Аз знам, че е така, нали се разбрахме защо не ми хареса поста ти.

Доко
12-06-2012, 22:41
Аз знам, че е така, нали се разбрахме защо не ми хареса поста ти.

Ясно, но това какво на теб не ти харесва няма да промени нищо и не е чак толкова важно.
Кандидати за "5 минути" слава винаги ще има. ;-)

Susscrofa
12-06-2012, 22:46
Ясно, но това какво на теб не ти харесва няма да промени нищо и не е чак толкова важно.
Кандидати за "5 минути" слава винаги ще има. ;-)

Грешиш, хората постоянно променят света.
Все наивници го правят.:)
А слабите се оправдават, че "всички правят така" или любимото ми "теб те е яд, че той го прави, а на теб не ти стиска".:)
А фаворитът ми е: "ако аз не го направя, някой друг ще го направи".:picnic: Все слабаци:)

Кайо
12-06-2012, 23:01

Аз съм бре,професионален пушач,мога да изпуша за по-малко от 5 минути 3 цигари.:):):):)

Доко
12-06-2012, 23:13
Грешиш, хората постоянно променят света.
Все наивници го правят.:)
А слабите се оправдават, че "всички правят така" или любимото ми "теб те е яд, че той го прави, а на теб не ти стиска".:)
А фаворитът ми е: "ако аз не го направя, някой друг ще го направи".:picnic: Все слабаци:)

Офф много филосовски завъртяхме темата, а както си забелязал съм по-късите постове, макар да съм увладял клавиатурата на iPhone дори и със затворени очи. Вече си е за маса както Кайчо обича примерно. ;-)

Аз съм бре,професионален пушач,мога да изпуша за по-малко от 5 минути 3 цигари.:):):):)

Теб в другата тема шА та опра'я ма... имам едно клипче с едни дробчета мухахахахааа

Кайо
13-06-2012, 00:03
Вече си е за маса както Кайчо обича примерно. ;-)

Теб в другата тема шА та опра'я ма... имам едно клипче с едни дробчета мухахахахааа

Тва за масата си беше арен моабет,па са узо как папкам и пилешки дробчета немаш си идея :):):):)

Pepo
13-06-2012, 12:18
Щом се готвиш за републиканското няма да стане само със стероиди - те там всички са си на стероиди... Май ще трябва да почнеш директно да шмъркаш ако искаш да придобиеш някакво конкурентно предимство в точно този спорт... :surrender:

Разбирам, колега! А дали шансовете ми за победа биха били по-големи, ако освен шмъркането си инжектирам хормони от горилски ташаци и крокодилски хуй направо в мозъка - съответно, ляво и дясно полукълба, като ги редувам през 30 минути, два дни преди състезанието?
Предварително благодаря за любезното Ви отношение и се надявам на адекватвен и аргументиран отговор!

denq
13-06-2012, 12:37
http://fakti.bg/zdrave/41088-anaboli-ubiha-26-godishen-varnenec-

Лека му пръст и дано е за поука на "зарибените" ...

mordohy
13-06-2012, 13:11
Разбирам, колега! А дали шансовете ми за победа биха били по-големи, ако освен шмъркането си инжектирам хормони от горилски ташаци и крокодилски хуй направо в мозъка - съответно, ляво и дясно полукълба, като ги редувам през 30 минути, два дни преди състезанието?
Предварително благодаря за любезното Ви отношение и се надявам на адекватвен и аргументиран отговор!
Интересни идеи:yes:!
Мен ей така обедно ми идват едни други мисли.
За какво го правят е ясно!
Да се напомпат мускулите и да постигнат високи спортни успехи.
Тия с успехите са ясни, но защо останалите кретени се тъпчат.
По-горе относно статията има доста изказвания, че ако е в нормални количества, било даже полезно.
Абе Иванкоолу!
Нали това ти скапва не само дробовете и бъбреците, но и половата система.
Нали за това, който се оженил-оженил се до 35 годинки.
После колкото и да си бил динамит, фитила става къс, мек и нефункционален.
За това у лево и към Спартакус!:hump:
Скоро се срещнах с тия, с които някога започнахме заедно да тренираме.
До един са със здравословни проблеми, изглеждат като старци и до един са оглупяли.
Само хора с мании се захващат с подобни неща.
Пичове, жените ни харесват такива , каквито сме, а не такива, на каквито се правим.
Няма жена, която да харесва напомпан мъж, освен ако и тя не е със същите проблеми, най-честият от които са гей уклоните.

fred
13-06-2012, 22:04
Интересни идеи:yes:!
Мен ей така обедно ми идват едни други мисли.
За какво го правят е ясно!
Да се напомпат мускулите и да постигнат високи спортни успехи.
Тия с успехите са ясни, но защо останалите кретени се тъпчат.
По-горе относно статията има доста изказвания, че ако е в нормални количества, било даже полезно.
Абе Иванкоолу!
Нали това ти скапва не само дробовете и бъбреците, но и половата система.
Нали за това, който се оженил-оженил се до 35 годинки.
После колкото и да си бил динамит, фитила става къс, мек и нефункционален.
За това у лево и към Спартакус!:hump:
Скоро се срещнах с тия, с които някога започнахме заедно да тренираме.
До един са със здравословни проблеми, изглеждат като старци и до един са оглупяли.
Само хора с мании се захващат с подобни неща.
Пичове, жените ни харесват такива , каквито сме, а не такива, на каквито се правим.
Няма жена, която да харесва напомпан мъж, освен ако и тя не е със същите проблеми, най-честият от които са гей уклоните.

Абе то и чурката им не може да стане на такива, да не говорим, че жени не харесват разни чукундури, ма какво да се прави-гъз глава затрива.