PDA

View Full Version : Шофьор зареди за 100 лв. и избяга

GammaRay
28-11-2011, 12:31
Прочетете с каква кола е избягал - :D
http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=10012466

lordliness
28-11-2011, 12:42
може пък да е забравил да плати

soldier
28-11-2011, 12:45
Аз знам за следния случай:
някой със сива 156ца сипва и си тръгва от бензиностацнията. Обаче си е сложил друг номер върху своя (напечатен). Напечатеният номер съвпада с номера на един бивш съсед, който също е със сива 156ца. Т.е. тия са видяли неговата кола, че е същата и са му копирали неговите номера.
Естествено полицията обвинява съседа. Спасява се, защото неговата е дизел, а ония сипали бензин.

AR147
28-11-2011, 12:54
Аз знам за следния случай:
някой със сива 156ца сипва и си тръгва от бензиностацнията. Обаче си е сложил друг номер върху своя (напечатен). Напечатеният номер съвпада с номера на един бивш съсед, който също е със сива 156ца. Т.е. тия са видяли неговата кола, че е същата и са му копирали неговите номера.
Естествено полицията обвинява съседа. Спасява се, защото неговата е дизел, а ония сипали бензин.
По едно време крадяха номера и ги слагаха с ластици,ама тогава имаш добро управдание(гепи ли са ти номера) ама това с листа е брутално....

Gelew
28-11-2011, 13:16
В Сливен скоро някакъв с Голф 4-ка заплашил момчето на колонката с нож напълнил си резервоара и избягал...

Omni
28-11-2011, 13:28
Те така трябва да се протестира срешу високите горива, на групички се отива пълнят всички до горе и никой не плаща (ефективна стачка)
П.П. След януари се вдигат акцизите на всички горива с 2%

old alfist
28-11-2011, 13:59
Дано поне след такива случаи да подобрят обслужването и да не позволяват клиентите сами да си наливат.

soldier
28-11-2011, 14:15
По едно време крадяха номера и ги слагаха с ластици,ама тогава имаш добро управдание(гепи ли са ти номера) ама това с листа е брутално....

Това и сега го има, даже на скоро на един приятел номера му изчезна.

Бобби
28-11-2011, 15:43
Дано поне след такива случаи да подобрят обслужването и да не позволяват клиентите сами да си наливат.
Какво обслужване...винаги те цакат по малко...капка по капка вир...особено, ако е оборотна бензиностанциата.
Най много да въведат първо се плаща и след това се зарежда:))

old alfist
28-11-2011, 17:50
Какво обслужване...винаги те цакат по малко...капка по капка вир...особено, ако е оборотна бензиностанциата.
Е, не знам, но на моята бензиностанция като ми нахакат маркуча и докато се налива ми мият стъклата - веднъж щях да го отнеса тоя маркуч като Фелипе Маса в Сингапур.

AR147
28-11-2011, 17:56
Аз затова гледам когато имам възможност да зареждам до горе , тогава колата ми е най-икономична ;)

Linkestis
28-11-2011, 19:58
Ехххх това ако е бягство здраве му кажи.Едно време на откриването на ОМВ в Перник някои беше пуснал че за откриването зареждането е без пари.Тааа до обед нямаше близо един тон бензин..

lordliness
29-11-2011, 00:28
Е, не знам, но на моята бензиностанция като ми нахакат маркуча и докато се налива ми мият стъклата - веднъж щях да го отнеса тоя маркуч като Фелипе Маса в Сингапур.На мен ми мият стъклата само като съм с алфата,не знам защо.На една бензиностанция моята тръгна сама с маркуча-бях я оставил без ръчна и изключена от скорост-тогава разбрах,че мога да тичам много бързо :)

bongo
29-11-2011, 05:23
ше го направят като в америка скоро, плащаш и тогава пълниш...

morfius
29-11-2011, 10:52
ше го направят като в америка скоро, плащаш и тогава пълниш...

И като как ще знам колко точно ще поеме та да го платя предварително?
Не всички сипваме за Х лв. ... някои пълним до горе.

Бобби
29-11-2011, 11:53
Ехххх това ако е бягство здраве му кажи.Едно време на откриването на ОМВ в Перник някои беше пуснал че за откриването зареждането е без пари.Тааа до обед нямаше близо един тон бензин..
:flirt:...ай стига бе:))...тия винкелите не прощават:!:

Linkestis
29-11-2011, 19:55
:flirt:...ай стига бе:))...тия винкелите не прощават:!:

Ми някои от Перник може да потвърди за случката.Този близо тон с липсите от магазина си ги платих като поп.
Простих се с доста хиляди левчета,на това викам зареждам и не плащам :)
Споменавам само за горивото..за "пазаруването" от магазина няма да казвам,колко беше на минус :)
Иначе сега ми е забавно ама тогава ми се идваше да си сложа въжето..

546
29-11-2011, 20:35
Варна е също хубав град за откриване на бензиностанция,та заповядай насам.Магазина не ни е спешен,важно е колонките да са промоционални... :beer:

Linkestis
29-11-2011, 20:38
Ааа не аз се наиграх достатъчно с ОМВ..мисля за цял живот включае и този на децата ми :)

bongo
30-11-2011, 06:34
И като как ще знам колко точно ще поеме та да го платя предварително?
Не всички сипваме за Х лв. ... някои пълним до горе.

Ами вие баровците давате 150 лева на касиерката и после се връщате да си вземете рестото... :)

morfius
30-11-2011, 08:11
Ами вие баровците давате 150 лева на касиерката и после се връщате да си вземете рестото... :)

Не знам за какви баровци иде реч, ама ако пробваш току виж се оказало, че колата ти харчи по-малко :)
За удобството и следенето на разхода изобщо не споменавам.

old alfist
30-11-2011, 21:28
На мен банкнота от 150лв. не ми стига и трябва да додавам.

ivan dimitrov
01-12-2011, 14:46
---

bongo
02-12-2011, 07:11
Не знам за какви баровци иде реч, ама ако пробваш току виж се оказало, че колата ти харчи по-малко :)
За удобството и следенето на разхода изобщо не споменавам.

по-малко от кое? от това което си харчи обикновено ли?

morfius
02-12-2011, 08:11
по-малко от кое? от това което си харчи обикновено ли?

От това което харчи ако сипваш по 20 лв. примерно.

bongo
02-12-2011, 14:43
От това което харчи ако сипваш по 20 лв. примерно.

И какво е обяснението за този феномен?

Mind_Control
02-12-2011, 15:03
И какво е обяснението за този феномен?

Обяснението е че вместо веднъж да отидеш и да сипеш за 160 лв. ходиш 8 пъти, за да сипеш по 20 лв. От тук имаш 8 пъти разход за да отидеш или да се отбиеш до бензиностанцията, палене, гасене, тръгване, спиране, допустима грешка на бензиноколонката.. Изгубеното време не го включвам изобщо в сметката.

Bonev
03-12-2011, 02:06

Аз пък не давам да ми сипват тия тюфлеци. Искаш да кажеш, че трябва да ми забранят сам да си зареждам ли??? На един мой приятел така му сипаха, че отиде за основен ремонт... Е мерси!

bongo
04-12-2011, 23:38
Обяснението е че вместо веднъж да отидеш и да сипеш за 160 лв. ходиш 8 пъти, за да сипеш по 20 лв. От тук имаш 8 пъти разход за да отидеш или да се отбиеш до бензиностанцията, палене, гасене, тръгване, спиране, допустима грешка на бензиноколонката.. Изгубеното време не го включвам изобщо в сметката.
А факта че разнасяш 50 кила повече товар напред назад къде го броиме? Грешката в колонката е една и съща като процент

JoRiX
04-12-2011, 23:42
Аз пък не давам да ми сипват тия тюфлеци. Искаш да кажеш, че трябва да ми забранят сам да си зареждам ли??? На един мой приятел така му сипаха, че отиде за основен ремонт... Е мерси!

Дам и аз предпочитам сам да си сипвам,пък и ми е кеф да гледам,как си се качват цифрите :Д :noooo:

Mind_Control
05-12-2011, 10:18
А факта че разнасяш 50 кила повече товар напред назад къде го броиме? Грешката в колонката е една и съща като процент

Добре и ти си прав до някъде, но загубеното време така или иначе няма, кой да ми го върне :)

bongo
06-12-2011, 05:57
Добре и ти си прав до някъде, но загубеното време така или иначе няма, кой да ми го върне :)

Да, а пък и никога не знаеш кога ще излезе нещо спешно и да се слущи да си на лампа...

morfius
06-12-2011, 10:46
Има и нещо друго, новите автомобили не им е особено полезно да се карат дълго около резерва, не се охлажда добре горивната помпа и отива за ремонт/смяна.
Патил съм го... с голфчето на баща ми, той така и не свикна, че не е Лада и ... сменя помпа въпреки напътствията ми.

Та за това... аз поне карам на принципа - до горе, като падне до 1/4 - наново.