View Full Version : Някой в района на Младост, София
Казаха ми че в Младостите нямало ток от около 15.00 часа, заради накакъв пожар.
Има ли някой повече инфо по въпроса? Някой да е в Младост и да има ток?
Тия от ЧЕЗ нищо не могат да ми кажат, освен че работят.
http://www.cez.bg/bg/novini/490.html
:director:
Към момента в Младост 1 няма ток.
Това едва ли е за цялата Младост 1 , вкъщи не е спирал ток днес ....
А в Младост 2, поне в горната част, в момента няма ток.
От повече от три часа вече.
Тока спря към 12 на обяд ... когато си тръгнах (към 17 ) още не беше оправено и точно идваха 2 коли на ЧЕЗ.
Причината според бТВ е скъсани високоволтови кабели от някакъв багер.
Тока спря към 12 на обяд ... когато си тръгнах (към 17 ) още не беше оправено и точно идваха 2 коли на ЧЕЗ.
Причината според бТВ е скъсани високоволтови кабели от някакъв багер.
Не съм аз, честно! :)
п.п. В Младост 2 е дошъл преди малко. Притеснил се бях заради малкия, че без ток няма парно, а в това време...
И тук "запали" преди малко.
Susscrofa
30-11-2011, 21:01
Добре, че са ЧЕЗ, това ако беше държавна компания до утре щяхте да сте на свещи.
Добре, че са ЧЕЗ, това ако беше държавна компания до утре щяхте да сте на свещи.
Може, ама не и аз:). Вече бях измислил евакуационния план за изнасяне към Надежда при балдъзата и баджанака. Хем и бирата нямаше сам да си пия, ама ми се размина :). Наздраве!
RUNNING WILD
30-11-2011, 22:50
споко Суска от Младост ме жилки живееме високо и ни брули вятъра и без ток можеме...пък и почнаха колите да ни палят нощтно време има къде да отидеме да се стоплиме наготово....
абе мани тока, ама защо Ви палят колите?!? Някъв пироман имало в Младост 3
Не е разумно да стоиш покрай запалените автомобили - някой също толкова изтрещел може да помисли че ти си запалил и да те наложи за здраве с пернишка сурвачка .
RUNNING WILD
30-11-2011, 23:43
ми няма места за паркиране и това е единственият начин...
Ами Чез просто си търсят интереса - знаеш ли колко губят когато цял квартал няма ток....боли ги за нас...
оттатък Цариградско спря тока и в нашия офис към 18:30, цялата сграда, та спасявахме колежки от асансьора
От вчера ЧЕЗ май взема Младост за коледна украса.
Само пускат и спират тока.