View Full Version : Всичко е написано някъде ?!?
AlfaFen145
05-12-2011, 14:11
Нека всеки напише ,някакво мнение по темата.
Без въпроси ,без идеи ,просто мнение...
Всичко е написано някъде из джунглата...
Всичко е написано някъде в .......
Всичко е написано някъде от .....
Разбирате ме (:
ами и аз не...:calc:
трябва да продължим изречението по наше усмотрение ли ?:wallbash:
Явно провокиран от отговорите в една негова тема, колегата е написал тази.
Наистина, обикновено има много написано по въпроси, които ни вълнуват, просто защото те са вълнували и други някога :).
Просто човек трябва да използва "пипето" си да намери и обобщи информацията. Това обаче отнема време и сили, и е по-лесно някой да ни я поднесе синтезирана.
Аз лично правя и двете - търся, чета и ако не се справя сам- питам. А понякога просто питам :oops:
Susscrofa
05-12-2011, 15:29
Аз днес например исках да попитам с нова тема, дали окачването на ГТ е различно от 156.
Пробвах с тъсачката на форума и не стана, НО чичи Гугле се справи и хоп, намерих точната тема в нашия форум.
Уви, оказаха се с еднакво окачване и се отказах от ГТ:small_cry::tequilla:
Аз днес например исках да попитам с нова тема, дали окачването на ГТ е различно от 156.
Пробвах с тъсачката на форума и не стана, НО чичи Гугле се справи и хоп, намерих точната тема в нашия форум.
Уви, оказаха се с еднакво окочване и се отказах от ГТ:small_cry::tequilla:
Че кво му е окачването на ГТ и на 156.....екстра си е.........
Каквото и да търсиш, каквото и да четеш.....накрая иде реч за пари :wallbash:
Уви, оказаха се с еднакво окачване и се отказах от ГТ:small_cry::tequilla:
Довечера нали ще идваш да играеме баскет ... че те повизим на гт-то :chair:
Susscrofa
06-12-2011, 13:01
Довечера нали ще идваш да играеме баскет ... че те повизим на гт-то :chair:
Мани другото, ми разбрах, че било и по-тежко от 156-цата. Но пък визията е уникална и отвътре и отвън. Няма такова купе.
п.п. Приготвил съм си белия тишърт. :)
Мани другото, ми разбрах, че било и по-тежко от 156-цата. Но пък визията е уникална и отвътре и отвън. Няма такова купе.
п.п. Приготвил съм си белия тишърт. :)
Не е по-тежко с 40кг е по-леко от 156-ца със същия двигател ;) поне кантара така показва..А и не виждам всички какво толкова се оплакват от това окачване за 40000км съм сменил 1 носач и то защото аз съм си виновен.А да не говорим че 270лв са 4-те носача,което е без пари...
Susscrofa
06-12-2011, 14:52
Не е по-тежко с 40кг е по-леко от 156-ца със същия двигател ;) поне кантара така показва..А и не виждам всички какво толкова се оплакват от това окачване за 40000км съм сменил 1 носач и то защото аз съм си виновен.А да не говорим че 270лв са 4-те носача,което е без пари...
Това не е вярно. По тежко е и от 156 и от фейснатата 156.
Да не сте мерили 156 с пълен резервоар, а Гт с празен.:bouncing_smiley:
Разликата е около 70-80 кила в полза на ГТ, то е 1 365 кг.
Говря за 1.9 ЖТД, но и при бензинките е същата разлика сгурно.
Поне така казват моите източници.
Аз смених четири носача с ТРВ и сега пак лопа след 20 000 к, но още не знам дали от тях лопа.:)
На кантара 156 фейслифта със 17-ки джанти и нафта за 20лв тежи 1430кг. мойта кола тежи 1390кг пак със 17-ки джанти и даже малко повече нафта, и двете коли са със кожени салони.П.с говориме за 1.9 жтд 140 и 150 коня само.
Susscrofa
06-12-2011, 15:07
На кантара 156 фейслифта със 17-ки джанти и нафта за 20лв тежи 1430кг. мойта кола тежи 1390кг пак със 17-ки джанти и даже малко повече нафта, и двете коли са със кожени салони.П.с говориме за 1.9 жтд 140 и 150 коня само.
Не споря за спорта, но провери масата в някой справочник с технически характеристики на 156, фейсната, с 1.9 ЖТД.
Не съм срещал толкова надебелял екземпляр.:bouncing_smiley:
По скоро окачването на ГТ е като на 147 :) (което пак си е почти като на 156)
Къде ги има тия носачи за 270 лева 4 броя да ходя да взема 20-тина броя..? Или това е цената на един брой..?
ето я темата http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=61242 и мога да кажа че наистина не са лоши,имам приятел които кара с такива ауди а8 и вече 22000 км няма проблеми :)
AlfaFen145
07-12-2011, 17:53
Явно провокиран от отговорите в една негова тема, колегата е написал тази.
Наистина, обикновено има много написано по въпроси, които ни вълнуват, просто защото те са вълнували и други някога :).
Просто човек трябва да използва "пипето" си да намери и обобщи информацията. Това обаче отнема време и сили, и е по-лесно някой да ни я поднесе синтезирана.
Аз лично правя и двете - търся, чета и ако не се справя сам- питам. А понякога просто питам :oops:
Не знам брат какво те прихваща и мислиш ,че имам някакви задни мисли ,от страна на темата...
Не съм ефектиран с нищо от този форум или от който и да е от вас.Напротив ,форума влиае добре ,защото се учиш да общуваш с хора.
Мотивиран съм да видя ,как всеки си вади различно заключение от нещата и как различни хора ,мислят еднакво ..
Просто всеки казва, това което мисли ..
Момчета МАНЯЦИ .....
Susscrofa
07-12-2011, 19:43
Абе, Алфа Ромео си е манЯ голяма. Това е!
AlfaFen145
07-12-2011, 20:54
Абе, Алфа Ромео си е манЯ голяма. Това е!
Да това е МАНЯ СИ Е ! пьььь
за това казвам ,че има доста МАНЯЦИ ! ;)