Log in

View Full Version : Най-икономичните автомобили според EPA

pent
23-10-2006, 13:20
Според Американското агентство за защита на околната среда (EPA) съвместно с департамента по енергетика.

1. Toyota Prius

2. Honda Civic Hybrid

3. Toyota Camry Hybrid

4. Ford Escape Hybrid

5. Toyota Yaris (с механична кутия)

6. Toyota Yaris (с автоматична кутия)

7. Honda Fit (с механична кутия)

8. Toyota Corolla (с механична кутия)

9. Hyundai Accent (с механична кутия) / Kia Rio (с механична кутия)

10. Ford Escape Hybrid / Mercury Mariner Hybrid

http://cars.actualno.com/news_81812.html

Nikiboy
23-10-2006, 13:59
Браво на Японките.

Само са пропуснали най-икономичния автомоби, този който даже връща гориво, благодарение на който всички ние караме коли. Знаете кой е;))

jorko
23-10-2006, 14:23
Браво на Японките.

Само са пропуснали най-икономичния автомоби, този който даже връща гориво, благодарение на който всички ние караме коли. Знаете кой е;))Аз не знам кой е :? ...

Nikiboy
23-10-2006, 16:04
Чедо е на един голям Холдинг!

kris11
23-10-2006, 20:02
Не виждам в анкета самолет 155 , което я прави нереална.След като Голф АBU да т . кредора .. гори повече от 155 2,0л8VTS какво да говорим. А Голф ABF :shock: :shock: ма 16л не му стигат и пита за още.
На жената АЕЕ то гълта 10 ка в града.

Mury
24-10-2006, 11:31
Не виждам в анкета самолет 155 , което я прави нереална.След като Голф АBU да т . кредора .. гори повече от 155 2,0л8VTS какво да говорим. А Голф ABF :shock: :shock: ма 16л не му стигат и пита за още.

А бре баце тия коли всичките са произведени след 2003 г. па ти говориш за самолет 155-аре се осъзнайте малко преди да пишете глупости :idea: :idea: :idea:

П.С.А незнам защо Лупо 3L го няма в тази класация :?: :?:

bushiDO
26-10-2006, 11:38

А бре баце тия коли всичките са произведени след 2003 г. па ти говориш за самолет 155-аре се осъзнайте малко преди да пишете глупости :idea: :idea: :idea:

лупото не беше ли дизелово? ако да то липсва защото хамериканците май още не са разбрали че може и дизела да се смета за кола :wink:

Mury
26-10-2006, 16:23

лупото не беше ли дизелово? ако да то липсва защото хамериканците май още не са разбрали че може и дизела да се смета за кола :wink:

Абсолютно :wink: :wink: :wink:

Alexanderbb
27-10-2006, 08:40
Абе до колкото съм гледал и чел тези хибридни автомобили са икономични при доста тесен диапазон на скороста на движение. А и маи някой се опитва да ги налага на пазара и им прави реклама

Dodo 155
27-10-2006, 10:02
Браво на Японките.

Само са пропуснали най-икономичния автомоби, този който даже връща гориво, благодарение на който всички ние караме коли. Знаете кой е;))Аз не знам кой е :? ...
Служебният :D :D :D

sharky
27-10-2006, 11:23
Абе до колкото съм гледал и чел тези хибридни автомобили са икономични при доста тесен диапазон на скороста на движение. А и маи някой се опитва да ги налага на пазара и им прави реклама

Ми не съм сигурен колега - в америка бяха правили някакъв тест между дизелов ML новия и Лексус Хибрид пак СУВ. Теста беше на много голямо разстояние през няколко щата и по всякакви пътища. Та този Лексус даде много добри резултати на теста. Мисля че ML-а спечели с много малко, но той е дизел последно поколение и практически не може да се кара в САЩ, което прави Лексуса победител, нали? :wink:

rtfm
27-10-2006, 18:58
Най-икономична е счупената кола. Вързана за друга минава стотици километри без грам разход. :lol:

BatVas
27-10-2006, 21:29
Хи-Хи - Наште ако ги включат ще бъдат на челни места , ама отзад - напред :wink: :twisted: :D

sharky
28-10-2006, 03:15
тва малко като лафа "тая лада върви почти без бензин, щото през повечето време я бутаме..."