View Full Version : Маска 145/6
Dikata_BG
07-12-2011, 18:28
Здравейте колеги някой скоро да е сменял маската и ако да може ли да сподели цената също се интересувам ако и някой продава
spellmaste
07-12-2011, 19:28
Здравейте колеги някой скоро да е сменял маската и ако да може ли да сподели цената също се интересувам ако и някой продава
По моргите вървят около 40 лв. Рзгледай раздела "Продава", там има много коли на части, дори мисля може и претенции за цвят да имаш, предполагам за 15-20лв ще намериш.
Уточни каква?! Фейслифтовата или не?!
Преди фейса на 145 и на 146 са различни,а след/99г./ са еднакви.
И аз търся в момента преди фейслифт от 145, цвят като колата в подписа.
П.П. пуснал съм обява в купува, ама и тук пиша, че повече хора да видят.
Dikata_BG
08-12-2011, 11:54
Уточни каква?! Фейслифтовата или не?!
Преди фейса на 145 и на 146 са различни,а след/99г./ са еднакви.
Попринцип преди фейслисфта но и федйслифтова да е ми е все едно ако има бордо ще е по добре а имат ли разлика в захващането и каква е тя благодаря предварително
Там е работата, че имат разлика. Стават, ама не е плъг ен плей ;) Е Гого да каже, той смени неговата с новата.
Плюс това, особено на светла кола, ФЛ маска на старата броня лично за мен стои грозно, понеже се отваря голяма дупка под скудетото.
Dikata_BG
08-12-2011, 14:33
Там е работата, че имат разлика. Стават, ама не е плъг ен плей ;) Е Гого да каже, той смени неговата с новата.
Плюс това, особено на светла кола, ФЛ маска на старата броня лично за мен стои грозно, понеже се отваря голяма дупка под скудетото.
На мен също не ми харева ама без маска ме е страх да стоя а моята стана на сол :Silent: заради една ...
Да,и аз смених моята с фейслифтовата.Хванал съм я само горе на гредата с 2те болтчета. Ако ти се занимава можеш да си направиш и една планка/на средата под скудето/ за да се смъкне маалко надолу,защото както каза Тони се получава по-голяма дупка м/у маската и бронята.
Dikata_BG
09-12-2011, 00:27
Да,и аз смених моята с фейслифтовата.Хванал съм я само горе на гредата с 2те болтчета. Ако ти се занимава можеш да си направиш и една планка/на средата под скудето/ за да се смъкне маалко надолу,защото както каза Тони се получава по-голяма дупка м/у маската и бронята.
Абе аз да намреря няква че ся с леко огънат капак и без маска снощи май се опитваха да я отворят в 3 сутринта и немога да сваря да бягам на терасата :@