Log in

View Full Version : Ланчия Делта Интеграле

thecleaner
09-12-2011, 20:04
Марка:Ланчия
Модел:Делта Интеграле
Двигател:2.0 16v. turbo

Дата на производство: 1994 година
Цвят:Бял
Цена:200 000 евро

За контакти: 0898 511225

Колата се намира в Салерно, Италия. Състезателната кола на Didier Auriol е това.

thecleaner
11-12-2011, 10:37
:not-fair:
http://www.youtube.com/watch?v=Y0st01eY_CA&feature=related

Gelew
11-12-2011, 17:48
Kолата е уникална найстина ама тая цена...незнам дали и 1% може да се надяваш да се продаде.Все пак успех, а всъщност твоя ли е?

MUROMAN
12-12-2011, 21:05
Взимам я.
:eat:

acko88
12-12-2011, 21:10
Бартер за 145 1.3 Боксер 95год. има газово и 4 зимни гуми.

thecleaner
12-12-2011, 21:42
Kолата е уникална найстина ама тая цена...незнам дали и 1% може да се надяваш да се продаде.Все пак успех, а всъщност твоя ли е?

Моя е но се намира в резиденцията ми в Южна Италия.

Взимам я.
:eat:

Бартер за 145 1.3 Боксер 95год. има газово и 4 зимни гуми.

Да минем през нотариус да си заложите с Киро апартаментите и да ви я давам на партия, верно в нереномирани квартали са ма ще го преглътнем ;) Да се счита за ъп.

MUROMAN
12-12-2011, 21:59

Да минем през нотариус да си заложите с Киро апартаментите и да ви я давам на партия, верно в нереномирани квартали са ма ще го преглътнем ;) Да се счита за ъп.

В реномираните квартали много палят коли ,не го забравяй.:balloon

thecleaner
12-12-2011, 22:05
В реномираните квартали много палят коли ,не го забравяй.:balloon

Колеги ако може без спам ;) ако не може да си позволите колата това си е ваш проблем. В отговор на нападката ти колега Мурко, Люлин колко па да е реномиран квартал.

acko88
12-12-2011, 22:06

Неми казвай че си станал скитник само и само да се сдобиеш с колата...

Евала това се казва истински фен!!!

Но все пак ако си навит на бартера казвай,сериозен съм!

п.с. Към колата върви и годишна винетка за 2011г.!!!

MUROMAN
12-12-2011, 22:12
Неми казвай че си станал скитник само и само да се сдобиеш с колата...

Евала това се казва истински фен!!!

Но все пак ако си навит на бартера казвай,сериозен съм!

п.с. Към колата върви и годишна винетка за 2011г.!!!

И Тонколони Еlit.

pininfarina
12-12-2011, 22:46
Марка:Ланчия
Модел:Делта Интеграле
Двигател:2.0 16v. turbo

Дата на производство: 1994 година
Цвят:Бял
Цена:200 000 евро

За контакти: 0898 511225

Колата се намира в Салерно, Италия. Състезателната кола на Didier Auriol е това.

Колега,
защо в mobile.de тая кола е 89-та година а тук е станала 94-та ;-)
километражи знам че връщаме ама с годините как става :-)
Ако става въпрос за същата де :-)

svetozar_sosi
12-12-2011, 22:49
колега предлагам чист бартер за 10 декара на първа линия до Каварна имам...ама ще тр да ми доплатиш още 50 000..ама виж ако гумите са наред..ще се разберем..мога да добавя и един форд ескорт ..ама много ше стане

thecleaner
12-12-2011, 22:50
Колега,
защо в mobile.de тая кола е 89-та година а тук е станала 94-та ;-)
километражи знам че връщаме ама с годините как става :-)
Ако става въпрос за същата де :-)

Дай линк Иво ?

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

колега предлагам чист бартер за 10 декара на първа линия до Каварна имам...ама ще тр да ми доплатиш още 50 000..ама виж ако гумите са наред..ще се разберем..мога да добавя и един форд ескорт ..ама много ше стане

Фермер си търси кола е в другата тема коУега.

robygas
12-12-2011, 22:51
Както очаквах стана говорилня и спам.

thecleaner
21-12-2011, 23:46
Да поговорим още малко по темата колеги. Колата че е непосилна за някои, които си мислят само да ми цапат по темата, не значи че не е реална ;)

old alfist
21-12-2011, 23:50
Темата е тъпа - за тези пари ако ги имам ще си купя Ферари.

thecleaner
21-12-2011, 23:52

Колата не е да возиш некоя селска мома в нея и да я спираш пред мола, това е кола с истинска спортна История, и то точно този екземпляр, хващаш ли разликата.

old alfist
21-12-2011, 23:57
Колата не е да возиш некоя селска мома в нея и да я спираш пред мола, това е кола с истинска спортна История, и то точно този екземпляр, хващаш ли разликата.
Хващам разликата, но Ферарито бих си го купил за мое лично удоволствие и ще ми останат пари дори от тази сума за някаква подръжка.

Кайо
22-12-2011, 00:14
Хубава кола,но обявата определено не е за тук..........
Все пак,Успех!

old alfist
22-12-2011, 00:17
Точно за тук си е обявата - иначе не би била реалистична.

Кайо
22-12-2011, 00:45
Точно за тук си е обявата - иначе не би била реалистична.

Ще я оспамим яко темата..........
Мястото на една обява с търговска цел е там,където има потенциални клиенти.
Това,че повечето от нас в този форум са собственици и фенове на италианските автомобили не означава,че сме и потенциални купувачи на автомобил с цена от 200 000,нека да не забравяме,че преобладаващото мнозинство в този форум карат 10 и .....годишни каляски.
Този автомобил е не само за ценители но и за хора с по-високи финансови възможности.

souze
22-12-2011, 01:03

И мнението ти е тъпо. Никой не те пита какво ще си купуваш.....

Gelew
22-12-2011, 10:33
(http://www.google.bg/search?hl=bg&client=firefox-a&hs=95e&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=np&sa=X&ei=geryTui8OZjUsAaIwPXKDw&ved=0CCMQvwUoAQ&q=lamborghini+murcielago&spell=1)
Lamborghini Murcielago или SLS, купуваш за 200 000 Euro? Ако ще и на Schumacher колата дето е ходил за хляб с нея да е цената ти е космическа.Ако я пуснеш за 20 000лв пак може да се надяваш някой да я купи.

M.Gruev
22-12-2011, 10:37
Страхотна кола, но на космическа цена. Може и да си струва всяко евро автомобила, просто не е тук мястото където може да се надява човек да го продаде. Лошо няма да оплакнем очите и да го обсъдим разбира се. ;)

Кайо
22-12-2011, 10:52
Lamborghini Murcielago или SLS, купуваш за 200 000 Euro? Ако ще и на Schumacher колата дето е ходил за хляб с нея да е цената ти е космическа.Ако я пуснеш за 20 000лв пак може да се надяваш някой да я купи.

Не е точно така.Цената на много неща се определя от редица фактори......,един най-обикновен предмет ползван от някой,който е оставил по някакъв начин името си в историята винаги има висока стойност за хора,които се наричат колекционери.Понякога и за някои тази стойност е неразбираема и неоправдана,свят голям хора всякакви....
И най-скъпият нов съвременен автомобил само след като излезе от магазина губи моментално своята първоначална цена (редки случаи са поръчковите и ограничени серии).А ако такъв автомобил е каран и от г-н Лечков направо може да отиде за скраб,въпреки,че той има някакво си име......

---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:50 ----------

Определено почти никой от пишещите си няма и на идея какво означава Ланча "Мартини"... Цената дали е нереална не мога да определя, но ще кажа само едно: в музея на автомобилите в Торино има една Ланча Мартини (ако се чудите дали тя има състезателна история, добре е да знаете, че абсолютно всяка една бройка от серията "Мартини" има не само състезателна история но и поне една състезателна победа), която е сложена зад решетки в музея, за да не може да се пипа от посетителите. За сравнение ще ви кажа, че там има не един ами няколко болида на Ферари (понеже тръгнахте да сравнявате колата с какво да е ферари, си мисля, че сравнение с болида е още по-...) дето ако си достатъчно проЗ можеш да седнеш на задното им крило и да си направиш снимка... А Ланчата е зад решетки...

Пък кой какво ще си купи ако има 200К е съвсем друг въпрос (на вкус)... Има невероятно много хора в БеГе които ако имат 300 лева ще си купят нещо различно от комплект свещи за ТуйнСпарк, ама не ви обясняват, че сте тъпи защото си купувате свещи с тези пари, нали..? Или вие всъност купувате ли си свещи за 300 лева или те бяха за балъците..?

+++++

Stoyan Georgiev
22-12-2011, 10:54
много харчи, благодаря

иначе ако наистина е твоя ти завиждам доста :)

успех с продажбата, все ще се намери някой лунатик да я купи

пп: прати линк към топ гиър, имат практика да публикуват на сайта си такива интересни обяви :)

а годината на колата реална ли е ? че като позачета малко дидие ауриол (не съм сигурен как се произнася името) от 93та не е бил в отбора на мартини рейсинг :)

Бобби
22-12-2011, 11:12
Определено почти никой от пишещите си няма и на идея какво означава Ланча "Мартини"... Цената дали е нереална не мога да определя, но ще кажа само едно: в музея на автомобилите в Торино има една Ланча Мартини (ако се чудите дали тя има състезателна история, добре е да знаете, че абсолютно всяка една бройка от серията "Мартини" има не само състезателна история но и поне една състезателна победа), която е сложена зад решетки в музея, за да не може да се пипа от посетителите. За сравнение ще ви кажа, че там има не един ами няколко болида на Ферари (понеже тръгнахте да сравнявате колата с какво да е ферари, си мисля, че сравнение с болида е още по-...) дето ако си достатъчно проЗ можеш да седнеш на задното им крило и да си направиш снимка... А Ланчата е зад решетки...

Пък кой какво ще си купи ако има 200К е съвсем друг въпрос (на вкус)... Има невероятно много хора в БеГе които ако имат 300 лева ще си купят нещо различно от комплект свещи за ТуйнСпарк, ама не ви обясняват, че сте тъпи защото си купувате свещи с тези пари, нали..? Или вие всъщност купувате ли си свещи за по 300 лева или те бяха за балъците..?
Само да те попитам, като голям фен на Ланчия....
Какво значи това Martini Racing..?
И какво има общо с вермута...?:))

badmadafaka
22-12-2011, 11:16
Само да те попитам, като голям фен на Ланчия....
Какво значи това Martini Racing..?
И какво има общо с вермута...?:))
Никъде не съм казал, че съм голям фен на Ланча. Просто имплицитно казвам, че мога да оценя нещо толкова уникално като една Ланча Мартини, за разлика от повечето пишещи.
Между другото знам отговора и на двата ти въпроса, но наистина не ми се обяснява да отговарям, който има интерес към тях, може и сам да намери отговорите... :handshake:

Tonimir
22-12-2011, 12:14
Ае да питам, има ли монтирана газова уредба на тази кола? че с тия цени на горивата мамата си трака :new_Eyecrazy:

Иначе колата е просто уникат, спор няма ...

Бобби
22-12-2011, 12:47
Никъде не съм казал, че съм голям фен на Ланча. Просто имплицитно казвам, че мога да оценя нещо толкова уникално като една Ланча Мартини, за разлика от повечето пишещи.
Между другото знам отговора и на двата ти въпроса, но наистина не ми се обяснява да отговарям, който има интерес към тях, може и сам да намери отговорите... :handshake:
Нищо лошо....аз само да вметна:
"Martini Racing е наименованието, под което различните екипи на моторните спортове се състезава, когато е спонсориран от Martini & Rossi дестилерия, че произвежда Мартини вермут. Програмата за спонсорство на Martini, започна през 1968 година. Състезателни коли са маркирани с отличителните тъмно синьо, светло сини и червени райета на (най-често), бяло или сребро автомобили."
Заключението е че спонсора помага, но не прави уникална колата!!!
Martini са били спонсори на Порше, Алфа и др......и това не вдига цената на самият екземпляр...друг въпрос е след като я закупиш да има клуза спонсорството да продължи:)))
Тогава за тая цена си заслужава...:yes:
:handshake:

Susscrofa
22-12-2011, 13:01
Ако не можеш да я продадеш до една година ми се обади ще я взема за части. Имам, морга и магазинче на Симеон, Софийско.

Stoyan Georgiev
22-12-2011, 13:08
Ако не можеш да я продадеш до една година ми се обади ще я взема за части. Имам, морга и магазинче на Симеон, Софийско.

лол

nastybg
22-12-2011, 13:17
Определено почти никой от пишещите си няма и на идея какво означава Ланча "Мартини"...
Идеята за нереалността на обявата е в това че цената найстина е като за една от най-редките делти ... да говорим за реалността, ето една подобна ланчия показваща добро състояние от снимките и на реална за всеки заможен фен цена ... къде са 80-90 000 за истински спортен автомобил къде са 400 000 :-?
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=cua3sppkvfzn

nicola 59
22-12-2011, 13:45
Идеята за нереалността на обявата е в това че цената найстина е като за една от най-редките делти ... да говорим за реалността, ето една подобна ланчия показваща добро състояние от снимките и на реална за всеки заможен фен цена ... къде са 80-90 000 за истински спортен автомобил къде са 400 000 :-?

Нищо общо между двете коли колега Едната е туристическа кола за возене ,а другата е Официалната кола на Дидие Ориол за рали. Сравнението което правиш е като да сравняваш 155 на Нанини и моята.

Gelew
22-12-2011, 13:50
Не го разбирам това кво ми пука, че на някой си му се потял гъза в тая седалка като има "същата" кола с 300к по малко.

Susscrofa
22-12-2011, 13:54
Не го разбирам това кво ми пука, че на някой си му се потял гъза в тая седалка като има "същата" кола с 300к по малко.

Е как бре, а гащитИ на Джей ло от някой концерт? Ем големшки ем позапотени, Не си прав колега. Тва си е колекционерско от всЕкъде.

Stoyan Georgiev
22-12-2011, 14:24
мисля, че малко бъркате понятията :)

не е важна седалката - тя най-вероятно ще иска смяна - сигурно е направена по точни мерки...

над тази кола са работили десетки, ако не и стотици хора, съсредоточени са изключително много усилия и е постигнала успехи в области, които за някои хора са доста важни ...

колекционерските артикули носят асоциации за великите хора, които са ги ползвали и усещане за значимост.

все едно да притежаваш каската на Аертон Сена... не, че ще я носиш или, че е най-добрата каска, но я е притежавал един от най-великите спортисти и личности за времето си. колекционерът така има в непосредствена физическа близост нещо, което по някакъв начин той определя за важно за себе си.

защо ви е трудно да разберете сантименталната стойност? или по-скоро защо се подигравате за нещо такова?

да, 400 000 лева са адски много пари, но какво от това? за някои хора стойността да притежават късче от историята е неизмеримо по-тежка

Gelew
22-12-2011, 14:27
стига бе брато 400 000лв сантиментална стойност предпочитам реалната ;)

Stoyan Georgiev
22-12-2011, 14:37
ако става въпрос 400 000 докато нямам още две нули след цифрата за кола няма да дам

не е в това въпроса

Susscrofa
22-12-2011, 14:43
мисля, че малко бъркате понятията :)

не е важна седалката - тя най-вероятно ще иска смяна - сигурно е направена по точни мерки...

над тази кола са работили десетки, ако не и стотици хора, съсредоточени са изключително много усилия и е постигнала успехи в области, които за някои хора са доста важни ...

колекционерските артикули носят асоциации за великите хора, които са ги ползвали и усещане за значимост.

все едно да притежаваш каската на Аертон Сена... не, че ще я носиш или, че е най-добрата каска, но я е притежавал един от най-великите спортисти и личности за времето си. колекционерът така има в непосредствена физическа близост нещо, което по някакъв начин той определя за важно за себе си.

защо ви е трудно да разберете сантименталната стойност? или по-скоро защо се подигравате за нещо такова?

да, 400 000 лева са адски много пари, но какво от това? за някои хора стойността да притежават късче от историята е неизмеримо по-тежка

Фетишизъм!
Вещоманство!

Предметите нямат никакво значение, хората са всичко.
Колата е за музей на автомобилните спортове, но аз не виждам нищо ценно в нея, както и в гащите на Джей ло.
Виж за една вечеря с нея, мога да платя това онова. :yes:, ама искам да ми попее малко.

Stoyan Georgiev
22-12-2011, 15:32
Фетишизъм!
Вещоманство!

Предметите нямат никакво значение, хората са всичко.
Колата е за музей на автомобилните спортове, но аз не виждам нищо ценно в нея, както и в гащите на Джей ло.
Виж за една вечеря с нея, мога да платя това онова. :yes:, ама искам да ми попее малко.

за някои хора, предметите имат достатъчно голямо значение за да отделят средства, които други хора в подобна ситуация не биха дали

дали е за задоволяване на фетиш или от вещомания... е не можем да заключваме така извадено от контекста на конкретния човек :)

аз не виждам нищо ценно в гащите на джей ло също, но осъзнавам, че има хора, които не са ненормални, за които те биха били важни :)

Kuku
22-12-2011, 15:48
Малко ОФФ, но си спомням преди години, имаше един Пепи (Мазола ли беше, Цепката ли беше :hmm: ) - публикуваше обяви на свръх-луксозни коли и обикаляше с един лап-топ да ги продава на баровците, сякаш са негови, но ги държи на склад в Германия - играеше го ултра-вип-барбало :)

Бобби
22-12-2011, 15:51
Малко ОФФ, но си спомням преди години, имаше един Пепи (Мазола ли беше, Цепката ли беше :hmm: ) - публикуваше обяви на свръх-луксозни коли и обикаляше с един лап-топ да ги продава на баровците, сякаш са негови, но ги държи на склад в Германия - играеше го ултра-вип-барбало :)
Знам го тоя...а ти как мислиш тръгна бизнеса на Тони в Софауто....подобно...а сега няма стигане..:yes:

Kuku
22-12-2011, 16:18
Знам го тоя...а ти как мислиш тръгна бизнеса на Тони в Софауто....подобно...а сега няма стигане..:yes:Да де, да, именно.... ;)
Просто тоя Пепи беше некъв пълен клошар и като го разбраха какви ги върши почнаха да го ебават яко, изгоря с няколко коли, затъна с пари.... изкецаха го подобаващо и започнаха да си работят хората, като Тони :)

Бобби
22-12-2011, 16:24
И как по точно ще се удавя?Приятелчето ти не си мери приказките и се опитва да обижда уж с общата си култура която явно е нулева.

---------- Post added at 16:15 ---------- Previous post was at 16:13 ----------

Абе нали ти казах, че думите ти нямат значение за мен кво пишеш и мислиш още :D :D :D
Интересно...защо ми отговаряш тогава..?
Аз когато мислех, ти под алфата лежеше...а сега за мерцедес си мечтаеш....
Приятелите ми ги остави и в блатото ела да не разваляме на шефа рожденият ден.....
айде да видим колко си мъж или те е страх от тъмното..:))

---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:20 ----------

Да де, да, именно.... ;)
Просто тоя Пепи беше некъв пълен клошар и като го разбраха какви ги върши почнаха да го ебават яко, изгоря с няколко коли, затъна с пари.... изкецаха го подобаващо и започнаха да си работят хората, като Тони :)
Това е бизнеса бате...който успе...някой други падат в жертва.
А, Тони за да проходи много неща дължи на сестра си...а не на групировките.....както би казал Гелев:))

AnastasKOSTOV-REX
22-12-2011, 16:27
Ти да не си пил гас бе!
Ако си толкова на ти ще ти кажа само да обърнеш внимание на страничните огледала.Ако не ме разбра нама какво повече да ти кажа!
Колко ли истински с такива огледала има?
Ми 5 години по 3 за макадам и 2 за тармак равно около 25.
А колко са живи!
А колко носят венеца на Дидие за титлата.
И не е ли именно тази едната от двете шампионски Ланчи на братя Ориол(тази май е асвалтовата).

Jivko7777
22-12-2011, 18:46
Ти да не си пил гас бе!
Ако си толкова на ти ще ти кажа само да обърнеш внимание на страничните огледала.Ако не ме разбра нама какво повече да ти кажа!
А колко са живи!
И не е ли именно тази едната от двете шампионски Ланчи на братя Ориол(тази май е асвалтовата).

С което следва че цената даже идва и ниска...

morfius
22-12-2011, 19:05
Ти да не си пил гас бе!
А колко са живи!

Какво им е толкова странното на огледалата, че тук гледам май са същите?
http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=995076&postcount=6324

Инак колата е уникат и история... но чак такива колекционери у нас не знам да имаме.

AnastasKOSTOV-REX
22-12-2011, 19:24
Да ама там са правени в последствие за разкош.Да имитират истинската A8-ца.Тази червената оригинално е с Типови огледала.

fred
22-12-2011, 19:27

Аз бих си взел така наречения убиец на поршета - нисан gt-r, а и ще ми артисат.Чисто нов е около 80-90 хиляди евро, остават ти 110 хилки в зелено :).Нито алфи, нито ферарита бих погледнал, дъ мъ прощават де, ама това е.

Kuku
22-12-2011, 23:25
Разликата е, че каквато и кола да си купиш за 200'000 Еврака, накрая винаги губиш от нея, докато от няколко коли в света можеш да спечелиш ;)
Иначе, аз също не бих си я купил, просто защото мисленето ми е различно от колекционерското.... а и джоба де :)

old alfist
22-12-2011, 23:33
Аз бих си взел така наречения убиец на поршета - нисан gt-r, а и ще ми артисат.Чисто нов е около 80-90 хиляди евро, остават ти 110 хилки в зелено :).Нито алфи, нито ферарита бих погледнал, дъ мъ прощават де, ама това е.
На мен мечтата ми е за Ферари - чувал съм го как работи на празен ход, а когато му се подаде газ звука е изключителен.
Намираш се в отритото пространство, а се чува като, че ли си в зала.

bager
22-12-2011, 23:38
Пичове, тая работа не е като оная работа! Истината е, че никой не знае и няма как да знае какво би си купил, или направил ако е в ситуация да избира реално продукти с такава стойност.
Само си лаламе и това е :) . Ама лошо няма де...

old alfist
22-12-2011, 23:44
Пичове, тая работа не е като оная работа! Истината е, че никой не знае и няма как да знае какво би си купил, или направил ако е в ситуация да избира реално продукти с такава стойност.
Е, да де но наистина комшията има Ферари - верно не съм го проверявал скоро дали не го е продал, защото след една година, в която го завиваше с найлон му направи гараж.
В интерес на истината в Плевен има 2бр и са все на хора от бившите борчески среди.

Доко
22-12-2011, 23:56
докато от няколко коли в света можеш да спечелиш ;)
:)

Ето една от тези, през 2005 има само 26 произведени, 2006 продължават да се произвеждат но е доста лимитирана, а цената на тези от 2005 вече е доста над магазинската и пак е по-ниска от тази на Ланчата. ;-)
http://apps.auction123.com/ImageViewer/ImgViewer.aspx?aID=641014&sID=0&pic=1

jorko
23-12-2011, 09:43
http://www.vbox7.com/play:b6ea718a6b

Бобби
23-12-2011, 09:57
http://www.vbox7.com/play:b6ea718a6b

:th_up:.......:please:

mim
23-12-2011, 10:51
има алфи, които се продават за по 4 и повече милиона
нали сте алфисти, ако имахте парите бихте ли си ги купили

едни такива дърти, или нашарени с лепенки от състезания, някои претърпели катастрофи и възкресени и въпреки това се продават за милиони

ей на, тази година на 24 Льо ман пуснаха няколко такива да се връткат в ретро обиколките

части в магазините няма, всичко е поръчково

говорите си ляльовщини, кой щял да си купува мерцедеси, поршета и не знам си какво
обикновени стрийт коли - голям праз
все едно сме в голферски форум и там всички си купуват, това дето го виждат най-често по улицата, щот е фешън

друго е да имаш уникална кола, но това колко хора го разбират
аз нямам, но ми се ще, поне мога да си помечтая

fnt
23-12-2011, 11:16
има алфи, които се продават за по 4 и повече милиона
нали сте алфисти, ако имахте парите бихте ли си ги купили

Такива автомобили ги взимат колекционери, а не алфисти.

fnt
23-12-2011, 11:23
Колекционери, на които не им дреме какво купуват за няколко милиона..? 8)

Точно колекционера знае какво купува, но това не го прави алфист!

Бобби
23-12-2011, 12:40
Какво им е толкова странното на огледалата, че тук гледам май са същите?
http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=995076&postcount=6324

Инак колата е уникат и история... но чак такива колекционери у нас не знам да имаме.
Така си е...тия дето я притежават не правят...бля, бля...
И тази на колегата...не виждам с какво толкова много отстъпва на другата......най вече в цената:))
Но за разликата в парите може и Мартини за спонсор да се навие...и от туристически става състезателен...

RUNNING WILD
23-12-2011, 13:48
не че нещо ама не виждам какво има в тая кола сериозно,преди много години се возих в една червена после я караха куките от БОЙ конфискуваха я иначе съм карал 1.6 Делта турбото пак нищо особенно,трябва да ти кажа че това дето съм изпитал в s4 i rs4 ......2004 та усетих в с4 какво е да караш по лед с 90 км в час по завойте и по кварталните улички ускорение ясно та за тия пари не знам.

morfius
23-12-2011, 14:11
Едната е шосеен автомобил за тотален кеф, другата уникат ... червената ако имах излишни пари бих я взел и аз, за да си направя кефа, тази от настоящата тема просто не и е това целта.
Гледайте на нея като на музеен експонат, дори да я купи някой у нас, единственото място където ще може да се види е някое сериозно изложение.

Бобби
23-12-2011, 17:30
Едната е шосеен автомобил за тотален кеф, другата уникат ... червената ако имах излишни пари бих я взел и аз, за да си направя кефа, тази от настоящата тема просто не и е това целта.
Гледайте на нея като на музеен експонат, дори да я купи някой у нас, единственото място където ще може да се види е някое сериозно изложение.
Така и не ме разбра.....200 000 евро - 2500...колко остават за да мога да я направя уникат...направи сметката и кажи......даже ще ми останат пари да дам на Дидие Ориол да се отърка в седалката..за реклама:))...няма как да я пуснем в рали шампионата.....защото сега изискванията са други...ама пак правим уникат:pimp:
:)))

AnastasKOSTOV-REX
23-12-2011, 17:57
Що говорите папагалски глупости.Как да ви обяснят разликата от шосейния сериен вариант и от състезателната версия.
Това е се едно да си сравнявате 155-чките и TI-то на Ларини,Нанини и Фисикела.Първите са по 250 евро,вторите са по 500 000 евро.
Какви да ви обяснява човек за коренно различната концепция и производствените материали на автомобилите от група A клас 8 (настоящите WRC автомобили,но и те които са в пъти по слаби от Делтоната Ескорт Косуърт А8 Селика ГТ4 А 8!Запознатите знаят най-елементарно каква е разликата в един заден мост и регулируемите напречници примерно.Ами спирачките за 10000 евро,ами титаниевите компоненти,бутала джетове помпи за по 3000 евра които сега предлагат пърформанс фирмите и пак са класи зад компонентите на един расов състезателен автомобил.Ми електроника,дюзи коилове и тн и тн!
И в заключение и историята и шампионската титла,трофея красящ този автомобил.Записан по хомологация като едва 300-тина коня,а всъщност надвишаващ400-450 коня срещу нищожните 200 на това червеното което по изискванията на ФИА се характеризира като група N калс 4.
Последно само ще кажа,че разлиака между тези два автомобила е толкова голяма,колкото разликата между Вас и собственика на една от най-свирепите Ланчи.Ланча донесла 5 титли!Разликата в джобовете ви!Разликата в мирогледа ви!Разликата в познанията и културата ви!
Сиреч не от земята до небето,ми от земята до марс.

fred
23-12-2011, 18:01
На мен мечтата ми е за Ферари - чувал съм го как работи на празен ход, а когато му се подаде газ звука е изключителен.
Намираш се в отритото пространство, а се чува като, че ли си в зала.

Мда, в Усещане за жена, помниш ли сцената с ферарито?

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

Е и това е така :screwy:

thecleaner
23-12-2011, 18:11
То че колата няма да се продаде е ясно, но сега ако го питат някои, знаеш ли кой е Дидие Ориол и си е спамил по темата, се ще е запомнил нещичко а пък и съм сигурен че някои са попрочели за кого става въпрос, за какво се е борил и т.н.

Liminat
23-12-2011, 18:26
...В заключени ще кажа,че разлиака между тези два автомобила е толкова голяма,колкото разликата между Вас и собственика на една от най-свирепите Ланчи.Ланча донесла 5 титли!Разликата в джобовете ви!Разликата в мирогледа ви!Разликата в познанията и културата ви!
Ясно колега, Вие сте нещо различно от нас.

nicola 59
23-12-2011, 18:35
@thecleaner: А дано, ама надали... :laughing1:

Аиде де :laughing1:

RUNNING WILD
23-12-2011, 20:15
Що говорите папагалски глупости.Как да ви обяснят разликата от шосейния сериен вариант и от състезателната версия.
Това е се едно да си сравнявате 155-чките и TI-то на Ларини,Нанини и Фисикела.Първите са по 250 евро,вторите са по 500 000 евро.
Какви да ви обяснява човек за коренно различната концепция и производствените материали на автомобилите от група A клас 8 (настоящите WRC автомобили,но и те които са в пъти по слаби от Делтоната Ескорт Косуърт А8 Селика ГТ4 А 8!Запознатите знаят най-елементарно каква е разликата в един заден мост и регулируемите напречници примерно.Ами спирачките за 10000 евро,ами титаниевите компоненти,бутала джетове помпи за по 3000 евра които сега предлагат пърформанс фирмите и пак са класи зад компонентите на един расов състезателен автомобил.Ми електроника,дюзи коилове и тн и тн!
И в заключение и историята и шампионската титла,трофея красящ този автомобил.Записан по хомологация като едва 300-тина коня,а всъщност надвишаващ400-450 коня срещу нищожните 200 на това червеното което по изискванията на ФИА се характеризира като група N калс 4.
Последно само ще кажа,че разлиака между тези два автомобила е толкова голяма,колкото разликата между Вас и собственика на една от най-свирепите Ланчи.Ланча донесла 5 титли!Разликата в джобовете ви!Разликата в мирогледа ви!Разликата в познанията и културата ви!

колега що мислиш че един тунингован RS е по-лош по бавен или нема да зима завойте като една Делта ли? возих се в делта интеграле писал съм го и ти казвам че в сравнение с нетунгованото RS e е пълна лагерница и на скорост и на завой и на спиране ако имаш познати с такива коли да те качат да видиш щото първият RS e 94 та година и е набор на Ланчията която се продава и е 2.7 и 380 коня би турбо и ще повърнеш вътре от ускорението и завива като по релси а си представям да се тунингова с изброените от теб неща,са щи кажа че съм се возил в Мазарати Гибли през 1996 та и в кви ли не коли ама това няма нищо общо RS нема да ти се верва и подозирам че ще се представи не по-лошо от Ланчията на нормален терен а за 200 000 евра сметам знаеш дали си зема готин RS 94 та година тунингован как мислиш.

Доко
23-12-2011, 20:25
А бе заебете я тая уморена Ланча бре, сигурно и километража и е върнат :laughing1:. Морално остарял модел кола какво ми я хвалите. За 2500 евро съм съгласен и аз да си взема една, но за 200000 си е чист мазохизъм, никаква фенщина не е...била 500-800коня 'ай-с'я...:screwy:

RUNNING WILD
23-12-2011, 20:51
не бе ясно опитах се да кажа че за 200 бона е просто нереално вече морално остаряла е и че едно комби пройзведено същтата година 10 пъти по евтино я прави да хърка иначе едно ауди S3 е 1.8 литра и 230 коня и през 2002 ра се прибирахме от село Лесиндрен до Младост ме караха за 55 минути...137 км сметни средната скорост ама това е и населени места и влизане в София и тука по кварталите има и Субару Импреза и тн...всяко нещо с времето си.

old alfist
23-12-2011, 20:52
А бе заебете я тая уморена Ланча бре, сигурно и километража и е върнат :laughing1:. Морално остарял модел кола какво ми я хвалите. За 2500 евро съм съгласен и аз да си взема една, но за 200000 си е чист мазохизъм, никаква фенщина не е...била 500-800коня 'ай-с'я...:screwy:
През цялото време докато чета тук си го мисля това и даже споменах някъде, но ми отговориха, че мнението ми било тъпо.
Който не знае къде да си дава парите да я купува тази машина, но силно се съмнявам, че тук във форума има такива.

nicola 59
23-12-2011, 20:53
Тая Ланчия е направо без пари http://showbusiness.actualno.com/news_265220.html

Доко
23-12-2011, 20:54
През цялото време докато чета тук си го мисля това и даже споменах някъде, но ми отговориха, че мнението ми било тъпо.
Който не знае къде да си дава парите да я купува тази машина, но силно се съмнявам, че тук във форума има такива.

На 25 още летят, ех мечтии...:please:

Тая Ланчия е направо без пари http://showbusiness.actualno.com/news_265220.html

Ба кви бяха тея Майкъл Джексън и Елвис а? Виж ся за Дидие Ориол и неговата "галактическа" Ланча кой ли не е чувал...:Tease:

nicola 59
23-12-2011, 21:02
На 25 още летят, ех мечтии...:please:

Ба кви бяха тея Майкъл Джексън и Елвис а? Виж ся за Дидие Ориол и неговата "галактическа" Ланча кой ли не е чувал...:Tease:
http://www.autoclub.bg/index.php?menu=16&id=1601

http://fakti.bg/avto/20008-gracki-mercedes-benz-za-402-000-evro?page=2

Tука па наистина никои не е чувал нищо

ivanko_rs
23-12-2011, 21:10
Не мога да повярвам че в тоя форум се пишат такива неща за определен автомобил :shocking: Да беше у форум на фауве или бмв да не ми направи впечатление,но тук :nono:
Имате ли на идея по какво плюете?
Просто нямам думи ....... :stumm:

grale
23-12-2011, 21:11
Как може така да плюете по най-голямата рали легенда!

Доко
23-12-2011, 21:19
Последно само ще кажа,че разлиака между тези два автомобила е толкова голяма,колкото разликата между Вас и собственика на една от най-свирепите Ланчи..

Не мога да повярвам че в тоя форум се пишат такива неща за определен автомобил :shocking: Да беше у форум на фауве или бмв да не ми направи впечатление,но тук :nono:
Имате ли на идея по какво плюете?
Просто нямам думи ....... :stumm:

Как може да сравнявате някакви хаудите и субарите с една легенда!

Хайде да си имаме уважението. Да не си мислите, че само Ланча си има легенда? Някои марки си имат по две-три.

п.с. Искам някой от вас да ми обясни каква е разликата между нас и собственика на най-свирепата ланча, че ми стана интересно? :-)

old alfist
23-12-2011, 21:20
Как може така да плуете така по най-голямата рали легенда!
Май нещо не можеш да разбереш - не се сравняват коли, а начин на мислене.

ivanko_rs
23-12-2011, 21:32
Хайде да си имаме уважението.

За кое точно трябва да се уважаваме,когато се храните помежду си не се меся,но когато се нахрани това което не трябва,не мога да стоя на страна.
И аз мога да кажа "по-голям кенеф от алфа няма" и какво ще стане?Ще почнете да работите по-бързо с пръстите по клавиатурата и в крайна сметка ще има бледи следи от напъните ви за размишляване постнати тук,защото 99% ще бъде плява........и айде пак отначало в друга тема в друг раздел,защото няма спиране.
Браво,какъв друг комплимент да кажа.

---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:28 ----------

Май нещо не можеш да разбереш - не се сравняват коли, а начин на мислене.

Аз разбрах,но не можах да подмина факта че на моменти се отклони това сравнение в другата посока и погледнато отстрани като външен човек изглежда съвсем друго,а именно хранилка към определен автомобил :roll:

Доко
23-12-2011, 21:46
l:

Виж сега, като искаш да не се уважаваме добре, обаче да ни сравняваш с някакъв шофьор на Ланча нещо не ми се нрави. ;-)

ivanko_rs
23-12-2011, 21:56
.....

Не си ме разбрал,никъде не говоря за шофьор,а само и единствено за автомобил.Не съм дорасъл да правя сравнения на хора ;-)

BillyBoy`
23-12-2011, 22:33
колега що мислиш че един тунингован RS е по-лош по бавен или нема да зима завойте като една Делта ли? возих се в делта интеграле писал съм го и ти казвам че в сравнение с нетунгованото RS e е пълна лагерница и на скорост и на завой и на спиране ако имаш познати с такива коли да те качат да видиш щото първият RS e 94 та година и е набор на Ланчията която се продава и е 2.7 и 380 коня би турбо и ще повърнеш вътре от ускорението и завива като по релси а си представям да се тунингова с изброените от теб неща,са щи кажа че съм се возил в Мазарати Гибли през 1996 та и в кви ли не коли ама това няма нищо общо RS нема да ти се верва и подозирам че ще се представи не по-лошо от Ланчията на нормален терен а за 200 000 евра сметам знаеш дали си зема готин RS 94 та година тунингован как мислиш.Що си мисля че не си разбрал и грам от това което ти написа AnastasKOSTOV-REX!!!!....

Кайо
23-12-2011, 23:57
Множеството безсмислени постове са следствие на непоходящото за темата място,такъв автомобил не се продава в подобни форуми.
1.Малко са хората,които могат да го оценят.
2.Още по-малко са тези,които могат да си го позволят.

Аз съм и от двата типа.

Доко
24-12-2011, 00:05
Да взема да направя едно обобщение на това което аз разбрах от цялата тема, а пък ако има още можете да допълните:

1. Ланчата е пълен варел, кочина, барака, която с нищо не е по-добра от средностатистически голф. Айде, за трицифрена сума в лева някои от вас биха я взели (от вас да мине)...
2. Всички пишещи са от "Алфист" нагоре, ама баце Е-класата си е Е-класа, нали, аре да не ставаме смешни с тия жабарски варели...
3. История..? Каква история бе..?! Това го пропуснахме навремето заедно с Българския език... Иначе болшинството пишещи са напълно грамотни, обаче този факт е top secret и никой не трябва да го разбира...
4. Диде Ориол..? Тоя не беше ли един дето в сливенска чалготека свалил гащите на Джей Ло..? (тук не съм сигурен, май пък само да е вечерял с нея и тя да му е пяла);
5. Ланчата от темата е пълен варел дето не струва нищо (Опа, това вече стана ясно... Нищо, да го затвърдим).

Правилно ли съм разбрал..?

За 1 и 5 съм съгласен, другото не е интересно... иначе почваш да ги схващаш нещата ;-)

Gelew
24-12-2011, 02:32
Хуу е аз немога да разбера Didier Aurio за какво си продава(л) колата като е мега яката бегачка турбо мурбо 4х4 ?

thecleaner
24-12-2011, 02:42
Хуу е аз немога да разбера Didier Aurio за какво си продава(л) колата като е мега яката бегачка турбо мурбо 4х4 ?

Да си купи Е-класа 4очка 290ТД, че ше ходи да оре на пролет с него. :Tease:

AnastasKOSTOV-REX
24-12-2011, 04:23
Ясно колега, Вие сте нещо различно от нас.
Не знам колко сме по-ралични от Вас.Занам само,че съм имал щастието преди десетина години да съм се качвал многократно в Делтите на бачо Илия.Същите тези А8 Ланчи.Ланчи подготвени на 70-80 процента от тази.Защото това не са ви 156-чките за които ревете че са ви одрусали 200-300-400 лева са свещички.Тзаи кола изисква още толкова колкото струва за подръжка и подготовка на сезон.И да тази Ланча гори по 60 на 100 гориво(не казвам бензин) от 6-8 евро литъра.И да тази ланча гори по 3-4-5 литра двойно естерно масло на рали(300-400км),порди специфичния си сух картер с преливник и отделна 4-6-8 канална вщншна помпа,пръскаща с джетоеа навсякъде по мотора.И да за тази Ланча се изисква по 60 минути настройка в сервизните зони между етапите(на всеки два етапа).60 минути за окачването,За койлоувърите,за регулируемия страничен и надлъжен наклони отпред и отзад,и то с роуз джоинт топ маунтове не като 2-3 "бигачки" в форума с чембъри.60 минути настройка на режимите на мотора.И един върви с една такава дървена кутийка с гнезда с 20 комплекта свещи с различни характеристики и числа и сменя като луд само малко да се промени температурата или влажността на въздуха.И само тази кутия струва колкото половин дузина от тия яките вашжите лифтираните 156-ци.И да тези автомобили палят от 10-тия път.Не знам колко от вас са присъствали в сервизен парк на рали.И са гледали(имам честа)Вармболд,Кузай,Потапов,Лесников,Кулиг,Бертон е.Не говоря за WRC в последните години,говоря за А8.Защото А8 е два пъти по бързо от ВРЦ.Както група Б е два пъти по-бързо от А8.
Та вие не правите разлика между А8 и Н4.
Изискванията на ФИА са че трябва да има поризведени няколко хиляди бройки шосейки за да се включиш в световния шампионат.Именно такива шосейки са Делта Интеграле ево 1-2-3 клуб Италия,дилърс едийшън и тн,Ескорт РС Косуърт,евотата на Лансър ВРХ(не ВРЦ) на Импреза и тн.Именно те са Н4.А А8 е елита,тежката артилерия лицето на супер безкомпромисните рали автомобили.
Незнам на колко бързи автомобили за 2500 евро вътре има кантари,мантари,пегулируеми помпи на педалите,електонен модул пред навигатора и тн и тн и всички копчета са шау-бау и пише примерно fari1 fari2 и тн и тн.Колко имат инсталирана истинска хомологиран противопожарна инсталация с гасители и сифони която струва между 2 и 3 хиляди евро.
Моля ви се не говорете глупости за истинските неща само и само да се правите на интересни.РС6-ци тинтири-минтири.Гледайте си там белисимите,красавиците,бегачките за 200 евро бабериците на европа и не оплювайте този велик автомобил.Пред него можем само да цъкаме с език!
Досегашнитеви мнения показват само явно безхаберие и не познаване на ситуацията.Сравненията дадени от вас са все едно да се сравняват Ивана с Мадона.Нито пеенето,нито хонорарите,нито класата им са сходни.

митака-пловдив
24-12-2011, 09:08
Ся,що ги хвърляш в размисли и страсти?!!?!?

Половината незнаят какво са топ маунтове и джетове,а другата половина ще ги помислят за връх в Хималайте и джетовете по морето :)

А малката част с чембърите ще наскачат да ти вадят от 9 реки вода,че 16 клапановия дрискоч-мотор на 145-цата има в пъти повече ресурс за "вадене" от тая ЛанчЯ.

Нищо лично :baby:

Язе съм карал на Ланча Tема с Ферари мотор 8.32 дето му викат biFerrari.Карал съм и Интегралето на Сетрак Терекян,карал съм и Фиат Абарт 131,карал съм и куп истински коли.Ама едно нещо в тоя живот съм разбрал,истинската кола се произвежда в Италиа,а истинската слава и история се кове и гради на асфалта на Нюрбугринг и в прахоляка и калта на Атина.

Всичко друго е бош лаф.

old alfist
24-12-2011, 10:04
Тази обява може би ще има по-голям успех в някой форум за колекционери.
Като си я купи някой, да си я гледа, да и се любува, да си я припалва отвреме-навреме, защото ако тръгне да я ползва по предназначение трябва да се вманиачи още повече и тотално да се отвлече от реалната действителност.

ne0
24-12-2011, 10:56
Според моето скромно мнение това е последното купе направено от Абарт и никога не е състезавано по-време на кариерата и в група А. Може и да греша.

Състеателна кола се продава с фиша и с резултатите (щом ще се плаща за слава).... имената много може да има залепени.

Поздрави!

Stoyan Georgiev
24-12-2011, 11:14
Ся,що ги хвърляш в размисли и страсти?!!?!?

Половината незнаят какво са топ маунтове и джетове,а другата половина ще ги помислят за връх в Хималайте и джетовете по морето :)

а ти си нещо богопомазан и по-умен от останалите ли ?

разберете, че всеки си има сфера на компетенция и това отношение под общ знаменател е смешно

въпросният, който ни даде поле за размисъл изброи доста неща, които са интерсни и за които сега хора като мен четат и вече знаят благодарение на споделената супер секретна и невероятна информация, до която ти имап честта да си се докоснал

я кажи сега нещо съществено като колегата?

rumenti77
24-12-2011, 12:46
Абее,много големи" умници" има в тоя форум.:puke:Смях и резил.

Кайо
24-12-2011, 12:51

A защо се мъчиш,като не можеш да разбереш?И трябва ли?

митака-пловдив
24-12-2011, 13:05
а ти си нещо богопомазан и по-умен от останалите ли ?

разберете, че всеки си има сфера на компетенция и това отношение под общ знаменател е смешно

въпросният, който ни даде поле за размисъл изброи доста неща, които са интерсни и за които сега хора като мен четат и вече знаят благодарение на споделената супер секретна и невероятна информация, до която ти имап честта да си се докоснал

я кажи сега нещо съществено като колегата?

Това го казвам на Анастас,на мене ми дреме за вашите схвашания и разбирания.Че се хаби да се дразни и е още повече пък да ви обяснява неща за които нито разбирате,нито ще разберете.
Малко като оня виц,за мравките и слона става :)

RUNNING WILD
24-12-2011, 13:13
Що си мисля че не си разбрал и грам от това което ти написа AnastasKOSTOV-REX!!!!....

ми щото си мился че света не е само една Ланчия делта интеграле с заслуги и победи и като се возиш на такава ще разбереш.

---------- Post added at 11:13 ---------- Previous post was at 11:09 ----------

Как може така да плюете по най-голямата рали легенда!

не плюеме бе човек а Субару Импреза колко съзтезание взе?а Пежо WRC?a FORD fokus? или само Ланчия от как свят светува е най най най и който гледа по-мащабно плюе и вече не е фен.

Доко
24-12-2011, 13:23
ми щото си мился че света не е само една Ланчия делта интеграле с заслуги и победи и като се возиш на такава ще разбереш.

не плюеме бе човек а Субару Импреза колко съзтезание взе?а Пежо WRC?a FORD fokus? или само Ланчия от как свят светува е най най най и който гледа по-мащабно плюе и вече не е фен.

Е чшшш тва е Ланча бе батее...:grandpa: Кфо е тва Субару-мубару, форд-морд....мухахааа, Майкъл Джексън е раутата... :director:

Кайо
24-12-2011, 13:26

А така,кажи им Рибар.........,всъщност и самият Auriol е карал и Субару,и Тойота,и Сеат,и Пежо........
Но никога не се е състезавал с Алфа :):):):)-извода е Алфата е тъпа кола :):):)

Доко
24-12-2011, 13:30
А така,кажи им Рибар.........,всъщност и самият Auriol е карал и Субару,и Тойота,и Сеат,и Пежо........
Но никога не се е състезавал с Алфа :):):):)-извода е Алфата е тъпа кола :):):)

Лелее а за Опел к'фо ши кайш, а? :grandpa:

Кайо
24-12-2011, 13:33
Лелее а за Опел к'фо ши кайш, а? :grandpa:

Шом не е карал Auriol,Опел за нищо не става......

ne0
24-12-2011, 13:42
Евала на ФОРУМА..... тема за този автомобил.... стана поредната тема от КАРБ форма - пълно е със СПУНаджии

абе форума да не е предоставил нет и акаунти на резидентите в гара Карлуково, а някой даже не знаят че минава влак от там и яздят през нощта????

весели празници

Доко
24-12-2011, 13:44
Шом не е карал Auriol,Опел за нищо не става......

Ааа може, ама искам някой да ми го обясни и да ми говори за койлоувъри, регулируеми странични и надлъжени наклони отпред и отзад, с роуз джоинт топ маунтове, не като 2-3 "бигачки" вЪВ форума с чембъри-мембъри, ала-бала, бла-бла....ааааа раз'йш ли ся тука....:static: И на кой му пука. ;-)

Весели Празници. ;-)

Евала на ФОРУМА..... тема за този автомобил.... стана поредната тема от КАРБ форма - пълно е със СПУНаджии

абе форума да не е предоставил нет и акаунти на резидентите в гара Карлуково, а някой даже не знаят че минава влак от там и яздят през нощта????

весели празници

За форума си прав. ;-)

RUNNING WILD
24-12-2011, 13:53
1977-Ланчия
1978-фият
1979-форд
1980-фият
1981-форд
1982-Опел?
1983-ауди куатр1984-ауди куатро
1985-пежо 205
1986-пежо
1987-ланчия Делта
1988-ланчия делта
1989-ланчия делта
1990-тойота селика
1991 -ланчия делта
1992-тойота селика
1993-тойота селика
1994-тойота селика
1995-субари импреза
1996-мицубиши
1997-мицубиши
1998-мицубиши
1999-мицубиши
2000-пежо
2001-субару
2002-пежо
2003-субару
2004-ситроен
2005-ситриен
2006-ситроен
2007-ситроен
2008-ситроен
2009-ситроен
2010-ситроен
2011-ситроен

ТА
лАНЧИЯ-5
ФИЯТ-2
ФОРД-2
ОПЕЛ-1
АУДИ-2
ПЕЖО-4
ТОЙОТА-4
СУБАРУ-3
МИТСУБИШИ-4
СИТРОЕН-8???
та явно Атанасе аз без да разбирам нищо и на другият колега дето най легендарната кола е Ланчия явно Ситроена е по-легендарен и не знам как се изчисляват легендите през 1 век ли са или по победи,ако е за миналият век да.

Gelew
24-12-2011, 13:54
Абе хора много внимание обърнахте на тая ланча.Честно казано боли ме кура за тоя трошляк и за Ауриол или любовницата му.Празник е днеска яжте пийте веселете се.Пожелавам на всички ви много здраве,щастие,късмет, любов, пари да поддържаме красавиците си и сбъдваме желанията си ;)

grale
24-12-2011, 14:03
Ето за справка Ланча Делта интеграле е 6 пъти световен шампион http://www.wrc.com/statistics/championship-winners/wrc-manufacturers/
А Ланча имат общо 10 титли в рали шампионата ;)

Весели празници!

Кайо
24-12-2011, 14:26
Весели Празници на Всички!
След Нова година,всички с Ланча ;)

Susscrofa
24-12-2011, 14:35
Весели Празници на Всички!
След Нова година,всички с Ланча ;)

А тва Ланча италиански коли ли са?:photo:

nicola 59
24-12-2011, 14:37
Не знам колко сме по-ралични от Вас.Занам само,че съм имал щастието преди десетина години да съм се качвал многократно в Делтите на бачо Илия..

Ся,що ги хвърляш в размисли и страсти?!!?!?.

Абее,много големи" умници" има в тоя форум.:puke:Смях и резил.

A защо се мъчиш,като не можеш да разбереш?И трябва ли?

Ето за справка Ланча Делта интеграле е 6 пъти световен шампион http://www.wrc.com/statistics/championship-winners/wrc-manufacturers/
А Ланча имат общо 10 титли в рали шампионата ;)

Весели празници!

Губите си времето ,един наш колега от форума на времето ми каза,,Колко по малко пишеш по добре ,ако изопщо не пишеш още по добре. :grandpa:

Кайо
24-12-2011, 14:41
А тва Ланча италиански коли ли са?:photo:

Таджикистански са........

---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 14:39 ----------

Губите си времето ,един наш колега от форума на времето ми каза,,Колко по малко пишеш по добре ,ако изопщо не пишеш още по добре. :grandpa:

Покрай нашето губим и твоето време ;)

nicola 59
24-12-2011, 14:53
---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 14:39 ----------

Покрай нашето губим и твоето време ;)

Не е така колега аз сам си го губя като пиша.

ICI
24-12-2011, 19:06
мда, много битовизъм, много спам, и резила съответно е голям ;)
то човек сам си решава как да се излага :comphits: като си няма друга работа :static:

INTEGRALE
24-12-2011, 19:24
Нещо като не го разбираш защо трябва да пишеш на всяка цена глупости. Нямаш си на идея какво означава истински състезателен автомобил и колко струва всяко нещо по него, но Ауди РС е върха :haha: В състезателна кола качвал ли си се? Виждал ли си А8 или ВРЦ на живо как се движи в отсечка и не знам дали имаш на идея рс4 на колко години е от нея? Какво сравняваш ЦИВИЛНО Интеграле от 1992,3,4 с Ауди около 2000-та с много по-голям двигател. Той Анастас няколко пъти се опита да обясни разликата между състезателната кола от гр. А8 и цивилната версия на същата, но...
На всяка манджа меродия, важното е да се пишат глупости, през призмата на незнанието.

RUNNING WILD
24-12-2011, 20:30
ти па ги караш всичките на тест драйв има те по кориците на списанията,качвал съм се в Ланчия Делта Интеграле такава писах го нищо особенно карал съм Делта 1.6 турбо пак не ме кефи, си пиша как виждам нещата и има аудита 94 добри що по лоши са от Ланчията ли?или нямат победи куатрото?писах и за цена че за тия пари какво може да се вземе даже не ми трябва славата на някой съзтезател и името му залепено на колата,бе много некак си не падате по гръб и аз си мислех че моята алфа върви ама ме дърпа на магистралата дизелов пасат 5 мина ме с 220 и си мислех преди като карах Хонда CRX 1.500 че е голема работа ама па и Опел джесей върви и вектра тунгована съм карал и тя върви мани тия работи с класовете и колите кой е най най най на всички времена,я ми кажи като сте толкова фенове що по улиците има колко искаш Форд Косуърд Аудита Субарута и Митсубишита и Селики и Супри и кво се сетиш а Ланчия на картинка бате от дъвки Турбо можеш да видиш,и не сравнявам цивилно интеграле и не ми сравнявай ЦИВИЛНО RS...

Flame
24-12-2011, 21:06
Момчета-що се излагате да пишете глупости.Евалата Радко че пусна тая обява да се посмеем малко.Малко хора могат да скочат на такъв клас кола,пък било тя точно тази от обявата или друга Истинска състезателна,а който я купи знае какво купува.
Весели празници на всички:wein:

ICI
24-12-2011, 21:56
ти па ги караш всичките на тест драйв има те по кориците на списанията,качвал съм се в Ланчия Делта Интеграле такава писах го нищо особенно карал съм Делта 1.6 турбо пак не ме кефи, си пиша как виждам нещата и има аудита 94 добри що по лоши са от Ланчията ли?или нямат победи куатрото?писах и за цена че за тия пари какво може да се вземе даже не ми трябва славата на някой съзтезател и името му залепено на колата,бе много некак си не падате по гръб
Ами ако си се качвал на Делта , то явно не си се возил че да придобиеш впечатление, щото ако беше, щеше да си дриснал в сравнение с возенето в Аудито ;)
Говорим за завои, там дето Делтата завива и продължава нататък, Аудито е в полето ;)
Най-недозавиващата кола е Куатрото, да знаеш, даже и Валтер Рьол го казва това, бая свикване му е трябвало докато почне да го вкарва в завоите навремето ;)

я ми кажи като сте толкова фенове що по улиците има колко искаш Форд Косуърд Аудита Субарута и Митсубишита и Селики и Супри и кво се сетиш а Ланчия на картинка бате от дъвки Турбо можеш да видиш,и не сравнявам цивилно интеграле и не ми сравнявай ЦИВИЛНО RS...
ми точно защото Ланчиата е вече с колекционерска стойност, я няма по улиците, или обратното ;)
Па и Форд Косуърт е толкова рядък също, просто са в една епоха.

INTEGRALE
24-12-2011, 21:57
ти па ги караш всичките на тест драйв има те по кориците на списанията,качвал съм се в Ланчия Делта Интеграле такава писах го нищо особенно карал съм Делта 1.6 турбо пак не ме кефи, си пиша как виждам нещата и има аудита 94 добри що по лоши са от Ланчията ли?или нямат победи куатрото?писах и за цена че за тия пари какво може да се вземе даже не ми трябва славата на някой съзтезател и името му залепено на колата,бе много некак си не падате по гръб и аз си мислех че моята алфа върви ама ме дърпа на магистралата дизелов пасат 5 мина ме с 220 и си мислех преди като карах Хонда CRX 1.500 че е голема работа ама па и Опел джесей върви и вектра тунгована съм карал и тя върви мани тия работи с класовете и колите кой е най най най на всички времена,я ми кажи като сте толкова фенове що по улиците има колко искаш Форд Косуърд Аудита Субарута и Митсубишита и Селики и Супри и кво се сетиш а Ланчия на картинка бате от дъвки Турбо можеш да видиш,и не сравнявам цивилно интеграле и не ми сравнявай ЦИВИЛНО RS...

Точно това ти писах, че ти сравняваш ЦИВИЛНА Ланча с ЦИВИЛНО Ауди. Колко мислиш, че струва истинско състезателно Ауди. Не е по-малко от Ланчата.
Просто ти тръгна да сравняваш КОРЕННО различни коли, класове...
Няма по улиците такива Ланчи защото от 94-та нямат спортен модел, а другите си продължават да си правят такива.
За последен път ще ти го напиша, че това е истинска заводска състезателна кола на определен пилот. Какво общо има Делта 1,6 турбо??? Само който не се интересува от моторспорт може да пише такива глупости. Понякога е по-добре да си замълчиш.

Peak1
24-12-2011, 21:58

Alright partner...keep on Trollin' baby
You know what time it is

Детo се пееше в една песен.

Stoyan Georgiev
24-12-2011, 22:34
заеби

Flame
24-12-2011, 23:13
Нека става шоуу:afro:

RUNNING WILD
25-12-2011, 00:28
абе тука всичите са ви събирали от 5та предавка...топ джиър в КАРБ що не се съберете да направите съзтезателна кола аз като гледам познания имате желание не липсва ако искате я кръстете на мое име да ме е яд за наказание Ланчи Румено Дебела,ех ама сте големи драки по празниците забелязах.

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:23 ----------

Ами ако си се качвал на Делта , то явно не си се возил че да придобиеш впечатление, щото ако беше, щеше да си дриснал в сравнение с возенето в Аудито ;)
Говорим за завои, там дето Делтата завива и продължава нататък, Аудито е в полето ;)
Най-недозавиващата кола е Куатрото, да знаеш, даже и Валтер Рьол го казва това, бая свикване му е трябвало докато почне да го вкарва в завоите навремето ;)

ми точно защото Ланчиата е вече с колекционерска стойност, я няма по улиците, или обратното ;)
Па и Форд Косуърт е толкова рядък също, просто са в една епоха.

да колега само дето имат награди през 1982 ра,стегни се нема кола дето да държи завой като ауди след време опита и практиката ще ти го докажат,като се возиш в кола 380 коня дето развива от 0 до 100 за 4 сек си земи цокалото сложи под седалката,ще дойда до Русе да ме повозиш на твоето интеграле зимам си памперсите.

Flame
25-12-2011, 00:42
Приятелю,не слагай всички аудита под един знаменател,защото Ауди като цяло имаха доста проблеми с недозавиването преди,дори и когато са куатро.

nicola 59
25-12-2011, 00:46
:pokey: ЯКА е Ланчията за 2 дни направи 9 стрници Оставете я малко да я вкарам в бокса за обслужване ,че тя толкова гонки, каде направи тука за 2 дена нема за целия си живот до сега.:grandpa:
Аиде наздраве :afro:

Кайо
25-12-2011, 00:53
:grandpa:
Аиде наздраве :afro:

Накрая ще си дойдем на думата.
Наздраве,Честита Коледа на Всички!

RUNNING WILD
25-12-2011, 03:09
утре ще обяснят и на Суска че и той не е запознат,аз вече разбрах.

Susscrofa
25-12-2011, 07:59
утре ще обяснят и на Суска че и той не е запознат,аз вече разбрах.

Аз не искам, няма нужда да се хабят.
Аз не съм фен., а и не разбирам нищо.
Тая Ланча мога да я купя и да возя мацки с нея с 200 през ПетроАн ще мина и на мацката ще и омекнат коленете. После няма нужда да се напъвам аз да и ги омеквам.
Ланчата е била някога добър съзтезателен автомобил.
Но тази цена е нереална.

BillyBoy`
25-12-2011, 08:20
И все пак спамерите и плювачите продължават да си живуркат във форума.

Susscrofa
25-12-2011, 09:24
И все пак спамерите и плювачите продължават да си живуркат във форума.

Аз не видях плювачи.
Има хора отказващи да се кланят и захласват по команда и задължение. Това, че на някой нещо не му харесва и той заяви това пред останалите участници в дискусията, по никакъв начин не го прави "плювач".

Или може би предпочиташ всички постове по тази тема да бяха от рода на:"Копеле, къде намери това чудо, за такава кола и без гащи по Графа ще тичам" или любомито ми :"Е нЕма такава кола".:tooth:

BillyBoy`
25-12-2011, 10:17
Аз не видях плювачи.
Има хора отказващи да се кланят и захласват по команда и задължение. Това, че на някой нещо не му харесва и той заяви това пред останалите участници в дискусията, по никакъв начин не го прави "плювач".

Или може би предпочиташ всички постове по тази тема да бяха от рода на:"Копеле, къде намери това чудо, за такава кола и без гащи по Графа ще тичам" или любомито ми :"Е нЕма такава кола".:tooth:И ти реше да влезеш във темата и да акаш със твоя спам.Е от такива типове страда целия форума.Як си продължаваи във същия дух.

Susscrofa
25-12-2011, 11:08
И ти реше да влезеш във темата и да акаш със твоя спам.Е от такива типове страда целия форума.Як си продължаваи във същия дух.

Аз в тази тема почти не съм участвал, да не говорим, че самата тема е пусната с провокативна цел. Добър ход, хвана се доста народ.
Според мен твоите мнения са спам, каквото и да означава тази думичка, не фигурира в моя речник.
Не разбрах ти какво мислиш за тази кола и обява или само си дошъл да размахваш пръст и да изразяваш възмущение и погнуса?

RUNNING WILD
25-12-2011, 11:11
според мен колегите не ни долюбват че сме от София,забелязал съм че всичките леки раминавания на менния са ми с колеги извън Столицата...просто съвпадение,но там при тях има по голям избор на спортни автомобили явно по често си ги купуват и ги карат и се возят.

Susscrofa
25-12-2011, 11:15
според мен колегите не ни долюбват че сме от София,забелязал съм че всичките леки раминавания на менния са ми с колеги извън Столицата...просто съвпадение,но там при тях има по голям избор на спортни автомобили явно по често си ги купуват и ги карат и се возят.

Еми с тази Ланча в София, никой няма да ти обърне внимание.
Виж, ако отидеш за риба на Искъра с нея и минеш през Пасарел ще има откачени вратове.:tooth:

Кайо
25-12-2011, 11:24

Ааааа,Рибар,не така и аз съм от дълбоката провинция :tooth::tooth::tooth::tooth:

RUNNING WILD
25-12-2011, 11:29
не бе просто хората имат някаква ценностна система а ние нямаме изгубили сме я в тълпата...ето вчера обменихме опит и инфо с колегата от ЕН за съдомиялни сега с колеги от колегата ЕН сега Русе ,Пловдив и село Крумово ,Бургас и тн...всички са спецове ама ако ги питам карат ли през реки блата и кални пътища и песок баластра колите си като мен пилот на 164 WRC отново ще бъда обект на безмислени нападки но... FORCA ITALIA

---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:27 ----------

Ааааа,Рибар,не така и аз съм от дълбоката провинция :tooth::tooth::tooth::tooth:

да да дълбоката провинция Солун...никъде не съм писал ни провинция ни дълбока недей това е провокация ще се тълкува погрешно като ние сме а вие сте....

Кайо
25-12-2011, 11:35
не бе просто хората имат някаква ценностна система а ние нямаме изгубили сме я в тълпата...ето вчера обменихме опит и инфо с колегата от ЕН за съдомиялни сега с колеги от колегата ЕН сега Русе ,Пловдив и село Крумово ,Бургас и тн...всички са спецове ама ако ги питам карат ли през реки блата и кални пътища и песок баластра колите си като мен пилот на 164 WRC отново ще бъда обект на безмислени нападки но... FORCA ITALIA

---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:27 ----------

да да дълбоката провинция Солун...никъде не съм писал ни провинция ни дълбока недей това е провокация ще се тълкува погрешно като ние сме а вие сте....

Нема провокация,живея в Солун,но съм от Благоевград и роден в Разлог,те тва ако не е провинция здраве му кажи,па и Солун за мен си е провинция след 12-13 години живот в Атина :):):)

renyx
25-12-2011, 11:37
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=muyaiitix2mf
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=ltbhz3csipkz

Както се вижда цената на Ланчата се е покачила, а какво ще кажете за другата? И тя не си струва , за около 500 евро ще я купите и за около 100000 ще я направите същата и хоп голямата печалба.:rotfl:
Колегата runnig wild е копирал нещо , но и той не знае какво , защо тогава пишеш глупости?
Ако имах парите бих си ги купил и двете.

Честита Коледа на всички!!!

RUNNING WILD
25-12-2011, 11:41
Семейството от Голямото село аз не разбрах нищо от поста ви сериозно,ако сте против мене другият път в Толедо ще ви изям пържените картофи за наказание като Бай Ганьо без да се усещам ще има игра с вилицата.

Susscrofa
25-12-2011, 11:41

Както се вижда цената на Ланчата се е покачила, а какво ще кажете за другата? И тя не си струва , за около 500 евро ще я купите и за около 100000 ще я направите същата и хоп голямата печалба.:rotfl:
Колегата runnig wild е копирал нещо , но и той не знае какво , защо тогава пишеш глупости?
Ако имах парите бих си ги купил и двете.

Тези коли не са ли твърде консуматорски за вашето "екологично" мислене. Та това са 300-400 грама емисии от въглероден диоксид

renyx
25-12-2011, 11:57
Семейството от Голямото село аз не разбрах нищо от поста ви сериозно,ако сте против мене другият път в Толедо ще ви изям пържените картофи за наказание като Бай Ганьо без да се усещам ще има игра с вилицата.

Въобще не се учудвам че не си разбрал , а картофките ще ги имаш :tooth:

RUNNING WILD
25-12-2011, 12:33
няма айде ще ви пожаля сега е криза да не се спъне семейният бюджет дебелака да изяде десертите на децата за деня

Flame
25-12-2011, 14:36
Манете ги тия кошари за по 100-200 хилки,кой знае на колко километри са,още повече че дори мокет няма и багажника е пълен с кашони:tooth:.И това ми било кола,аз по добре да си карам мойта 155-ца-тъкмо сега и за метанова уредба съм събрал:idea2:

Kuku
25-12-2011, 14:40
Всеки си има мнение, виждане, ценности, мироглед.....
Аз не бих си купил състезателна кола - ако искам история бих дал половин милион за Ролс Ройс кабриолет :!:

Susscrofa
25-12-2011, 14:48
Аз не бих си купил състезателна кола - ако искам история бих дал половин милион за Ролс Ройс кабриолет :!:

A ролс ройс комби?

Flame
25-12-2011, 14:55
Така е аз обичам рали автомобилите и ако имах възможностите да си позволя една такава,както и да я поддържам,бих си взел:roll:

Доко
25-12-2011, 15:19
A ролс ройс комби?

Задължително с теглич. :tooth:

Linkestis
25-12-2011, 15:25
Много еякулация има в тая тема.
Тя си беше в раздел продава..ама пуберите почнаха да еякулират в нея.И като стана бяла цялата,беше преместена в общи.
Това дали автомобила е управляван от известен състезател в случая няма нищо общо с порнографията тук.Това дали обявата е реална или Радко си е продал жената като проститутка няма значение!
Ебати насрания форум!
За пореден път ние консуматорите на марката Алфа Ромео,независимо дали е фиатка или не,показваме какви помияри сме!Как сереме върху автомобил с история,как сереме върху инжинерни и състезателни постижения.Как сереме върху автомобил носещ италянска жилка в себе си.
Драги потребителю,тук не става дума за 146/6,156,166 и т.н. ТУК става дума за автомобил!
10 страници се изписаха с лайна!Тоя щял да си вземе еди кво си оня щял да си вземе еди кво си...ма като гледам 98% се правят на тарикати за 20лв.
За това в тая България не става нищо,и нищо няма да стане!На българина му е заложено само да сере и да се пипа между краката.

Как не вие срам?
Щото мене ме е срам,да чета яйкулираните слова дето се пишат всекидневно в тоя форум.
Фенове,почитатели,потребители ....ай сиктир бе..

ICI
25-12-2011, 15:35
абе тука всичите са ви събирали от 5та предавка...топ джиър в КАРБ що не се съберете да направите съзтезателна кола аз като гледам познания имате желание не липсва ако искате я кръстете на мое име да ме е яд за наказание Ланчи Румено Дебела,ех ама сте големи драки по празниците забелязах.

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:23 ----------

да колега само дето имат награди през 1982 ра,стегни се нема кола дето да държи завой като ауди след време опита и практиката ще ти го докажат,като се возиш в кола 380 коня дето развива от 0 до 100 за 4 сек си земи цокалото сложи под седалката,ще дойда до Русе да ме повозиш на твоето интеграле зимам си памперсите.

ми ауди първи изкарват 4х4 рали автомобил, това не значи че е по-добър ;)
Цялата работа е че централният диференциал му е торсен в аудито, там е куцотията дето го кара да недозавива, загуби ли сцепление задната ос и торсена мята момента отпред, това веднага кара колата да се изправя, докато при 4х4 на Ланчиа средният диф си върши работата както нормален диф, загуби ли сцепление задната ос, даваш още газ и се прехвърля още повече момент отзад и колата се кара с пауър слайд яко, вече зависи от средният виско шпер до колко ще пусне да буксуват задните колела спрямо предните ;)
Същата схема е и при Субару и при Мицу ;)

Па как да се стегна, като нямаш никаква идея как да си докажеш довода "нема кола дето да държи завой като ауди след време опита и практиката ще ти го докажат" :tooth:
Явно твоят опит е по голем, и търпеливо ще ме изчакаш да го проумея :calc:
Па и за цокалото не те разбрах също, и за 380-те коня :big_whoops:

Kuku
25-12-2011, 16:04
Много яйкулация има в тая тема.
Тя си беше в раздел продава..ама пуберите почнаха да яйкулират в нея.И като стана бяла цялата,беше преместена в общи.
Това дали автомобила е управляван от известен състезател в случая няма нищо общо с порнографията тук.Това дали обявата е реална или Радко си е продал жената като проститутка няма значение!
Ебати насрания форум!
За пореден път ние консуматорите на марката Алфа Ромео,независимо дали е фиатка или не,показваме какви помияри сме!Как сереме върху автомобил с история,как сереме върху инжинерни и състезателни постижения.Как сереме върху автомобил носещ италянска жилка в себе си.
Драги потребителю,тук не става дума за 146/6,156,166 и т.н. ТУК става дума за автомобил!
10 страници се изписаха с лайна!Тоя щял да си вземе еди кво си оня щял да си вземе еди кво си...ма като гледам 98% се правят на тарикати за 20лв.
За това в тая България не става нищо,и нищо няма да стане!На българина му е заложено само да сере и да се пипа между краката.

Как не вие срам?
Щото мене ме е срам,да чета яйкулираните слова дето се пишат всекидневно в тоя форум.
Фенове,почитатели,потребители ....ай сиктир бе..Добре де, А защо тогава изобщо се публикува подобна обява във форума?
Аз да пусна една обява за 'Енцо' и да ви заплюя после, щото никой не го купува.... :hmm:

Liminat
25-12-2011, 16:06
... Ебати насрания форум!
За пореден път ние консуматорите на марката Алфа Ромео,независимо дали е фиатка или не...
Защо се споменава фиатка, колега, във форума на фиат всякакви теми се обсъждат в доста спокоен тон на разбирателство. Не е лошо при фиатаджиите.

Susscrofa
25-12-2011, 16:10
Тя си беше в раздел продава..ама пуберите почнаха да яйкулират в нея.И като стана бяла цялата,беше преместена в общи.
Ебати насрания форум!

Как не вие срам?

Отивам да Яйкулирам, каквото и да означава това.

old alfist
25-12-2011, 17:39
Ебати насрания форум!

Как не вие срам?
По-добре да беше написал нещо смислено, отколкото тези излияния.

fred
25-12-2011, 17:40
Нека носим още срама по челото
синини от бича, следи от теглото
Нека...
Абе пиенето на някои не им понася явно....

nicola 59
25-12-2011, 18:14

Както се вижда цената на Ланчата се е покачила,

Тази е втората от семейството с която Дидие печели ралито на Аржентина и е с номер ТО76573S

Taзи на колегата THECLEANER е тази с която Дидие печели ралито в монте карло и е с номер ТО45703S и доколкото знам от ТHECLEANER цената е промоционална за форума на Алфа Ромео и все пак занижена за българския пазар.

Liminat
25-12-2011, 18:20
Тази е втората от семейството с която Дидие печели ралито на Аржентина и е с номер ТО76573S
Чак сега се замислих върху това, как ще се прекара тоя, който някой ден ще купи /ако е останало нещо от нея, де/ колата на Кими с която се отъркаля на рали България :)
..................
Ако човек има нещо такова е най-добре да не го изкарва от хола си навън, скоро гледах клипа на който помляха една Ланча Стратос на нещо като ретрорали... Направо му се разказа играта на пилота, лоша работа.

RUNNING WILD
25-12-2011, 19:16
егати и Ланчията през блатата на Кочериново и реката ще мине ли. а на Искъро до Бункера по черният път ..я тествам на оф роуд ще видите как ще смениме цената и ще прехвърляме лепенки на 164ката...били пилоти.бла бла що па некой от вас не беше при мене като ме гонеха куките преди да видиш нема ли да скъса дръжките вътре и да търси педалите с крака... уака плюша набръже...

Flame
25-12-2011, 20:00
Тая кола минава през малко по-труден терен от 164-ката,и може да мине и по-бързо:th_up:

ICI
25-12-2011, 20:01
бла бла що па некой от вас не беше при мене като ме гонеха куките преди да видиш нема ли да скъса дръжките вътре и да търси педалите с крака... уака плюша набръже...

голем пилот си баце, на куките си бегал, а като те хванаха наплескаха ли те :th_up:
между другото на Итал трак дей карал ли си, или си от самородните улични пилоти, дето жокер им не требе, не се заяждам , просто ми стана интересно :help:

jorko
25-12-2011, 20:12
егати и Ланчията през блатата на Кочериново и реката ще мине ли. а на Искъро до Бункера по черният път ..я тествам на оф роуд ще видите как ще смениме цената и ще прехвърляме лепенки на 164ката...били пилоти.бла бла що па некой от вас не беше при мене като ме гонеха куките преди да видиш нема ли да скъса дръжките вътре и да търси педалите с крака... уака плюша набръже...
:shock:...

Linkestis
25-12-2011, 20:22
Заповядай Старуха,сцената е твоя!Ако притежаваш талант,ще очакваме твоето смислено излияние.

По-добре да беше написал нещо смислено, отколкото тези излияния.

Отивам да Яйкулирам, каквото и да означава това.

Опааа много се спекохте за правописа на думичката.Много добре знаете какво съм искал да напиша!
Връщам се нагоре да си оправя правописа :)
Да е по-разбираемо.

Liminat-Такава простотия във форума на Фиат няма.

fred Ако визираш мен...алкохол не консумирам.И ако все пак визираш мен,за разлика от теб нямам синини от бича.Не съм от робско потекло.

RUNNING WILD
25-12-2011, 20:54
голем пилот си баце, на куките си бегал, а като те хванаха наплескаха ли те :th_up:
между другото на Итал трак дей карал ли си, или си от самородните улични пилоти, дето жокер им не требе, не се заяждам , просто ми стана интересно :help:

па да беше дошел да снимаш с камерата как ме пляскат,и на мене ми е интерсно дали имаш ЦЕ категория дали можеш да караш трактор с ремарке караш ли автогрейдер например и пътно -стройтелни машини на 25 години да са ти давали да караш а8 м? и аз не се заяждам ти си прецени сам от коя Русенска школа си,тръгнал си да ме готвиш нещо а диплома за готвач имаш ли?надуй си една вътрешна гума па седни се вози по Дунава и се дрифтирай по течението да свикваш събирай опит.

fred
25-12-2011, 20:58
:mf_Flush:
...

fred Ако визираш мен...алкохол не консумирам.И ако все пак визираш мен,за разлика от теб нямам синини от бича.Не съм от робско потекло.

А, ти си от господарското...тоест турското, щото Вазов пише за синините от турското робство..:)

Честно казано всички сме роби на нещо.
Никого не визирам-всеки сам се визира, ама такива глупости за един ламарини не бях чел. Ако по отношението към тях се определя "умността", то тия дето дават 25 милиона долара за едно платно на Ван Гог, сигурно са богове и са учили Айнщайн как да смята E=m*c, С е на квадрат :)
А честита Ви Коледа и да Ви питам колко лева дадохте на някой просяк или нуждаещ се тия дни?
Въпросът ми е риторичен, пак не визирим никого, да не каже някой сега, че е от дарителски род пък, наздраве, щото съм от пиещите (поне цигарите отказах де :depressed:).
И на края можем да се разделим на два лагера и утре да се сбием на площада пред паметника на Незнайния войн, за да защитим честта на свободата и ланчата от една страна, а от друга ще са силиту на мракобесието и простотията....

Linkestis
25-12-2011, 21:12
Весел празник и на теб!Много далечко съм роден от турците :)

fred
25-12-2011, 21:15
А, това е добре и на теб весели :)

ICI
25-12-2011, 21:55
па да беше дошел да снимаш с камерата как ме пляскат,и на мене ми е интерсно дали имаш ЦЕ категория дали можеш да караш трактор с ремарке караш ли автогрейдер например и пътно -стройтелни машини на 25 години да са ти давали да караш а8 м? и аз не се заяждам ти си прецени сам от коя Русенска школа си,тръгнал си да ме готвиш нещо а диплома за готвач имаш ли?надуй си една вътрешна гума па седни се вози по Дунава и се дрифтирай по течението да свикваш събирай опит.

ууу, ербаб шофьор, че и професионалист, вярно съм познал че не ти требе жокер, ти си го знаеш :big_whoops:

И сега с Це категорията кво прайм, помага ни за да избягаме от полицията, помага ни да можем да владеем автомобила в екстремни ситуации, или нищо не ни помага ;)

Обаче си безценен кадър с про-категория, случайно ти погледнах мненията и кво да видя, чак се хвалиш че имаш 20-30 леки удара и 2-3 тежки, е на това ако не му се вика професионалист :boxed:
Да не си помислиш че се заяждам нещо, просто ми е интересно защо държиш да се излагаш постоянно :shock:

nicola 59
25-12-2011, 22:45

Казвал съм ти като пиеш да не караш ,аз ще карам ,че немам книжка и трее се уча ти трее само да ги сецаш ,рибите бре ,на плескарка и трее една кака да ги лови на гъзе ха ха ха .ПИИИ БРЕ .Наздраве .

Излагаме учителя ,ако спамим иначе Ланчията е супер нема спор . :th_up:

Kuker
25-12-2011, 23:20
па да беше дошел да снимаш с камерата как ме пляскат,и на мене ми е интерсно дали имаш ЦЕ категория дали можеш да караш трактор с ремарке караш ли автогрейдер например и пътно -стройтелни машини на 25 години да са ти давали да караш а8 м? и аз не се заяждам ти си прецени сам от коя Русенска школа си,тръгнал си да ме готвиш нещо а диплома за готвач имаш ли?надуй си една вътрешна гума па седни се вози по Дунава и се дрифтирай по течението да свикваш събирай опит.Колко агнета даде за тая ЦЕ категория?Когато аз карах курсове за категория "С" искаха диплома за образование!

BillyBoy`
25-12-2011, 23:50
Аз в тази тема почти не съм участвал, да не говорим, че самата тема е пусната с провокативна цел. Добър ход, хвана се доста народ.
Според мен твоите мнения са спам, каквото и да означава тази думичка, не фигурира в моя речник.
Не разбрах ти какво мислиш за тази кола и обява или само си дошъл да размахваш пръст и да изразяваш възмущение и погнуса?Няма да коментирам.Tака ето http://www.vbox7.com/play:a00f477a ->със това клипче изразявам моето мнение по принцип.Също така това е и поздрав за всички фенове на Ланчия Делта Интеграле.Пръст не съм размахвал но ще се въздържа от по краини изказвания,иначе ще трябва да си разваля коледното настроение.Все пак съм търпелив.

RUNNING WILD
26-12-2011, 00:50
ууу, ербаб шофьор, че и професионалист, вярно съм познал че не ти требе жокер, ти си го знаеш :big_whoops:

И сега с Це категорията кво прайм, помага ни за да избягаме от полицията, помага ни да можем да владеем автомобила в екстремни ситуации, или нищо не ни помага ;)

Обаче си безценен кадър с про-категория, случайно ти погледнах мненията и кво да видя, чак се хвалиш че имаш 20-30 леки удара и 2-3 тежки, е на това ако не му се вика професионалист :boxed:
Да не си помислиш че се заяждам нещо, просто ми е интересно защо държиш да се излагаш постоянно :shock:
20-30 са тия дето съм спрел а колко съм подместил на сфетофарите на паркинга и съм жулнал ехе
що бе и тва е майсторлък да спираш в другите коли,не бе едно време ме кефеше на блъскащите се колички...

---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

Колко агнета даде за тая ЦЕ категория?Когато аз карах курсове за категория "С" искаха диплома за образование!

ИЛЯДО и лада 5 ца и родопско одеяло ма на тебе не ти беше леля ти шефка на школото:tooth:

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:46 ----------

Няма да коментирам.Tака ето http://www.vbox7.com/play:a00f477a ->със това клипче изразявам моето мнение по принцип.Също така това е и поздрав за всички фенове на Ланчия Делта Интеграле.Пръст не съм размахвал но ще се въздържа от по краини изказвания,иначе ще трябва да си разваля коледното настроение.Все пак съм търпелив.

нема бе Билка разваляй смело виж ква скука е брат,търпението е добродетел е "бившите" щи кажат зън зън зън зън аз с Алфата на вън...

renyx
26-12-2011, 11:56
Не знам колко сме по-ралични от Вас.Занам само,че съм имал щастието преди десетина години да съм се качвал многократно в Делтите на бачо Илия.Същите тези А8 Ланчи.Ланчи подготвени на 70-80 процента от тази.Защото това не са ви 156-чките за които ревете че са ви одрусали 200-300-400 лева са свещички.Тзаи кола изисква още толкова колкото струва за подръжка и подготовка на сезон.И да тази Ланча гори по 60 на 100 гориво(не казвам бензин) от 6-8 евро литъра.И да тази ланча гори по 3-4-5 литра двойно естерно масло на рали(300-400км),порди специфичния си сух картер с преливник и отделна 4-6-8 канална вщншна помпа,пръскаща с джетоеа навсякъде по мотора.И да за тази Ланча се изисква по 60 минути настройка в сервизните зони между етапите(на всеки два етапа).60 минути за окачването,За койлоувърите,за регулируемия страничен и надлъжен наклони отпред и отзад,и то с роуз джоинт топ маунтове не като 2-3 "бигачки" в форума с чембъри.60 минути настройка на режимите на мотора.И един върви с една такава дървена кутийка с гнезда с 20 комплекта свещи с различни характеристики и числа и сменя като луд само малко да се промени температурата или влажността на въздуха.И само тази кутия струва колкото половин дузина от тия яките вашжите лифтираните 156-ци.И да тези автомобили палят от 10-тия път.Не знам колко от вас са присъствали в сервизен парк на рали.И са гледали(имам честа)Вармболд,Кузай,Потапов,Лесников,Кулиг,Бертон е.Не говоря за WRC в последните години,говоря за А8.Защото А8 е два пъти по бързо от ВРЦ.Както група Б е два пъти по-бързо от А8.
Та вие не правите разлика между А8 и Н4.
Изискванията на ФИА са че трябва да има поризведени няколко хиляди бройки шосейки за да се включиш в световния шампионат.Именно такива шосейки са Делта Интеграле ево 1-2-3 клуб Италия,дилърс едийшън и тн,Ескорт РС Косуърт,евотата на Лансър ВРХ(не ВРЦ) на Импреза и тн.Именно те са Н4.А А8 е елита,тежката артилерия лицето на супер безкомпромисните рали автомобили.
Незнам на колко бързи автомобили за 2500 евро вътре има кантари,мантари,пегулируеми помпи на педалите,електонен модул пред навигатора и тн и тн и всички копчета са шау-бау и пише примерно fari1 fari2 и тн и тн.Колко имат инсталирана истинска хомологиран противопожарна инсталация с гасители и сифони която струва между 2 и 3 хиляди евро.
Моля ви се не говорете глупости за истинските неща само и само да се правите на интересни.РС6-ци тинтири-минтири.Гледайте си там белисимите,красавиците,бегачките за 200 евро бабериците на европа и не оплювайте този велик автомобил.Пред него можем само да цъкаме с език!
Досегашнитеви мнения показват само явно безхаберие и не познаване на ситуацията.Сравненията дадени от вас са все едно да се сравняват Ивана с Мадона.Нито пеенето,нито хонорарите,нито класата им са сходни.

Благодарение на този пост разбрах , защо частните отбори във врц-то не могат да се доберат до победа , да не говорим за шампионска титла.:notworthy:

ne0
26-12-2011, 15:37
Колосални глупости в тази тема... моля заключете я!!!

И за да знаете нещо. Ланча Делта SE043 е един от най-близките варианти на реална шосейна кола до състезатеен автомобил от група А. (В днешно време в България се произвдежда дори по-добър вариант на окачването на Абарт, който просто е по усилен вариант на серийното). Това за космически технологии и т.н. са измислици. Просто по това време (края на 80-те) Абарт разполагат с най-подходяща кола отговаряща на новите изисквания спрямо конкуренцията. И мотора си е бил около 300 коня. Космическите дехнологии идват в края на 90-те и началото на новия век с World Rally Car. Тогава ВРЦ кола е достигала няколко милиона на цена с много хидравлика и електроника вътре. ;)

gigi
26-12-2011, 16:49
Даам видя се кои са тук само да си запълват времето с глупости. Чак толкова зле не се очакваше че ще стане.
:big_bow_down: