View Full Version : отново вапрос за вин-а
моля ви кажете ми колата ми има ли абс и въобще какво ми е оборудването че нищо не разбирам от този вин еи тва мие вина:zar93000004059589 алфа 145 1,7 16в
това не го пише никъде, и неможе да се разбере по номера на шасито
но можеш да си дигнеш капака и да видиш дали има АБС, то е доста очевиден модул, дори си има надпис BOSCH ABS:)
това не го пише никъде, и неможе да се разбере по номера на шасито
но можеш да си дигнеш капака и да видиш дали има АБС, то е доста очевиден модул, дори си има надпис BOSCH ABS:)
А бе баце при 1.7 16 в боксьора не е много очевидно да ти кажа,ако знаеш къде е наврян мммммм :wink:
каде се намира този абс на мен не ми свети лампата на абс ама не ми блокират колелата като скоча на спирачките може ли да ми е изгоряла лампата за абс
Хе, ние се бъзикаме с голфовете че таблата им са с диоди, ма то и наште ве... Та в тоя ред на мисли - на 145/6 няма как да изгори контролна лампа по таблото. Просто няма лампи ми са светодиоди :wink: Изключение е само за дългите.
каде се намира този абс на мен не ми свети лампата на абс ама не ми блокират колелата като скоча на спирачките може ли да ми е изгоряла лампата за абс
Ами абс-а се намира като застанеш пред колата леко вдясно под акумулатора и ако незнаеш как изглежда е един голям блок от който излизат няколко матални тръбички :wink: :wink: :wink:
П.С.Тва за лампата на дългите е верно мойта изгоря ма незнам защо-поне няма логика :idea: :shock: