PDA

View Full Version : Измекярският паркинг до мола

bass
25-10-2006, 11:27
Тва по-долу са снимки, показващи къде си държах колата през деня досега (обикновено на мястото на 156-ицата). Едно от последните места в района, където нито преча, нито е забранено спирането (щото из уличките не е забранено, ма не може да се мине вече, а на Арсеналски до тротоара е ОК, ма е забранено).
Днес паркирам и... знак! Паяци и т.н.

http://212.95.183.106/Bass/Alfa/Alfa156Pack1.jpg
http://212.95.183.106/Bass/Alfa/Alfa156Pack2.jpg

Понеже, както се сещате, по тази уличка от 30 метра движението не е като по централен булевард, предполагам, че инициатор за знака е собственикът/управителят на паркинга - напоследък има по няколко коли и сигурно се чувства ощетен :evil: . Тоя същият, когото подозирам и че ми спадна гумите първия ден, в който си купих колата и я оставих на тва място, докато реша дали да пренощува НА паркинга.
На тоя паркинг държим 4 служебни коли и аз понякога също ползвам някое от тези 4 места (т.е. колата е позната), ма се въздържам (все пак за служебните са предвидени местата). Веднъж за по-лесно рекох да обърна вътре на широкото и некъв безумен пазач ми пусна бариерата, замалко да ме направи на пикап.
Та така - пожелавам на инициатора кон да го членува със задна дата и да свиква с мойтга кола В паркинга - хем шму кисна там, хем няма па да му дам по 7 лв. на ден, травестит скапан :fuckoff:

Max
25-10-2006, 12:45
:evil:
Преди години това беше полигон на СБА, обучаваха се шофьори там и имаше СВОБОДЕН достъп за всички. После част от площадката стана автокъща, заградиха си хората с 2 метра високи огради, другата част стана паркинг, на който първоначално стояха новите автомобили на ПроМобил (тогава внасяха Волво и Рено). По-късно стана просто платен паркинг, а в един момент и общински наказателен паркинг - паяците носеха там своите "жертви". Към момента не знам чия собственост се води терена, преди беше общинска, но всички знаем как се променят нещата у нас, само за часове. Явно така решават проблема със задръстените улици... :evil:

Alexanderbb
25-10-2006, 13:58
Ами да така се борим със задръстванията. Бутаме кинти здраво на приятели и роднини а после обикновенните столичани да се оправят. Толкова сме корумпирани че няма на къде повече. А ти вземи един флекс и го резни тоя знак. Едно време някой беше казал че ще натъпче един трабант с С4 и като го вдигне паяка ще го взриви таман да отрепа омразното нещо.

sharky
25-10-2006, 14:12
ми по мои наблюдения паяците вършат полезна работа, само когато има някакво извънредно мероприятие и спряли коли - миене на улиците, митинг или некви такива. През останалото време просто правят пари и нищо полезно :)

Dodo 155
25-10-2006, 22:31
Винаги съм се чудил какво ще стане, ако в един момент всички престанем да си взимаме колите от наказателните паркинги :?:
Представете си само как ще оглупеят шибаните фуражки :lol: :lol: :lol:
Паркингите ще бъдат пълни и паяците няма да има къде да оставят взетите коли, а по улиците ще бъде пълно с неправилно паркирали :idea: :idea: :idea:
Горе-долу същата работа като с боклука :lol: :lol: :lol:
Е тогава кметове, разни комисарчета-палячовци и тем подобни плазмодии ще се видят в голямо чудо :lol: :lol: :lol:
:D :D :D

Борил
25-10-2006, 22:35
Ще му намерят цаката, я Враня я някое от заебаните военни поделения сега ги има много. Щом е за кинти да ни доят ще измислят бързо начин мамка им алчна долна.

PEPI-2ALFA
26-10-2006, 03:05
Прав е Борил,те боклука от София в Пловдив ще пратят,а за пари колите и на Шипка ще ги качат :twisted: .Таман повече пари за разходи ще търсят :idea: