View Full Version : Търси се пътуващ до Гърция ( Атина ) ?
Здравейте Колеги,
спешно търся човек който пътува с автомобила си в близките дни до Гърция , ако пък пътува до Атина е направо идеално.
Искам да изпратя нещо по него за което ще си заплатя за услугата.
Здравейте Колеги,
спешно търся човек който пътува с автомобила си в близките дни до Гърция , ако пък пътува до Атина е направо идеално.
Зависи какво искаш да пратиш до Атина,повечето автобуси от България приемат и пратки до Атина.........
Няма да си идвам,иначе няма проблем.весели празници.
ще пътувам до солун на 30 ти....ако ти върши работа на л.с.
ще пътувам до солун на 30 ти....ако ти върши работа на л.с.
Значи можем да оформим системата,ти носиш до Солун,тук поема аз щафетата,ако каже колежката размера и теглото на пратката мога да проверя по автобусите Солун-Атина колко ще и излезе......,автобуси има на всеки 2 часа за Атина от Солун и приемат пратки.....
Пък с теб ако имаш врем ще пием по кафе :waving:
Здравейте Колеги,
Има тука един, който има магазин в Атина и той или жена му пътуват всяка седмица, обаче трябва да докараш "нещото" в Дупница
soldier81
20-12-2011, 15:49
Има тука един, който има магазин в Атина и той или жена му пътуват всяка седмица, обаче трябва да докараш "нещото" в Дупница
Аз мога да го докарам до Дупница.Ще тръгвам на 27ми сутринта от София.
Ако е по-малък пакет може и на 24ти да го изпратя по жена ми.
Аз мога да го докарам до Дупница.Ще тръгвам на 27ми сутринта от София.
Ако е по-малък пакет може и на 24ти да го изпратя по жена ми.
Ами остава колежката да каже дали я устройва и да звънна на човека