View Full Version : Останаха ли във форума истински фенове на Алфа Ромео..?
badmadafaka
22-12-2011, 11:13
...
Тук евентуално има некви фенове http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=32 :-?
Другото е спам яко... :naughty:
Stoyan Georgiev
22-12-2011, 11:39
Тук евентуално има некви фенове http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=32 :-?
Другото е спам яко... :naughty:
подкрепям :D
аз съм фен aма съм и ламер ;D
Сложи и един кантар,да ни мериш,кой,колко е фен.
Susscrofa
22-12-2011, 11:57
Напоследък като го чета тоя форум, се чудя дали в него има останали истински фенове на Алфа Ромео...
На мен поне ми изглежда, че по-голямата част от "разбирачите" и "феновете" тук са бивши "голфаджии" (използвам го като нарицателно за манталитет), които събират пари за "Тройка" или "Це-Класа" (пак като манталитет)... А Алфата за тях е нещо средно в прехода между двете (разбирайте го като турбо луксозен голф или като смотана, трошлива тройка/це-класа)...
Вие как мислите..?
Мисля си, че за пореден път някой се опитва да вкара измислен и съществуващ само в неговите собствени педстави образ, за това, как трябва да изглежда, мисли и пише един почитател на марката Алфа Ромео.
Той трябва да:
1. Мрази чалгата.
2. Да се облича фешън.
3. По никакъв повод да не изтъква недостатъците на моделите от марката.
4. Да плюе задължително всеки нов модел на опел и фолксваген.
5. Да гледа с презрение и надменност притежателите на тунинг изпълнения на опел, защото опелите са в пъти по-"бавни", от който и да било модел на АР.
6. Дори някъде, някога някой опел или фолксваген да го драгне с един калник разстояние той никога да не признава предимствата на тези автомобили.
7. Ако допусне да бъде дръпнат от рено да си направи веднага сепуко.
8. Докато прави секс задължително да пъшка така: "а-а-аааалфааааааааа".
9. Да може обезателно да изброи всички модели и модификации на марката и по възможност да знае и препоръчваните от производителя размер гуми.
10. Сутрин вместо кафе да пие селения голд 20 К.
11. При раждане на дете, то да бъде кръщавано в Милано моторс и тунинговано в екстрийм тунинг. /харесвам този сервиз/.
Стига клишета и модели на поведение колега. Ние сме интересни с това, че сме различни. Обединява ни единствено и само Марката.
Не може всички да сме еднакво влюбени в нея.
Налагането на конкретни модели на поведение е сектантско-фашистка схема, която няма да доведе до нищо положително.
:meeting:
Мисля си, че за пореден път някой се опитва да вкара измислен и съществуващ само в неговите собствени педстави образ, за това, как трябва да изглежда, мисли и пише един почитател на марката Алфа Ромео.
Той трябва да:
1. Мрази чалгата.
2. Да се облича фешън.
3. По никакъв повод да не изтъква недостатъците на моделите от марката.
4. Да плюе задължително всеки нов модел на опел и фолксваген.
5. Да гледа с презрение и надменност притежателите на тунинг изпълнения на опел, защото опелите са в пъти по-"бавни", от който и да било модел на АР.
6. Дори някъде, някога някой опел или фолксваген да го драгне с един калник разстояние той никога да не признава предимствата на тези автомобили.
7. Ако допусне да бъде дръпнат от рено да си направи веднага сепуко.
9. Да може обезателно да изброи всички модели и модификации на марката и по възможност да знае и препоръчваните от производителя размер гуми.
10. Сутрин вместо кафе да пие селения голд 20 К.
11. При раждане на дете, то да бъде кръщавано в Милано моторс и тунинговано в екстрийм тунинг. /харесвам този сервиз/.
Стига клишета и модели на поведение колега. Ние сме интересни с това, че сме различни. Обединява ни единствено и само Марката.
Не може всички да сме еднакво влюбени в нея.
Налагането на конкретни модели на поведение е сектантско-фашистка схема, която няма да доведе до нищо положително.
:meeting:
Хаха, тъкмо щях да питам к'во е "Фен"? :yes:
По така зададените критерии отговарям на т.1 и т.2, за т.10 не съм се сещал, но идеята е добра...'ма мисля с рейсинг да пробвам, че бързо го пия...:naughty:
Хаха, тъкмо щях да питам к'во е "Фен". :yes:
А аз питам!Някой знае ли?!
Напоследък като го чета тоя форум, се чудя дали в него има останали истински фенове на Алфа Ромео...
На мен поне ми изглежда, че по-голямата част от "разбирачите" и "феновете" тук са бивши "голфаджии" (използвам го като нарицателно за манталитет), които събират пари за "Тройка" или "Це-Класа" (пак като манталитет)... А Алфата за тях е нещо средно в прехода между двете (разбирайте го като турбо луксозен голф или като смотана, трошлива тройка/це-класа)...
Вие как мислите..?
фенове във форума има, но просто не пишат щото от общи приказки не могат да се вредят :D
И я не знам шо е фен.........
Туа май за некаков Йеховизам става дума не за фенове....,кой не е сектант не е фен..ай-фон,ай-пад и ай сиктир.......
иначе темата е добре-дошла,яко спамен мое да падне ;)
pinkmousy
22-12-2011, 12:53
Кат ше се спами... айде и аз :) Моята дефиниция за фен на АР (по мой модел) :
1. Купува си алфа за първа кола.
2. Ремонтира я - N-стотин пъти
3. Пред фалит е - в резултат на точка 2.
4. Вижда друг модел алфа - любов от пръв поглед.
5. Продава колата от точка 1 и купува новата си любов.
6. Веднага прави ремонт за N-стотин лева
7. Ремонтира я - N-стотин пъти
8. Отново е пред фалит.
И се повтарят точки от 4 до 8 :), като междувременно си умира от кеф всеки път, като я кара, прекарват заедно много хубави мигове, преживяват много приключения (които само с алфа можеш да имаш)...
И понеже не съм мъж и нямам нужда да си меря нищо с никого, това дали ще ме дръпне опел, рено или каквото и да е, не ми пука :)
А аз питам!Някой знае ли?!
Кажи батко, че незнам.....:naughty:
п.п. погълнатият алкохол около празниците ви кара да се заяждате....така ми се струва:)
nicola 59
22-12-2011, 13:13
Има колеги фенове ,ако разгледате форума добре ,ще видите,че дори и при тежката финансова ситуация в момента има достойни момчета ,които са наистина запалени по тази марка.
pinkmousy
22-12-2011, 13:21
Има колеги фенове ,ако разгледате форума добре ,ще видите,че дори и при тежката финансова ситуация в момента има достойни момчета ,които са наистина запалени по тази марка.
Ааааа, това на сексуална дискриминация ми прилича....:guns:
Първоначално дискриминацията беше фенска,сега и полова.......
Боже как се израждат повечето теми в този форум :):):)
nicola 59
22-12-2011, 13:32
Приемам критиката , ма за съжаление не познавам дамите от форума:big_flowers:
pinkmousy
22-12-2011, 13:37
Приемам критиката , ма за съжаление не познавам дамите от форума:big_flowers:
Мерси за цветята :)
Да не забравяме, че и той ни е фен:))
Нищо, че като малък е карал голф в Банкя
п.п. забравяте май, кой ни откри новият шоурум:naughty:
RUNNING WILD
22-12-2011, 13:44
нема само в Елин Пелин има останали фенове
RUNNING WILD
22-12-2011, 13:47
Да не забравяме, че и той ни е фен:))
Нищо, че като малък е карал голф в Банкя
п.п. забравяте май, кой ни откри новият шоурум:naughty:
абе Боби откъде ги извадиха тия мадами бе от восъчният музей на мадам Тисо ли бре?
По така зададените критерии отговарям на т.1 и т.2, за т.10 не съм се сещал, но идеята е добра...'ма мисля с рейсинг да пробвам, че бързо го пия...:naughty:
хахах няма такъв смях изпълни ме :D
хахах няма такъв смях изпълни ме :D
Смеш се, ама не се усещаш, че иде реч и за теб:))
---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:52 ----------
абе Боби откъде ги извадиха тия мадами бе от восъчният музей на мадам Тисо ли бре?
Питай Милано Мотърс.....
бате Бойко само реже не го знимавай с глупости:))
Susscrofa
22-12-2011, 13:57
Питай Милано Мотърс.....
Той не е знаел кво открива. Аз така сутрин кат стана и ям, ама не знам кво ям. Пусти глад, както каза бай Рангел вчера "цяла нощ не ъм ял".
аз съм си фен, па кой квот ще да разправя
Питай Милано Мотърс.....
Да знам, ем така си е кефя и се на алфата ама мерца си е мерц бате ;)
Точка 8 още довечера ша я проам!
Да знам, ем така си е кефя и се на алфата ама мерца си е мерц бате ;)
Не ме ядосвай....:)))
За мен мерцедеса е кенеф.....ако продължаваш да ми драскаш по Алфата ще пусна кучето...
няма да те убеждавам в неща, който не разбираш явно и казваш на черното бяло ;) нещо не разбрах за кучето кво драскане кви 5 лв?
Не ме ядосвай....:)))
За мен мерцедеса е кенеф.....ако продължаваш да ми драскаш по Алфата ще пусна кучето...
Остави го бре,нека си кара мерца и гласува за Лечков,и такива хора трябва да има...
няма да те убеждавам в неща, който не разбираш явно и казваш на черното бяло ;) нещо не разбрах за кучето кво драскане кви 5 лв?
Ами то трябва и малко да вникваш в думите...вземи пет лева и си карай мерцедеса...толкова съм предубеден, че няма смисъл да се хабиш...в тоя форум и в тази тема по точно.
мерси че ме оставихте иначе мн ми беше гадно :D аа не гласувам за Лечков само атака :D
Susscrofa
22-12-2011, 14:50
Чакай сега, дай да изясним концепцията.
Темата по принцип за феновете ли е, или е за феновете на АР.
УАЗ има няколко уникални модела с невероятни технически постижения.
Не мисля, че носач за 300 лева ме прави фен, по скоро влизам в графата на балъчетата.:)
Според мен един човек към колата си трябва да :
1-потдържаш колата с необходимите консумативи и авточасти когато има нужда, а не да я караш докато тотално спре
2-да ти доставя удоволствие от шофирането и от всичко което правиш за колата си.
3-да знаеш какво караш какви са + и -
4-да я харесваш да знаеш какви са възможностите й и да не я надценяваш
всичко друго е няква мания.
А фенове са хора който харасват някой себеподобен (себеподобни) актьори футболни тимове и т.н..Кой е всъщност лицето на марката Алфа Ромео,че да съм му фен.А фен на марката е човек който да ненавижда всички други марки автомобили не мисля, че е много гот.Не съм сигурен, че има такова понятие фен на автомобилна марка, защото винаги има по добри коли и винаги някой ще имат повече + и -.Въпрос на личен избор
Не мисля, че носач за 300 лева ме прави фен, по скоро влизам в графата на балъчетата.:)
А Сусе,не си прав,без носачи за 300 кинта и Селения за 20-28 кинта/литър не си фен......
А Сусе,не си прав,без носачи за 300 кинта и Селения за 20-28 кинта/литър не си фен......
А к'ви фенове бяхме когато фирма Бош ни щавеше по 518лв за дебитомер, т'ва ся никви фенове не са...:naughty:
А к'ви фенове бяхме когато от фирма Бош ни щавеше по 518лв за дебитомер, тва ся никви фенове не са...:naughty:
Имаш право...аз тогава слагах части от жигула:naughty:
А к'ви фенове бяхме когато фирма Бош ни щавеше по 518лв за дебитомер, т'ва ся никви фенове не са...:naughty:
Аз тога съм бил фен на Алфа но без Алфа,ма имам опит с оригинали части и фирмен сервиз в Солун :):):):)
На 156 нещо пасва ли от жигулка??? :):):)
А слагал ли си транспортна лента вместо полиуретан, ахааа...:mrgreen::naughty: ???
А слагал ли си транспортна лента вместо полиуретан, ахааа...:mrgreen::naughty: ???
...тампон от кабината на Камаз съм пригодявал:)))
..а на една ланча...карбуратор от лада, тавата отгоре комплект с филтъра от битака и пак си правеше 180км/ч без проблем.....:mrgreen:
...тампон от кабината на Камаз съм пригодявал:)))
..а на една ланча...карбуратор от лада, тавата отгоре комплект с филтъра от битака и пак си правеше 180км/ч без проблем.....:mrgreen:
А, е те тва сме феновете, правим всичко за марката...:crazy:
Какво да им приказваме...те младите робуват на някакви стреотипи....моето е по..по най:))
Какво да им приказваме...те младите робуват на някакви стреотипи....моето е по..по най:))
А бе и аз съм млад и робувам,ама на други мУнУтипи........:):):)
А бе и аз съм млад и робувам,ама на други мУнУтипи........:):):)
Вече си 2- серия, не се ли усещаш:))))
Вече си 2- серия, не се ли усещаш:))))
Е не бе,още съм младо яре,ама съм се запътил към 2-ра серия,бе да не идем на 3-глуха :):):)
Аз тога съм бил фен на Алфа но без Алфа,ма имам опит с оригинали части и фирмен сервиз в Солун :):):):)
На 156 нещо пасва ли от жигулка??? :):):)
Пасва!
Антифриз, течност за чистачките, ароматизатори и други чаркове!:naughty:
Пасва!
А,аз кат заклет фен от тия ползвам само маркови :):):)
Аз може би съм по скоро фън :naughty:
Останаха ли във форума истински фенове на Алфа Ромео..?
Отговори на темата:
Разбира се, че да!
Поради ред причини, без да ги изброявам преди да си купя колата се регистрирах и разглеждах форума, след това даже почнах и да пиша, малко по-малко полезните неща намаляха във форума. За мен това беше от помощ, а другата страна беше запознаването на живо със себеподобни запалени по Алфа Ромео и многото срещи по 2-пъти в месеца на Невски, даже имахме и квартални Люлински. Това беше забавно, сега и двете неща ги няма.
Имайки търпение за изчета само първите 2 станици и стигайки до извода че никой не е фен колкото тоя до него . Имам едно предпожение , що не си спретнем така един хубав коледен бой да уточним кой е по-по и най и да приключим проблема .
ПП1 : за насрочване на дата за събитие пуснем нова тема , защото иначе е спам и цапане на настоящата .
ПП2 : Весели празници и нека силата на алкохола бъде с вас !
Имайки търпение за изчета само първите 2 станици и стигайки до извода че никой не е фен колкото тоя до него . Имам едно предпожение , що не си спретнем така един хубав коледен бой да уточним кой е по-по и най и да приключим проблема .
ПП1 : за насрочване на дата за събитие пуснем нова тема , защото иначе е спам и цапане на настоящата .
За боя може ли да си вземем помощници ?:naughty:
Е тва е,кат едно време,дуел.....:):):)
За боя може ли да си вземем помощници ?:naughty:
Може,от джобно ножче до танк......,само си сложи нещо да се отличаваш,че аз мисля с един ,,Драгунов" да пукам произволно от далеко........:):):):)
old alfist
22-12-2011, 20:33
Налагането на модел за поведение не е довело в крайна сметка до нищо добро.
Хич не ми дреме кой за какъв ще ме смята - фен или не.
Алфите ми харесват заради изтънчения дизайн съчетан с мощта, демаража и естествено в комбинация с цената.
Един почитател на марката Алфа Ромео трябва да:
1. Мрази чалгата - От дъното на душата си (виж, за сръбско умирам!).
2. Да се облича фешън - Епа стремим се, оти шо?Престъпление ли е?
3. По никакъв повод да не изтъква недостатъците на моделите от марката - Не е верно - кълнем либовницата секи ден, та да не ги купува никой, та аз да си купа врата и преден калник за 60 лв като ме нажули комшията.Лошо има ли?
4. Да плюе задължително всеки нов модел на опел и фолксваген - Епа грозни са - да се оженим ли за тех?
5. Да гледа с презрение и надменност притежателите на тунинг изпълнения на опел, защото опелите са в пъти по-"бавни", от който и да било модел на АР - И тва не е верно - обичам да попръжвам ГеСеИ-то на баща ми - да замирише на амбриаж!
6. Дори някъде, някога някой опел или фолксваген да го драгне с един калник разстояние той никога да не признава предимствата на тези автомобили - Не е верно - винаги пускам жената с Тигра-та отпред да и гледам убавия гъз!
7. Ако допусне да бъде дръпнат от рено да си направи веднага сепуко - Те тук съм съгласен...
8. Докато прави секс задължително да пъшка така: "а-а-аааалфааааааааа" - Тоа въпрос е въпрос на лично отношение към секса :)
9. Да може обезателно да изброи всички модели и модификации на марката и по възможност да знае и препоръчваните от производителя размер гуми - Зимни и летни.Размер - колко да не стърже.
10. Сутрин вместо кафе да пие селения голд 20 К. - Те тава е крайно вече...
11. При раждане на дете, то да бъде кръщавано в Милано моторс и тунинговано в екстрийм тунинг. /харесвам този сервиз/. ...
"Ние сме интересни с това, че сме различни. Обединява ни единствено и само Марката."
:big_flowers:
"По делата им ще ги познаете"......Който каквото иска да си говори но феновете се броят на пръсти, не само във форума ;) За съжаление, това което се вижда в последните години не е фенщина а комерс!Много хора споменаваха този факт но.... никой не им обърна внимание!Сега аз го споменвам......След мен ще има и други.... и така, живота е кръговрат!А вие си отваряйте теми.... и обяснявайте какви фенове сте ;) Аз за себе си не мога да кажа нищо, някакси не е редно! :)
Ми к'во... Нещо като фен на футболен отбор сигурно, можеш да си фен на Барса, може и на Ярост - Козлодуй :)
DiStefano
23-12-2011, 07:44
Пасва!
аа и цветът на сачака от кокпита :Tease:
Вие как мислите..?
Имам въпрос конкретно към теб.Би ли дал дефиниция за понятието"истински фен"?Какво целиш с темата да ни кажеш,че сме някакви никакви идиоти който ти петнят понятието зая великата марка с притежанието на АР.Или ти се струваме несериозни защото не сме си сложили осветена снимка на любимия модел и не му се кланяме всяка сутрин?Или искаш да се създаде т.нар. клика на "истинският фен" който да ни дава вещи напътствия и ценни съвети как да дораснем до там.
Аз лично съм фалшив фен-купих си АР и преди това още няколко само и само да имам рядката възможност да се регистрирам в форума и да дразня с глупостите си "истинските и отдадени фенове на марката",защото ми е кеф а съм прикрит голфаджия.
...Аз лично съм фалшив фен-купих си АР и преди това още няколко само и само да имам рядката възможност да се регистрирам в форума и да дразня с глупостите си "истинските и отдадени фенове на марката",защото ми е кеф а съм прикрит голфаджия.
Аааааа! Внимавай! Това е като във филма "Любимец 13" директора на предприятието да каже "Тос ни милей за фудбулъ!!!" :)
Няма подигравка извиннявам се ако го тълкуваш по този начин.Просто имам желание да си изясня смисъла на написаното.Всеки е свободен да подържа колата си както си иска, аз против носачи за 300 лв ,части втора употреба и възможно най-ниска цена на даден ремонт нямам.Ако вършат работа и са относително добри.
Да се върнем на поста-като нямаш дефиниция/не можеш да дадеш/ за "истински фен" би ли обяснил смисъла на темата?
Това,че се дразниш ок ,едва ли на някой в този форум му пречи,колкото до разбирачите е винаги е имало дървени философи,има ги и ще ги има.
ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ КЛИП СПОДЕЛЯМ НАПЪЛНО ТЯХНОТО МНЕНИЕ НО НАЙ-МНОГО МИ Е НА СЪРЦЕ ! ОБОЖАВАМ Я !
http://vbox7.com/play:0c96217c
"По делата им ще ги познаете"......Който каквото иска да си говори но феновете се броят на пръсти, не само във форума ;) За съжаление, това което се вижда в последните години не е фенщина а комерс!Много хора споменаваха този факт но.... никой не им обърна внимание!Сега аз го споменвам......След мен ще има и други.... и така, живота е кръговрат!А вие си отваряйте теми.... и обяснявайте какви фенове сте ;) Аз за себе си не мога да кажа нищо, някакси не е редно! :)
Какви са тия цитати бе Кукер.....:Tease:
Какво ти пречи да ги изброиш....:mf_Flush:
... Темата е провокирана от това, че се дразня леко напоследък като виждам, че един тип манталитет, характерен за много сфери от живота в беге се пренася и във "фенщината" към колите НИ.
Явно нещо в поведението на част от съфорумците е предизвикало в теб желанието за подобна тема, но може би въпроса "Какъв човек е средностатичстическия притежател на Алфа Ромео" също е на място, е, давам си сметка че от алфа за 1000 лв до такава за 60000 + лв има разлика.
pinkmousy
23-12-2011, 10:59
ПС: Ето според мен една (моя си) дефиниция на фен на Алфа Ромео: Човек, който след първата си Алфа си купува още една Алфа. :laughing1:
Е, да, но това не е сто процентова гаранция :) Първата може да е случайност, а втората - в момент на временно умопомрачение :metal: Но ако и по време на втората знаеш, че ще има трета...
Иначе до втора алфа сигурно голяма част от форума сме го докарали :pimp:
Е, да, но това не е сто процентова гаранция :) Първата може да е случайност, а втората - в момент на временно умопомрачение :metal: Но ако и по време на втората знаеш, че ще има трета...
Иначе до втора алфа сигурно голяма част от форума сме го докарали :pimp:
Ако си на четвърта и се заглеждаш по петата какъв си...? :Tease:
А според теб какъв си..? :laughing1:
Ми.. май вече олигофренясвам. :metal:
Ибах са и аз съм фен да го ева първо имах 156 Selespeed сега съм с 156 2.4 :D Найстина според мен фен е човек който ако има 100 бона както писахте малко по назад в темата не би си купил новата Е-класа (както мен) , а Brera Q4-ка :) това найстина е фен.А аз не съм фен на никоя марка кола колкото повече сменя толкова повече опит ще имам и ще избера най-правилния автомобил за мен.
pinkmousy
23-12-2011, 11:46
Ако си на четвърта и се заглеждаш по петата какъв си...? :Tease:
Вече трябва да си си взел жълтата книжка, според мен ги дават на третата :hehe: Ако имах повече пари (и място за паркиране), щях да си ги гледам поне 3 едновременно, ама...
ПС: Видях си грешката :)
Susscrofa
23-12-2011, 11:47
Ибах са и аз съм фен да го ева първо имах 156 Selespeed сега съм с 156 2.4 :D Найстина според мен фен е човек който ако има 100 бона както писахте малко по назад в темата не би си купил новата Е-класа (както мен) , а Brera Q4-ка :) това найстина е фен.А аз не съм фен на никоя марка кола колкото повече сменя толкова повече опит ще имам и ще избера най-правилния автомобил за мен.
Е класата е много добра, има една със сив кожен салон, направо кърти. От секъде е бизнес. И тоя дизеляк 2.7, абе трепач.
Аз съм от тия...който постояно имат Алфа без да я сменям, но между другото ръчкам и други.....то като при жените.... една в къщи, ама на улицата колкото щеш:))
Сигурно съм извратен фен...:Tease:
Дадох... :handshake:
следователно поне 50 % от пишещите са "истински фенове".............
следователно поне 50 % от пишещите са "истински фенове".............
Бих казал 100%...щом са тук....:metal:
Какво значи фалшив фен...?
Този който кара голф и е влезнал да разузнава в форума на Алфа:))).......м/ у другото бих казал, че и той е фен щом го блазни:))
Ето това е фен, макар и не на Алфа. Който изпитва подобни чувства в Алфата си - той е :)
"Петък вечер е-почти полунощ.........прибирам се към вкъщи карайки лежерно.Трафика е слаб нищо че предстои уикенд.
Спирам на светофара а до мен някъФ гледа нагло.Как няма да гледа кара А8 4.2 куатро пише отзад.До него блондинката и тя гледа нагло.Ма аз не стягам,пала си цигарка и се хиля.Подавам лекичко гасчица е така да го подразня :) .А оня си барника по климатроника,сменя песнички и подава и той гасчица да чуя как звучи 4 и кусур литра двигател.Аз и климатик си нямам даже ма не ми и трябва,музичка също си нямам слушам как ми мърка малолитражката :) ........бе то кво имам 4 гуми с волан и хидравлик�......ма се хила.......
Светва жълто чувам до мене някъв рев-оня се пени явно.........и аз смачквам гаста..........1-ва той вече е калник пред мене.......2-ра дърпа говедото тежи ма и кончета има.......на 3-та вече е кола и пред мен....... и до там време е за спирачки(поне за мене :lol: )
Пак светофар......аз пак се хиля.......оня гледа тъпо,чуди се кво се хили тоя галфон с тая сапунерка нали го е отвял.А аз доволен като след първа брачна нощ.Отварям прозореца да излезне цигарения дим.И ароматизатор нямам в колата-другата седмица ми пристигат койловърите та требват кинти.
Поглеждам на дясно некво голфче и то се наредило.И то дава гас.Вътре гледам една ухилена физиономия ,ролкейж и две корита.Хъм явно некъв фен.
Пак жълто.......пак от ляво се чува боботене........но тоя път съм решил всичко да дам от себе си ........тръгвам от 4500rpm......тръгвам ама друг път седя си на едно място и си върта гуми като хамстер в клетка :) ........нищо ръгам 2-ра голфа и той пред мен.......3-та,4-та и айде пак на кучките.2 за аудито1 за голфа а аз с пръст в уста............ма се хиля.........
Куатромена вече гледа нагло та нагло ........а аз се усмихвам.......гледам тоя в голфа и той се усмихва.МАЗОХИСТИ :) ;)
Поглеждам си уредите-температурен датчик туй то..........пускам си парното ........ръцете са ми измръзнали а челото потно........чувствам дискомфорт в лявото коляно,явно от ритниците по съединителя........ма се хиля......
Пак жълто.Аудито си е наумило веднъж завинаги да ни смаже усмивките...........тръгва дърпа 1,2,3 коли........но на нас вече не ни е интересен........тръгваме бавно спираме в дясно след кръстовището и слизаме да се запознаем.Младежа се оказва пич.Говорим за двигатели сетъпи и т.н. ......и се хилим.........човека пита къде живея и на къде съм тръгнал.......аз му викам там и там живея и сега се прибирам,а той първо ме зяпна а после почна да се хили.........бях си пропуснал квартала преди три светофара.........и аз се хиля........
Разменяме си телефоните и всеки по пътя си.Карам бавно на връщане,не ми се прибира адреналина ми е още висок.Карам и си мисля..........
Мног от мойте приятели ми викат ти за тея пари ква ибиза тди щеше да си вземеш........преди спорех,обеснявах......сега само се хиля.........и те не могат да разберат що съм толко щастлив.
Прибрах се.......легнах си а в главата само железа,масла,гуми-смрад(н� "
Взех го от: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=15459
А бе Ники и аз така викам...голфа и то кола, какво толкова...хонда монда и т.н.
Имаше разсъждения преди...много алфи се навъдиха, вече и цигани ги карат....ето Кукера ги брой на едната ръка феновете, явно иска да докаже, кой е по-по най....абсолютни глупости!
Фена си е фен и той сам за себеси го знае....тъпо е някой друг да го определя....
Susscrofa
23-12-2011, 13:20
Имаше разсъждения преди...много алфи се навъдиха, вече и цигани ги карат....ето Кукера ги брой на едната ръка феновете, явно иска да докаже, кой е по-по най....абсолютни глупости!
Фена си е фен и той сам за себеси го знае....тъпо е някой друг да го определя....
Не си прав.
Фенът се хили по светофарите като зелка и сънува винкели, ако е фен на АР сънува носачЕ.
Не си прав.
Фенът се хили по светофарите като зелка и сънува винкели, ако е фен на АР сънува носачЕ.
Добре де и прасето е фен:))).....нали казах, че не ги определям аз....а всеки сам се определя сам за себе си.....
И бягай от мен, че съм извратен фен:))
Susscrofa
23-12-2011, 13:28
Добре де и прасето е фен:))).....нали казах, че не ги определям аз....а всеки сам се определя сам за себе си.....
И бягай от мен, че съм извратен фен:))
Ти не си фен. Ти си некво застаряващо квартално позьорче.
Аз съм ФенЪТ. За мен Алфа е всичко, въздух, вода, почва и т.н.
Пусни го под масата...то вземе да се качи на нея... ама не знае, че там му е края:)))
:picnic:
Lei-chery
23-12-2011, 13:45
Докато вие отново се ядете, се замислих защо тази дума точно "фен" ...предпочитам "ценител" или "любител на марката " или нещо такова...
А иначе, аз си карам моята алфетка с удоволствие и си я харесвам много. По улиците гледам и другите хора и се любуват... ...в симбиоза сме с нея, пасваме си......а пък дали съм точно "фенка" ... е, не знам.:)
Пусни го под масата...то вземе да се качи на нея... ама не знае, че там му е края:)))
:picnic:
Докато вие отново се ядете, се замислих защо тази дума точно "фен" ...предпочитам "ценител" или "любител на марката " или нещо такова...
А иначе, аз си карам моята алфетка с удоволствие и си я харесвам много. По улиците гледам и другите хора и се любуват... ...в симбиоза сме с нея, пасваме си......а пък дали съм точно "фенка" ... е, не знам.:)
Вие тримата!!!!Марш в Блатото!!!!!!!!!!!!!!!
Susscrofa
23-12-2011, 13:59
Вие тримата!!!!Марш в Блатото!!!!!!!!!!!!!!!
Я па тва, отивай да си прибереш топето от гащите на секретарката.:picnic:
Темата тук е за феновете, аз например харесвам думата "почитатели".
Аз съм почитател на АР.:picnic:
Я па тва, отивай да си прибереш топето от гащите на секретарката.:picnic:
Темата тук е за феновете, аз например харесвам думата "почитатели".
Аз съм почитател на АР.:picnic:
Топето ти го давам подарък барабар с бубите за Коледа.;)
Аз не съм ни фен ни почитател,просто ми харесват някои АР.
Фена си е фен и той сам за себеси го знае....тъпо е някой друг да го определя....И до този момент не виждам да се е изказал Алфист!
Кой колко алфи си е купил, колко носача е сменил......как още щял да "набива"...На кой му пука?!Това не е любов, а привързаност и поддръжка...... като всичко останало в живота!
Никой не спомена собственото си разбиране за философията на Алфа Ромео, причината да бъде това което е!
Разбирането й и симбиозата между шофьора и автомобила те правят такъв!
Поне аз така разбирам нещата.
И до този момент не виждам да се е изказал Алфист!
Кой колко алфи си е купил, колко носача е сменил......как още щял да "набива"...На кой му пука?!Това не е любов, а привързаност и поддръжка...... като всичко останало в живота!
Никой не спомена собственото си разбиране за философията на Алфа Ромео, причината да бъде това което е!
Разбирането й и симбиозата между шофьора и автомобила те правят такъв!
Поне аз така разбирам нещата.
Искаш да кажеш, че и едната ръка ти стига да пребройш на пръсти..?:))
Виж сега, ако искаш да водим диалог...се върни назад в темата и ми отговори на мойте въпроси към теб, а не се набутвай в разговора ми с друг човек....
Искаш да кажеш, че и едната ръка ти стига да пребройш на пръсти..?:))
Виж сега, ако искаш да водим диалог...се върни назад в темата и ми отговори на мойте въпроси към теб, а не се набутвай в разговора ми с друг човек....
Този цитат ме ангажира да се набутвам!Така по-добре ли е?
Този цитат ме ангажира да се набутвам!Така по-добре ли е?
Нищо общо, аз за какво говоря..друг е въпроса ти за каво си мислиш...
Исках в друг цитат да ми кажеш според теб феновете на марката...който бройш на пръсти, а ти къде закопа....
http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=995406&postcount=62
Susscrofa
23-12-2011, 14:34
Между мен и моя автомобил има мутуализъм.
Нищо общо, аз за какво говоря..друг е въпроса ти за каво си мислиш...
Исках в друг цитат да ми кажеш според теб феновете на марката...който бройш на пръсти, а ти къде закопа....
http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=995406&postcount=62
Какъв е смисъла да изброявам някакви имена?!Какво ще докаже това?!
Lei-chery
23-12-2011, 14:40
Между мен и моя автомобил има мутуализъм.
Е, добре, че не е паразитизъм...тогава зле за алфетката...:Tease:
---------- Post added at 14:40 ---------- Previous post was at 14:38 ----------
А, няма смисъл...Боби просто се намира на разговор...а и трябва да има спор и противопоставяне, че да развиваме темата...:):):)
Тогава защо си вадиш ръката и показваш на другите среден пръст...аз ей така ги рабирам нещата според твойте разсъждения....
Не те познавам и немога да определям ти какъв си...а и небих се осмелил, както казах всеки сам за себе си знае какъв е и какво му харесва...не си ти човека който ще лепи етикети...
Аз когато прохождах в форума, ти още не беше модератор и си лепеше лепенки по колата......няма да ти казвам как ме посрешнаха:))....карах алфа преди това почти 19 г....а тук в форума момчета на същите години, който имаха алфа от три дена ме ритаха като футбулна топка:)))...и ме пращаха да карам колело:))....и какво...да не би да им се сърдя....не просто станахме приятели....върни се в темите ми от преди 3-4 години..ако все още стоят и прочети...не, че искам нещо да кажа, ама и не говоря като теб с недомлъвки...
Susscrofa
23-12-2011, 14:53
Тогава защо си вадиш ръката и показваш на другите среден пръст...аз ей така ги рабирам нещата според твойте разсъждения....
Не те познавам и немога да определям ти какъв си...а и небих се осмелил, както казах всеки сам за себе си знае какъв е и какво му харесва...не си ти чоека който ще лепи етикети...
Аз когато прохождах в форума, ти още не беше модератор и си лепеше лепенки по колата......няма да ти казвам как ме посрешнаха:))....карах алфа преди това почти 19 г....а тук в форума момчета на същите години, който имаха алфа от три дена ме ритаха като футбулна топка:)))...и ме пращаха да карам колело:))....и какво...да не би да им се сърдя....не просто станахме приятели....върни се в темите ми от преди 3-4 години..ако все още стоят и прочети...не, че искам нещо да кажа, ама и не говоря като теб с недомлъвки...
Помниш ли аз как те ритах, а Бобка?
А аз какъв почитател съм, купил си една 156 ца и нема и да повтори даже.:)
Помниш ли аз как те ритах, а Бобка?
А аз какъв почитател съм, купил си една 156 ца и нема и да повтори даже.:)
:)))..а бе ти си ми ясен...след време ще си купиш 159-ка и ще въртиш опашка....просто сега изчакваш да паднат цените, за да не се набутваш...и м/у другото си мислиш за ГТ, но се опасяваш да не ти чеша много козината:))
п.п. ти неможеш да риташ...постояно падаше за фал, докато не получи червен картон за симолация:))
Не те познавам и немога да определям ти какъв си...а и небих се осмелил, както казах всеки сам за себе си знае какъв е и какво му харесва...не си ти чоека който ще лепи етикети...
Аз когато прохождах в форума, ти още не беше модератор и си лепеше лепенки по колата......няма да ти казвам как ме посрешнаха:))....карах алфа преди това почти 19 г....а тук в форума момчета на същите години, който имаха алфа от три дена ме ритаха като футбулна топка:)))...и ме пращаха да карам колело:))....и какво...да не би да им се сърдя....не просто станахме приятели....върни се в темите ми от преди 3-4 години..ако все още стоят и прочети...не, че искам нещо да кажа, ама и не говоря като теб с недомлъвки...Приемаш го лично, а?!И какво общо има форума....?!Това с модератора не го схванах.....а това с лепенките.... изобщо!Какви лепенки съм лепил....!?...Както и да е..!
Размахвам среден пръст на псевдо-алфистите, защото те закопаха фенщината!Това искам да кажа... и го казвам без недомлъвки!
Твоите преживявания във форума не доказват нищо!А и защо регистрация в някакъв форум трябва да е определяща?!
За това беше цитата......!Останалото е фалшиво, виртуално...!
Приемаш го лично, а?!И какво общо има форума....?!Това с модератора не го схванах.....а това с лепенките.... изобщо!Какви лепенки съм лепил....!?...Както и да е..!
Размахвам среден пръст на псевдо-алфистите, защото те закопаха фенщината!Това искам да кажа... и го казвам без недомлъвки!
Твоите преживявания във форума не доказват нищо!А и защо регистрация в някакъв форум трябва да е определяща?!
Напротив...нищо лично не приемам...ето чети....
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=16662
..90% от мненията и още толкова теми са ми изтрити...и не се сърдя...тогава правилата бяха други...
А ти за лепенките си..пак помисли...излишно е да споря с теб......
Няма псевдо алфисти.....щом карат Алфа, за мен са си алфисти...
Айде с здраве и Весели празници....:drunk:
Susscrofa
23-12-2011, 15:23
Приемаш го лично, а?!И какво общо има форума....?!Това с модератора не го схванах.....а това с лепенките.... изобщо!Какви лепенки съм лепил....!?...Както и да е..!
Пази си здравето бе човек, ще вдигнеш кръвното.
---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:18 ----------
Напротив...нищо лично не приемам...ето чети....
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=16662
..90% от мненията и още толкова теми са ми изтрити...и не се сърдя...тогава правилата бяха други...
А ти за лепенките си..пак помисли...излишно е да споря с теб......
Няма псевдо алфисти.....щом карат Алфа, за мен са си алфисти...
Айде с здраве и Весели празници....:drunk:
Леле Боббка, тия са си играли с теб на боксова круша.
И матричаря ти прави забележка за правописа, а той завалията и досега пълния член за нищо го няма.:)
Бобби президент, шаляллял.:picnic:
Айде с здраве и Весели празници....:drunk:Весели празници и на теб! :thumbup:
Пази си здравето бе човек, ще вдигнеш кръвното.
---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:18 ----------
Леле Боббка, тия са си играли с теб на боксова круша.
И матричаря ти прави забележка за правописа, а той завалията и досега пълния член за нищо го няма.:)
Бобби президент, шаляллял.:picnic:
Такъв е живота, трябва да умееш и да поемаш...и моля не ме издигай в култ....и аз съм прасе като тебе:))
НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ АЛФИСТИ
:cheers:
...и да знаете 100% сте такива няма да се косите :metal:
За фенове на Алфа Ромео не знам, но е бъкано с фенове на СПАМ-а.
Спама вреди само на техническите теми...тук мисля, че са "Обши приказки"...
Знаете ли явно темата се изражда в някаква дискусия на тема "колко вода минава на час през водоливник с цяла кофа фантасмагории"
Мисля да ви дам моя критерии за истински фен:
Мой близък познат с не особенно ограничени финансови възможности.Вижда АР 156 на изложение в далечната 1997/или1998/ не помня.Червана 1,8 тс.Купува я директно без коментар,прави и невъзможното и я взема/изложението не е в БГ/
Притежава я и до днес.Е както и една камара други возила.Преди 2 години си купи мазерати от магазина-даде шапка пари.И си кара алфата-мазератито отлежава в гаража,на логичния въпрос защо не кара мазератито отговори:
-ами алфичката по ме кефи.
Вероятно Мазератито е на баща му...:Tease:
old alfist
23-12-2011, 20:28
А, пък на мен колегите в работата ми казват, че съм вманиачил на тема Алфи - навярно съм фен, но не мога да го осъзная.
Стига простотии! Сите сме вманиячени идиоти!:Tease:
old alfist
23-12-2011, 20:38
Стига простотии! Сите сме вманиячени идиоти!:Tease:
Май си е направо така, защото понякога ме питат с леко подигравателен тон, дали забелязвам други коли по улиците и пътищата.
ivan dimitrov
23-12-2011, 20:44
---
Алфа Ромео имат страшен проблем с цените. Като цени са високи, а като качество изостават.
Няма по-голям съдник от ПАЗАРА! Ако са толкова хубави, защо не се купуват??? В България са продадени 21, ПОДЧЕРТАВАМ 21 НОВИ АЛФИ ЗА ЦЯЛАТА 2010.Ето това сме най големите фенове :metal:
Спама вреди само на техническите теми...тук мисля, че са "Обши приказки"...
То па там спама е 99% от темите, при нас е по малко :pimp:
Алфа Ромео имат страшен проблем с цените. Като цени са високи, а като качество изостават.
Няма по-голям съдник от ПАЗАРА! Ако са толкова хубави, защо не се купуват??? В България са продадени 21, ПОДЧЕРТАВАМ 21 НОВИ АЛФИ ЗА ЦЯЛАТА 2010.Ето това сме най големите фенове :metal:
А недей така,точно пък теб някои яко ще те нахранят,караш МиТо,веднага ще се появят фенове-маниаци и ще ти заявят,че само емблемата ти е Алфа,пък и,че МиТо-то е гейска кола :):):):)
Лично аз бих си взел МиТо 1.4 MultiAir 135 HP TCT Distinctive (http://cf.alfaromeo.gr/main/newshowprice.cfm?counter=341)
Не,бе Мазератито харчи много,а алфата е на гасссс.Хубаво е че има толкова много фенове във форума:th_up::tooth:
...Ако са толкова хубави, защо не се купуват???
Истината е, че не са за всяка уста лъжица.
RUNNING WILD
25-12-2011, 19:23
в опоскана страна като България пак са продали нещо,що РОЛС РОЙС да не би да разцепиха пазара тука?японската кола е най икономична германската е най-здрава а френският дизел е върхът...оди обяснявай зза кола от нивото на СААБ и за дизел агрегат на Скания...оди обяснявай че първият мини ван в света е на Фият и че системите за безопастност са били разработени от Рено,друго си е да спреш с 124 купе черна с кюстендилска регистрация от вътре да квичи жена и да БУА БАСА...