PDA

View Full Version : Ве4е е крити4но

staiger
26-10-2006, 12:54
Колеги от тру дена ве4е положенбието е много зле както бях писал набензин Алфата не работи добре оба4е ве4е кат пусна педала на газта направо падат оборотите и си гасне ко става незнам :cry: :?: безин ли не и стига незнам .вазможно ли е бензиновата помпа на ниски обороти да не ка4ва гориво достата4но ,4е кат я гледам в прозра4ното филтар4е как плюе ме самнява нещо
Благодаря за саветите предваротелно :lol:

JORDANGT
26-10-2006, 21:49
Ако нямаш дебит може би лостчето което бута палеца на помпата се е протрило малко.Намери си друго и ги сравни или това малко го навари(2мм.максимум).Като завъртиш на стартер трябва да хвърля яко :roll:

pe6kata212
27-10-2006, 00:10
като за начало можеш да си почистиш карбураторите /ако съм разбрал правилно/ данеби ако си я карал дълго на газ да са се поокислили малко и да са се запушили жигльорите.Най малкото можеш да махнеш лулите на кабовете и да почистиш главните жигльори,пък тогава да видиш

staiger
27-10-2006, 10:15
като за начало можеш да си почистиш карбураторите /ако съм разбрал правилно/ данеби ако си я карал дълго на газ да са се поокислили малко и да са се запушили жигльорите.Най малкото можеш да махнеш лулите на кабовете и да почистиш главните жигльори,пък тогава да видиш

Колега в неделя 4истих главните жиглиори дет са отгоре там вси4ко е кристално 4исто но по надолу непосмях да го отворя 4е ако разбазикам нещо няма как да ходя на работа и става некакъв ужас направо
Но но наистина може да се е протрил лоста на помпата 6те я погледна нова маи струва около 20 кинта ако е така направо 6те я сменя
но все пак не е каранана центровка 3 години щото тука нема кои тря да я карам на София при клубарите но са нямам вазможност за сажаление .
Иначе на газ варви много добре и сас 10 лева газ минавам 150 КМ и не я жаля ,паля и гася на бензин неби трябвало да изсухне
а някаде отдолу под клапите маи има некви жиглиори ама несмея да пипам :shock:

Bobi_33
27-10-2006, 10:20
Ами бензиновия филтър къде си го монтирал, преди или след помпата?Защото е по-добре да бъде преди помпата.