PDA

View Full Version : Първия сняг!

mordohy
23-12-2011, 19:11
По стара традиция, с първия сняг се осраха кабела, кмета и нета!
Виновните се покриха!:mf_Flush:

JoRiX
23-12-2011, 19:16
К*р за снегорините !

CBET
23-12-2011, 20:58
Ми изненадаха се! :shoot:

starata alfa
23-12-2011, 20:59
снощи така се заглобих че цяла нощ се разривах от една преспа.добре че беше близо до нас

Доко
23-12-2011, 21:04
Мдаа ето от вчера: :mf_Flush: http://odknews.wordpress.com/2011/12/22/globul-ostavi-polovin_bulgaria-bez-vrazka/
Това продължи до около 15.00 вчера, всичко е бутафория. :mf_Flush:

old alfist
23-12-2011, 21:07
С нетърпение чаках да позавали нещо сериозно тази година за да мога да покарам на сняг, но за съжаление в Плевен снежната покривка е символична - улиците и пътицата са чисти.
Дано да продължи да вали за да има шоу.

mordohy
23-12-2011, 21:25
Не си го пожелавай, защото...
Магистрала Люлин, така са я почистили, че да влезеш в нея си е чисто приключение,.
Направо опасна работа.
Все повече се убеждавам, че ни управляват хора без всякакво въображение!
Импотентни с простатит и старческа деменция дъртофелници!

old alfist
23-12-2011, 21:31
Е, ма то това се случва всяка година и не би трябвало да учудва някой - промените у нас стават трудно, за сметка на това, продължително.

Drag0
23-12-2011, 22:00
К*р за снегорините !
(четвъртък) Видях два снегорина и двата бяха с леко вдигнати лопати, само толкова колкото системата да си мисли че ринат, абе разходиха gps-a.
Еколозите могат да бъдат доволни от по-малкото изгорена нафта, както и собствениците на фирмите за почистване ...
Картинката беше прекрасна , допълнена от BMW-та пуснали коледните си жълти аварийки по сфетофарите .. важно е да е с 18ки джанти колата пък дали може да тръгне в снега са подробности.
Обичам задръстванията и простотията на хората !
(петък) Две таксита и (разбира се) ГоУф се бяха нанизали на Сахаров. Направо скулптура.

Кайо
23-12-2011, 23:38
Вчера и тук в Солун влая сняг,ставам и гледам снежинки,викам си малко пих снощи...:):):)
Тук е цирк голем със снега,такива катастрофи и по филмите нема.........

old alfist
23-12-2011, 23:45
На мен ми се иска да има повече сняг - искам да си ползвам зимните гумите по същество.
А по въпроса с почистването в София - дъщеря ми разправя как днес ги е обляла и измокрила в гръб маса от вода и сняг от снегорин, докато си вървят по тротоара

JoRiX
24-12-2011, 12:32
(четвъртък) Видях два снегорина и двата бяха с леко вдигнати лопати, само толкова колкото системата да си мисли че ринат, абе разходиха gps-a.
Еколозите могат да бъдат доволни от по-малкото изгорена нафта, както и собствениците на фирмите за почистване ...
Картинката беше прекрасна , допълнена от BMW-та пуснали коледните си жълти аварийки по сфетофарите .. важно е да е с 18ки джанти колата пък дали може да тръгне в снега са подробности.
Обичам задръстванията и простотията на хората !
(петък) Две таксита и (разбира се) ГоУф се бяха нанизали на Сахаров. Направо скулптура.

Беше пълен ужас, аз по едно време си мислех да оставя колата и да продължа пеша,като видях колко катастрофи имаше,докато стигна до работа направо лошо ми стана,отделно пътувах 2 часа и постоянно гледам огледалата,дали този зад мен ще спре навреме.:wc: А тези с бмв-та са ясни :oops:

rusiq86
24-12-2011, 12:33
Нищо не чистят. Моля се тази зима да е суха и грам сняг да няма...по-добре ще ми е!!
Който иска сняг на северният полюс има :pokey:.

koolio
24-12-2011, 13:54
Нищо не чистят. Моля се тази зима да е суха и грам сняг да няма...по-добре ще ми е!!
Който иска сняг на северният полюс има :pokey:.

Подкрепям! И в добавка - единственият зимен спорт, който хаесва, е зимният сън.

old alfist
24-12-2011, 13:58
Току що се връщам от вилата и за голямо мое удоволствие не бяха изчистили снега в селото - опитах се да повръткам малко голямата кола, позкачвах разни баирчета, но за съжаление е много стабилна и нищо особено не се получи.

Кайо
24-12-2011, 14:50
но за съжаление е много стабилна и нищо особено не се получи.

Следващият път вземи и мен,ше успея да я обърна на таван :):):)

old alfist
24-12-2011, 15:27
Следващият път вземи и мен,ше успея да я обърна на таван :):):)
Утре ще ходя с малката Алфа да я пробрам и нея - може пък да се врътне, защото и поостаряха Бриджстоните.

kradeca78
24-12-2011, 17:47
Току що се връщам от вилата и за голямо мое удоволствие не бяха изчистили снега в селото - опитах се да повръткам малко голямата кола, позкачвах разни баирчета, но за съжаление е много стабилна и нищо особено не се получи.
Аз се опитах да искача един баир и закачих един тротоар с предно ляво и сега нещо ми тежи хидравликата като завивам волана несе враща от какво може да е

old alfist
24-12-2011, 17:52
Аз се опитах да искача един баир и закачих един тротоар с предно ляво и сега нещо ми тежи хидравликата като завивам волана несе враща от какво може да е
Да не би да си правил десен завой.

kradeca78
25-12-2011, 14:23
Да не би да си правил десен завой.
да надясно беше