View Full Version : Телевизор с харатер
Stefan Caromov
25-12-2011, 13:16
Пуу, след 4 часа заминаваме за вилата с приятели . Имам един грундиг ,който стоеше в кухнята ,но сега забелязах ,че като се пусне няма проблеми и след 10 минути работа картината чезне и остава само звука. Тъп въпрос ,тъпа тема ,извинявам се предварително . Идеята ми е да го взема с мен ,щото на вилата нямам телевизор ,а и тоя си има изход и вход за пц , та дали повредата е малка и има ли смисъл да го отваря и погледна ,или да не го взимам въобще и след празниците в кофата ?Ако има някой знаещ ,да изкаже мнение
П.П. Сега му бих един зверски тупаник отгоре и се оправи.
Alexandrov70
25-12-2011, 14:33
Вероятно е студена спойка , но ще е трудно да я откриеш за времето с което разполагаш , та съветвай го като се сдуха , а като имаш повече време се позанимавай!
Така биех едно старо Велико Търново преди години в нас.На него звука му се губеше,така със съветване работи години.:yes:
old alfist
26-12-2011, 16:31
Доста бъгава работа - ако съм на твое място ще си направя кефа да го хвърля някъде от високо и безопастно място.
RUNNING WILD
26-12-2011, 18:47
земи си един портативен ЮНОСТ и айде кеф
Stefan Caromov
04-01-2012, 14:43
Доста бъгава работа - ако съм на твое място ще си направя кефа да го хвърля някъде от високо и безопастно място.
хаха, ако знаеш само как гръмна снощи пред нас в кофата за боклук.... ,ама сега ми е малко жал ,над 10 години си го мъкнех с мен тоя кофтор на ляво на дясно