View Full Version : Пагани Зонда
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0f/Pagani_Zonda_PS_Front.jpg/300px-Pagani_Zonda_PS_Front.jpg
Пагани Зонда е спортен автомобил със средноразположен двигател, произвеждан от Пагани от 1999 година в Италия. Годишно се произвеждат 17 — 19 автомобила от този модел. Към юни 2009 година са проиведени 106 коли, някои от които тестови, като версиите са две: двуместно купе и роудстър. Конструкцията на автомобилите е предимно от карбонови нишки. Някои от по-ранните конструкции са направени от шампиона във Формула 1 Хуан Мануел Фанджо. Първоначално автомобилите е трябвало да бъдат наречени „Фанджо Ф1“, но след смъртта му през 1995 година са преименувани на Зонда, което е местното название на вятъра фьон в Аржентина — „viento sonda“.
Цялата статия,може да прочетете ТУК (http://autopulsbg.blogspot.com/2011/12/blog-post_25.html)
Linkestis
28-12-2011, 00:00
Ти сега ли научаваш за този автомобил?
Susscrofa
28-12-2011, 09:12
Ти сега ли научаваш за този автомобил?
Еми може да е млад колегата. Пуска тема някаква. Аз например с интерес изчетох поста му.
Дори в началото помислих, че имаме музикант във форума и темата е за великия италиански композитор и виртуозен цигулар, Никола Паганини.:tequilla:
Еми може да е млад колегата. Пуска тема някаква. Аз например с интерес изчетох поста му.
Дори в началото помислих, че имаме музикант във форума и темата е за великия италиански композитор и виртуозен цигулар, Никола Паганини.:tequilla:
Паганини,Николо,не Никола...........
RUNNING WILD
28-12-2011, 18:46
Паганино де ла Никола,и аз сега чувам за тая кола не е срамно не съм фен на колите.
Паганино де ла Никола,и аз сега чувам за тая кола не е срамно не съм фен на колите.Що дириш тогава у форумо?!
Аз па си слушам Yngwie Malmsteen дето изкарва Паганини мноо готино на китарата...
http://www.youtube.com/watch?v=yXyHjNwENdI
:band:
Lei-chery
28-12-2011, 22:28
Не знаех за съществуването на този автомобил и ми беше интересно. Прочетох си статията чинно, като ученичка.
RUNNING WILD
29-12-2011, 00:26
Що дириш тогава у форумо?!
ТЕБ имам мисия на земята Господ ме прати...
Васил Петров
29-12-2011, 00:41
ТЕБ имам мисия на земята Господ ме прати...
:bouncing_smiley::rotfl:
RUNNING WILD
29-12-2011, 00:48
съседе на такъв кво да му кажеш?виждал ли си го на живо.....
ТЕБ имам мисия на земята Господ ме прати...Няма смисъл.... хетеро съм!
Susscrofa
29-12-2011, 09:17
Паганини,Николо,не Никола...........
Защо винаги си неподготвен?
Що пък да е неподготвен ?!? Николо Паганини си е... прав е.
Susscrofa
29-12-2011, 09:26
Що пък да е неподготвен ?!? Николо Паганини си е... прав е.
Ти адвокат ли си му?
Или може би нещо повече?:)))))))))
Ти адвокат ли си му?
Или може би нещо повече?:)))))))))
Спориш излишно...
Що питаш, от интерес или нещо повече ?
Susscrofa
29-12-2011, 09:49
Спориш излишно...
Що питаш, от интерес или нещо повече ?
И ти ли сега ще ме учих как да споря и защо да споря?
Ай дай си малко себеоценка и пак заповядай.:mrgreen:
И ти ли сега ще ме учих как да споря и защо да споря?
Ай дай си малко себеоценка и пак заповядай.:mrgreen:
Май ти накърних нарцисизма... :crazy:
Спори си бре... ма не си прав.
Susscrofa
29-12-2011, 10:04
Май ти накърних нарцисизма... :crazy:
Спори си бре... ма не си прав.
Няма нищо по скучно от това да защитаваш вярната теза.
Сега се обучавам да правя другото, ако успея ще стана истински джедай.:)
---------- Post added at 08:02 ---------- Previous post was at 08:01 ----------
Нарцис, който си е сложил за ник "свиня".
Нещо си се объркал.:go:
---------- Post added at 08:04 ---------- Previous post was at 08:02 ----------
Можех, като теб да се регистрирам като "румката", о иееее, колко е сладурско- фешън.
Няма нищо по скучно от това да защитаваш вярната теза.
Сега се обучавам да правя другото, ако успея ще стана истински джедай.:)
---------- Post added at 08:02 ---------- Previous post was at 08:01 ----------
Нарцис, който си е сложил за ник "свиня".
Нещо си се объркал.:go:
---------- Post added at 08:04 ---------- Previous post was at 08:02 ----------
Можех, като теб да се регистрирам като "румката", о иееее, колко е сладурско- фешън.
Дерзай джедаю... :Yoda:... може пък и да успееш...:crazy:
В един друг пост твърдеше, че не е "свиня"... :gruebel: добре че не ти следя постовете, че щях да бутам масло кат теб... :hehe:
Susscrofa
29-12-2011, 10:13
Дерзай джедаю... :Yoda:... може пък и да успееш...:crazy:
В един друг пост твърдеше, че не е "свиня"... :gruebel: добре че не ти следя постовете, че щях да бутам масло кат теб... :hehe:
Няма такъв пост!
Има го само в твоята памет.
RUNNING WILD
29-12-2011, 11:19
Няма смисъл.... хетеро съм!
още по-добре свежо и розовко неопетнено и си с дълги крака и как ги кръстосваш кокетно и въртиш очите меташ белтъци
Susscrofa
29-12-2011, 11:25
още по-добре свежо и розовко неопетнено и си с дълги крака и как ги кръстосваш кокетно и въртиш очите меташ белтъци
Охооооо, това е началото на едно ново приятелство.
RUNNING WILD
29-12-2011, 11:28
черен Ръннинг бял Кукер...клатиш ли се Суска в офис стола с пура в копитце...
Susscrofa
29-12-2011, 11:30
черен Ръннинг бял Кукер...клатиш ли се Суска в офис стола с пура в копитце...
Пия кафенце сега, и изнасям лекции на младите :), абе чешем си егото.
Охооооо, това е началото на едно ново приятелство.Нормално, отдавна не си го е виждал и си е забравил пола!Объркало се е момчето!
А и ти се навърташе по едно време около 20-ката..... Сори, момчета.... ходете на бул."Христо Ботев" и бул."Сливница, там може да ви огрее.... има доста "момичета" ;)
Susscrofa
29-12-2011, 11:39
Нормално, отдавна не си го е виждал и си е забравил пола!Объркало се е момчето!
А и ти се навърташе по едно време около 20-ката..... Сори, момчета.... ходете на бул."Христо Ботев" и бул."Сливница, там може да ви огрее.... има доста "момичета" ;)
Е защо така злобно сега, само не разбрах на мен защо си го изкара.:)
RUNNING WILD
29-12-2011, 11:43
Пия кафенце сега, и изнасям лекции на младите :), абе чешем си егото.
не бе от филма Черна котка бял котарак мангала се клатеше на стола и гледаше любимият му черно белият филм и се хилеше ..това е началаото бла бла -от там го копна това.
Susscrofa
29-12-2011, 11:44
не бе от филма Черна котка бял котарак мангала се клатеше на стола и гледаше любимият му черно белият филм и се хилеше ..това е началаото бла бла -от там го копна това.
От там е да. Гърга го каза.
Е защо така злобно сега, само не разбрах на мен защо си го изкара.:)Щото си готин! :mrgreen:
RUNNING WILD
29-12-2011, 11:47
Е защо така злобно сега, само не разбрах на мен защо си го изкара.:)
що си ми партия квакаме заедно,заеби го тоя виж че за 20 пише иска го нанижат като кукерски-коледарски гервек на шиша и да го връткат и да му стърже клоаката от сладострастие като блокирала шайба на киламатик
---------- Post added at 09:47 ---------- Previous post was at 09:46 ----------
От там е да. Гърга го каза.
не си успял да ме изненадаш с нещо до сега но успех стискам ти палци.
Susscrofa
29-12-2011, 11:49
що си ми партия квакаме заедно,заеби го тоя виж че за 20 пише иска го нанижат като кукерски-коледарски гервек на шиша и да го връткат и да му стърже клоаката от сладострастие като блокирала шайба на киламатик
---------- Post added at 09:47 ---------- Previous post was at 09:46 ----------
не си успял да ме изненадаш с нещо до сега но успех стискам ти палци.
Партия с теб не съм, тичаме в различни ленти, нали ти го казах вече.
И не е нужно да ми се правиш на сянка, защото накрая ще се обезличиш тотално.:)
RUNNING WILD
29-12-2011, 11:51
знам знам поеми въздух приел съм раздялата с тъга...
А ти защо си мислиш,че винаги си много добре подготвен?:crazy:
---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:32 ----------
http://www.pagani.com/it/huayra/default.aspx това е следващата ми кола,за другата Нова Година,мама каза,че Дядо Мраз ще ми я донесе ако стана умен,силен,стилен и хубав като Суско :):):)
А ти защо си мислиш,че винаги си много добре подготвен?:crazy:[COLOR="Silver"]
Подготвен е ! Да е винаги в опозиция, :laughing1: но не винаги е в час... :Tease:
Подготвен е ! Да е винаги в опозиция, :laughing1: но не винаги е в час... :Tease:
Бе в много часове и аз не съм бил,най ми харесваше голямото междучасие.......:hump:
Глей кво нещо е... момчето постнало тука за някаква кола , верно е изпуснал е малко времето ама нищо. Ние обаче пропуск нямаме. 24 часа по-късно в темата имаме замесена нечия сексуална ориентация, IQ тест и умствено развитие. Следващата стъпка е в спора да бъде замесена нечия нищо неподозираща майчица....
Бе в много часове и аз не съм бил,най ми харесваше голямото междучасие.......:hump:
Аз па обичах да си удължавам междучасието... много често до края на учебния ден... :laughing1:
Нещо май недоволстват от нас тук... оакали сме хубавата тема...