View Full Version : ЧНГ
vaklinator
01-01-2012, 10:55
Честита нова година на всички 155 собственици фенове настоящи и бъдещи!!!
Да не се оттървете от здраве, от пари и от жени/мъже/!!! Всичко останало го има в магазина. Наздраве и честита!!!
честита да е и от ,мен бъдете здрави !!и по добри!!;)
Gandi_MC
01-01-2012, 11:43
Честита и от мен колеги!!!Пожелавам на всички много успехи през новата 2012г. и нека бъде по добра от старата!
endeavour
01-01-2012, 12:24
Честита и плодотворна и от мен!!! И понеже остават по-малко от 12 месеца до края на света, нека посрещнем The Judgement Day с колкото може повече Легенди:cheers:
п.с. Поне днес не ме яжте за излишните ми 8 клапана
ЧНГ Здраве ,успех,щастие,повече усмивке и по-малко ядове и излишни нирви и стрес.
По-малко да ни ядосват другарките и повече да ни радват и слушат.
:cheers:
nikola 155
01-01-2012, 19:32
ЧНГ на всички колеги!Наздраве:cheers:
rumenti77
01-01-2012, 19:34
ЧНГ-живи и здрави.
nicola 59
01-01-2012, 19:56
ЧНГ на всички колеги!Наздраве:cheers:
ЧНГ И ОТ МЕНЕ :cheers:
Честита Нова Година!!! Много здраве, щастие, късмет и повечко парици :) без аварийна година за всички италианки :cheers:
don_pepone
01-01-2012, 23:40
:cheers::cheers::cheers:
Живи и здрави и много щастливи :cheers:
Alfa User
02-01-2012, 09:52
Честита да ни е - дано е с повече късмет, по-здрави коли и по-яки срещи !!! :cheers:
Честита и от мен! Живи и Здрави да сте! Повече Усмивки и Само хубави емоций през Новата Година!
За Много Години.Най-искрено ви желая много щастие и спокойни километри .На здраве!
Furious 155
02-01-2012, 21:40
ЧНГ 2012! Повече газ да се дава, по-малко проблеми да има!
ЧЕСТИТА И ОТ МЕН. Пожелавам на всички много здраве, много безаварийни километри и хубави преживявания с бекачките през новата 2012. :cheers:
Сполучлива 2012г. :cheers:
Честита Нова година! Да сте живи и здрави и да се грижите за легендите, за да се грижат и те за вас!
За много години колеги,
бъдете живи и здрави, много успех и късмет, повече хубави моменти и по-малко ядове през новата година.
И да не забравяме да си глезиме красавиците, за да ни глезят и те, безаварийна и весела на всички :drunk:
За много години колеги,
бъдете живи и здрави, много успех и късмет, повече хубави моменти и по-малко ядове през новата година.
И да не забравяме да си глезиме красавиците, за да ни глезят и те, безаварийна и весела на всички :drunk:
Я как старите Горди собственици си милеят за старите си баби и за раздела 155.
Похвално.:biggrin1:
Я как старите Горди собственици си милеят за старите си баби и за раздела 155.
Похвално.:biggrin1:
Ще милеят разбира се! 155 си остава винаги в сърцето!:bigracer: