Log in

View Full Version : Помощ за намирането на една игра

pitbull
03-01-2012, 21:03
Здравейте колега, на времето имаше едни тв. игри SEGA MEGA DRIVE 2 ,с приятелите на младини по цял ден играехме на нея и главно на една игра ULTIMATE MORTAL KOMBAT 3, то не бяха едни турнири, по цели дни и нощи и то само на тази част от поредицата Мортал Комбат.
Обзе ме носталгия и намерих и купих за 20 лв въпросната конзола но никъде не мога да намеря дискета с играта ULTIMATE MORTAL KOMBAT 3 ,търсих на Илиянци даже намерих и два онлайн сайта които предлагат все още дискети за Сега но пустата игра я няма никъде ,била свършила преди празниците и не се знае кога ще я заредят пак. Пуснах обява ,че я търся в над 10 сайта но нищо.
Моля ако някой от вас мисли ,че я има останала от едно време или има познати които са имали такива игри на времето да удари едно рамо за намирането и.
Мерси предварително на всички!:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdow n:

starata alfa
03-01-2012, 21:18
има едни игри от нашето детство mame 32 там има всички игри от едно време в замунда ги има

546
03-01-2012, 21:57
Ще проверя утре в мазето,дано не съм ги изхвърлил всички касети при последното подреждане преди десетина години.Преди доста време в някой торенттракер гледах гледах качени много Сега игри компилирани за ундоус,та може да потърсиш из нета,но ще трябва да се мъчиш с клавиатура.

Linkestis
04-01-2012, 07:29
86023

Обаче това е с емулатор за PC.Не знам дали можеш да я запишеш на дискета.

pitbull
04-01-2012, 10:49
Ще проверя утре в мазето,дано не съм ги изхвърлил всички касети при последното подреждане преди десетина години.Преди доста време в някой торенттракер гледах гледах качени много Сега игри компилирани за ундоус,та може да потърсиш из нета,но ще трябва да се мъчиш с клавиатура.

Мерси колега ще ти бъда много благодарен ако успееш да изровиш някоя дискети и ако имам късмета и търсената от мен.

Свали съм емулатор за Сега за компа но е е същото ,за това купих конзолата, а да се запише дискета е много сложно, трябва програматор и........

иначе намерих ето това но цената е ...
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=bg&prev=/search%3Fq%3Dhttp://gendev.spritesmind.net/forum/viewtopic.php%253Ft%253D462%26hl%3Dbg%26client%3Df irefox-a%26hs%3DD3M%26rls%3Dorg.mozilla:bg:official%26prm d%3Dimvns&rurl=translate.google.bg&sl=en&u=http://krikzz.com/everdrive-md.html&usg=ALkJrhh7M9R0YD_gMNlkDWo8UYECTVgTBg

546
04-01-2012, 22:15
Колега,за съжаление всичко е заминало на буклука.А като си спомня каква краста беше....

yo
05-01-2012, 15:40
Ех и аз я имах точно тази игра,ще се поразровя и аз из мазето през идните дни,ама май май си спомням,че подарих всичко на едни хлапета от квартала,но ще проверя де,дано имаш късмет.

pitbull
05-01-2012, 16:01
Ех и аз я имах точно тази игра,ще се поразровя и аз из мазето през идните дни,ама май май си спомням,че подарих всичко на едни хлапета от квартала,но ще проверя де,дано имаш късмет.

Мерси колега,дано но като си знам късмета.

pitbull
07-01-2012, 13:25
Колеги най-после си намерих играта ,ако някой от вас изрови някакви дискети да се обажда.

Черпя всички с :cheers::cheers::cheers::cheers:

yo
07-01-2012, 17:36
е добре,че си я намерил,че няма и помен от тез дискетки в мазето. За сметка на това намерих 2 конзоли от ... бог знае колко години: едно Атари и едно Нинтендо (първото може би), и 2 имат и джойстици :clap:. Мисля да ги пробвам дали работят.:devil: