View Full Version : Крадлив алфист или алфаджия :)
Хванаха мъж, зареждал и бягал от бензиностанции
6 януари 2012 /
Мъж бе заловен вчера от служители на Второ РУП като заподозрян в няколко кражби на гориво от различни бензиностанции в Пловдив., съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
На 17 декември миналата година около 19 часа от бензиностанция на бул. ”Пещерско шосе” водач на лек автомобил „Алфа Ромео” заредил гориво за 119 лева и си тръгнал, без да плати.
При проверката полицаите установили, че колата е с различни регистрационни табели, откраднати от две пловдивски коли. Седмица по-късно на бензиностанция на бул. ”Васил Априлов” отново шофьор на лек автомобил „Алфа Ромео” напълнил резервоара на колата с гориво за 122 лева, без да плати.
В хода на разследването криминалистите са установили, че подобни случаи е имало и на територията на Първо, Трето, Четвърто и Пето РУП в Пловдив. Кражбите са били извършени от мъж, шофирал „Алфа Ромео” с различни регистрационни табели, отнети от други автомобили.
В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия уличеният в кражбите К.Б. на 31 години е бил заловен. Пловдивчанинът, който е известен на полицията и осъждан за шофиране на автомобил, без да притежава свидетелство за управление, е бил задържан за 24 часа във Второ РУП, след което преместен в следствения арест за 72 часа. По случая е образувано дознание,
http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=10253910
Ми криза е,кара му се на човека,а знаете много добре,че нашите каляски не са икономични :):):):)
То от една страна е така, ма требе и морал да има :tank:
За тоя едва ли има значение каква кола кара.
Алфа е намерил- алфа кара!
alfatras
06-01-2012, 18:19
То от една страна е така, ма требе и морал да има :tank:
То като крадеш от най-големия крадец в държавата не се води кражба!
Alfa User
06-01-2012, 18:31
А BMW-тата по-икономични ли са, та да го оправдаваме ???
Още повече че е откраднал рег. табели от други автомобили, което е един вид престъпление от по-сериозен характер ...
Иначе alfatras е прав де ...
Що бе, явно е фен човекът. Какъв е проблемът да си престъпник и пак да си фен на дадена марка?
Що бе, явно е фен човекът. Какъв е проблемът да си престъпник и пак да си фен на дадена марка?
Баш никаков.
Е те такъв даже прави реклама на марката.
Susscrofa
06-01-2012, 21:08
Фреди, абе тва "алфист" много ме дразни, звучи ми точно като балетист.
Алфаджия си звучи по-добре.:picnic:
old alfist
06-01-2012, 22:08
Крайно време е да се промени политиката на бензиностанциите, докато стане промяната в главите на потребителите.
За мен е недопустимо клиента да си налива сам горивото, макар, че това е едно елементарно действие.
В същото време трябва да има контрол за това, което става в района на бензиностанциите.
В америка си зареждаш сам колата ,ама докато не платиш колонката бензин не пуска!
В америка си зареждаш сам колата ,ама докато не платиш колонката бензин не пуска!
Там направо взимат кешовете от касата. ;-)
Там направо взимат кешовете от касата. ;-)
:rotfl:ейййй некои кат кажат Хамерикаааааааа
не,че имам нещо против де,все пак съм роден на 4 юли......http://clubalfaromeo.com/forum/images/smilies/36_11_6%5B1%5D.gif
:rotfl:ейййй некои кат кажат Хамерикаааааааа
не,че имам нещо против де,все пак съм роден на 4 юли......http://clubalfaromeo.com/forum/images/smilies/36_11_6%5B1%5D.gif
Не ,че нещо споделям просто. Не може да вдигнеш пистолета и да си сипеш. Освен това бензина е 3 пъти по евтин от тукашния.
А как да я назова хамериката САЩ ,УСА ? Написал съм го с малка буква да не дразня такива като теб. :) И аз не съм от тези дето я боготворят тая страна ама от някой неща може да вземем пример.
Не ,че нещо споделям просто. Не може да вдигнеш пистолета и да си сипеш. Освен това бензина е 3 пъти по евтин от тукашния.
А как да я назова хамериката САЩ ,УСА ? Написал съм го с малка буква да не дразня такива като теб. :) И аз не съм от тези дето я боготворят тая страна ама от някой неща може да вземем пример.
Аз хич не се дразня,роден съм на 4 юли,цела УСА празнува с мен,пък таз година даже пуснах за зелена карта........а тва с пистолета на бензиностанцията е малко пресилено,все пак Хамерика е обширно понятие и 100% има мест където кат наште бензиностанции само по филмите са гледали,ако са гледали филми де :respect:
... о да има бензиностанции дето и хора няма на тях, плащаш с карта ,наливаш и си отиваш :)
... о да има бензиностанции дето и хора няма на тях, плащаш с карта ,наливаш и си отиваш :)
е те тва е Хамериката,всичко има....само май 156-ци нема :)
Че то и в Европата има подобни бензиностанции... пускаш си банкнотата в бензиноколонката и тя ти пуска гориво за паричките... не че и на тая система няма да и намерят цаката, ако е в България... :laughing1:
Че то и в Европата има подобни бензиностанции... пускаш си банкнотата в бензиноколонката и тя ти пуска гориво за паричките... не че и на тая система няма да и намерят цаката, ако е в България... :laughing1:
:clap::clap::clap: е дойдехме си на думата :upsidedwnsmiley::upsidedwnsmiley::upsidedwnsmiley :
:clap::clap::clap: е дойдехме си на думата :upsidedwnsmiley::upsidedwnsmiley::upsidedwnsmiley :
През `91-ва като бях в Германията едни наши специалисти източваха автоматите за разваляне на парички с много тъп и елементарен номер... мазнат леко с лепилце банкнотата и я пуснат в машината и тя залепва на барабана и върти банкнотата пред фото окото докато свършат монетите в машината... :laughing1:
През `91-ва като бях в Германията едни наши специалисти източваха автоматите за разваляне на парички с много тъп и елементарен номер... мазнат леко с лепилце банкнотата и я пуснат в машината и тя залепва на барабана и върти банкнотата пред фото окото докато свършат монетите в машината... :laughing1:
а в швейцария в автоматите за цигари,безалкохолни............ вървяха български монети от 50 ст.....ама не помня като колко франка ги отчитаха автоматите :):):)
а в швейцария в автоматите за цигари,безалкохолни............ вървяха български монети от 50 ст.....ама не помня като колко франка ги отчитаха автоматите :):):)
Няма начин да няма начин, еле па ако има българи... В Мюнхен бяха изкъртили от стената апарата за цигари и го натоварили във волгата... щот немогли да го излъжат... :crazy:
Няма начин да няма начин, еле па ако има българи... В Мюнхен бяха изкъртили от стената апарата за цигари и го натоварили във волгата... щот немогли да го излъжат... :crazy:
Па в Атина български студенти безлимитни фонокарти правеха едно време,после се преориентираха на по-високо ниво,бе умна нация сме :rotfl:
Па в Атина български студенти безлимитни фонокарти правеха едно време,после се преориентираха на по-високо ниво,бе умна нация сме :rotfl:
Тия ги помня!
Май имаха по 300 импулса.
Като свършат, брояча се зануляваше и на ново.
Най-големия им проблем беше чипа, че трябвало да го търкат ръчно, за да го докарат на дебел:bravo:ина!
Тия ги помня!
Май имаха по 300 импулса.
Като свършат, брояча се зануляваше и на ново.
Най-големия им проблем беше чипа, че трябвало да го търкат ръчно, за да го докарат на дебел:bravo:ина!
Нещо такова беше,не помня за импулсите колко беха,ама така де тамън стане на 0 и ае па на ново,2 годин с такава карта думах :):):)
alfatras
07-01-2012, 20:30
Нещо такова беше,не помня за импулсите колко беха,ама така де тамън стане на 0 и ае па на ново,2 годин с такава карта думах :):):)
Абе сичко ша си кажете вие хахаххаах:)))))
Абе сичко ша си кажете вие хахаххаах:)))))
Е са пък всичко..........
митака-пловдив
07-01-2012, 21:53
А деее!! И мен ме дразни.Все едно да кажеш на лададжия "ладист" или на голфаджия "голфист".....:mail2::mail2::mail2::mail2::mail2::mail2::ma il2::mail2::mail2::mail2:
И аз така мисля
---------- Post added at 16:18 ---------- Previous post was at 16:17 ----------
То като крадеш от най-големия крадец в държавата не се води кражба!
Ама това не е оправдание и ние да правим така!А това че позволяваме таква да ни е държавата също е наш проблем.
---------- Post added at 16:19 ---------- Previous post was at 16:18 ----------
Ми така е прието /от стари форумджии/.Не съм го измислил аз, само цитирам :BIGsmile:На времето писах алфаджия, бре веднага ми направиха забележка :wierdo:
То Алфист май е някакъв вид благородническа титла,не е за всеки :rotfl:
Мда, въпросът е и кой се нуждае от титлите, като цяло българинът обича да се дели от другите и да се определя, като различен :cheers:.Така възниквът вечните въпроси, от сорта-останаха ли истински алфисти и прочее
Susscrofa
08-01-2012, 17:42
Мда, въпросът е и кой се нуждае от титлите, като цяло българинът обича да се дели от другите и да се определя, като различен :cheers:.Така възниквът вечните въпроси, от сорта-останаха ли истински алфисти и прочее
Не го написах случайно.
Използвах темата.
Уникално смешно е.
Аз работя автотенекист.
Трябва медали да се раздадат на заслужилите прозвището Алфист... За подкрепата им към Марката в тези трудни за нея времена...
Lei-chery
08-01-2012, 19:39
E, сега , не само българите сме "изобретателни".
В Париж в метрото гледахме, как един екземпляр/не българин/ изтръска автомата за безалкохолни напитки.
Пуска една монетаки и започва да блъска с ръка точно там където я е пуснал...и автомата плюе ли плюе, парички. Направи го няколко пъти, източи всичко, а хората си седяха кротко и си чакаха метрото...никаква реакция!
Susscrofa
09-01-2012, 09:06
E, сега , не само българите сме "изобретателни".
В Париж в метрото гледахме, как един екземпляр/не българин/ изтръска автомата за безалкохолни напитки.
Пуска една монетаки и започва да блъска с ръка точно там където я е пуснал...и автомата плюе ли плюе, парички. Направи го няколко пъти, източи всичко, а хората си седяха кротко и си чакаха метрото...никаква реакция!
Ти как установи националната му принадлежност?:picnic:
Lei-chery
09-01-2012, 09:19
Ти как установи националната му принадлежност?:picnic:
Негърче от Париж...беше....заговорихме си с него после в метрото:metal:
Susscrofa
09-01-2012, 09:20
Негърче от Париж...беше....заговорихме си с него после в метрото:metal:
Това означава ли, че е французин?:picnic:
Интересно, защо сте го заговорили. За да разберете, как да източвате машини за напитки ли?:spam_laser:
Lei-chery
09-01-2012, 09:24
Това означава ли, че е французин?:picnic:
Интересно, защо сте го заговорили. За да разберете, как да източвате машини за напитки ли?:spam_laser:
Ха ха ха ..именно....точно за това!!!
Не сме съм му искала акта за раждане обаче....така, че прав си ...съмнението остава....:BIGsmile:
Susscrofa
09-01-2012, 09:28
Ха ха ха ..именно....точно за това!!!
Не сме съм му искала акта за раждане обаче....така, че прав си ...съмнението остава....:BIGsmile:
На какъв език го заговори?
Устен френски.....:))))
Lei-chery
09-01-2012, 09:30
Ние на английски ....а той на развален, такъв....:)
Френският ми не е добър.:):):)
Susscrofa
09-01-2012, 09:41
Ние на английски ....а той на развален, такъв....:)
Френският ми не е добър.:):):)
Щом е знаел английски, определено считам, че не е бил французин.
Lei-chery
09-01-2012, 09:52
Щом е знаел английски, определено считам, че не е бил французин.
Но, определено не беше българин...тук този смисъл гонехме, ако помниш.:):):)
Ти как установи националната му принадлежност?:picnic:С гъзЪ нагоре ли стана?Що не караш по темата?!:picnic:
С гъзЪ нагоре ли стана?Що не караш по темата?!:picnic:
Искаш да кажеш....:wow:
Искаш да кажеш....:wow:Нещо такова...:drinking:
Susscrofa
09-01-2012, 11:45
С гъзЪ нагоре ли стана?Що не караш по темата?!:picnic:
Tова не е тема, а новина.
Кой как ще тълкува и какво ще реши да напише е субективно.
Станах с главата нагоре, както обикновено го правя.:picnic:
Станах с главата нагоре, както обикновено го правя.:picnic:
А така Сусе,горе главът,дори и празна :picnic:
Susscrofa
09-01-2012, 13:12
Ако теоритично приемем съждението ти за вярно и моята глава е празна, т.е. мозъчното ми съдържимо е равно на 0, то при теб се забелязва клонене към безкрайност с отрицателен знак.:picnic:
:)))..а бе мисля, че говори за долната глава...:wow:...нали Кукера му е конкурент...сещаш се...:shocking:
:)))..а бе мисля, че говори за долната глава...:wow:...нали Кукера му е конкурент...сещаш се...:shocking:
Едва ли става въпрос за долната глава,с тва тегло няма добро кръвообращение,а и много мисли.....до долната глава кръв не стига........:picnic:
---------- Post added at 13:45 ---------- Previous post was at 13:44 ----------
Ако теоритично приемем съждението ти за вярно и моята глава е празна, т.е. мозъчното ми съдържимо е равно на 0, то при теб се забелязва клонене към безкрайност с отрицателен знак.:picnic:
Олекна ми,вече съм 100% сигурен,че съм безкрайно тъп :metal:
Susscrofa
09-01-2012, 13:53
Едва ли става въпрос за долната глава,с тва тегло няма добро кръвообращение,а и много мисли.....до долната глава кръв не стига........:picnic:
---------- Post added at 13:45 ---------- Previous post was at 13:44 ----------
Олекна ми,вече съм 100% сигурен,че съм безкрайно тъп :metal:
Теглото си ми е добро, жените не стоят под напрежение, когато са върху мен. Не се притесняват да не се задуша или да изхрупа някое кокалче.:picnic:
При теб как е? Сигурно е кофти всеки път да те питат защо ръката ти е дебела колкото "него", независимо, че той е така тъничък.:picnic:
Теглото си ми е добро, жените не стоят под напрежение, когато са върху мен. Не се притесняват да не се задуша или да изхрупа някое кокалче.:picnic:
При теб как е? Сигурно е кофти всеки път да те питат защо ръката ти е дебела колкото "него", независимо, че той е така тъничък.:picnic:
Не Сусе,питам ме кой от трите крака ми е десния....
а и не ги оставям са върху мен,харесва ми аз да водя играта,но за това се изисква гъвкавост и издръжливост,нещо трудно съвместимо с килограмите и визията на туфлек...........:picnic:
Момчета обратно в блатото...тук ще има :ban:
Susscrofa
09-01-2012, 14:23
Не Сусе,питам ме кой от трите крака ми е десния....
а и не ги оставям са върху мен,харесва ми аз да водя играта,но за това се изисква гъвкавост и издръжливост,нещо трудно съвместимо с килограмите и визията на туфлек...........:picnic:
Хаха, тЮфлек се пише.:)
Не разбирам защо тази злоба, добре знаеш, че не приличам на това, което повечето хора влагат в определението "Тюфлек".
Преди да си пусна снимките се държеше по-добре с мен.
Чудя се с какво предизвиках тази злоба у теб.:picnic:
Хаха, тЮфлек се пише.:)
Не разбирам защо тази злоба, добре знаеш, че не приличам на това, което повечето хора влагат в определението "Тюфлек".
Преди да си пусна снимките се държеше по-добре с мен.
Чудя се с какво предизвиках тази злоба у теб.:picnic:
Завиждам ти за силата :rotfl:
Станах с главата нагоре, както обикновено го правя.:picnic:Добре де.... отделих от ценното си време да ти пиша... а ти да ми дадеш този безинтересен отговор?!Очаквах повече от теб!Разочароваш ме!:picnic:
Susscrofa
09-01-2012, 16:58
Добре де.... отделих от ценното си време да ти пиша... а ти да ми дадеш този безинтересен отговор?!Очаквах повече от теб!Разочароваш ме!:picnic:
Нали не очакваш да се старая да те очаровам.:)
Разбрах, че ти си очаровал Рибарчето, а това не е малко.
Нали не очакваш да се старая да те очаровам.:)
Разбрах, че ти си очаровал Рибарчето, а това не е малко.Не, очаквах нещо смислено! ;) А рибарчето.... Ти ако му се връзваш на "акъла", значи си го закъсал яко! :)
То Алфист май е някакъв вид благородническа титла,не е за всеки :rotfl:
Не го написах случайно.
Използвах темата.
Уникално смешно е.
Аз работя автотенекист.
Названието е относително, тоест идеята, според мен е да бъдем по различни от масовия шофьор, но все пак не трябва и да се абсолютизира, тоест нещо като титла, както казва Кайо.
С други думи, алфистът не трябва да краде, за разлика от голфаджията примерно, или алфаджията един вид
Susscrofa
09-01-2012, 20:00
Не, очаквах нещо смислено! ;) А рибарчето.... Ти ако му се връзваш на "акъла", значи си го закъсал яко! :)
Аз на теб не ти се връзвам, та какво остава за твоята слабост, Рибарчето.:drinking:
---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:59 ----------
Названието е относително, тоест идеята, според мен е да бъдем по различни от масовия шофьор, но все пак не трябва и да се абсолютизира, тоест нещо като титла, както казва Кайо.
С други думи, алфистът не трябва да краде, за разлика от голфаджията примерно, или алфаджията един вид
Алфист не е титла, а е някакъв тип превземка, един вид проява на автомобилен снобизъм.
Аз на теб не ти се връзвам, та какво остава за твоята слабост, Рибарчето.:drinking:
---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:59 ----------
Алфист не е титла, а е някакъв тип превземка, един вид проява на автомобилен снобизъм.
Не е верно,Алфист си е титла,ама теб те е яд,че не си Алфист................завиждаш на Алфистите:picnic:
Аз на теб не ти се връзвам, та какво остава за твоята слабост, Рибарчето.:drinking:Знам.Ти се връзваш на собственото ти въображение! :) Понякога си много забавен.Така..... погледнато отстрани :-P
Susscrofa
09-01-2012, 20:40
Знам.Ти се връзваш на собственото ти въображение! :) Понякога си много забавен.Така..... погледнато отстрани :-P
Като дете исках да играя шах с връстниците си, но те предпочитаха друго. Тогава започнах да играя шах със себе си. Беше хем хубаво, хем лошо. Хубавото беше, че винаги побеждавах, а лошото бе, че винаги губех. Странна работа е това животът.:picnic:
dimitar_vd62
09-01-2012, 22:11
Не мога да разбера какво удоволствие ти доставя да се дразниш.Разприказваш хората за брой постове ли или си някакъв пророк дето е компетентен по всичко.Все си в опозиция бе човек.
Като дете исках да играя шах с връстниците си, но те предпочитаха друго. Тогава започнах да играя шах със себе си. Беше хем хубаво, хем лошо. Хубавото беше, че винаги побеждавах, а лошото бе, че винаги губех. Странна работа е това животът.:picnic:
Съжалявам, че си бил пренебрегван от връстниците си.....Сигурно си искал да играеш и с белите и с черните едновременно!? Поне си избрал игра с финал ;)
А ако искаше да играеш на "криеница".... къде ли щеше да си сега?!
Сусе с това се обясняват много неща..........без да влагам ирония или лош умисъл в написаното.:drinking:
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
Не мога да разбера какво удоволствие ти доставя да се дразниш.Разприказваш хората за брой постове ли или си някакъв пророк дето е компетентен по всичко.Все си в опозиция бе човек.
Не бе Митак,на него му е кеф да дразни,в някои случаи успява,в други е като играта му на шах.:drinking:
На мен ми харесва този дразнител,без него ще е скучничко......:picnic:
---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
Съжалявам, че си бил пренебрегван от връстниците си.....
Да ама поне се е отиграл на шах на спокойствие :drinking:
Да ама поне се е отиграл на шах на спокойствие :drinking:Само не го пренебрегвайте тук!Не ми се четат скучни теми. :wow:
Само не го пренебрегвайте тук!Не ми се четат скучни теми. :wow:
Нямам и намерение.....с шаха съм на ВИЕ.....:drinking:
dimitar_vd62
09-01-2012, 22:46
Да бе, ама май ти удари една 20-ка на тезгяха и ни остави да са мъчим из папурите....
Ае стига сме спамили и да се върнем към темата...Та може ли крадец да е Алфист?И що е то Алфист?:drinking:
Да бе, ама май ти удари една 20-ка на тезгяха и ни остави да са мъчим из папурите....Чакай, чакай...... Суско и 20-ка?!В този форум има само една, моята! ;)
---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 22:53 ----------
Ае стига сме спамили и да се върнем към темата...Та може ли крадец да е Алфист?И що е то Алфист?:drinking:
Може ;)
Susscrofa
10-01-2012, 05:41
Съжалявам, че си бил пренебрегван от връстниците си.....Сигурно си искал да играеш и с белите и с черните едновременно!? Поне си избрал игра с финал ;)
А ако искаше да играеш на "криеница".... къде ли щеше да си сега?!
Търсен бях, но не за това, което ме вълнуваше:)
Написах нещо, което важи за всички нас, но не го разбрахте. Пак за 20ска си пишете.
Интересното за мен е, щом има алфист, то какво е общото между него и чекиста?
---------- Post added at 03:34 ---------- Previous post was at 03:32 ----------
Питай ме нЕкое друго въпросче.:bath:
---------- Post added at 03:41 ---------- Previous post was at 03:34 ----------
О, колко мило! Каква тънка и финна ирония.
Търсен бях, но не за това, което ме вълнуваше:)
Написах нещо, което важи за всички нас, но не го разбрахте. Пак за 20ска си пишете.
Кой как ще тълкува и какво ще реши да напише е субективно. ;)
Животът е кръговрат, Суско!Без 20-ката няма да има такъв ;)
В този ред на мисли се сещам за едно стихче на Жоре Гъзо...:idea2:
"Всички бягат околвръст..
ах, че имаш х*й чевръст"
Lei-chery
10-01-2012, 09:53
Ха ха ха ..боже, какъв разговор сте завъртяли...и 20-ки и шах и поезия....:prescription:
Я свалете Кукера в мазето и не разваляйте така наречените смислени теми..:shutup:
Ще го назначим като главен маханик в сервиза:))
Я свалете Кукера в мазето и не разваляйте така наречените смислени теми..:shutup:
Ще го назначим като главен маханик в сервиза:))Сигурен ли си, че го искате?!:crazy:
Сигурен ли си, че го искате?!:crazy:
:drunk:....и още как:))
Невярвам някой да има нещо против....ако има да каже или да замълчи за винаги:))
Lei-chery
10-01-2012, 10:37
:drunk:....и още как:))
Невярвам някой да има нещо против....ако има да каже или да замълчи за винаги:))
Хи хи хи ...то като на сватба.....
Ае, да ни връщат механика.:)
Susscrofa
10-01-2012, 10:45
Ще го назначим като главен маханик в сервиза:))
Той е малко "дървен" за блатото, някак си е спечен и суховат.
А и него може да го покани само Рибарчето. Те имат някаква драма двамата.:prescription:
Никой не ми отговори на въпроса.
Какво е общото между алфиста и чекиста?
А и него може да го покани само Рибарчето. Те имат някаква драма двамата.:prescription:
Не ограничавай притока към блатото...иначе в един даден момент ще пресъхне.....
А относно въпроса ти - ако някой изпълнява тая длъжност(сотрудник ЧК и её организаций-правопреемников (органов ГПУ НКВД РСФСР, органов НКВД, органов государственной безопасности (НКГБ, МГБ и КГБ), ФСБ, ГРУ).... и кара алфа, това е общото..:))
Какво е общото между алфиста и чекиста?Ти да не си ограничил и чувството си за хумор?! :)
Твоето "алтер его" ти пречи да се поотпуснеш и да разбираш правилно нещата около теб :)
А Алфиста и чекиста нямат общо!Те са като фигурите в шаха, черни и бели..... от двете страни на барикадата са!
Или ти намираш друг смисъл?!
Lei-chery
10-01-2012, 11:24
За алфист-а не знам, но чикистите са тези, дето карат малки колички...защото им е по-икономично.......хе хе хе хе ....:):):):):)
За алфист-а не знам, но чикистите са тези, дето карат малки колички...защото им е по-икономично.......хе хе хе хе ....:):):):):)"Неприятности" ли си търсиш?Мирувай сега.. :)
Lei-chery
10-01-2012, 11:34
"Неприятности" ли си търсиш?Мирувай сега.. :)
Бе, аз май винаги си търся белята, май...не мога да съм кротка...темперамент..какво да се прави! :):):)
За алфист-а не знам, но чикистите са тези, дето карат малки колички...защото им е по-икономично.......хе хе хе хе ....:):):):):)По тази логика, разпоретините карат БМВ?! :hmm:
Lei-chery
10-01-2012, 11:46
По тази логика, разпоретините карат БМВ?! :hmm:
Ами може, не знам...аз карам Алфа...:drunk:
При това МАЛКА - значи ?!
Lei-chery
10-01-2012, 11:52
При това МАЛКА - значи ?!
По-къса е от БМВ-то, да! Но..там за мъжете се отнасяше....не ме салгай в кюпа....:)
Ти, нещо подпали...на заяждане го изби...М?!?!!
Къде е прасето, да му покажа какви коли карат чекистите......само разлая кучетата:))
тая последната е разработка на пинафарина...:shutup:
Susscrofa
10-01-2012, 13:25
Ти да не си ограничил и чувството си за хумор?! :)
Твоето "алтер его" ти пречи да се поотпуснеш и да разбираш правилно нещата около теб :)
А Алфиста и чекиста нямат общо!Те са като фигурите в шаха, черни и бели..... от двете страни на барикадата са!
Или ти намираш друг смисъл?!
Ограничил съм въглехидратите, че Кайо ми каза, че съм Тюфлек.
Моето его е моят свят. :bath:
Разликата между чекиста и алфиста е същата, като между чекиджията и алфаджията.
Моето его е моят свят. :bath:
Разликата между чекиста и алфиста е същата, като между чекиджията и алфаджията.
Разбра ли ме изобщо?! :)
Това, последното което написа е пълна глупост!Или се стегни или.... знам ли.... не пиши :yawn:
Susscrofa
10-01-2012, 14:32
Разбра ли ме изобщо?! :)
Това, последното което написа е пълна глупост!Или се стегни или.... знам ли.... не пиши :yawn:
Аз винаги те разбирам.:)
Не е трудно. Само се чудя, защо употребяваш толкова сложни "думички".
Още малко и ще ме изкараш шизофреник.
Какъвто съм тук, такъв съм и "ин-виво".
Но какво значение има това?:bath:
Сигурен ли си, че го искате?!:crazy:
Oт па да не те искаме бе Бабуджер?Ние сме отворено общество.....:lol_sign:
---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:10 ----------
.
Както винаги изопачаваш нещата,казах че си тУфлек :)
Заеби прасето ходи на фитнес....диета не помага:))
А ма бя го угойхме преди да ни се измъкне около празниците:))
Май не трябваше да му казвам тУфлек.....и таз година Коледа ше има,ама Сусето са ша са стегне,фитнес-митнес,ем кила ша иззгуби ем още по-як ша стане,немоем го колнем за Коледа,ша ни размята кат мачета......:(
Susscrofa
10-01-2012, 15:44
Май не трябваше да му казвам тУфлек.....и таз година Коледа ше има,ама Сусето са ша са стегне,фитнес-митнес,ем кила ша иззгуби ем още по-як ша стане,немоем го колнем за Коледа,ша ни размята кат мачета......:(
Абе голЕма глава имам и трябва да я носи едро тяло.
Абе голЕма глава имам и трябва да я носи едро тяло.
Ам кажи си из начало бре,че ти е голяма главъта бре....
Главурко :):):)
Аз винаги те разбирам.:)
Не е трудно. Само се чудя, защо употребяваш толкова сложни "думички".
Още малко и ще ме изкараш шизофреник.
Какъвто съм тук, такъв съм и "ин-виво".
Но какво значение има това?:bath:Тогава.... защо не ми отговаряш подобаващо?!
А аз толкова ти симпатизирам.... :online2long:
nightroller
10-01-2012, 19:21
имат те :) драма - ше ги изплющиъ!
Освен това ако искате Кукер в Блатото вие сте на ход - Ръни, Лейчето и Съскрофера :)
Lei-chery
10-01-2012, 19:26
Освен това ако искате Кукер в Блатото вие сте на ход - Ръни, Лейчето и Съскрофера :)
Че ние казахме..че го взимаме....Бобката му предложи и работа...главен автомонтьор.;)
Освен това ако искате Кукер в Блатото вие сте на ход - Ръни, Лейчето и Съскрофера :)Не са само те.... знаеш ;) А Ръни.... не мога да го дишам тоя...!Ама и това го знаеш...
:picnic:
Ма те чекистите са доста крадливи, да се отбележи, милиционерите се учеха от тях...
Иначе има мерак да влезе във форма, личи си:lol_sign:
nightroller
10-01-2012, 20:09
Не са само те.... знаеш ;) А Ръни.... не мога да го дишам тоя...!Ама и това го знаеш...
:picnic:
знам го тва аз - жалко, че тогава се появих доста късно та и двамата си бяхте тръгнали иначе така щях да ви сдобря ;) че да помните :):)
знам го тва аз - жалко, че тогава се появих доста късно та и двамата си бяхте тръгнали иначе така щях да ви сдобря ;) че да помните :):)Това е един случаен човек, баш ми е през дедовия за него.Не ме вълнува кой е и за какво се бори!
Виж... ако се беше появил на време... щяхме да пием още бири ;)
Susscrofa
10-01-2012, 20:23
Това е един случаен човек, баш ми е през дедовия за него.Не ме вълнува кой е и за какво се бори!
Чекистите, алфисти ли са? Мен това ме вълнува днес.
А, че 20 ката не е 20 ка, вече ми е ясно.:big_beer:
Искам да си купя седмица с 4.4 литров бензинов осмак.
Много ме влече. Искам да седя на широко, писна ми тази алфа.
Много ме влече. Искам да седя на широко, писна ми тази алфа.Сусане, чекист си и чекист ще си останеш :flirt:
Lei-chery
10-01-2012, 21:48
Ама как ..ти установи ли го със сигурност....провери ли....че аз така се надявах.....:big_beer:
Ша са сетиш ти кв'о е да си алфаджия... :stretcher::cold::help::sex:
Aз пък искам Nissan Gtr,Maserati Gran Turismo или BMW 650i Coupe.....ама нема......:big_beer:
nightroller
10-01-2012, 22:26
Това е един случаен човек, баш ми е през дедовия за него.Не ме вълнува кой е и за какво се бори!
ще пием и пак ще пием обаче да ти призная вече като не ми пука особено и съм възприел себе си като нормален новопоявил се юзър не мога да не кажа, че не съм очарован от новия раздел а от отношението и темите в него още по-малко относно Ръни и Съскрофера за мен тва са хора не само без работа, ами и без морал - никога не съм предполагал, че точно аз ще имам носталгия по статуквото ... баси странното е.
За Дзерджински ли се сети- "Чекиста трябва да има хладен ум,горещо сърце и чисти ръце"
ще пием и пак ще пием обаче да ти призная вече като не ми пука особено и съм възприел себе си като нормален новопоявил се юзър не мога да не кажа, че не съм очарован от новия раздел а от отношението и темите в него още по-малко относно Ръни и Съскрофера за мен тва са хора не само без работа, ами и без морал - никога не съм предполагал, че точно аз ще имам носталгия по статуквото ... баси странното е.Има един единствен начин и той е измислен доста преди нас!Не можем да променяме правилата защото на нас просто така ни харесва.Но кръговрата на живота го налага - Всеки да мине по пътя си!Тези, които в момента защитават "онеправданите", ще пеят същата песен след време ;)
nightroller
10-01-2012, 23:57
Има един единствен начин и той е измислен доста преди нас!Не можем да променяме правилата защото на нас просто така ни харесва.Но кръговрата на живота го налага - Всеки да мине по пътя си!Тези, които в момента защитават "онеправданите", ще пеят същата песен след време ;)
аз съм Бобо Марков ;) знам, че ще ме разбереш :)
Susscrofa
11-01-2012, 08:42
ще пием и пак ще пием обаче да ти призная вече като не ми пука особено и съм възприел себе си като нормален новопоявил се юзър не мога да не кажа, че не съм очарован от новия раздел а от отношението и темите в него още по-малко относно Ръни и Съскрофера за мен тва са хора не само без работа, ами и без морал - никога не съм предполагал, че точно аз ще имам носталгия по статуквото ... баси странното е.
Най-обичам моралните съдници.
Когато някой прави добро, то то е добро, защото неговата съвест го определя като такова и независимо от резултата съвестта винаги е доволна. Когато обаче, някой прави "добро", не защото съвестта му иска това, а защото очаква да получи след това някакво признание, то тогава съвестта винаги остава неудовлетворена и "сърдеща се".
Аз не съм молил никой за нищо.
Бегачът дори не го познавам, а и не ми е интересен, но нямам нищо против да пише каквото си поиска.:prescription:
Сега по темата.
Чекиста, алфиста и балетиста са трио българка.
---------- Post added at 06:41 ---------- Previous post was at 06:37 ----------
Има един единствен начин и той е измислен доста преди нас!Не можем да променяме правилата защото на нас просто така ни харесва.Но кръговрата на живота го налага - Всеки да мине по пътя си!Тези, които в момента защитават "онеправданите", ще пеят същата песен след време ;)
Трябва да се научиш по-ясно да се изразяваш.
Коя песен ще пеят? На защитаваните от тях онеправдани, или Вашата?
---------- Post added at 06:42 ---------- Previous post was at 06:41 ----------
Aз пък искам Nissan Gtr,Maserati Gran Turismo или BMW 650i Coupe.....ама нема......:big_beer:
Седмицата, която споменах е финансово възможен вариант, за твоите варианти жената ще ми дърпа ушите.
Когато някой прави добро, то то е добро, защото неговата съвест го определя като такова и независимо от резултата съвестта винаги е доволна. Когато обаче, някой прави "добро", не защото съвестта му иска това, а защото очаква да получи след това някакво признание, то тогава съвестта винаги остава неудовлетворена и "сърдеща се".Идеята не е ли, че именно чистата съвест е "сърдеща" се, заради неоценяването?
Трябва да се научиш по-ясно да се изразяваш.
Щом трябва...
Ти какво си се мотивирал да участваш в чужд разговор?Нали ме разбираше?!:bangin:
06:41 ----------
Седмицата, която споменах е финансово възможен вариант, за твоите варианти жената ще ми дърпа ушите.
И няма да ти дава тикви и тиквеник :(