PDA

View Full Version : Нова Година - къде????

MONI
30-10-2006, 12:00
Моля да споделите интересни места в БГ където сте прекарвали добре нова година но не заведения, а да речем хижи, местности, хотели. Най-вече понеже сме около 10 човека ме интересува да речем вили и хотелчета дето се наемат целите и ше сме си само наща група, но ако не се намери подходящо може и да е не са точно такъв тип. Благодаря предварително и се надявам и на други да е полезна тази тема.

pinko
30-10-2006, 12:39
Моля да споделите интересни места в БГ където сте прекарвали добре нова година но не заведения, а да речем хижи, местности, хотели. Най-вече понеже сме около 10 човека ме интересува да речем вили и хотелчета дето се наемат целите и ше сме си само наща група, но ако не се намери подходящо може и да е не са точно такъв тип. Благодаря предварително и се надявам и на други да е полезна тази тема.

Ние (една група приятели от фото-форум-нет) вече 4 години (тая ще бъде пета) посрещаме Нова година в Созопол.

Много е гот, няма никакви хора, нито сергии, нито тълпи, нито пищящи деца. Градът е пуст, тъжен и много красив. Почти като Венеция през зимата.

Доста хотели работят, цените са съвсем умерени (15-25 лева за легло), за кръчма - ние конкретно наемаме цялата Ксантана (около 20 човека), като сами си избираме менюто, пиенето, музиката и т.н.

Който е ходил в Ксантана, ще ме разбере. Страшно е красиво да излезеш на терасата в полунощ и пред теб да се ширне созополския залив с пристанището на преден план.

търтей
30-10-2006, 12:42
още един глас за созопол
а ксантана е култово място:)

MONI
30-10-2006, 12:50
Идеята не е лоша ама нали вие ше сте там.....нема да мое да наемем кръчмата :D шегувам се разбира се даже кума ми зимата ше е там....

Абе повече нешо на планинско ни се ходи......

lyuli
30-10-2006, 14:13
ние бяхме в Несебър по-миналата година и беше супер! Морето през зимата е много яко!

Kuku
30-10-2006, 16:20
...а ксантана е култово място:)От това лято имам един много паметен момент в "Ксантана" :roll:
Стои празната ми чиния пред мен известно време и в момента, в който виждам срвитьор, казвам:
-Извинявай, може ли да отсервираш празната чиния?!
Той отговаря:
-Не, не може!
Аз за момент реших, че се шегува и с усмивка го попитах:
-Как така не може, нали си сервитьор :)
Той:
-Твойта чиния не е моя работа!
Аз:
-Така ли?! :evil:
Станах и такъв шамар му отвъртях, че директно направи троен аксел и после даже тръгва да ми налита :shock: - бях принуден да хвана вилицата и тръгнах да го ръгам, ама другите сервитьори ме хванаха и приятелите ми ме спряха :roll: :oops:
Изпростях доста, ама много ме нервира с последната си реплика :evil:

Иначе по темата:
Аз Нова година извън София съм я карал само в Банско и в Мелник, и имаше адски много народ навсякъде, и НЕ ми хареса :(

търтей
30-10-2006, 16:21
...а ксантана е култово място:)От това лято имам един много паметен момент в "Ксантана" :roll:
Стои празната ми чиния пред мен известно време и в момента, в който виждам срвитьор, казвам:
Той отговаря:
-Не, не може!
Той:
Аз:
Станах и такъв шамар му отвъртях, че директно направи троен аксел и после даже тръгва да ми налита :shock: - бях принуден да хвана вилицата и тръгнах да го ръгам, ама другите сервитьори ме хванаха и приятелите ми ме спряха :roll: :oops:

Иначе по темата:
Аз Нова година извън София съм я карал само в Банско и в Мелник, и имаше адски много народ навсякъде, и НЕ ми хареса :(
ха :shock:
не е в стила им ама явно ...

Kuku
30-10-2006, 16:23
[quote="търтей":2jl0ffvi]...а ксантана е култово място:)От това лято имам един много паметен момент в "Ксантана" :roll:
Той отговаря:
-Не, не може!
Той:
Аз:

Иначе по темата:
ха :shock:
не е в стила им ама явно ...[/quote:2jl0ffvi]Е за това се нервирах толкова :evil:
Имах много високо мнение зазаведението и колкото пъти съм ходил винаги съм оставал много доволен от всичко, обаче.... :roll:

търтей
30-10-2006, 16:29
Е за това се нервирах толкова :evil:
Имах много високо мнение зазаведението и колкото пъти съм ходил винаги съм оставал много доволен от всичко, обаче.... :roll:

еми скипваме ги начи
има достатъчно свести заведени в созопол та да се дават пари при таково отношение :sick:

Kuku
30-10-2006, 16:44
Е за това се нервирах толкова :evil:

еми скипваме ги начи
има достатъчно свести заведени в созопол та да се дават пари при таково отношение :sick:Сигурен съм, че е било изключение... все пак аз първи налетях на бой :twisted: :roll:

50 cent
30-10-2006, 16:51
е то при такова отнощение кво няма да налетиш баси

pent
30-10-2006, 17:34
абе пичове, ако винаги когато обслужването не е на ниво, скачахме на бой, къде щеше да му е краят?
цивилизованият начин е да направиш УСТНА :) забележка :) било то на него и/или прекият му началник :)

Kuku
30-10-2006, 17:42
абе пичове, ако винаги когато обслужването не е на ниво, скачахме на бой, къде щеше да му е краят?
цивилизованият начин е да направиш УСТНА :) забележка :) било то на него и/или прекият му началник :)Бате, разбери, много гадно ми го каза :(
Идва към мен и аз го моля да ми отнесе чинията, а той ми казва, че не може и аз го питам, защо да не може, а той след като ме беше подминал, върна се до мен и стоеки до масата, вместо да вземе чинията ми каза "не е моя работа" :evil: само дето не ми каза "отнеси си я сам" :ranting:
Казвам ти, ако не ни бяха хванали, той щеше да ми налети на бой и щях да го наръгам във врата :rip:

Quadrifoglio
31-10-2006, 00:04
Ама ти си бил много зъл бе куку :twisted: Не ми се виждаше такъв иначе случката ми звучи забавно въпреки че напълно отричам насилието и не ми се случва да го прилагам в случая май мисля че това е най-правилната реакция спрямо такъв тип личности :gangstah: :guns:

MONI
31-10-2006, 08:54
Само да ви припомня че темата не е какво трябва да направим с един тъп сервитьор............ :evil:

50 cent
31-10-2006, 09:33
За сервитьора ще млъкна щото ще стане дълга и широка.
За това къде да празнуваме нова година аз празнувах миналата на морето и наистина е страхотно. Предлагам ти ако можеш да намериш вила някъде няма да останеш разочарован. Аз си бях намерил във вилната зона на Балчик между Балчик и Албена и беше страхотно. Преди това почти винаги съм празнувал в София, но напоследък ми е писнало от тая лудница около колед и нова година.

Kuku
31-10-2006, 13:33
А това, че си на морето зимата, означава ли, че цените са "зимни" или са си като в летния сезон :?: :roll:

50 cent
31-10-2006, 14:41
Ми цените в Балчик бяха оста сносни. Мож би по-ниски от София

trustworthy
31-10-2006, 16:51
Балчик точно е голям ветрилник през зимата, а и сняг много не се задържа като цяло там, както и въобще по Черноморието. Зависи от времето, де

50 cent
02-11-2006, 12:06
дамммм голям ветрилник е в горната част на града. Но във вилната зона не беше никак лошо

pinko
23-11-2006, 01:19
Идеята не е лоша ама нали вие ше сте там.....нема да мое да наемем кръчмата :D шегувам се разбира се даже кума ми зимата ше е там....

Абе повече нешо на планинско ни се ходи......

Поради по-добрите условия посрещането на Нова година в Созопол се заменя с такова на остров Тасос.

Засега сме 12 човека, ще ходим с 3 коли. Засега идеята е да останем около 4 дни/3 нощувки

Цените - ~30 евро за 2 човека в двойна стая със закуска.

Празничната вечеря в таверна излиза около 35-40 евро (с алкохола) на калпак в доста добра таверна.

Без включен алкохол е около 20-25 евро на човек

Има нелоши оферти из нета, 3 дни/2 нощувки за 179 лева, ама аз мразя да се лашкам по 7-8 часа в автобус, ще си бръмча с колата.

http://www.bulgariatravelbg.com/ex.php?no=21

До Кавала е по-близо отколкото до Бургас, особено ако се мине през Гоце Делчев и новия граничен пункт. Ако има интерес, мога да споделя и повечко детайли.

Така че Ксантана е свободна :D :D

MONI
23-11-2006, 08:59
Значи и аз разбрах за тия озгодни оферти за около 200 лв на човек за 4 дни и мисля догодина пролетта да направя една такава лека почивка пък и хем няма да трябва зелена карта.....

Иначе по темата понеже не ми се търсеше повече и реших да ходя с брат в хотел Филмова Резиденция с. Лесидрен.