PDA

View Full Version : Да я взема или не?

dimitar_vd62
09-01-2012, 20:48
Чудех се де да попитам, та реших тук.Днес видях едно Пунто,97-а 1,2 16клапана 85 коня, 4 врати.Искам да я взема за дъщерята, щото се е вкопчила в старата Жигула и въпреки че е в перфектно състояние все пак е 30 годишна/колата де/ и ми писна да и уйдисвам на акъла/на дъщерятя/.Колата е в мн.добро състояние с изключение на леееко чукната задна броня, която даже няма да си играя да оправям.От този автосалон съм купил Алфата и Бравата на жената и съм доволен.Дали баба е ходила до мола или монахиня е носила свещи не знам, пред вид километрите 87к.Та питам, относно подръжка и експлоатация, подходяща ли е за 24 г момиче или нещо друго ще препоръчате.2 800 е цената, може и да отстъпи 100-200лв.

koolio
09-01-2012, 20:55
За кола на тия години - не повече от 2000 - айде 2200 да са.

Кайо
09-01-2012, 20:58
За цената не знам дали не е малко височка,но всичко е относително....иначе пунтото е подходящо за 24 годишно момиче....жена по-точно ;)

dimitar_vd62
09-01-2012, 21:00
Ми за мене си е момиче...нце.Не съм в час с цените, не че имам излишни пари но за момента ме устройва.

Кайо
09-01-2012, 21:02
Ми за мене си е момиче...нце.Не съм в час с цените, не че имам излишни пари но за момента ме устройва.

Бори да ти свалят от цената......

raiders
09-01-2012, 21:04
И аз мисля, че 2000лв. е макс цена, защото за толкова се намират и вече 2 поколение на Пунто. Сега за млад човек не знам дали е добре 1.2 и то 16V 85к.с., но това би бил и моят избор особено ако е и sporting!

Успех с избора и да се пахвалиш и пакажеш колата.

dimitar_vd62
09-01-2012, 21:08
Да подсети ме, спортинг е.

dilian alfa gtv
09-01-2012, 21:14
Е пак купи и на дъщерята,не я наказвай със жигулата,мускули се искат за нея,но определено се опитай да спазариш цената,със сигурност ще падне на 2000лв.

Abar7h
09-01-2012, 21:27
Това е спортинг модификация ако не се лъжа, но въпреки това повече от 2000-2200 не струва.

dimitar_vd62
09-01-2012, 21:40
Ми не я наказвам, тя се е вкопчила за нея.Като излиза някъде и викам да вземе на майка си Бравата, щото Алфата и идела голяма, не ще, искала си Дзверо, както му вика, ама на мен ми писна.Все нещо става, колкото и да е гледана.И майсторите вече не искат да ги правят и пак до мен опира работата.Каква ми е файдата че карам по-хубава кола като пак лежа под старата.

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

До 2600-800 ме устройва, интересува ме модела сполучлив ли е, ако съдя по Бравата на жената за 3 години сме сменили само съединител и два долни носача.А тя я кара всеки ден.Последно, независимо от цената да я взема ли?Ако и смъкна някой лев добре.

adv_petrov
09-01-2012, 22:55
Цената не е ли множко, 1 приятел внесе черно пунто 1.2 кабрио от Италия и го дава за не повече от 1300-1400 - ся не е първа младост колата и си има външните забележки, ама пък къв е тоя спортинг двойно повече пари...
Иначе друг приятел кара 1.2 май - дето е с часовник вместо оборотомер и няма стрелка за водата а само лампа, и няма ядове с него. Като го знам какъв е нищо не сменя а колата деяни, значи и за жена става 100%.

* Снимката е само информативна с оглед мнението, да не се счита за някаква реклама!!!!

dimitar_vd62
09-01-2012, 23:00
Ми не знам, утре ще кандърдисвам щерката и ако я хареса ще се пазарим, ако не няма смисъл да я купувам.

Liminat
09-01-2012, 23:14
До 2600-800 ме устройва, интересува ме модела сполучлив ли е, ако съдя по Бравата на жената за 3 години сме сменили само съединител и два долни носача.А тя я кара всеки ден.Последно, независимо от цената да я взема ли?Ако и смъкна някой лев добре.
Виж някоя браво/брава около 2000г за тия пари, доста са му годинките на това пунто за тия пари. А на ладата и разкарай чукчето и наковалнята и измисли защо се е повредила.

* Снимката е само информативна с оглед мнението, да не се счита за някаква реклама!!!!
Ами ето това пунтарче , хем е кабрио, май доста добър избор за дама, а и остава добра парица за гориво и чат-пат някое ремонтче. 2800 наистина е пара поне за 2000 г пунто.

dimitar_vd62
10-01-2012, 06:46
А не, ладата дотук беше, мила ми е скъпа ми е, но всяка приказка си има край.Единствено щото от този човек съм купил 2 коли и двете да почукам на дърво излязоха свестни, съм готов да дам малко повече, пък и специално за нея му вярвам че е на реални километри.Вече се поспреятелихме и е наясно че аз съм наясно че километражите се превъртат.Е тва не му пречи да ме преметне, ама жена и кола втора употреба са на късмет...

nickyto
10-01-2012, 07:12
До колкото знам пунтото не е капризна кола, а и поддръжката и не е скъпа. За дамска кола е идеална. И на мен ми се вижда висока цената, но като гледам и в Италия не са евтини. Все пак си натискай за цена... януари и февруари не се продават много коли... а отстъпка от 100-200 лв. ще получиш от всеки продавач.

Ichkin
10-01-2012, 07:29
Еееее .. много е нереална цената колега ....
Мойто пунто мк2 1.9 DS със току що сменен съединител, пр. дискове и накладки, задни накладки ... 2001ва година го продадох за 2200 ...
Сори, ама 97ма година вече си е 15 годишна кола ....

Kuku
10-01-2012, 09:12
Поддръжката е срамно евтина, а колата е относително здрава!
Обаче цената е безсрамно висока, нищо, че продавача може да е свестен :?

badmadafaka
10-01-2012, 09:41
Не съм сигурен, че е възможно тая година да е с тоя мотор (1.2 16V), по-скоро е с пародията 12V... Иначе 1.2 16V се слави като един от най-добрите бензинови FIRE мотори...

За цената не мога да коментирам дали е "безсрамна" защото има фактори, които не се виждат на снимка - може да с чисто нов съединител, чисто ново всичко по спирачнта система (дискове и накладки поне), чисто нови ролки, ремъци, водна помпа, всички масла, антифриз , нови (или много добри ако не са чисто нови) гуми и т.н. - тия всичките неща дори и на кола като пунтото са 4-цифрена сума ако тръгнеш да ги сменяш и купуваш на кола която струва 2000 лева, но и липсват...
Така че за мен не е единствения фактор цената на подобни кенефи в "мобиле"-то, ама вие си знаете...

Бобби
10-01-2012, 10:12
Ако му хареса на детето...пазари цената и я взимай...от мен да знаеш проблеми винаги ще има...аз на моята дъщеря и взех кола...а тя още няма книжка...:shutup:

Lei-chery
10-01-2012, 10:24
С риск да ме оплюете..за мен това не е много кола, а сапунерка. За тези парички ...можеш нещо по-сигурно да и вземеш и да си спокоен.:)

Бобби
10-01-2012, 10:33
С риск да ме оплюете..за мен това не е много кола, а сапунерка. За тези парички ...можеш нещо по-сигурно да и вземеш и да си спокоен.:)

Куку ще те оплюе...:))...за тези пари добра си е количката

old alfist
10-01-2012, 10:35
С риск и мен да ме оплюете - остави момичето да си кара жигулката, щом и харесва. Рядко се срещат такива добри деца, които не са претенциозни и съобразяващи се с възможностите на родителите си.

Бобби
10-01-2012, 10:38
С риск и мен да ме оплюете - остави момичето да си кара жигулката, щом и харесва. Рядко се срещат такива добри деца, които не са претенциозни и съобразяващи се с възможностите на родителите си.
Това е много добър вариант....но не разбра ли, че на таткото му е омръзнало да е автомонтьор:))
Иначе евала на момичето, щом се справя с жигулата...пунтото ще му е като детска играчка.

Kuku
10-01-2012, 10:40
Куку ще те оплюе....За какво да я оплювам, като не е права ;)
Здрава и евтина за поддръжка, двойно по-нова от Жигулката, малка и лесна за каране, икономична и донякъде симпатична....

Lei-chery
10-01-2012, 10:41
Това е много добър вариант....но не разбра ли, че на таткото му е омръзнало да е автомонтьор:))
Иначе евала на момичето, щом се справя с жигулата...пунтото ще му е като детска играчка.
E, да ама пунтото е малко, издялкано и пластмасово....все пак си мисля, че за тези пари, може да направи друг избор. :)
Разбира се ....Митака си знае най-добре!

kolev
10-01-2012, 10:44
до тука от всички писали май само 1 е притежавал пунто :D
фиатския мотор с по 3 клапана на цилиндър - демек 12в е 1,4.
цената му е перфектна..... ако получаваш бонус още едно пунто :D :D :D

Бобби
10-01-2012, 10:46
E, да ама пунтото е малко, издялкано и пластмасово....все пак си мисля, че за тези пари, може да направи друг избор. :)
Разбира се ....Митака си знае най-добре!
Да ти кажа, аз споделям мнението на Куку....модела не е лош в сравнение с другите от неговият клас..имал съм наблюдения...доста мацки около мен са го карали....и се държи много добре..
Все пак кажи и твоето предложение за да има за какво да спорим...

Lei-chery
10-01-2012, 10:49
Да ти кажа, аз споделям мнението на Куку....модела не е лош в сравнение с другите от неговият клас..имал съм наблюдения...доста мацки около мен са го карали....и се държи много добре..
Все пак кажи и твоето предложение за да има за какво да спорим...

Чакай...аз не споря...само казвам моето скромно, женско мнение. Ако трябва да избирам, никога не бих си купила Пунто...това е. А, човекът си има глава на раменете и предпочинтания и сам ще си реши.:)

Бобби
10-01-2012, 10:52
Така ако разсъждаваш...може и шофьор като бонус да получиш за следващите 12месеца....скъпа била колата...?
Ако е в добро състояние какво и е скъпото.....

---------- Post added at 08:52 ---------- Previous post was at 08:50 ----------

Чакай...аз не споря...само казвам моето скромно, женско мнение. Ако трябва да избирам, никога не бих си купила Пунто...това е. А, човекът си има глава на раменете и предпочинтания и сам ще си реши.:)
Добре де...сподели какво би си купила...и като се съобразяваш все пак, че татко ти трябва да ти налива бензина и да се грижи за колата......май гледаш само от твоето балконче...образно казано:))

Susscrofa
10-01-2012, 10:52

Колко вещо мнение. Какви знания, каква ерудиця!
Такава компетентност. Невероятно е мнението.:bath:

Колата е идеална за жена.
Какво означава "сапунерка", може би обратното на квадратен Жип.
Чери, ти сигурно ще отхвърлиш и миникупъра като вариант, м?
За мен количката е перфектна.
Гларуса да я купува преди да се е пенсионирал барабар с ладата.
Може да свали 300-400 лева.

Lei-chery
10-01-2012, 10:58
Колко вещо мнение. Какви знания, каква ерудиця!
Такава компетентност. Невероятно е мнението.:bath:

Колата е идеална за жена.
Какво означава "сапунерка", може би обратното на квадратен Жип.
Чери, ти сигурно ще отхвърлиш и миникупъра като вариант, м?
За мен количката е перфектна.
Гларуса да я купува преди да се е пенсионирал барабар с ладата.
Да , аз не харесвам малки коли...първат по-малка кола която карам е ГТВ-то. Никой не може да ме убеди, че една жена трябва да кара явлението "малкък градски автомобил".
За тези пари, аз бих купила нещо такова...здраво за каране,с ламаринки по-него и по-красиво от Пунтото със сигерност....
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11325772031547420&f1=details

kolev
10-01-2012, 11:05
.... с една единица отпред :D :D :D

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11325772031547420&f1=details
мъка мъкааа

Lei-chery
10-01-2012, 11:07
.... с една единица отпред :D :D :D

мъка мъкааа
Каква точно ти е мъката...да чуем...М?!?!?!

brazen
10-01-2012, 11:09
Каква точно ти е мъката...да чуем...М?!?!?!

Мъкааа - тва немско жигули като го вземеш, ще ти трябват още толкова пари за да стане кола.
Да не говорим за разхода на гориво - при спокойно каране- от 12л/100км нагоре.

Lei-chery
10-01-2012, 11:12
Пропуснах ли да ти кажа, че карах подобно нещо преди ГТВ-то. Само, че беше 320 кабрио.Много здрава кола и по-естетична и т.н.
Ти само на Пунто ли се качваш свободното си време, че вадиш генерални заключения?:)

---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Мъкааа - тва немско жигули като го вземеш, ще ти трябват още толкова пари за да стане кола.
Да не говорим за разхода на гориво - при спокойно каране- от 12л/100км нагоре.
Разхода на 320 ката ми беше 10 градско.
А и да икономисваме малко от гориво вместо от сигурност....аз не, благодаря!:)

Kuku
10-01-2012, 11:15
Икономия и БМВ в едно изречение..... :D

Бобби
10-01-2012, 11:19
....:super:...да е жив и здрав чичо Митко, яка му гърбина тази година:))

morfius
10-01-2012, 11:20
Като ще се ъпгрейдвайте гледай колата да има поне серво и АБС (ако има и клима ще е още по-добре) ... да усети разликата от руския паметник.
А паметника не го разкарвай веднага... после може да те е яд 8)

Lei-chery
10-01-2012, 11:21
А, ти къде прочете да коментира някой икономията.
Даже и Митака...просто пита, за колата дали е подходяща за младо момиче.
В горният си пост вече казах....предпочитам да ми е малко-по скъпо, но по-сигурно. :)

Бобби
10-01-2012, 11:22
Пропуснах ли да ти кажа, че карах подобно нещо преди ГТВ-то. Само, че беше 320 кабрио.Много здрава кола и по-естетична и т.н.
Ти само на Пунто ли се качваш свободното си време, че вадиш генерални заключения?:)

---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Разхода на 320 ката ми беше 10 градско.
А и да икономисваме малко от гориво вместо от сигурност....аз не, благодаря!:)
Чери ако говорим за сигурност м/у пунто и бмв и то през зимата...не съм съгласен и то при млад щофер...казах ти, че гледаш на нещата от твоето балконче:))

Lei-chery
10-01-2012, 11:33
Чери ако говорим за сигурност м/у пунто и бмв и то през зимата...не съм съгласен и то при млад щофер...казах ти, че гледаш на нещата от твоето балконче:))
А, аз отдавна това го казах....с това започнах...че това е само моето, неангажиращо мнение...ма тук нали всички скачат да спорят за спорта...та..се губи нишката.:)

Бобби
10-01-2012, 11:48
А бе Митака да му мисли...то аз като купувам нещо акъл не търся, защото след това все ще се намери някой да ми напомни "Аз ти казах, че така ще стане"...:shutup:
:bath:

Lei-chery
10-01-2012, 11:55
А бе Митака да му мисли...то аз като купувам нещо акъл не търся, защото след това все ще се намери някой да ми напомни "Аз ти казах, че така ще стане"...:shutup:
:bath:
Аха..и аз така казах, че човекът си има глава на раменете и сам ще си вземе, най-правилното решение :)

badmadafaka
10-01-2012, 12:10
фиатския мотор с по 3 клапана на цилиндър - демек 12в е 1,4

Аз доколкото знам, същия вариант с 12 клапана го има и 1.2 в Пунто и в Браво (просто е доста рядко срещан заради 60-те си коня), НО може и да бъркам...

Мисля обаче, че не бъркам за това, че мотора е малко вероятно да е 16V.
Ето какво казва "меродавния" източник по темата:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Punto
Отдясно в таблиците с данните за различните версии, мотора 1.2 16V пише, че се слага от 99-та година в по-ръбатата версия.

DiStefano
10-01-2012, 12:29
Аз доколкото знам, същия вариант с 12 клапана го има и 1.2 в Пунто и в Браво (просто е доста рядко срещан заради 60-те си коня), НО може и да бъркам...

Мисля обаче, че не бъркам за това, че мотора е малко вероятно да е 16V.
Ето какво казва "меродавния" източник по темата:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Punto
Отдясно в таблиците с данните за различните версии, мотора 1.2 16V пише, че се слага от 99-та година в по-ръбатата версия.

нема такъв вариант
1.2 в пунто 60 коня си е 8 клапана
1.2 в пунто 75 коня пак си е 8 клапана - MPI

от пунто 1-ва генерация има 1.2 16V и се води Спортинг там след 98-ма година
от пунто 1-ва генерация има 1.6 и пак се води Спортинг, но е до 98-ма година

kolev
10-01-2012, 12:31
1,4 12в мотора е 80 коня и е слаган на браво/брава и ланча ипсилон. на пунто мисля не. 1,2 12в няма, имаш 1,2 8в моно, 1,2 8в мулти и 1,2 16в мулти.

adv_petrov
10-01-2012, 12:56
1,4 12в мотора е 80 коня и е слаган на браво/брава и ланча ипсилон. на пунто мисля не. 1,2 12в няма, имаш 1,2 8в моно, 1,2 8в мулти и 1,2 16в мулти.

Потвърждавам, преди имах тоя Ипсилон LX с 1.4 12в 80 коня и вървеше зверски, имам предвид зверски.

badmadafaka
10-01-2012, 13:18
ОК, може и така да е - основната ми идея беше, че е малко вероятно 97-а година да e 16V... :handshake: Явно съм се объркал за 1.2 и си е 8V този, който не е 16V. Бях останал (явно погрешно) с впечатление, че освен 1.4 има и същия вариант 1.2 с 12 клапана...

dimitar_vd62
11-01-2012, 01:42
Момчета, двигателя е 1.2 16 кл.,колата е 98 година./моя грешка/.Спортинг.Проверено.

За съжаление дъщерята се насочи към друга марка - Нисан Алмера.За нея нищо няма да питам, въобще не съм в час с японките, но съм разочарован от избора и.Все пак е пълнолетна и има право да избира за какво да си похарчи парите.Съвестно ми е че напразно ви занимавах, ама жени - кво да ги праиш.

Благодаря за вниманието което ми отделихте.Ако не бяха съкращенията които текат в нашта фирма, бих се замислил дали да не си я купя за всекидневна кола.

Кайо
11-01-2012, 01:49
Момчета, двигателя е 1.2 16 кл.,колата е 98 година./моя грешка/.Спортинг.Проверено.

За съжаление дъщерята се насочи към друга марка - Нисан Алмера.За нея нищо няма да питам, въобще не съм в час с японките, но съм разочарован от избора и.Все пак е пълнолетна и има право да избира за какво да си похарчи парите.Съвестно ми е че напразно ви занимавах, ама жени - кво да ги праиш.

Благодаря за вниманието което ми отделихте.Ако не бяха съкращенията които текат в нашта фирма, бих се замислил дали да не си я купя за всекидневна кола.

Жени бре Митан,немое им се угоди.....мале що ме чека мене с две щерки.....:big_beer:

546
11-01-2012, 03:03
Митак,тоз нисан е по-гаден от дачия.

nickyto
11-01-2012, 07:14
Жени бре Митан,немое им се угоди.....мале що ме чека мене с две щерки.....:big_beer:

Споко, от това не се умира... :laughing1:
Моята щерка тая година прави 17 и от сега е започнала да ми обяснява как като направи 17 и половина можело да кара курсовете за кола... а, и ме омайва да съм си помислил за 159-ка за мен а за нея да оставя 156-цата... :gruebel:

Бобби
11-01-2012, 09:31
Моята щерка тая година прави 17 и от сега е започнала да ми обяснява как като направи 17 и половина можело да кара курсовете за кола... а, и ме омайва да съм си помислил за 159-ка за мен а за нея да оставя 156-цата... :gruebel:
Това е решението...ако нямаш възможност, ти може и малко на зад да се върнеш....но за нея най доброто.
Нали за това сме родители...да угаждаме:))

Кайо
11-01-2012, 10:09

Моята,голямата е на 13 и половина и само за мотори си мисли.........

Кайо
11-01-2012, 10:36
Не се ядосвай, можеше да е доста по-зле. Познавам една италианка, на която баща и е работил цял живот в Алфа Ромео... В завода... Мацката се казва Джулиета (смятай тати дали е бил алфиста веро)...
Каза ми, че когато е излязла Алфа Джулиета Нуова, баща и е искал да и купи такава (за себе си е бил поръчал веднага щом е бил анонсиран модела, много преди да слезе от поточната линия), а тя е решила да си купи... ГОЛФ 5 (или 6, там който е подред с Джулиетата).
Човека и е казал, че вече не му е дъщеря и не иска да говори никога повече с нея.
Историята е напълно истинска без да съм украсил и един детайл в нея. Развива се в Милано... :biggrin1:

Е на тва му се вика вече семейна драма:rotfl::rotfl::rotfl:

Susscrofa
11-01-2012, 12:05
Не се ядосвай, можеше да е доста по-зле. Познавам една италианка, на която баща и е работил цял живот в Алфа Ромео... В завода... Мацката се казва Джулиета (смятай тати дали е бил алфиста веро)...
Каза ми, че когато е излязла Алфа Джулиета Нуова, баща и е искал да и купи такава (за себе си е бил поръчал веднага щом е бил анонсиран модела, много преди да слезе от поточната линия), а тя е решила да си купи... ГОЛФ 5 (или 6, там който е подред с Джулиетата).
Човека и е казал, че вече не му е дъщеря и не иска да говори никога повече с нея.
Историята е напълно истинска без да съм украсил и един детайл в нея. Развива се в Милано... :biggrin1:

Напълно истинска е. А аз съм Наполеон Бонапарт, съвсем сериозно.
"Титаник е изплувал с всички живи пътници на борда си".
Новината е от вестник Психо.

Kuker
11-01-2012, 12:30
....................

Кайо
11-01-2012, 12:49
...

Kuku
11-01-2012, 14:02
НО психически ще си е тук.... :D

Susscrofa
11-01-2012, 14:12
Това, че ти не си виждал жираф, не значи, че той не може да съществува (дори и да си мислиш братното).
А това, че си Наполеон Бонапарт мога да те свържа с правилните хора на които да им го кажеш, ама имай предвид, че за неопределено време след това няма физически да имаш достъп до форума.

Виждал съм жираф във виенския зоопарк, имам и снимка как му давам тревичка.

Казах, че ако написаното от теб е вярна история, то аз съм Наполеон.
Отчитайки епохата, в която физически съществувам, то аз нямам как да бъда Наполеон. Та представи си твоята история каква безумица е.:prescription:

Бобби
11-01-2012, 14:17
..:))

Susscrofa
11-01-2012, 14:25
Искам снимката.....:))

Нали се разбрахме, вече за снимките.:)

Кайо
11-01-2012, 14:26
...

Susscrofa
11-01-2012, 14:29
Поне на жирафа,аз не съм виждал таквоз жувотно :(:(:(

Абе ти не си, ама е на, Лошият таковач на майки, твърди, че и аз не съм?

kolev
11-01-2012, 14:33
ха ха
той и наполеон не е бил много в час, ама сравнение с тебе бледнее. пък и не е виждал жираф наживо :D :D :D

Кайо
11-01-2012, 14:41
...

Susscrofa
11-01-2012, 14:46
ха ха
той и наполеон не е бил много в час, ама сравнение с тебе бледнее. пък и не е виждал жираф наживо :D :D :D

Собствените имена се пишат с главна буква, Колев.

---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:45 ----------

А ти сигурен ли си,че във Виена си видел жираф а не щраус,аз знам,че щрауса е австрийски....:prescription:

Питах. Казаха ми, че е жираф. Аз мислех, че е дългошиеста крава.

Kuker
11-01-2012, 14:57
...............

Кайо
11-01-2012, 15:04
...

Susscrofa
11-01-2012, 15:04
Предлагам ти да спреш шаха! ;)

Никога не съм харесвал тази игра:)
Просто понякога пиша ей така..................:) Играйкам си.

Кайо
11-01-2012, 15:05
...

Susscrofa
11-01-2012, 15:10
Само,когато успее да се матира едновременно с белите и черните.........:drunk:

Има "Реми".

Kuker
11-01-2012, 15:11
...........

Susscrofa
11-01-2012, 15:14
Единодушно ли си на това мнение? :shutup:

Не, третият се дърпа.

---------- Post added at 13:14 ---------- Previous post was at 13:13 ----------

По принцип имената се пишат с главни букви :prescription:

При него ставаше дума за собствено.

kolev
11-01-2012, 15:32
бе суска, спам компанията май нещо не те долюбва вече. окичил си се с всички лаври. остави им поне малко поле за изява от снизходителност просто.
ПП
не говоря за другите ти личности :D

Susscrofa
11-01-2012, 15:43
бе суска, спам компанията май нещо не те долюбва вече. окичил си се с всички лаври. остави им поне малко поле за изява от снизходителност просто.
ПП
не говоря за другите ти личности :D

Еми това е, нито чакал при чакалите, нито куче с кучетата. Ехидничиш ли нещо, а Колев?

kolev
11-01-2012, 15:46
забавлявам съ :D

Кайо
11-01-2012, 15:56
...

Susscrofa
11-01-2012, 15:58
Тва,че се ядем с него не означава,че сме срещу него...все пак за това е Прсето,за ядене:drunk:

---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:53 ----------

Ремито е равенство,когато играещите няма как да се матират:prescription:

Благодаря ти, че ми разясни.

Бобби
11-01-2012, 16:01
....

Susscrofa
11-01-2012, 16:05
А ма ти си за нашият раздел...тук е забранено да се забавляваш....:prescription:
Или забрави как риеше из форума и викаше не е чеснтно:)))

Колев е като тези жени, дето все крещят, събират си багажа и накрая пак остават у Вас.

kolev
11-01-2012, 16:07
А ма ти си за нашият раздел...тук е забранено да се забавляваш....:prescription:
Или забрави как риеше из форума и викаше не е чеснтно:)))

ама мен ме изхвърлиха от там. къде съм аз, къде сте вие :D :D :D
ако напиша мотивационно писмо ще ме приемете ли у кочината :D

Кайо
11-01-2012, 16:16
...

Бобби
11-01-2012, 16:19
....

kolev
11-01-2012, 16:26
Интересно как така ви гонят...и Кукера като го питах нищо не обясни....
Нали знаеш, сам какво си направиш друг не може да ти го стори същото..:drunk:
Първо моля другарко не искам да акам там...и след малко, моля другарко много ми се ходи до тоалетна....така май се получава във вашият случай:))

шъ перифразирам суската
съдбъ
теб кво ти пука.
значи не потите прозорците с жените .... лошо седларов,лошо...

Бобби
11-01-2012, 16:38
...

kolev
11-01-2012, 16:42
Акай Колев, акай е така се постига чист форум за който толкова много се бореше....а бе ти си като депутат преди да го изберат.....и след като го изберат ти лъсва задника...продължавй напред...някой ден и модератор може да станеш като ти се разнесе миризмата...

нали така ви харесва. не мога да те разбера къф ти е проблема и къде та сърби или само морал ще четеш /ако искаш да ме пратиш някъде да те чакам/ :D

Бобби
11-01-2012, 16:58
.......

kolev
11-01-2012, 17:13
що бе, то и тука добре се справяте. даже публиката по-голяма. само не си слагайте нищо в устите че мръсно :D

Kuker
11-01-2012, 17:15
..........

Susscrofa
11-01-2012, 17:24
На Вие ли му говориш или включваш и Кукера?Щото Кукера е друга бира, само той знае какво иска. ;)

http://www.burgasnews.com/component/content/article/39-relaks/52161-kukeri-pravyat-seks-nasred-ploshtad

Ти имаш ли нещо общо с това?

Kuker
11-01-2012, 17:28
..............

Бобби
11-01-2012, 17:37
.........

Kuker
11-01-2012, 17:38
За разлика от него умея да се държа що годе възпитано в определена ситуация
А за теб не знаех, че си "Резерва"....само този сезон е пуснаха "Загорка: в употреба...:));).

Бобби
11-01-2012, 17:43
...

Kuker
11-01-2012, 20:44
.................

Бобби
11-01-2012, 22:50
....

old alfist
11-01-2012, 23:31
Заблатихте я и тази тема - вие просто сте уникални и ненадминати.

Бобби
11-01-2012, 23:39
.....

Kuker
12-01-2012, 08:29
...................

Кайо
12-01-2012, 12:26
...

Бобби
12-01-2012, 12:49
...

Susscrofa
12-01-2012, 12:56
Според мен Кукрчето членува в някоя масонска ложа и за да го предложат за велик зидаромазач и да му сложат престилката, трябва да бъде глобален модератор, от който зависят виртуалните съдбини на много хора.

Кайо
12-01-2012, 13:00
...

Lei-chery
12-01-2012, 14:05
.......

Kuker
12-01-2012, 14:40
..............

Бобби
12-01-2012, 14:57
..........

Kuker
12-01-2012, 15:00
..............

Бобби
12-01-2012, 15:06
.............

Lei-chery
12-01-2012, 15:08
......

Kuker
12-01-2012, 15:11
.............

Бобби
12-01-2012, 15:11
.........

Lei-chery
12-01-2012, 15:12
......

Бобби
12-01-2012, 15:18
..........

Kuker
12-01-2012, 15:34
................

Бобби
12-01-2012, 15:37
....

Kuker
12-01-2012, 15:38
...................

Lei-chery
12-01-2012, 15:48
.......

Бобби
12-01-2012, 15:52
...

Kuker
12-01-2012, 15:54
..............

Кайо
12-01-2012, 16:01
---

Бобби
12-01-2012, 16:03
.....

Kuker
12-01-2012, 16:19
.................

Кайо
12-01-2012, 16:24
----

Бобби
12-01-2012, 16:28
.....

Kuker
12-01-2012, 16:39
..............

Кайо
12-01-2012, 16:42
...

Susscrofa
12-01-2012, 16:46
Бре Бабуджер да не си го трескал и от Титаник та стана Потъник :):):):)
А суинг и казарма малко странно звучи :Tease:

Защо бе, той заедно с любимия му стар войник и местната прститутка със сводника си.
Те ти суинг.

Кайо
12-01-2012, 16:48
...

Бобби
12-01-2012, 16:49
...........

Kuker
12-01-2012, 16:54
.................

Lei-chery
12-01-2012, 16:55
.......

Susscrofa
12-01-2012, 16:55
Зарежи тия статистики ;) Една проститутка винаги ще ти каже, че ти е голям ;)
Я кажи... Първо го прибираш и след това си миеш ръцете, или първо си миеш ръцете и след това го вадиш? :picnic:

---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:52 ----------

Тц, повече не мога!Макс от три метра късам вестник ;)

Винаги и двете са толкова чисти, че не познавам тази процедура.
Що, ти твоя с масло ли го цапаш?

Lei-chery
12-01-2012, 16:56
.........

Kuker
12-01-2012, 16:56
..................

Бобби
12-01-2012, 16:58
...................

Kuker
12-01-2012, 16:58
............

Lei-chery
12-01-2012, 16:59
.........

Susscrofa
12-01-2012, 17:00
Ясно... Продължавай да мислиш така ;) После да не ме питаш що е прокапал! ;)

Еми, ако те е гнус да си го бараш, може две вилици да ползваш.:pizza: После ще пишкаш на душ.

Бобби
12-01-2012, 17:01
...

Susscrofa
12-01-2012, 17:03
Е...то Сусето и на блатото ни е слабост....той ни е лицето пред форума.
Ходи да се изяваява дейно на по-горните етажи...отсрамва ни.:clap:

Аз не принадлежа към никоя група.
Пиша там където ми харесва. А и когато съм писал тук ти не си знаела, че змията от емблемата на АР е налапала до кръста един клетник.:clap:

---------- Post added at 15:03 ---------- Previous post was at 15:02 ----------

Той ми е слабост ;) Харесва ми, че не ми говори зад гърба, за разлика от други. ;)

Зад гърба обичам да говоря на хората от женски пол. Все мили приказки при това.:drinking:

Kuker
12-01-2012, 17:05
...........

Lei-chery
12-01-2012, 17:05
........

Кайо
12-01-2012, 17:06
;;;

Kuker
12-01-2012, 17:06
..................

Кайо
12-01-2012, 17:07
---

Бобби
12-01-2012, 17:08
...

Kuker
12-01-2012, 17:11
..............

Бобби
12-01-2012, 17:15
...

Susscrofa
12-01-2012, 17:16
Прави се на мъж с характер,след малко ше си оди дома и там мирно пред жената,свършва виртуалното и започва реалното :Tease::Tease::Tease:

Защо ми завиждаш? Какво имам повече от теб?

Kuker
12-01-2012, 17:17
..............

Susscrofa
12-01-2012, 17:17
Тук те хванах в лъжа! :)Последно... какво ще кажеш за изневярата?!М?:)

Изневярата е нещо долно и отвратително.
Но никой не е застрахован от грешки.

Kuker
12-01-2012, 17:19
.................

Бобби
12-01-2012, 17:21
.....................

Кайо
12-01-2012, 17:24
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Kuker
12-01-2012, 17:25
.................

Lei-chery
12-01-2012, 17:25
.......

Kuker
12-01-2012, 17:27
..........

Кайо
12-01-2012, 17:28
================

Lei-chery
.........

Susscrofa
Аз в тази свинщина не бих участвал.

Kuker
12-01-2012, 17:30
..................

Кайо
12-01-2012, 17:32
''''''''''''''''''''''''''''''''''

Бобби
12-01-2012, 17:34
......

Kuker
12-01-2012, 17:39
...........

Кайо
12-01-2012, 17:40
/////////////////

Kuker
12-01-2012, 17:42
.............

Бобби
12-01-2012, 17:45
..............

Кайо
--------------------

Kuker
..........

Бобби
12-01-2012, 17:49
...........

Kuker
12-01-2012, 17:53
............

Бобби
12-01-2012, 17:56
[...

Kuker
12-01-2012, 18:02
Аре с здраве...отивам на кино..... какво ще кажеш да точковаме темата...за да не създаваме работа на модераторите....сам знаеш, че тук не е блатото..?Работа на кой?Тук модератори отдавна няма!Тактици :tooth:

Приятно гледане на филма ;)

п.п. Вие започвате ама аз свърших :waving:
п.п.п.Не бях се смял така отдавна... честно :tooth:

Кайо
12-01-2012, 18:46
Работа на кой?Тук модератори отдавна няма!Тактици :tooth:

Приятно гледане на филма ;)

п.п. Вие започвате ама аз свърших :waving:
п.п.п.Не бях се смял така отдавна... честно :tooth:

Ми ела в Блатото да се смееш:Tease:

Kuker
12-01-2012, 20:03
Ми ела в Блатото да се смееш:Tease:Не ми дават :upsidedwnsmiley:
А и.... нямам работа аз там :tongue2: Ще е постоянен екшън :)

@Кайо разчистих се преди вас ;) Не схвана ли п.п.-то ми? :)

Кайо
12-01-2012, 21:11
Не ми дават :upsidedwnsmiley:
А и.... нямам работа аз там :tongue2: Ще е постоянен екшън :)

@Кайо разчистих се преди вас ;) Не схвана ли п.п.-то ми? :)

;)....