View Full Version : jtd с локомотивна нафта
pavlin_ivanov
11-01-2012, 00:41
здравейте колеги искам да попитам някои карал ли е или имали представа за локомотивната нафта ставали за jtd че ми предлагат за 2 лева и мисълта ми да не взема да презакам нещо алфето и евтиното да ми излезе скъпо че цената е много примамлива алфата е 1.9 jtd 105 благодаря предварително
shagrath
11-01-2012, 00:51
Извинявай за оф-топика, но да не те видиме в "Господари на ефира":roll2: , и освен риска за колата не е ли малко гаден тоя бизнес, че да го подкрепяме?
starata alfa
11-01-2012, 00:53
пък и е скъпа на всичкото отгоре
Не ти препоръчвам да я сипваш в колата.
Клик (http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42977&highlight=%EB%EE%EA%EE%EC%EE%F2%E8%E2%ED%E0+%ED%E0 %F4%F2%E0) и Клик (http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35363&highlight=%EB%EE%EA%EE%EC%EE%F2%E8%E2%ED%E0+%ED%E0 %F4%F2%E0)
Това е най-голямата глупост, която можеш да си сътвориш, а на тази цена им кажи да си я пазят да отлежава - може и по-скъпа да стане.
DiStefano
11-01-2012, 09:18
Хихи .. аз локомотивна не съм пробвал, обаче на една бензиностанция ми сипаха леко корабно гориво. Резултатът беше 30 км пробег и внезапна смърт .. като козичка. После нови дюзи, промивки, мангизи и така ..
Satanism
11-01-2012, 09:24
Локомотивната нафта е за локомотиви...а тея, дето продават нафтата от локомотивите, после ми се разхождат по улиците, че не искали да ги съкращават...ше ги еба и влакаджийчетата....
badmadafaka
11-01-2012, 10:37
Като цяло да, всичко е така както са го написали вече колегите и според мен.
Да кажа още нещо обаче - не ги разбирам нафтовите печки и тяхното гориво грам, обаче от батките тук съм чувал, че всъщност локомотивната нафта е доста по-качествена от това, което сипвате в колите на бензиностанциите. Проблема е, че докато стигне до теб по втория (незаконен) начин, сигурно е "кръщавана" поне няколко пъти и това, което сипваш в резервоара практически няма общо с локомотивната нафта.
Може и да не е така - това съм чул от хора, на които им имам доверие, че разбират.
Някои карат нафтовите си печки с трансформаторно масло, което е канцерогенно - на тия им пожелавам да направят мантинелата на Тракия на перфектен зиг-заг, но само когато са сами в колите си и около тях няма други коли.
По принцип с такова мислене, особено от млад човек (в профила ти пише, че си на 23 години), никога няма да се оправи тая държава, но това вече е повече от банално и едва ли ти дреме на г.з. да ти изнасям лекция по темата, щом задаваш такъв въпрос във форума...
xaxaxaxaxaxa ocpaH Ha bypzo
Не бих си рискувал колата за некви 10лева по-малко.
П.П. Аз мисля да си взема някоя каляска(или каруца) на газ -да ми е тънко да си ходя на работа, а Алфето да си остане хоби автомобил, - кеф цена нЕма!
Оставете човека на мира....всеки сам си решава с каква нафта ще кара....крадена не крадена дет се вика кои както се уреди....
Satanism
11-01-2012, 12:00
Оставете човека на мира....всеки сам си решава с каква нафта ще кара....крадена не крадена дет се вика кои както се уреди....
Да бе, глупости на кълбо...затова цял живот ще се возиш в 60 годишни влакове, каращи с 15км/ч и течащи Икаруси....щото много разсъждаваш по въпроса за правата и свободите...
Да бе, глупости на кълбо...затова цял живот ще се возиш в 60 годишни влакове, каращи с 15км/ч и течащи Икаруси....щото много разсъждаваш по въпроса за правата и свободите...
Не мисля че проблемите в държавата са от това че някой е откраднал 2 туби нафта.....
badmadafaka
11-01-2012, 13:54
Не мисля че проблемите в държавата са от това че някой е откраднал 2 туби нафта.....
Това е разликата между микро- и макро- икономиката: Ако ти крадеш ти ще си добре и ще си увеличаваш богатството (това е микро-икономика), но ако всички в държавата крадат, държавата ще става ли по-добре и ще си увеличва ли богатството (това е макро-икономиката)..?
Ама всъщност какво се хабя, като и без това повече от половината форум са неграмотни... :gives[1]:
Satanism
11-01-2012, 14:00
Ако седнеш да мислиш малко, ще останеш очуден колко важни са тея 2 туби нафта....и факта, че това се приема за нещо нормално....
Ако седнеш да мислиш малко, ще останеш очуден колко важни са тея 2 туби нафта....и факта, че това се приема за нещо нормално....
Да спрем спама....само ще ти кажа че в работата си виждам толкова много измами че тези 2 туби са капка не в морето ами в океан....
Точка на глупостите.Локомотивната нафта,НЕ Е препоръчителна за ЖТД,създава доста ядове,доказано е :idea2::idea2::idea2::idea2: Спестяваш 100 лв. за 2 месеца,но после сменяш регулатор за 500 лв. :yawn::yawn::yawn::yawn: