PDA

View Full Version : Бояджия за спойлера ми и не само

ivopetrov_1982
12-01-2012, 17:10
Колеги, трябва ми бояджия за спойлер.:rosso_spider:

Бобби
12-01-2012, 17:27
Токича...ама трябва да отскочиш до Пазарджик...чувал съм че добре ги прави нещата....:pizza:

ivopetrov_1982
12-01-2012, 19:08
сега ще го питам!мерси

nonamecrew
13-01-2012, 17:59
Токичая ще свърши работата :flirt::scherzkeks:

ivopetrov_1982
13-01-2012, 18:39
Токичая ще свърши работата :flirt::scherzkeks:
каза че ще ми трябва и шофьор ката хода при него:big_beer:

Alfa User
13-01-2012, 22:29
М'чи на тоз 'убав карбон за кво тий боя бре ?!?
На червено/вишнево дори/ ще стои много добре...
А ако одиш при токича - верно ш'ти требе шофер за връщането :choice:

ivopetrov_1982
13-01-2012, 23:16
М'чи на тоз 'убав карбон за кво тий боя бре ?!?
На червено/вишнево дори/ ще стои много добре...
А ако одиш при токича - верно ш'ти требе шофер за връщането :choice:
по добре си е с цвета на колата!скоро ще има карбонче на тавана!:busted_cop:

nonamecrew
16-01-2012, 13:07
То и шофер няма да оцелее при нас .... има хубави хотели :blush::thumbup::spell:

Бобби
16-01-2012, 15:17
С цвта на колата е по добре....иначе според мен седи като насрано...а за карбонче на тавана ...мислих го преди време това и за капака.....а ма по добре е боядисване...иначе, ако си решил за карбона към Ваклинатор се обърни ...върши чудеса...

MUROMAN
16-01-2012, 17:56
С цвта на колата е по добре....иначе според мен седи като насрано...а за карбонче на тавана ...мислих го преди време това и за капака.....а ма по добре е боядисване...иначе, ако си решил за карбона към Ваклинатор се обърни ...върши чудеса...

Така е познавам един дето му помага за тези неща,пипат ги момчетата. :thumbup:

Megamix
19-03-2012, 16:41
Извинявам се, че пиша тук... но да не отварям нова тема. Моя спойлер... стана целия на плюски и изведнъж автолака почна да се люпи... адски грозно.... Има ли някакво др. решение освен пребоядисване? Или е за натам...

don_pepone
19-03-2012, 19:51
Само боя колега ;) , ама като хората да се направи за да не го боядисваш всяка година

mimouzunov
19-03-2012, 20:39
Само боя колега ;) , ама като хората да се направи за да не го боядисваш всяка година

Някои явно ме е набелязал мен... От вчера (предполагам) си имам и деруга на задна дясна врата (пак около 40см) до метал... :no: :bash:

toki4a
19-03-2012, 22:42
Някои явно ме е набелязал мен... От вчера (предполагам) си имам и деруга на задна дясна врата (пак около 40см) до метал... :no: :bash:

обади се на онзи Токи4а бре:bash:

---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:41 ----------

Извинявам се, че пиша тук... но да не отварям нова тема. Моя спойлер... стана целия на плюски и изведнъж автолака почна да се люпи... адски грозно.... Има ли някакво др. решение освен пребоядисване? Или е за натам...

за натам е!
Пазарджик!

don_pepone
20-03-2012, 00:16
Някои явно ме е набелязал мен... От вчера (предполагам) си имам и деруга на задна дясна врата (пак около 40см) до метал... :no: :bash:Кофти колега,отиде ти сгъстеният въздух :(

mimouzunov
20-03-2012, 16:36
Резката на калника я запълних с маркер да скрия поне ламарината... На вратата е до бялото покритие под боята... Ако ми надерат още един детаил ще се замисля да я боядисвам цялата... От снимките не си личи много ,но в деиствителност е още по-зле..

(дано не го видя тоя дето ми я дере...)

MUROMAN
20-03-2012, 16:49
Резката на калника я запълних с маркер да скрия поне ламарината... На вратата е до бялото покритие под боята... Ако ми надерат още един детаил ще се замисля да я боядисвам цялата... От снимките не си личи много ,но в деиствителност е още по-зле..

Съчувствам ти Мимо.
Moята е надрана от преди 2 години.
Има рисувани лястовички по нея. :(

Tonimir
20-03-2012, 17:15

Не мога да разбера психиката на подобен човек, който решава и да дере така една кола.

За мен подобен човек има психически проблем. Не мога по никакъв начин да си обясня, що за човек да прави такъв подал номер и най вече с каква цел?

При мен пък ситуация е различна, и тя, че масово хората си отварят вратите в моите , когато е на паркинг. Аз лично като отварям врата и съм на паркинг , винаги внимателно си отварям вратата да не ударя с нея колата до мен. При това внимавам за да не ударя колата до мен, и да не си ударя и своята врата де. Въпрек и това, за година и половина (след последното цялостно боядисване на колата) , имам ПОНЕ 8-10 беляга, които в началото ги правех на момента, но вече ми писна и съм се отказал. Добрата новина до сега, че само се разминавам с белязи на боя , без длъбнатини по вратите.

Решението според мен е затворен гараж, или прсото да спреш да обръщаш внимание. Просто не може се спаси човек от малоумници.

Furious 155
20-03-2012, 21:56
Не мога да разбера психиката на подобен човек, който решава и да дере така една кола.

За мен подобен човек има психически проблем. Не мога по никакъв начин да си обясня, що за човек да прави такъв подал номер и най вече с каква цел?

При мен пък ситуация е различна, и тя, че масово хората си отварят вратите в моите , когато е на паркинг. Аз лично като отварям врата и съм на паркинг , винаги внимателно си отварям вратата да не ударя с нея колата до мен. При това внимавам за да не ударя колата до мен, и да не си ударя и своята врата де. Въпрек и това, за година и половина (след последното цялостно боядисване на колата) , имам ПОНЕ 8-10 беляга, които в началото ги правех на момента, но вече ми писна и съм се отказал. Добрата новина до сега, че само се разминавам с белязи на боя , без длъбнатини по вратите.

Решението според мен е затворен гараж, или прсото да спреш да обръщаш внимание. Просто не може се спаси човек от малоумници.Проблемът е че това е манталитет - моята е вече като войнишко канче от отваряне на врати и спирането им в моята кола!!!:bash:
Българинът не е свикнал да пази и уважава чуждата собственост!:dark2:
Незнам как да си купиш нова кола... или дори да не е нова, в перфектен външен вид.
За две години ще е като след демолишън шоу...
Понякога паркирам на диагонал, та да няма досег с вратите, ама и от там имам следи, вместо по вратите, по калниците...

митака-пловдив
20-03-2012, 22:15
Утре ще ви снимам едни много редки оригинални лайсни за вратите на 155.Бензиновата я взех с такива и пазят много от удари,врата-врата.

Furious 155
20-03-2012, 23:52
Утре ще ви снимам едни много редки оригинални лайсни за вратите на 155.Бензиновата я взех с такива и пазят много от удари,врата-врата.не винаги... при мен последния удар е на ниво на дръжката на вратата...

Megamix
21-03-2012, 09:03
Същата история и при мен... когато си купих колата, регистрирах я, всички други простотии направих, но не ми стигнаха пари за Каско, спрях я пред блока... на сутринта отивам да и се порадвам, последствията, счупено шофьорско огледало от стойката + стъкло... драскотина до грунд задна врата + 4 см от калника... да не говорим... че ми вдлъбнаха калника и си отваряха вратите на 192319 пъти.... отделно куче ми се качва по предния капак и имам следи от нокти :X:X:X: D; сиг. съм най-нещастния Алфист от към боя :D ...

The_Game
25-03-2012, 22:20
Същата история и при мен... когато си купих колата, регистрирах я, всички други простотии направих, но не ми стигнаха пари за Каско, спрях я пред блока... на сутринта отивам да и се порадвам, последствията, счупено шофьорско огледало от стойката + стъкло... драскотина до грунд задна врата + 4 см от калника... да не говорим... че ми вдлъбнаха калника и си отваряха вратите на 192319 пъти.... отделно куче ми се качва по предния капак и имам следи от нокти :X:X:X: D; сиг. съм най-нещастния Алфист от към боя :D ...

На мен 155-цата някой с такава засилка си беше отварял вратата, че чак беше подвил ръба на вратата навътре.

А Грандето направо го разкатаха милото сгънаха му шофорския калник заедно с бронята, задната броня и от двете страни е драна от коли с всякакви цветове, даже и лилаво. А следите от врати не искам и да ги гледам, че ми прилоша.

Вече не ми пука спрях да се ядосвам просто...

Като спирам настрани или на кофти място винаги навивам волана докрай в ляво или дясно, малка е вероятността но понякога спасява.

don_pepone
26-03-2012, 18:38
Пффф ужасно е това явление , но за жалост няма как да изкоренит тъпнято от хората :(
И аз имах няколко леки точки от такова отваряне на врати , но моето изчезна само с шлайф паста но за моя радост в Добрич нее така претъпкано все още и се разминаваме с тези гадости.
П.С. Е един ден щях да бия един съсед след като го видях да ми закача леко вратата и му направих забележка, а той ми тегли една майна.... замалко да му прасна един, но сега спира далеч от мен :)

The_Game
02-04-2012, 23:44
Малко ОФФ на тема паркиране

http://mnogozle.com/video9414_kolegite-parkirat-kato-maimuni.html

alfonso 155
07-04-2012, 21:33

Има друго решение да :mobile:едно фолио освен ако не искаш боя и проблема е решен.

---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

Карбона седи леко матов,а колата е тъмна.Взимаш едно челно огледално фолио и :beer: и идваш да лепим.Ще стане бомба,а спойлера задължително с цвета на колата.