Log in

View Full Version : Когато има идиоти на пътя колата ми гори повече засхто ????

Alivio_8vT
12-01-2012, 19:28
Вчера с тишко (Realsex) ходихме до варна решихме да караме леко да не горим бензин но когато се появи един разградски мерджан и разхода зе да расте главоломно чудно мо е каква е вразката :evil::evil::evil::evil:

Кайо
12-01-2012, 19:33
Ми хванали сте се кат рибоци да се гоните с мерца.....

ReLeFNIQ
12-01-2012, 19:53
Я кажи ти колко коня изкара на диното във Варна, ако си я замервал де :)
А иначе мерца какъв беше :) Щото с повечето си е гавра с м'рътвец

adv_petrov
12-01-2012, 21:16
Вчера с тишко (Realsex) ходихме до варна решихме да караме леко да не горим бензин но когато се появи един разградски мерджан и разхода зе да расте главоломно чудно мо е каква е вразката :evil::evil::evil::evil:

Хахаха, тоя филм го гледам поне веднъж седмично между Варна и София, хем съм на газ, викам си "пътувам тънко" и като изкочи некой ербап дето си мисли че пътя му е бащиния, и свалям под 140 само на камерите :spam_laser: , щото туин-спарка за съжаление е пъргав само над 3000 оборота - ма редко ми бяга някой :)

ivan dimitrov
12-01-2012, 22:22
---

Alivio_8vT
12-01-2012, 23:29
Дефинирам идиот на пътя
водач с нискобюджетен автомобил които като види една алфа която са и лепняли детелина на дупито си казва а тва ще го лапна като баничка

thecleaner
12-01-2012, 23:29
Хахаха, тоя филм го гледам поне веднъж седмично между Варна и София, хем съм на газ, викам си "пътувам тънко" и като изкочи некой ербап дето си мисли че пътя му е бащиния, и свалям под 140 само на камерите :spam_laser: , щото туин-спарка за съжаление е пъргав само над 3000 оборота - ма редко ми бяга някой :)

Евала колега с колко я караш :)

Alivio_8vT
12-01-2012, 23:32
такива водачи само ни дигат разхода ........

---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:30 ----------

Алфа чентосесантакуатро дуемиле туин спарк е фиат пунто джи ти

молто молто бене ... :)

old alfist
12-01-2012, 23:50
И аз съм се чудел защо ми гори толкова много колата постоянно - ми то пълно с идиоти навсякъде.

Кайо
13-01-2012, 00:00
Дефинирам идиот на пътя
водач с нискобюджетен автомобил които като види една алфа която са и лепняли детелина на дупито си казва а тва ще го лапна като баничка

Ае да не се вържеш само ама идиот на пътя е тоя,който се подава на провокациите на водач на никобюджетен автомобил.......без значение дали кара Алфа,Заз или Ферари.

Alivio_8vT
13-01-2012, 00:04
Ае да не се вържеш само ама идиот на пътя е тоя,който се подава на провокациите на водач на никобюджетен автомобил.......без значение дали кара Алфа,Заз или Ферари.
Можеби си прав но не сам виновен алфа вируса го прави като минат някви такива и получавам схващане на десния крак и ми се испават прастите на краката единствения лек е като ги натисна в ламарината и тогава ми минава :) :)

dimitar_vd62
13-01-2012, 00:07
То тва обща болест, нищо страшно, ма некой път кат се прибирам надвечер ако моем да унижим некое БМВ на семафора , после голем кеф да си пийнеш една биричка в къщи.:tooth:

Alivio_8vT
13-01-2012, 00:10
То тва обща болест, нищо страшно, ма некой път кат се прибирам надвечер ако моем да унижим некое БМВ на семафора , после голем кеф да си пийнеш една биричка в къщи.:tooth:
Е точно за това става дума ;)

Кайо
13-01-2012, 00:11
Можеби си прав но не сам виновен алфа вируса го прави като минат някви такива и получавам схващане на десния крак и ми се испават прастите на краката единствения лек е като ги натисна в ламарината и тогава ми минава :) :)

Е точно това имах в предвид,ставаш и ти идиот на пътя,теб те удря алфа вируса,другия голфо вируса,третия мерцо вируса и стават епидемии по пътищата със следствие пострадали и нестрадащти от вирусни заболявания пътуващи......иначе и аз карам бързо,даже понякога прекалено бързо,но не прехвърлям на никой вината........

dimitar_vd62
13-01-2012, 00:17
Ми принципно трябва да съм улегнал чичка, ма някой път сам на себе си се чудя.

Alivio_8vT
13-01-2012, 00:20
еми да не правиме хубаво но пък да го гледаш как ти се закача и да него сложиш на мястото му грехота е като видят алфа тряба да пускат десния мигач и да си знаят мястото ;)

lordliness
13-01-2012, 00:26
Тука имаме един дълъг булевард,на първия светофар дръпнах мерцедеса от ляво с три дължини,той се ядоса,на втория светофар пак го издухах,вече беше бесен,на третия светофар го оставих да излети ,мина пред мен да ме засече и налетя на ченгетата ,които често стоят там и вече го чакаха с радост.Понякога съм гаден,само понякога,само с разни тарикати.

Кайо
13-01-2012, 00:29
еми да не правиме хубаво но пък да го гледаш как ти се закача и да него сложиш на мястото му грехота е като видят алфа тряба да пускат десния мигач и да си знаят мястото ;)

Хахахахаах,бе не е точно така,не,че не те разбирам от една страна но просто не е правилно.........и аз много се дразнех,на моята не пише,че е 2,0 а тук в Гърция карат предимно 1,6 ае със зор 1,8 за Алфа 156 говоря,и си карам и кат земат да се заяждат разни нови малолитражки по светофарите ама в града не им се връзвах,иначе на околовръстното си ги понаказвах......но само ако няма трафик.

---------- Post added at 00:29 ---------- Previous post was at 00:27 ----------

Тука имаме един дълъг булевард,на първия светофар дръпнах мерцедеса от ляво с три дължини,той се ядоса,на втория светофар пак го издухах,вече беше бесен,на третия светофар го оставих да излети ,мина пред мен да ме засече и налетя на ченгетата ,които често стоят там и вече го чакаха с радост.Понякога съм гаден,само понякога,само с разни тарикати.

Хахаха аз тоя номер съм го правил на магистралата Кулата-Солун,хахахахаха,много гадно:Tease:

Бобби
13-01-2012, 10:01
На мен пък ми гори по малко, защото не искам да съм идиот- 2....:flirt:

Alivio_8vT
13-01-2012, 12:59
В краина сметка се отешавам с мисалта че насякаде има бензиностанции и стапвам на гаста докато се рассъска блоофа ;)

Susscrofa
13-01-2012, 13:08
Тази тема е озаглавена неточно.
Аз предлагам следното заглавие:
"Защо когато има идиоти на пътя, започвам и аз да се държа като идиот, което става причина колата ми да гори повече".

Бобби
13-01-2012, 13:11
"Защо когато има идиоти на пътя, започвам и аз да се държа като идиот, което става причина колата ми да гори повече".
...:)))...абе след това да не пойскаш и авторско право...:flirt:

alex052
13-01-2012, 18:25

Точно.

А може и "защо като си карам кротко и спокойно на пътя обръщам внимание на идиоти?"

old alfist
13-01-2012, 19:48
И сега някой може да отговори с контратеза :
Ми, тъй и тъй, колата гори много - поне да съм идиот.

dimitar_vd62
13-01-2012, 22:40
Ми тъй и тъй съм идиот, кво ми пука че гори много.

Кайо
13-01-2012, 22:52
Мое ми гори много ама съм идиот:big_beer:

lordliness
14-01-2012, 00:08
Може и така -и без това ме мислят за идиот ,че съм купил алфа...

Alivio_8vT
14-01-2012, 02:28
така или иначе бензина дето и го сложа няма ми го варне такаче да и поразтрия гумите пък които се мисли за олегнал чичка и оборотомера му след 2500 оборота е обгарнат в паяжина да ходи при тромавите бмв и да ни мисли за идиоти ;)

Бобби
14-01-2012, 09:39
Те бемветата, не са тромави.....:))
А чичо ти, на какво Волво се е качвал....като му даде газ, задният мост изпреварва предният...:new_Eyecrazy:....и тя също май е тромава..:spell:

Кайо
14-01-2012, 10:54
така или иначе бензина дето и го сложа няма ми го варне такаче да и поразтрия гумите пък които се мисли за олегнал чичка и оборотомера му след 2500 оборота е обгарнат в паяжина да ходи при тромавите бмв и да ни мисли за идиоти ;)

Нали,кат гори бензин,поне и гумите да изтъркаш кат ората............
А тва с бмв-тата,дали наистина са тромави?Младо недей тъй с тия безсмислени и заучени фрази,все пак повечето от нас караме 10 и кусур годишни барутарници,нека си ги харесваме ама да не говорим наизуст...:picnic:

Susscrofa
14-01-2012, 19:30

Ти книжка имаш ли?:picnic:

Кайо
14-01-2012, 21:02
Ти книжка имаш ли?:picnic:

Kнижката не кара колата........:plane:

Alivio_8vT
14-01-2012, 22:26
Смело мога да кажа че вас двамата алфа вируса ама изобщо неви е хващал никога пък дали имам книжка е излишен вапрос според мен варвете в голф форома там се нападат един друг ;) може да сам нов в форума но чуствам излишак .......

Susscrofa
14-01-2012, 22:37
Питам, защото според мен не отговаряш на едно от задължителните изисквания за правоспособен водач на мпс.
Вирус = отрова
Ти отровен ли си с нещо?:picnic:

Кайо
14-01-2012, 23:04
Смело мога да кажа че вас двамата алфа вируса ама изобщо неви е хващал никога пък дали имам книжка е излишен вапрос според мен варвете в голф форома там се нападат един друг ;) може да сам нов в форума но чуствам излишак .......

Ше ида и в Голф форума,като си взема R32:plane:

Alivio_8vT
15-01-2012, 07:04
ако не те хванат земи и за мен едно ;)

nickyto
15-01-2012, 10:00
...
Вирус = отрова
...:picnic:

Ей, то за тва миналата седмица кат ме барна грипа и бях като отровен - цял ден ме напъваше да се карам на мивката... :ph34r:

Кайо
15-01-2012, 15:55
ако не те хванат земи и за мен едно ;)

Ше ти взема,ама ше ти мине Алфа вируса с него,а аз искам да си останеш болен :):):)

---------- Post added at 15:55 ---------- Previous post was at 15:54 ----------

Ей, то за тва миналата седмица кат ме барна грипа и бях като отровен - цял ден ме напъваше да се карам на мивката... :ph34r:

Ае са и ти грип....винцока ти е дошъл в повече :):):)

Alivio_8vT
15-01-2012, 16:06
Абе как ще ми мине вируса с него аз щте го продам да си донаредя кованата карантия в алфата ;)

Кайо
15-01-2012, 22:04
Абе как ще ми мине вируса с него аз щте го продам да си донаредя кованата карантия в алфата ;)

Ми то на повечето от наште изкурубени талиги ако не им се сложи екстра карантия чеп за бъчва не става от тях :drive:

Alivio_8vT
16-01-2012, 01:13
Не споделям това мнение стария ми мотор беше 2ка 155 и ми варшеше спр работа сбез никакви проблеми такаче немога да се саглася и доста бмв 2000 кубика е изяло и ги е пускало на парзалката ;)

Кайо
16-01-2012, 01:56
Не споделям това мнение стария ми мотор беше 2ка 155 и ми варшеше спр работа сбез никакви проблеми такаче немога да се саглася и доста бмв 2000 кубика е изяло и ги е пускало на парзалката ;)

А стария защо му викаш стар,кво стана с него,поди ли, и къв ти е новия?
А и не съм казал,че БМВ-та повечето не са барутарници,2000 кубиковите бензинки повечето са по 150,дизелите по 136 коня,так,че не си се пускал с кой знае кви коли.......по-новите 2000 кубикови БМВ-та са 163 коня,пак не голяма разлика от страна на коне,а и важно е кой и как кара.
Нека си им се радваме на кочините ама да не живеем с илюзиите,че караме нещо кой знае какво:drive:

nickyto
16-01-2012, 07:16
Ае са и ти грип....винцока ти е дошъл в повече :):):)

Е, не ме издавай пък ти...:drinking:

Кайо
16-01-2012, 08:40
Е, не ме издавай пък ти...:drinking:
Добре си се маскирал,никой няма да те разбере:firstprize:

Alivio_8vT
16-01-2012, 13:53
стария ми беше 2000 155 коня работеше си перфектно но ми се струваше бавен сега е 2000 турбо от дедра ама и тоя ми идва мн бавен ..... 220 коня на колелата е ама е баси бабата тряба още да се надуе

nickyto
16-01-2012, 14:04
Добре си се маскирал,никой няма да те разбере:firstprize:

Е, издаде ме... ся трябва да сменям маскировката, че с тая вече ме знаят...

Кайо
17-01-2012, 01:07
стария ми беше 2000 155 коня работеше си перфектно но ми се струваше бавен сега е 2000 турбо от дедра ама и тоя ми идва мн бавен ..... 220 коня на колелата е ама е баси бабата тряба още да се надуе

Tа я са кажи.Защо сложи двигател от Дедра?Защо други слагат двигател от Фиат Купе?:spell:

thecleaner
17-01-2012, 01:48

С най добри чувства, ма ми се вижда множко 220коня на колела, освен ако не съм проспал графиката някъде по трасето :)

ICI
17-01-2012, 02:00
С най добри чувства, ма ми се вижда множко 220коня на колела, освен ако не съм проспал графиката някъде по трасето :)

кое му е множкото пък , на мен ми се струва че има мегдан за повечко пък

thecleaner
17-01-2012, 02:38
кое му е множкото пък , на мен ми се струва че има мегдан за повечко пък

Дай графика Ицане ;)

V_A_N_K_A_T_A
17-01-2012, 02:47
И на мен ми беше интересно да видя графиката на тези 8-клапанови 220 коня на колела,с мегдан за още.

V@K@T@
17-01-2012, 08:44
Ами да го беше покарал още малко и щеше да видиш , каква работа щеше да ти свърши ;)

А стария защо му викаш стар,кво стана с него,поди ли, и къв ти е новия?
А и не съм казал,че БМВ-та повечето не са барутарници,2000 кубиковите бензинки повечето са по 150,дизелите по 136 коня,так,че не си се пускал с кой знае кви коли.......по-новите 2000 кубикови БМВ-та са 163 коня,пак не голяма разлика от страна на коне,а и важно е кой и как кара.
Нека си им се радваме на кочините ама да не живеем с илюзиите,че караме нещо кой знае какво:drive:

Старият му двигател е моят нов и след почти основен ремонт на 2 пъти очаквам скорошното му сглобяване и най накрая да има малко радост и за мен

Кайо
17-01-2012, 12:27
Ами да го беше покарал още малко и щеше да видиш , каква работа щеше да ти свърши ;)

Старият му двигател е моят нов и след почти основен ремонт на 2 пъти очаквам скорошното му сглобяване и най накрая да има малко радост и за мен

,,след почти основен ремонт на 2 пъти очаквам"-я са ми го разталкувай,тва ми звучи кат полубременна жена,заченала на два пъти:picnic:

ICI
17-01-2012, 22:15
Дай графика Ицане ;)

И аз ги нямам :)
Ще взема да звънна на Тони да искам да ми ги прати, че Митко много разсеян нещо вече няколко дена, уж щеше да ги качва :) .

ICI
17-01-2012, 22:37
И на мен ми беше интересно да видя графиката на тези 8-клапанови 220 коня на колела,с мегдан за още.

ето една графика на същият Ланчов 8В мотор, само че с по-рестриктивна турбинна част на турбото отколкото на Митко, тя вади 228 коня на гуми при 1.4 бара ;)
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic.php?f=20&t=22353&start=40

V_A_N_K_A_T_A
17-01-2012, 23:25
Чудесно.Ставаше въпрос,за точно определена графика,обаче ;)
Очакваме да видим и следващите промени.Пък и представянето на колата,все пак ;)

Кайо
17-01-2012, 23:46
Бре оставете го намира момчето,има най-бързата и най-мощната Алфа Дедра :rotfl:

ICI
17-01-2012, 23:55
Чудесно.Ставаше въпрос,за точно определена графика,обаче ;)
Очакваме да видим и следващите промени.Пък и представянето на колата,все пак ;)

ами мога да хвърля боб и да река че 145-цата си вади 220 те коня при около 5500, това ще е основната разлика.
За представяне като времена ако имаш предвид, там в ютюуб клипа съм и писал измерените резултати.

TishO
17-01-2012, 23:57
Бре оставете го намира момчето,има най-бързата и най-мощната Алфа Дедра :rotfl:
Тука големи гавраджии сте се събрали бре!!!

Кво ще рече Алфа Дедра??? Още малко щот на Типо платформа и Фиат Алфа Дедра а????
И някои кат си ареса и си сложи джанти примерно 4х100 дай тоз е Опел Алфа смешна работа.Гледам се зрели мъже пък на акъл прости кат мен че и по долу!!!

В колата има доста наляти пари както не само в неговата ами и във доста коли от форума не забравяите че сме тук да се подкрепяме споделяме и помагаме!!!
Оплюването във гоУф форума даже и там маи не се оплуват един друг ама тва сме си Българите завист до безбожие!!!

Такива дет спамите нали си имахте блато ли кенеф ли стоите си там немога да разбера защо се заяждате с колегите какво има да делите толкоз ще се видят и графиките кат ви е проблем.Лично аз бях там и видях за ко иде реч.

Без да се засяга никой!!!!

Поздрави!!!

Кайо
18-01-2012, 00:43
Тука големи гавраджии сте се събрали бре!!!

Кво ще рече Алфа Дедра??? Още малко щот на Типо платформа и Фиат Алфа Дедра а????
И някои кат си ареса и си сложи джанти примерно 4х100 дай тоз е Опел Алфа смешна работа.Гледам се зрели мъже пък на акъл прости кат мен че и по долу!!!

В колата има доста наляти пари както не само в неговата ами и във доста коли от форума не забравяите че сме тук да се подкрепяме споделяме и помагаме!!!
Оплюването във гоУф форума даже и там маи не се оплуват един друг ама тва сме си Българите завист до безбожие!!!

Такива дет спамите нали си имахте блато ли кенеф ли стоите си там немога да разбера защо се заяждате с колегите какво има да делите толкоз ще се видят и графиките кат ви е проблем.Лично аз бях там и видях за ко иде реч.

Без да се засяга никой!!!!

Поздрави!!!

Алфа Дедра ще дойде Алфа с двигател от Дедра........
Прочети малко всичките постове после скачай нервен,основната мисъл,поне моята е,че за повишеният разход на гориво в подобни ситуации не е виновно нищо друго освен задкормилното устройство.........
И се научи да разграничаваш заяждането от майтапа.:spell:

abart_
18-01-2012, 09:19

Много ми е интересно как пък прецени ,че са и множко...на око ли,като нито си я виждал,нито си я чувал тая кола :)

Медиум ли си :smoke:

Инъче съм забелязвал,че моя разход драстично скача като има дразнители,предимно тея с Жиповете :) :)

thecleaner
18-01-2012, 09:56
Много ми е интересно как пък прецени ,че са и множко...на око ли,като нито си я виждал,нито си я чувал тая кола :)

Медиум ли си :smoke:

Инъче съм забелязвал,че моя разход драстично скача като има дразнители,предимно тея с Жиповете :) :)

Ами 100+ коня на 8v. мотор винаги са интересни да се видят, и чакаме графиката. Ау и ти си с такава техника я дай да видим и твоита графика защото, напоследък конете във форума всеки ги изкарва се едно са бонбонки Тик-так ;) слагат се загуби като 6x6 и т.н.

abart_
18-01-2012, 10:49
Ами 100+ коня на 8v. мотор винаги са интересни да се видят, и чакаме графиката. Ау и ти си с такава техника я дай да видим и твоита графика защото, напоследък конете във форума всеки ги изкарва се едно са бонбонки Тик-так ;) слагат се загуби като 6x6 и т.н.

Аз графика нямам, не мисля и да имам скоро .....,ама гледам ти ги познаваш на око кое колко трябва да е,и се чудех вместо да ходя на дино защо да не питам теб директно :) :)

И аз я чакам графиката ,ама не злорадствам :)

Аууу твойте техники да не са 16 V :biggrin::biggrin:

thecleaner
18-01-2012, 11:06
Аз графика нямам не мисля и да имам скоро .....,ама гледам ти ги познаваш на око кое колко трябва да е,и се чудех вместо да ходя на дино защо да не питам теб директно :) :)

И аз я чакам графиката ,ама не злорадствам :)

Аууу твойте техники да не са 16 V :biggrin::biggrin:

2x8v. колко е :) Интересно ми е кола която си надхвърли заводските коне с 60% + това исках да кажа оня ден, без кой знае какви хардуерни намеси. Хубаво е когато човек когато каже нещо да го подкрепи това с факти, автомобилен форум сме не форума на "Кой е по-по-най...'' а напоследък (отдавам го на сезона), повтарям се, всеки е изкарал табора и дига 300+км.

Бобби
18-01-2012, 11:29
А бе мене колко пъти са ме бегали, ама ме е срам да си кажем..:))

Alivio_8vT
18-01-2012, 13:29
Ето ги и графиките на 8 клапановата машина която ици принуди да искара 220 коня на колелата ;) аз казвам 220 на колелата 260 на мотора защото тони каза така смята ги и каза това ако тои не разбира и ме лаже и аз ви лажа ;) :strong:

Alivio_8vT
18-01-2012, 13:35
http://www.youtube.com/watch?v=EWtN8UbBmh8&feature=youtu.be

abart_
18-01-2012, 13:36
Ето ги и графиките на 8 клапановата машина която ици принуди да искара 220 коня на колелата ;) аз казвам 220 на колелата 260 на мотора защото тони каза така смята ги и каза това ако тои не разбира и ме лаже и аз ви лажа ;) :strong:

Абе мани го Келеша, кво разбира и той :biggrin::biggrin:

друго си е разбирачите у форума да ти кажат колко ти е колата........

Поздравления за резултата колега ;)

TishO
18-01-2012, 13:51
Дерзаите. Ето графиките ето и клип за доказателство че колата е била на дино ето ги и конете а ключа за палатката нИгу знам дей!!!:sex:

Надявам се колеги да няма повече излишни изказвания и аз не вярваях ма бях там и видях:smoke:

П.С. Димитре защо си качил баш моя клип не видиш ли че с лошо качество.

Alivio_8vT
18-01-2012, 14:01
Дерзаите. Ето графиките ето и клип за доказателство че колата е била на дино ето ги и конете а ключа за палатката нИгу знам дей!!!:sex:

Надявам се колеги да няма повече излишни изказвания и аз не вярваях ма бях там и видях:smoke:

П.С. Димитре защо си качил баш моя клип не видиш ли че с лошо качество.
Тихомире не ме дразни знаеш какво стана с другия клип.........

TishO
18-01-2012, 14:01
Алфа Дедра ще дойде Алфа с двигател от Дедра........
Прочети малко всичките постове после скачай нервен,основната мисъл,поне моята е,че за повишеният разход на гориво в подобни ситуации не е виновно нищо друго освен задкормилното устройство.........
И се научи да разграничаваш заяждането от майтапа.:spell:
Извинявам се ако съм те разбрал погрешно. Аз темата я следа и съм ги прочел всички а че за всяко повишение на разхода което не зависи от техническото състояние на автомобила е виновен водача.Предполагам темата е пусната по скоро на маитап. Понеже има наистина много идИоти по пътищата.Лично аз съм по цял ден на асфалта и не им обращам особено внимание с изключение на великите рацери ама те сами си го просят само им напарвам кашлицата и после пак яваш :biggrin: Сега да не каже някои нещо не карам 200 коня кола и не се мисля за безсмъртен нито за син на Колин Мак рее или на Баричело. Карам стар мръсен ретро автомобил и се възползвам от това :sex:

Бобби
18-01-2012, 14:16
И тука е блато....за какво беше темата и къде отиде по едно време в тунинг......:big_whoops:
Иначе евала на момчето....:smoke:

Alivio_8vT
18-01-2012, 14:22
И тука е блато....за какво беше темата и къде отиде по едно време в тунинг......:big_whoops:
Иначе евала на момчето....:smoke:
Аз лично ако не харесвам нещо не го следя и не давам ненъжни коментари ;)

Бобби
18-01-2012, 14:30
Аз лично ако не харесвам нещо не го следя и не давам ненъжни коментари ;)
Не съм казал, че не харесвам...това което си направил, напротив точно обратното...но май не е правилният раздел за тези коментари....както и да е...няма смисъл да се напъвам:pain:....а и не съм човека дето дава наклони:))

TishO
18-01-2012, 14:51
Не съм казал, че не харесвам...това което си направил, напротив точно обратното...но май не е правилният раздел за тези коментари....както и да е...няма смисъл да се напъвам:pain:....а и не съм човека дето дава наклони:))

Теб те знаем ти наклони не даваш ам как беше "даваш уроци" ;)

Бобби
18-01-2012, 15:06
Теб те знаем ти наклони не даваш ам как беше "даваш уроци" ;)
Не баш така, тебе съм те поучавал да не пишкаш на криво:)))

Alivio_8vT
18-01-2012, 15:16
хахахахах темата си е точно за тук ;) общи приказки ;)

Бобби
18-01-2012, 15:27
хахахахах темата си е точно за тук ;) общи приказки ;)
Щом казваш....:smoke: но все си мисля, че беше за някакъв разход щом ни ядосат на пътя , а не за повишена мощ на дадена кола.....:flex:

Alivio_8vT
18-01-2012, 15:34
нещата не са такижа какжито бяха мн си изостанал разхода отдавна го обсадихме

Кайо
18-01-2012, 15:37
нещата не са такижа какжито бяха мн си изостанал разхода отдавна го обсадихме

Стига си си спамил па ти темата бре,бегай в блатото за моабети :):):)

Бобби
18-01-2012, 15:38
Аха..:))продължение на темата, ами смени заглавието...иначе си е чисто блато....за какво говорехме, къде се отнесохме.....:big_whoops:

---------- Post added at 13:38 ---------- Previous post was at 13:37 ----------

Стига си си спамил па ти темата бре,бегай в блатото за моабети :):):)
Остави момчето...тя си е негова темата...само какво развитие и дава....:sex:

Friend
18-01-2012, 16:21
разхода нямаше да сее обсъжда въобще ако цените на горивата бяха като за нашите стандарти...

Alivio_8vT
18-01-2012, 16:21
Темата си е моита че си спамим колко си искаме :) :) ;)

Бобби
18-01-2012, 16:30
Юнак....идва ново поколение.....ние пасти да ядем с Кайо:))

---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:29 ----------

разхода нямаше да сее обсъжда въобще ако цените на горивата бяха като за нашите стандарти...
...а късмет де:smoke:

TishO
18-01-2012, 17:11
Не баш така, тебе съм те поучавал да не пишкаш на криво:)))

Мхм научи ме че не всички съфорумници са приятни доброжелателни и добри хора ам че има и такиз кат теб и подчинените ти ;)
А па за свои ред и аз ще те науча нещо ма като му доиде времето!!! :smoke:

И така по темата слагаш едно трупче под педала дан може да го натискаш до краи и проблема с разхода ти е решен.Въпреки че тогаз пък ще псуваш кат говедар :sex:

---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:05 ----------

Митаче все пак форума си има правила нека да няма много спам дори ако може да го изкореним.Въпреки че тва е малко трудно понеже има тука индивиди дет се акъл дават пък съм останал с впечатлението че май немогат сами и акумулатора да си разкачът ма на думи са маже и разбирачи :flex: ма тва е друга тема.

Кайо
18-01-2012, 17:17

Бе оставия бре ела в Блатото там е купона :smoke:

Бобби
18-01-2012, 17:48
Баси...имал съм подчинени...какво излезе сега, че на края на месеца и заплати ще трябва да давам...:smoke:
п.п. А бе някой който знаят как псуват говедарите, защо влизат в спор а не си гледат добитъка...:big_whoops:

Кайо
18-01-2012, 17:51
Баси...имал съм подчинени...какво излезе сега, че на края на месеца и заплати ще трябва да давам...:smoke:
п.п. А бе някой който знаят как псуват говедарите, защо влизат в спор а не си гледат добитъка...:big_whoops:

Шефе не скромничи,искам увеличение на заплатата иначе ше те топна в НОИ,че не ме осигуряваш :smoke:

Бобби
18-01-2012, 17:55
Шефе не скромничи,искам увеличение на заплатата иначе ше те топна в НОИ,че не ме осигуряваш :smoke:
Стига Кайо, моля те...допих си виното от вчера и ме напуши на смях:))
п.п. дай да си намерим прасето и да си ходим в блатото, че тук става направо тресавище с наше участие..:smoke:

Кайо
18-01-2012, 17:57
Стига Кайо, моля те...допих си виното от вчера и ме напуши на смях:))
п.п. дай да си намерим прасето и да си ходим в блатото, че тук става направо тресавище с наше участие..:smoke:

:smoke:

TishO
18-01-2012, 18:22
да те светна чиче че ако става дума за мен аз не псувам ;-)

въиииии сега ли се светна

Кайо
18-01-2012, 18:42
да те светна чиче че ако става дума за мен аз не псувам ;-)

въиииии сега ли се светна

Mладо що така бре?То момчето дет е пуснало темата не се кахъри и на майтап го обръща а ти се съскаш,кротни се малко,помисли с това,което пишеш и както го пишеш не заприличваш ли на тези срещу които пишеш.....блатен червей.Момчето пуснало темата ти е приятел,не му цапай темата тогава.

TishO
18-01-2012, 18:53
Каио разбран човек ми изглеждаш евала ти правя прав си че и аз аз нааках спирам се.
Поздрави!!!

thecleaner
18-01-2012, 19:13

Съединитела как е, да не изпуска от 5200 до 6100 :roll2:

V@K@T@
18-01-2012, 21:53
Трудна работа ... да не казвам невъзможна ... съединителя е 1 път :bowdown::tank:

Васил Петров
18-01-2012, 23:08
Е те това е яка графика.........
Че е 220кс- добре ама 40кс загуби малко....... множко са!!!

---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:08 ----------

Трудна работа ... да не казвам невъзможна ... съединителя е 1 път :bowdown::tank:

то нормално да не приплъзне.Тя на 4000об.м. има НМ колкото 1,6тс сток

TishO
18-01-2012, 23:14

Съединителя---> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=279114725451435&set=t.100000587288847&type=3&theater

Alivio_8vT
20-01-2012, 01:55
Е те това е яка графика.........
Че е 220кс- добре ама 40кс загуби малко....... множко са!!!

---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:08 ----------

то нормално да не приплъзне.Тя на 4000об.м. има НМ колкото 1,6тс сток

Ами ако мислиш че са мношко сакараи се на келеша тои ги смята ;)

shmamichka
25-02-2012, 22:46
Ами ако мислиш че са мношко сакараи се на келеша тои ги смята ;)
Мисля че тук има много хора който завиждат аз бих желала да се повозя на колите на тези чичковци много ми е интересно като нападат дали могат да оправдаят и да кажат че те са направили и постигнали колкото Димитър ... ако някой от тях мисли че е така с удоволствие бих искала да се повозя и да видя удивителните му постижения .... аа относно тоеа с идиотите на пътя те няма да изчезнат а бензина поскъпва :) А същто така имам един въпрос към сички това не ли форумът който трябва да ви зближава и саветва или форум който се оплюва добре направеното ? :roll:

thecleaner
25-02-2012, 23:32
Мисля че тук има много хора който завиждат аз бих желала да се повозя на колите на тези чичковци много ми е интересно като нападат дали могат да оправдаят и да кажат че те са направили и постигнали колкото Димитър ... ако някой от тях мисли че е така с удоволствие бих искала да се повозя и да видя удивителните му постижения .... аа относно тоеа с идиотите на пътя те няма да изчезнат а бензина поскъпва :) А същто така имам един въпрос към сички това не ли форумът който трябва да ви зближава и саветва или форум който се оплюва добре направеното ? :roll:

А ти колко си годишна малката :)

V@K@T@
26-02-2012, 03:47
А ти колко си годишна малката :)

Ако е тази , за която си мисля ... на около 20

thecleaner
26-02-2012, 03:59

Чичко чистач мои я повози малко в тоя случеЙ.

shmamichka
26-02-2012, 09:03
Силно се съмнявам Чичка :)

---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:01 ----------

Вака грешна информация :cheers:

V@K@T@
26-02-2012, 11:01
Олеее ко говоря бе ... трябва да си наааа 18 ? илииии на 17 ?

koolio
26-02-2012, 11:23

На кво бре? :crazy:

shmamichka
26-02-2012, 11:41
Олеее ко говоря бе ... трябва да си наааа 18 ? илииии на 17 ?

Има нешто такова :)

koolio
26-02-2012, 12:42
Само да не си на 14, че прокурорите напоследък ги е страх да взимат рушвети! :crazy:

thecleaner
26-02-2012, 12:50
Силно се съмнявам Чичка :)

---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:01 ----------

Вака грешна информация :cheers:

Чичковото то :spiteful:

ICI
26-02-2012, 12:55
а така, на Митко жена му влезе, сега и на другите дето искат да возят ако им влязат жените ще стане екшън :)

ФЕРАРИСТ
26-02-2012, 12:56
и да кажат че те са направили и постигнали колкото Димитър ...
Кой е Димитър и какво е постигнатото......????...
Питам щото не съм в час с темата.....

Кайо
26-02-2012, 13:59
Mалиииии тук нещо кат пуканица се оформя......
Кой е Митко,че не вденах????

V@K@T@
26-02-2012, 15:06
а така, на Митко жена му влезе, сега и на другите дето искат да возят ако им влязат жените ще стане екшън :):sex: хахахха ще стане баси форума хахах

Кой е Димитър и какво е постигнатото......????...
Питам щото не съм в час с темата.....
145-ца 2.0 Турбо 8 клапана от дедра интеграле малко пипната тук там от ици ... всъщност като се замисля не е толкова малко хаха :flex:

Mалиииии тук нещо кат пуканица се оформя......
Кой е Митко,че не вденах????
Alivio_8vT това е митко :) :) :)

shmamichka
26-02-2012, 15:11
Ици просто и аз след 3 месеца си зимам алфа и реших да поразгледам форумът а Димитър е този на коготе е темата :)

---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:06 ----------

:sex: хахахха ще стане баси форума хахах

145-ца 2.0 Турбо 8 клапана от дедра интеграле малко пипната тук там от ици ... всъщност като се замисля не е толкова малко хаха :flex:

Нещо против жените ли имате ? Че не ми стана ясно Вака

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:09 ----------

Само да не си на 14, че прокурорите напоследък ги е страх да взимат рушвети! :crazy:

е па не съм на 14 ама не съм и на 20 и прокоратурата нищо неможе да каже :)

V@K@T@
26-02-2012, 15:17
Нещо против жените ли имате ? Че не ми стана ясно Вака

Гупости . I love bitcheZ :lol_sign:

shmamichka
26-02-2012, 15:21
Гупости . I love bitcheZ :lol_sign:

ок ама май много нарушихме првилника каква беше темата какво стана .. :)

ICI
26-02-2012, 17:15
Ици просто и аз след 3 месеца си зимам алфа и реших да поразгледам форумът

аха, сектантка значи ставаш и ти :) щото и мен ме награждават скоро с една 155 2.0 8в за "постигнати успехи в тунинга" :smoke::oops:да си я джиткам за ежедневка :)

Кайо
26-02-2012, 17:24
:sex: хахахха ще стане баси форума хахах

А ок,са ми светна :):):)......бе викам да не е влязъл някой нов персонаж в темата без да разбера :):):)

---------- Post added at 17:24 ---------- Previous post was at 17:21 ----------

---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:06 ----------

Нещо против жените ли имате ?

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:09 ----------

А нищо против немаме...ама ти много си люто нещо бре младо,та се уплашихме :):):)

shmamichka
26-02-2012, 17:46
аха, сектантка значи ставаш и ти :) щото и мен ме награждават скоро с една 155 2.0 8в за "постигнати успехи в тунинга" :smoke::oops:да си я джиткам за ежедневка :)

Супер самоче аз искам 145 2.0 16V QV прилично :)

---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:43 ----------

А ок,са ми светна :):):)......бе викам да не е влязъл някой нов персонаж в темата без да разбера :):):)

---------- Post added at 17:24 ---------- Previous post was at 17:21 ----------

А нищо против немаме...ама ти много си люто нещо бре младо,та се уплашихме :):):)

Чак пък толкова ли .... не съм никак люто с грешни впечетления си останал :)

Lady Marmalade
27-02-2012, 23:23
Дефинирам идиот на пътя

Абе по мои наблюдения, като караш Алфа, все много се наемат и всеки гледа да се състезава с теб.. защо ли
:duel::joly:
Човек не може да си кара спокойно, все те предизвикват 8-)