View Full Version : Загрява не спирачките
alfafen93
17-01-2012, 00:54
незнам дали е тука мястото за моя въпрос но съм нов и още неориентиран към форума та тази вечер отидох у 1 приятел и колата стоеше отвунка за 5 6 часа качвам се прибирам се което е на 2 км горе доло слизам и ми замириса на изгоряло погледнах задна лява гума и диска на спирачката беше червен и пукаше беше се нажежил много от кво може да е това ?:idea::idea::idea::idea::idea: alfa 146 1.9 jtd
и аз бях така колега обаче на предните гуми тасовете ми се стопиха направо маркучите ми бяха заминали и спирачките задържаха
незнам дали е тука мястото за моя въпрос но съм нов и още неориентиран към форума та тази вечер отидох у 1 приятел и колата стоеше отвунка за 5 6 часа качвам се прибирам се което е на 2 км горе доло слизам и ми замириса на изгоряло погледнах задна лява гума и диска на спирачката беше червен и пукаше беше се нажежил много от кво може да е това ?:idea::idea::idea::idea::idea: alfa 146 1.9 jtd
Поредния със замръзнало жило на ръчната си.
Дискът си го опекъл,а лагера ще си каже сам.
Чудно ми е ABS-сът не те ли склати?
alfafen93
17-01-2012, 12:37
Поредния със замръзнало жило на ръчната си.
Дискът си го опекъл,а лагера ще си каже сам.
Чудно ми е ABS-сът не те ли склати?
Ще провера после диска да видим кво е станало ...
alfafen93
17-01-2012, 15:48
свалих гумата на диска му няма нищо .... :go:
свалих гумата на диска му няма нищо .... :go:
Дано да му няма нищо,но го огледай хубаво там,където трият накладките,метала да не лилавее.
И ми е интересно,наистина ли ABS-ът не светна?
Дано да му няма нищо,но го огледай хубаво там,където трият накладките,метала да не лилавее.
И ми е интересно,наистина ли ABS-ът не светна?
то търкалото нали се върти, що да свети абс-а. иначе другото е ясно - син диск и опечени накладки за смяна :D
то търкалото нали се върти, що да свети абс-а. иначе другото е ясно - син диск и опечени накладки за смяна :D
Бе то се върти, но по-бавно и малко и ще влачи.
alfafen93
17-01-2012, 20:56
диска му няма нищо и накладките са си добре ABS не ми светеше