View Full Version : Бяла 166 !?
Колеги въртят ми се едни мухи в празната глава, някой може ли да направи с някаква програма бяла 166-ца да я видя как ще изглежда. Интересува ме най-вече отпред, или отпред и отстрани щото отзад съм сигурен, че ще изглежда супер. Ако е възможно бялото да е нещо такова: http://i.market.autoua.net/data/catalog/3/9/p5339b.jpg
Бели ще са и всички черни елементи отдолу - прагове и брони.
nightroller
25-01-2012, 21:09
Колеги въртят ми се едни мухи в празната глава, някой може ли да направи с някаква програма бяла 166-ца да я видя как ще изглежда. Интересува ме най-вече отпред, или отпред и отстрани щото отзад съм сигурен, че ще изглежда супер. Ако е възможно бялото да е нещо такова: http://i.market.autoua.net/data/catalog/3/9/p5339b.jpg
Бели ще са и всички черни елементи отдолу - прагове и брони.
белия цвят ще стои страхотно на тази кола защото изпъква дизайна - дай снимки на твойта и ще ти я "пребоядисам".
От друга страна обаче ще е малко странно, но какво от това :)
Лошото е, че нямам подходяща снимка отпред, а опасенията ми са точно там. Ето една от нета и една на моята отстрани.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/61/Alfa_Romeo_166.jpg
случайно попаднах на една бяла задница докато рових из гугъла - http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSRmnxOE-KiDQboD3vXQ9H9MR5CfcftvoiOiaI0LJiCtsnvLMSqwu1_TQJ1
old alfist
25-01-2012, 21:29
И аз не съм виждал бяла, но ми се струва, че ще изглежда интересно.
Опа намерих една на моята, ама отпред е със зимните джанти.
пп ооооо Докич пак си напред с материала :-) Тая първата е перла, тоя цвят не ме кефи, а втората . . . искрено се надявам да не е това крайния резултат .. малеее сега видях, че е такси :-) ужас
nightroller
25-01-2012, 21:36
Лошото е, че нямам подходяща снимка отпред, а опасенията ми са точно там. Ето една от нета и една на моята отстрани.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/61/Alfa_Romeo_166.jpg
случайно попаднах на една бяла задница докато рових из гугъла - http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSRmnxOE-KiDQboD3vXQ9H9MR5CfcftvoiOiaI0LJiCtsnvLMSqwu1_TQJ1
изчакай сега малко време
ок :lol_sign:
Давай плякай и боята и не му мисли,виждъл съм в Атина бяла 166 и е супер.:big_beer:
nightroller
25-01-2012, 22:23
...
А можеш ли и долните черни елементи да боядисаш - праговете и броните отдолу?
пп ако те мързи ще ги направя на пейнта, май и сърцето нещо не стои ..
Цък,не тва бяло,кат тая първата де постна Доко....един тон по-светла,и става перфектно.
nightroller
25-01-2012, 22:34
Цък,не тва бяло,кат тая първата де постна Доко....един тон по-светла,и става перфектно.
д'ообре чакайте още малко време да сменя режима.
RoMeO_156_GTA
25-01-2012, 22:37
Имаше преди време една бяла във форума с черен кожен салон , мисля оригинално бяла :roll: Адски редки са , но мнооого красиви :smile: Боядисвай смело + черните елементи в бяло .
д'ообре чакайте още малко време да сменя режима.
Марков ти си бил голем магьосник бе,ае и една 156 да я направиш бяла :):):)
nightroller
25-01-2012, 22:42
Марков ти си бил голем магьосник бе,ае и една 156 да я направиш бяла :):):)
http://i1244.photobucket.com/albums/gg564/Bobo_Markov/Alfa_Romeo_166_2copy.jpg
ето батки, ко не ва кефи да знаете що, аджеба, няма бяла 166 ;)
@Кайо ми то 156 бели има бе :)
Благодарство голямо, горе-долу добих представа. Ето какво нашляпах на пейнта, трябва да се гледа с мнооого присвити очи щото го нарисувах с краката си. Значи най-големия проблем е сърцето - не стои, вероятно ще трябва да се боядиса бяло, рег. номера няма да е там, джантите ще са други и праговете ще са бели - абе нещо ей такова
пп еййййй сега видях супер си я направил сега ако можеш и сърцето да направиш, че глей какви грозотии правя :-)
nightroller
25-01-2012, 22:50
Благодарство голямо, горе-долу добих представа. Ето какво нашляпах на пейнта, трябва да се гледа с мнооого присвити очи щото го нарисувах с краката си. Значи най-големия проблем е сърцето - не стои, вероятно ще трябва да се боядиса бяло, рег. номера няма да е там, джантите ще са други и праговете ще са бели - абе нещо ей такова
пп еййййй сега видях супер си я направил сега ако можеш и сърцето да направиш, че глей какви грозотии правя :-)
имай предвид че на бяло никела на сърцето и лайсните не си личат толкова много - красиво е защото имаш отблясъци от нищото дет се вика ама кой ще го забележи ;) белия цвят е особена материя ...
изпъкват фуги и т.н. виж там на симулацията ти извадих фугите и лайсните нарочно ;) трупат мръсотия и т.н. и контрастират освен тва ако ми покажеш една 166 с перфектни фуги ще те черпя :)
old alfist
25-01-2012, 22:59
освен тва ако ми покажеш една 166 с перфектни фуги ще те черпя :)
И аз не съм виждал перфекгни фуги на 166, но и бяла не бях - Браво!
nightroller
25-01-2012, 23:01
И аз не съм виждал перфекгни фуги на 166, но и бяла не бях - Браво!
хааа сетих се - знаете ли защо няма бяла 166? Щото изглежда по-малка :) белия цвят стяга при колите формата и стават просто малки за разлика от черния - при нас и нашите дрехи пък е точно обратното ако искаш да си по-така фантазе и стегнат - обличаш черна блуза и си ок :)
За фугите си прав ..
+ сърцето дето задължително трябва да го белна
+ смяна на талона
+ боядисване на вратите и откъм бравите щото като отвориш врата става смешно
+ същото се случва в багажника и предния капак
+ боядисване на колонките между вратите
ииии ... май стана много.. накрая ще си боядисам 4-5 детайла дето са със забележки и отдолу черните елементи в цвета на колата и това ще е то :big_beer:
И аз не съм виждал бяла, но ми се струва, че ще изглежда интересно.
В Плевен има една бяла 166-ца с бял кожен салон - тази зима я видях. Много готино изглежда!
nightroller
25-01-2012, 23:27
За фугите си прав ..
+ сърцето дето задължително трябва да го белна
+ смяна на талона
+ боядисване на вратите и откъм бравите щото като отвориш врата става смешно
+ същото се случва в багажника и предния капак
+ боядисване на колонките между вратите
ииии ... май стана много.. накрая ще си боядисам 4-5 детайла дето са със забележки и отдолу черните елементи в цвета на колата и това ще е то :big_beer:
точно - махаш всичко, кори и т.н и тогава боядисваш обаче тва ще е готино ако имаш моя салон - демек всичко бежово тогава няма да личи външната боя ... все пак Алфа 166 не е Ес клас.
old alfist
25-01-2012, 23:33
В Плевен има една бяла 166-ца с бял кожен салон - тази зима я видях. Много готино изглежда!
Коле, но и твоята външно черна, която я издължава и вътрешно с бяла кожа, която я прави по обемна е пърфект.
ама и продължавам да цикля :lol_sign:
Linkestis
25-01-2012, 23:54
За снежно бяло не знам...ама това е перфектния цвят и джанта за този модел на Алфа.
87538
nightroller
26-01-2012, 00:02
За снежно бяло не знам...ама това е перфектния цвят и джанта за този модел на Алфа.
87538
има такъв фабричен цвят ;) не знам как се казва но е подобен - този на снимката е някаква "перла" с джантите и ауспухите от Порше не съм съгласен :)
ауу лакирани стопове - д'ообрееее :):)
---------- Post added 26-01-2012 at 00:02 ---------- Previous post was 25-01-2012 at 23:58 ----------
тва на втората снимка е като детенце покрито с бял чаршаф и се прави на призрак . баси нечовешкия тунинг за Алфа баси :(
87538
Поне за мен е това е цвета!
---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:16 ----------
Лошо нема,щом си зациклил цикли :)
87538
На предната страница съм пуснал снимка от друг ъгъл, много добра перла. ;-)
На предната страница съм пуснал снимка от друг ъгъл, много добра перла. ;-)
Само да не объркаш темата и да му пуснеш некоя баба :):):)
да същата кола е под друг ъгъл,но това е цвета
Linkestis
26-01-2012, 00:55
Тъй тъй...тази Алфа ми е на декстопа с всички снимки.Просто много и отива този цвят
nightroller
26-01-2012, 00:59
Тъй тъй...тази Алфа ми е на декстопа с всички снимки.Просто много и отива този цвят
че и отива - отива и спор няма :) има една такава "перла" - кара я жена на средна възраст, мисля че живее в "Лагера" и е май ТС не си спомням точно но ме кефи.
Е за нещо подобно си съм мислил много пъти да направя моята,ама на пролет ше видим.....:big_beer:
---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 01:00 ----------
че и отива - отива и спор няма :) има една такава "перла" - кара я жена на средна възраст, мисля че живее в "Лагера" и е май ТС не си спомням точно но ме кефи.
Са ако кажеш,че и жената е убава и уточниш за средната възраст.....:):):):)
nightroller
26-01-2012, 01:06
Е за нещо подобно си съм мислил много пъти да направя моята,ама на пролет ше видим.....:big_beer:
---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 01:00 ----------
Са ако кажеш,че и жената е убава и уточниш за средната възраст.....:):):):)
бе да е хубава не е ;) все пак е друга възрастова група а аз имам доста строг естетически моралитет :)
па съм и моногамен от 14 години ти мани :):)
Според мен, обикновен бял цвят ще загрози колата - по-добре си я карай сребърна.
Фабричната бяла боя се нарича 'Aurora nuvola pearl' - ето снимки на една такава форумна :)
http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=761665&postcount=275
Според мен, обикновен бял цвят ще загрози колата - по-добре си я карай сребърна.
Фабричната бяла боя се нарича 'Aurora nuvola pearl' - ето снимки на една такава форумна :)
Така е бяла явно няма да става, а перла по-принцип не харесвам, то не е ни бяло ни жълто, абе гадно ми е .. Ще си пребоядисам туй-онуй и цвета ще си остане оригиналния, иначе - на здрава глава - бинт. :brickwall:
Ще си пребоядисам туй-онуй и цвета ще си остане оригиналния, иначе - на здрава глава - бинт. :brickwall:Най-НАЙ-най-доброто решение е това :)
Тази мисля, че я мярках наскоро ама не видях лепенки.
Много идейно стои този цвят.
Но да се сменя цвят у нас е малко ... абе аз не бих ако не е нещо ретро или уникат и не излиза само за показ.
kpmaster
26-01-2012, 16:00
офтопик:
супер е бяла :bowdown: - :haha:в този сняг няма намиране обаче :):)
личното ми мнение е че бяла перла със сребристосин оттенък ще е супер.Виждъл съм такава по европа и беше уникална.
В Италия такситата са бели :lol:
Така и стана в последна сметка :yes:
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=90304&d=1331369137