PDA

View Full Version : Седалките

Tasho
26-01-2012, 20:38
Не открих иинформация ,но може и да има така ,че предварително се извинявам.
Снощи се прибираме от едно гости и френдката ще кара,обаче при опит да нагласи седалката ,облегалката не реагира - само тя е електрическа ,а на другата седалка работи.Питането ми е дали има бушон специално за седалката или да търся проблема другаде?
Мерси!

Bobo
26-01-2012, 20:41
Не открих иинформация ,но може и да има така ,че предварително се извинявам.
Снощи се прибираме от едно гости и френдката ще кара,обаче при опит да нагласи седалката ,облегалката не реагира - само тя е електрическа ,а на другата седалка работи.Питането ми е дали има бушон специално за седалката или да търся проблема другаде?
Мерси!

Има бушони за седалките намери ги ;)

Tasho
26-01-2012, 20:42
Мерси за бързия отговор ,колега.Къде да ги търся вътре в купето ли и за всяка отделен ли е?

Bobo
26-01-2012, 20:55
Мерси за бързия отговор ,колега.Къде да ги търся вътре в купето ли и за всяка отделен ли е?

В багажника 30А ;)

Tasho
26-01-2012, 20:57
В багажника 30А ;)

Хах,мерси.Предполагам си сериозен .Никога нямаше да се сетя да ги търся там!:phone:

Bobo
26-01-2012, 20:58
Хах,мерси.Предполагам си сериозен .Никога нямаше да се сетя да ги търся там!:phone:

Много важни бушони и релета на 166 са там от дясната страна ;)

Tasho
26-01-2012, 21:03
Мерси още веднъж!

muskula
26-01-2012, 23:24
Насе ако неможеш да се справиш ми пиши аз вече моита седалка е разглобих на парчета и е знам на изус ,само че при мен проблема беше че неискаше да се спуска надолу.

leshoiad
27-01-2012, 05:36
И аз го имам тоя "нагоре-долен" проблем! Как се справи?

muskula
27-01-2012, 08:36
Колега проблема при мен се оказа от копчето беше залепнало ,но с отваряне на копчето и почистване на контактните пъпки всичко си дойде на мястото .Ако имаш въпроси относно свалянето на копчето пиши ще ти обясня всичко подробно ,копче моторчето и даже механизма за задвижването .Много ме е яд че не направих снимки но беше адски студ и гледах да се оправя максимално бързо.

leshoiad
27-01-2012, 22:20
При мен проблема е в механизма.............. Когато купих автомобила си беше наред, но в последствие се прецака. Задейства се, но чувам особен звук, все едно прехвърля зъб или нещо от сорта.........

muskula
27-01-2012, 23:20
Колега ако проблема е в механизма има едно зъбно колело което се чупи вътре ,разглобяваш механизма вадиш колелото и го носиш на някои добър стругар да ти направи ново .На мойта седалка се беше прецакала задната час която слиза и се дига и като свалих седалката и разглобих механизма що да видя въпросното колело на 4 части .А предната час се вдигаше само нагоре а надолу не там се оказа проблема от копчето .Ако имаш въпроси относно разглобяването пиши ще помагам с каквото мога

leshoiad
29-01-2012, 11:08
Сега е много студено и надали ше се надупя в снега, но ти обещавам, че като се затопли ше се чуем ;)

muskula
29-01-2012, 15:01
Ок колега когато решиш да се позанимаваш със седалакта и срещнеш трудност ще помагам с каквото мога.Ето и две снимки на въпросното колело

Tasho
19-02-2012, 23:12
Колеги,днес реших проблема.Оказа се разкачен кабел.Под седалката имаше разкачена букса!Закачих и я и тръгна.Ако някой има подобен проблем нека първо погледне отдолу откъм задната седалка.