View Full Version : кражба на огледало
колеги, откраднаха ми дясното странично огледало. стойката и моторчето са си там, само стъклото са взели гадовете.счупили са малко от пластмасата около моторчето, но ще се залепи.
въпросът ми е дали каското ще покрие щетата?колко струва самото огледалце?
Ако е само огледалцето мисля, че не си струва да ходиш до застрахователя, да хабиш гориво и мастило за обяснения. Моето ляво беше доста напукано като взех колата (155). Понеже нещо все ми казваха: "нямам за алфа" по магазините един ден направо отидох до 1 магазинче за автоаксесоари и ми намериха стъкло - 6 или 7 лв беше от Мерцедес 190 стана.
Mind_Control
04-11-2006, 16:07
И мойто лявото е напукано в края, ама нарочно не го сменям, а и напуканата част ми покрива точно мъртвата зона и винаго виждам като има кола там :) А иначе дясното огледало ми го закачи веднъж един тъпанар и сега моторчето не работи много добре има ограничен ход само..
santo_traficante
13-12-2006, 18:26
стара тема ама май някой им се радва и се опитва да ги сваля тея огледала :evil:
а дали се продава само огледалото. не рязано или самоделка :roll:
че на 146 някой се е опитал да го гепи и го е счупил то май е на някви щипки отзад :roll:
Aко пазиш счупеното, ще ти дам здраво. Вече минах на оглед и ще ми го платят, само че трябва да върна счупено
santo_traficante
13-12-2006, 19:04
Aко пазиш счупеното, ще ти дам здраво. Вече минах на оглед и ще ми го платят, само че трябва да върна счупенохвърлих го.
счупи още малко от пласмасата, махни задвижването на огледалото и остави да стърчат само кабелите на нагреватела.
МНОГО ЗАВИСИ КЪДЕ Е ЗАСТРАХОВКАТА
как ще покрият щетата?
по експертна оценка
плащане по фактура
ремонт в доверен сервиз
това е игра на котка и мишка
основната цел и на двете страни е да прецакат другия
ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ
ако има някакво развитие ПИШИ