PDA

View Full Version : За цигарите !!!

Pages : 1 [2] 3

Susscrofa
02-02-2012, 11:11
Ma е кеф да си спамим, а?

Харесвам хора, чиято единствена кауза и основен житейски двигател е стремежът да развалят нечий кеф.:):wc:

Кайо
02-02-2012, 11:12
[QUOTE=Susscrofa;1021604]Права си, в съвременния свят е изключително важно кой те притежава.:wc:[COLOR="Silver"]

Амааа аз си живея моя живот , ти твоя. Аз ако искам ще си го татуирам на челото. :balloon:

Хахахахахаха,ей не се връзвай бре,ние така си плямпаме.....челото е много неподходящо за татуаз место а и боли фного там.......:)

Moment4life
02-02-2012, 11:13
Гледайте сега. Попринцип не съм длъжна да обяснявам нищо,ама Суската се заяжда нещо. Тва,че съм си написала 2 имена не ме прави никаква. Да, Суска важно е кои ме притежава (притежава е образно казано) ,защото има и пикли дето маса народ ги върти . Аз не съм в тоя форум, за да говориме за личните ми нещица.

Кайо
02-02-2012, 11:13
Права си, в съвременния свят е изключително важно кой те притежава.:wc:

---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:07 ----------

Онзи беше V-A-N-K-A-T-A.:mrgreen:

Ох верно бре,бе от начина на изписване съм се заблудил,главни букви и тирета,а и слаб мисловен процес :):):)

Susscrofa
02-02-2012, 11:14
[Амааа аз си живея моя живот , ти твоя. Аз ако искам ще си го татуирам на челото. :balloon:

Разбира се, че живееш своя живот.
Мен ме притежава горско стопанство "Беглика".

Moment4life
02-02-2012, 11:15
Не искам от 3тия ден, в който съм във форума да сее заяждам с някой и т.н. ама се деразня на тия коментари. Мир.

---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

(притежава е образно казано)

Susscrofa
02-02-2012, 11:17
Гледайте сега. Попринцип не съм длъжна да обяснявам нищо,ама Суската се заяжда нещо. Тва,че съм си написала 2 имена не ме прави никаква. Да, Суска важно е кои ме притежава (притежава е образно казано) ,защото има и пикли дето маса народ ги върти . Аз не съм в тоя форум, за да говориме за личните ми нещица.

Кое повече ти харесва?

1. Аз съм Юлиана Плевнелиева, приятно ми е.
2. Аз съм жената на президента Плевнелиев, приятно ми е.

:wc:

Кайо
02-02-2012, 11:19

Пални си един фас и ич да не ти дреме:smoke::smoke::smoke:......

---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:17 ----------

Не искам от 3тия ден, в който съм във форума да сее заяждам с някой и т.н. ама се деразня на тия коментари. Мир.

---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

Суската ако не се яаде с некой корем го боли,прости му :):):):)
драка си е,ама що да го правим,едно прасе си имаме в Блатото,пазим си го чат-пат :)

Moment4life
02-02-2012, 11:19
Ама виж какво, на тебе какъв точно ти е проблема ц тва !? Радвам се,че си Юлиана Плевнелиева.
Не съм си го написала не за да го натяквам на тебе примерно, имам си причина да го напиша и повярвай ми няма да я напиша във форума,но както вече казах тва са мой си неща. Стей аут ъф дис :)

Кайо
02-02-2012, 11:20
Кое повече ти харесва?

1. Аз съм Юлиана Плевнелиева, приятно ми е.
2. Аз съм жената на президента Плевнелиев, приятно ми е.

:wc:

Мале Сусе,ти ли си Плевнелиева бре????:hump:

Moment4life
02-02-2012, 11:22
Обърнахме го на селски събор с тия приказки , Суске , айде стига,че ще ме прогониш завинаги от Общи приказки.

Susscrofa
02-02-2012, 11:26
Ама виж какво, на тебе какъв точно ти е проблема ц тва !? Радвам се,че си Юлиана Плевнелиева.
Не съм си го написала не за да го натяквам на тебе примерно, имам си причина да го напиша и повярвай ми няма да я напиша във форума,но както вече казах тва са мой си неща. Стей аут ъф дис :)

Нищо, което човек поства и показва публично в един форум не е лично негово:wc:

---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:24 ----------

Обърнахме го на селски събор с тия приказки , Суске , айде стига,че ще ме прогониш завинаги от Общи приказки.

Опитвам се да покажа, какъв ефектът на цигарите върху човешкото съзнание.
Селският събор е готин, има готина баничка, захарен памук и тъпи физономии.

Moment4life
02-02-2012, 11:26
глупости :D :D като си си написал София,треа ли да знаеме къде точно живееш. Ако небеше лично негово на човек, при регистрацията щеше да има ''напишете историята на живота си тук.''

Кайо
02-02-2012, 11:27
Баси студа,ако продължи така ше спра пушенето......опитах се да пуша на балкона ами ми се сбръчка плешивата кратуна от студ и се отказах......:hump:

Moment4life
02-02-2012, 11:29
Селският събор е готин, има готина баничка, захарен памук и тъпи физономии.[/QUOTE]

да и пластмасови пръстенчета и кебапчета :mrgreen:

---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:27 ----------

Момчета, много ми е приятно да си говориме глупости,ама мисля и аз да ходя да пуша една цигара,а после може да се видиме в някоя друга тема :) Айде лек ден

Кайо
02-02-2012, 11:30
Ако небеше лично негово на човек, при регистрацията щеше да има ''напишете историята на живота си тук.''

Аз са това правя,пиша си автобиографията.....ше стане бест селър......тук ше я пусна в специална платена тема :):):)

Moment4life
02-02-2012, 11:31
Очень хорошо !

Susscrofa
02-02-2012, 11:32
Конец.....
Ну заяц погоди......:wc:

Кайо
02-02-2012, 11:34
---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:24 ----------

Опитвам се да покажа, какъв ефектът на цигарите върху човешкото съзнание.
.

Ако се навиеш да ми плащаш тютюневите изделия мога да ти стана мостра :):):)
обект на твоите научни изследвания в областта на пушенето:hump:

---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:32 ----------

Селският събор е готин, има готина баничка, захарен памук и тъпи физономии.

да и пластмасови пръстенчета и кебапчета :mrgreen:

---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:27 ----------

Момчета, много ми е приятно да си говориме глупости,ама мисля и аз да ходя да пуша една цигара,а после може да се видиме в някоя друга тема :) Айде лек ден[/QUOTE]

И са оти ме дразниш така,цигара добре,ама тия кебапчета защо ги спомена :(

mordohy
02-02-2012, 11:36
Пих кафе и се зачетох тука. Като изключим факта, че още сте на тема "Трифон зарезан", всичко си е наред.
Стана ми интересно, какво е промит и какво е измит мозък.
Още като чавдарче съм промивал речен пясък.
Та от тука ми дойде и аналогията.
При промивката на нещо, което е компилат от много неща, отстраняваш всичко, без едно, което остава сравнително чисто. Примесите са нежелани.
Измиването е точно обратното.
Имаме някаква сложна система, която се зацапва с нещо. Измиването е процес на отстраняване на това нещо.
Следователно: при промиването на мозъка се отстранява всичко, което не е свързано и подчинено на определена идея, вяра и изобщо диктат върху личността.
Мозъкът може да е промит до ниво на религия, идеология, фетиш, мания и каквото се сетите, като тия определения обикновенно се смесват.
Мнозина бъркат, като смятат, че религията, идеологията и каквото е там , промиват мозъка.
Те сами по себе си не промиват нищо!
Промиват го хората, които злоупотребяват с идеята за собствена полза!
Това е важно да се знае. Обикновенно хората се насочват против идеята, а не срещу конкретния човек, който е виновен.
По-сложен е въпроса с измития мозък.
Ако мозъка е бил само зацапан, както е бил например моя, то измиването му не е невъзможно.
Пълно изчистване няма да се получи, но поне ще има стремеж, а той е по-ценен.
Процеса се нарича "катарзис" и идва от гръцки. Означава точно "пречистване"
На мен по-интересен ми е другия случай.
Първоначално промит мозък и след това "измиване" на мозъка.
Този индивид, из начално е с промит мозък. Той няма нищо друго освен това, което му е набито в главата: религия, политическа идея, някаква мания и прочие и за това при него не говорим за ценностна система, а просто за ценностна схема.
Когато такъв индивид с промит мозък, попадне в друга система, която е агресивна към неговата ценностна схема и бъде подложен на измиване на мозъка- става страшно!
От мозъка му се измива цялата схема и индивида се превръща в ренегат.
Типичен случай са бившите служители на МВР, Църквата, воените и пр.
Най-големите престъпници у нас са бивши ченгета.
Най-жестоката мафия в Русия са бившите афганци.
Мамка му, пак се отплеснах!:go:

Orm
02-02-2012, 11:40
Баси..... като отворих темата и питах за белия дроб точно този диалог за Зарезания Трифон имах предвид :rotfl:

Кайо
02-02-2012, 11:41
Мордоха и ти си още Трифонов......ма браво за поста!

Orm
02-02-2012, 11:43
Пих кафе и се зачетох тука. Като изключим факта, че още сте на тема "Трифон зарезан", всичко си е наред.
Стана ми интересно, какво е промит и какво е измит мозък.
Още като чавдарче съм промивал речен пясък.
Та от тука ми дойде и аналогията.
При промивката на нещо, което е компилат от много неща, отстраняваш всичко, без едно, което остава сравнително чисто. Примесите са нежелани.
Измиването е точно обратното.
Имаме някаква сложна система, която се зацапва с нещо. Измиването е процес на отстраняване на това нещо.
Следователно: при промиването на мозъка се отстранява всичко, което не е свързано и подчинено на определена идея, вяра и изобщо диктат върху личността.
Мозъкът може да е промит до ниво на религия, идеология, фетиш, мания и каквото се сетите, като тия определения обикновенно се смесват.
Мнозина бъркат, като смятат, че религията, идеологията и каквото е там , промиват мозъка.
Те сами по себе си не промиват нищо!
Промиват го хората, които злоупотребяват с идеята за собствена полза!
Това е важно да се знае. Обикновенно хората се насочват против идеята, а не срещу конкретния човек, който е виновен.
По-сложен е въпроса с измития мозък.
Ако мозъка е бил само зацапан, както е бил например моя, то измиването му не е невъзможно.
Пълно изчистване няма да се получи, но поне ще има стремеж, а той е по-ценен.
Процеса се нарича "катарзис" и идва от гръцки. Означава точно "пречистване"
На мен по-интересен ми е другия случай.
Първоначално промит мозък и след това "измиване" на мозъка.
Този индивид, из начално е с промит мозък. Той няма нищо друго освен това, което му е набито в главата: религия, политическа идея, някаква мания и прочие и за това при него не говорим за ценностна система, а просто за ценностна схема.
Когато такъв индивид с промит мозък, попадне в друга система, която е агресивна към неговата ценностна схема и бъде подложен на измиване на мозъка- става страшно!
От мозъка му се измива цялата схема и индивида се превръща в ренегат.
Типичен случай са бившите служители на МВР, Църквата, воените и пр.
Най-големите престъпници у нас са бивши ченгета.
Най-жестоката мафия в Русия са бившите афганци.
Мамка му, пак се отплеснах!:go:

Чакай са.... освен пясъка може да се прави примерно клизма ... което е промивка на дебелото черво , а дебелото черво не е компилант от много други неща ;)

Кайо
02-02-2012, 11:45
Баси..... като отворих темата и питах за белия дроб точно този диалог за Зарезания Трифон имах предвид :rotfl:

Темата за белите дробове е тясно свързана с Трифон Зарезан.....от пушенето белите дробове почерняват,тоест,повече черни дробове абсорбират по-големи количества алкохол и по-малка вероятност да ни фане цирозата http://clubalfaromeo.com/forum/images/smilies/36_11_6%5B1%5D.gif
Пушенето е смърт,смъртта е сън,сънят е здраве...нека пушим за здраве...http://clubalfaromeo.com/forum/images/smilies/36_11_6%5B1%5D.gif

mordohy
02-02-2012, 11:46
Чакай са.... освен пясъка може да се прави примерно клизма ... което е промивка на дебелото черво , а дебелото черво не е компилант от много други неща ;)
Дебелото черво си има своя флора и фауна. Без да съм проктолог знам, че там бъка от полезни гадинки, като в амазонската джунгла!
Може и от други, особено ако има и други приложения:hump:

Кайо
02-02-2012, 11:50

Баш компилат си е,съставено е от няколко части а вътре има и жувотини.....:):):)

Susscrofa
02-02-2012, 11:53
Дебелото черво си има своя флора и фауна. Без да съм проктолог знам, че там бъка от полезни гадинки, като в амазонската джунгла!
Може и от други, особено ако има и други приложения:hump:

Е, чак пък фауна:)
Мисля, само до флората да се ограничим.:mrgreen:

Orm
02-02-2012, 11:58
Е, чак пък фауна:)
Мисля, само до флората да се ограничим.:mrgreen:

А има и фауна понякога хахахах....

Ама добре де нали въпроса е че промиваш дебелото черво и го отърваваш от флората и фауната

---------- Post added at 10:58 ---------- Previous post was at 10:57 ----------

Темата за белите дробове е тясно свързана с Трифон Зарезан.....от пушенето белите дробове почерняват,тоест,повече черни дробове абсорбират по-големи количества алкохол и по-малка вероятност да ни фане цирозата http://clubalfaromeo.com/forum/images/smilies/36_11_6%5B1%5D.gif
Пушенето е смърт,смъртта е сън,сънят е здраве...нека пушим за здраве...http://clubalfaromeo.com/forum/images/smilies/36_11_6%5B1%5D.gif

Как беше ?!?!? Совите не са това което са :)))))

mordohy
02-02-2012, 11:59

Ама добре де нали въпроса е че промиваш дебелото черво и го отърваваш от флората и фауната
До колкото знам, до промивка се стига, когато въпросната джунгла има екологични проблеми и еко системата е нарушена.:rtfm:

Кайо
02-02-2012, 11:59

А така,виде ли ка се сети:):):):)

Susscrofa
02-02-2012, 12:01

Остава в гънките прикрепена флора, а и ако има тения, тя яко е засмукала и няма откачане.:):wc:

Orm
02-02-2012, 12:03
До колкото знам, до промивка се стига, когато въпросната джунгла има екологични проблеми и еко системата е нарушена.:rtfm:

Ти брат обаче много на сериозно си взел темата за промивките:mrgreen:

---------- Post added at 11:03 ---------- Previous post was at 11:01 ----------

Та , какво следва от нашия разговор пушенето е измиване или промиване на мозъка ????:big_whoops:

Susscrofa
02-02-2012, 12:06
Ти брат обаче много на сериозно си взел темата за промивките:mrgreen:

---------- Post added at 11:03 ---------- Previous post was at 11:01 ----------

Та , какво следва от нашия разговор пушенето е измиване или промиване на мозъка ????:big_whoops:

Пушенето е клизма, която промива мозъка.

Orm
02-02-2012, 12:07

Чакай са , пак обърка нещата .... клизмата е пушене което промива дебелото черво....

Кайо
02-02-2012, 12:18

Пушенето в някои случаи е полезно.......
Пушачите страдат по малко от депресии,препоръчително е за хора с анемия-нисък хемоглобин.....
Има резултатите от изследвания, потвърждаващи, че никотинът, встъпвайки в реакция с кислорода, образува никотинова киселина. Тя вече не е отрова, а витамин РР, който успокоява и едновременно с това повишава настроението, стимулира умствената дейност, моториката и паметта. Казано накратко, учените са единодушни, че молекулата на никотина трябва да се модифицира, за да се запази неговото благотворно действие, без да се стига до болезнено пристрастяване.........

---------- Post added at 12:18 ---------- Previous post was at 12:12 ----------

Учени от Бирмингамския университет пък извършват опит с дванадесет души със средна физическа подготовка, за да видят дали веществото може да повлияе върху издръжливостта им. Участниците са заставени да карат велосипед до пълна умора, като в единия случай ползват никотинова лепенка, а във втория им е предоставено плацебо. По време на карането с никотинова лепенка 10 от 12-те велосипедисти демонстрират със 17% по-висока издръжливост.Учените отдават този резултат изцяло на сигналите, които никотинът изпраща към мозъка, тъй като не успяват да регистрират каквито и да било признаци за директен стимул върху мускулната или сърдечно-съдовата системи.
Изследвания сочат, че това наркотично вещество с възбуждащ ефект може да се използва и като медикамент срещу болестта Алцхаймер.

Никотинът убива 36 вида микроби, от тях – осем вредни. Под действието на никотина първи загиват старите и слаби клетки на главния мозък. Смолите, които се утаяват при пушене върху вътрешната повърхност на белите дробове, затрудняват достъпа на въздух към алвеолите, с което принуждават организма благотворно да засили потока кръв към дробовете. Без пушене аналогичен ефект може да се получи само с интензивни спортни занимания или със сложни дихателни упражнения. Сам по себе си процесът на дърпане на дима, както и кашлицата на пушача, са естествена и необходима дихателна гимнастика.

Susscrofa
02-02-2012, 12:59
Пушачите страдат по малко от депресии,препоръчително е за хора с анемия-нисък хемоглобин.....
Има резултатите от изследвания, потвърждаващи, че никотинът, встъпвайки в реакция с кислорода, образува никотинова киселина. Тя вече не е отрова, а витамин РР, който успокоява и едновременно с това повишава настроението, стимулира умствената дейност, моториката и паметта. Казано накратко, учените са единодушни, че молекулата на никотина трябва да се модифицира, за да се запази неговото благотворно действие, без да се стига до болезнено пристрастяване.........

Учени от Бирмингамския университет пък извършват опит с дванадесет души със средна физическа подготовка, за да видят дали веществото може да повлияе върху издръжливостта им. Участниците са заставени да карат велосипед до пълна умора, като в единия случай ползват никотинова лепенка, а във втория им е предоставено плацебо. По време на карането с никотинова лепенка 10 от 12-те велосипедисти демонстрират със 17% по-висока издръжливост.Учените отдават този резултат изцяло на сигналите, които никотинът изпраща към мозъка, тъй като не успяват да регистрират каквито и да било признаци за директен стимул върху мускулната или сърдечно-съдовата системи.
Изследвания сочат, че това наркотично вещество с възбуждащ ефект може да се използва и като медикамент срещу болестта Алцхаймер.

Никотинът убива 36 вида микроби, от тях – осем вредни. Под действието на никотина първи загиват старите и слаби клетки на главния мозък. Смолите, които се утаяват при пушене върху вътрешната повърхност на белите дробове, затрудняват достъпа на въздух към алвеолите, с което принуждават организма благотворно да засили потока кръв към дробовете. Без пушене аналогичен ефект може да се получи само с интензивни спортни занимания или със сложни дихателни упражнения. Сам по себе си процесът на дърпане на дима, както и кашлицата на пушача, са естествена и необходима дихателна гимнастика.

Сатана чете библията.
Тровиш душите на хората.:wc:
Аз се чудя, защо все още се произвеждат цигари.
Отдавна трябваше да се забранят.

Kuku
02-02-2012, 13:01
Мноооого отдавна....

Кайо
02-02-2012, 13:09
Сатана чете библията.
Тровиш душите на хората.:wc:
Аз се чудя, защо все още се произвеждат цигари.
Отдавна трябваше да се забранят.

Хахахахаха,има и други ползи но ме мързи пак......ползите не отричат вредите.....:hump:

---------- Post added at 13:09 ---------- Previous post was at 13:07 ----------

Мноооого отдавна....

Чак пък много :balloon:

nickyto
02-02-2012, 14:01
А! Ето това ми е най-интересното нещо! А като пушиш дима от цигарата като ти влиза в лицето не се ли дразниш?
Много хора са така и ми е интересно как става тва :gruebel:

Не искам да засегна никой с този въпрос,защото май го написах грубо,просто питам.

Аз до преди 5 години пушех, но и тогава, а и сега, ме дразни когато се пуши в затворено пространство и всичко се е пропило с миризма на цигари. Дори и като пушач си пушех на терасата, а не в къщи.

mordohy
02-02-2012, 14:06
Ха така, но само тогава, когато пушенето е обсебило мозъка.
Пример:
Келеша или келешката, понеже нещо не им върви в училище, още в трети-четвърти клас започват да бягат от часове и какво да правят!? Ами ходят при големите , а там как да се докажат, ами като пушат.
Пушенето се превръща в ритуал, с който показват своята "зрелост". Сега разбирам защо по-старите определяха децата, които пушат като лоши.
Знаели са какво приказват.
Начинаещите пушачи, започват да подражават във всичко на по-големите.
Не съвсем-само в лошото.
Почва се с пиене, безразборен секс още на 12-13 годишна възраст, а от тука до наркотиците и криминалните престъпления е само една крачка.
Гадничко, а!
Ама си е самата истина.
Спомням си всички тежкари дето пушеха от рано и се ебаваха с нас, дето не пушиме и спортуваме.
Всички окапаха до 8-ми клас, с едно-две изключения, но това само потвърждава правилото.
За тях пушенето става ритуал и смисъл на живота.
На него е подчинено избора на всичко.
Жена, къща, кола, работа, обзавеждане, дрехи, та дори и парфюм.
Такива са с промити мозъци.
В една друга тема, някой спомена как дядо му отказал тютюна.
Усетил се, че търчи като изоглавен, само защото му е свършил тютюна в пунгията.
Не бих казал, че тая случка ми отвори очите, но определено заби последния пирон в ковчега на моя никотинов дявол.
Такива като мене са със зацапани мозъци.
Никога цигарата не е била за мене начин на живот. Ясно съм осъзнавал , че това е порок и рано или късно ще го махам.
Аз също никога не съм ревал за правата на пушачите, защото такива по презумпция няма.
Пушенето е противоестествен процес.
А щом е такъв, то той няма право на живот.
Както виждате и аз се опитвам да си почистя мозъка, ама до колко ще успея- божа работа!

nickyto
02-02-2012, 14:17

А такаааа... и ся кво, зема да пропуша пак ? :smoke:
Очаквам статистика от Сусето за ползите и вредите от пушенето. Ако излезе че ползите са повече от вредите - пропушвам пак !

Кайо
02-02-2012, 14:25
А такаааа... и ся кво, зема да пропуша пак ? :smoke:

Още ли се чудиш:evil::devil2::devil2::devil2:

Orm
02-02-2012, 14:53
Баси , 2 часа да ме няма и вие пак превърнахте пушенето в полезно занимание :smackbum: :)

Кайо
02-02-2012, 14:56
Пушенето е противоестествен процес.

Не е напълно противоестествен този процес.....все пак човешкият организъм има нужда и от никотин.Никотин се съдържа и в всичките картофоподобни и бобоподобни растения,в патладжана,в доматите и много други.....никотин има и в акациевият мед,жълтата акация е богата на никотин....пчелите също си падат по никотина и кофеина,цветовете на повечето цитрусови плодове са богати на кофеин и са едни от любимите на пчелите. :):):)

---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:55 ----------

Баси , 2 часа да ме няма и вие пак превърнахте пушенето в полезно занимание :smackbum: :)

Особено аз.....:bouncing_smiley:

Susscrofa
02-02-2012, 15:02
Не е напълно противоестествен този процес.....все пак човешкият организъм има нужда и от никотин.Никотин се съдържа и в всичките картофоподобни и бобоподобни растения,в патладжана,в доматите и много други.....никотин има и в акациевият мед,жълтата акация е богата на никотин....пчелите също си падат по никотина и кофеина,цветовете на повечето цитрусови плодове са богати на кофеин и са едни от любимите на пчелите. :):):)

---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:55 ----------

Особено аз.....:bouncing_smiley:

Кайо, на доктора обяснявах за предназначението на никотина в растенията. Като цяло за смисъла на натрупване на различни алкалоиди в тях. Намери го и си го прочети и ще разбереш истината за "необходимостта" от никотин, особено при бозайниците.:wc:

Kuker
02-02-2012, 15:53
хехехе..... компот :)
ае едно поздравче за компанията
http://www.youtube.com/watch?v=75fokvnSkX0&feature=g-like&context=G2436f4aALTyfvOgApAA

Кайо
02-02-2012, 16:20
Кайо, на доктора обяснявах за предназначението на никотина в растенията. Като цяло за смисъла на натрупване на различни алкалоиди в тях. Намери го и си го прочети и ще разбереш истината за "необходимостта" от никотин, особено при бозайниците.:wc:

Сусе никотинът сам по себе си не е опасен,вреден и канцерогенен,което пък не означава,че в големи количества не е отровен.....:wc:

Stoyan Georgiev
02-02-2012, 16:28
който не е виждал на живо бял дроб на пушач, той не знае какво пуши ;)

Susscrofa
02-02-2012, 16:43
Сусе никотинът сам по себе си не е опасен,вреден и канцерогенен,което пък не означава,че в големи количества не е отровен.....:wc:

Понеже знам, че си по инатлив от доктора, няма да се опитвам да ти обяснявам, дали е вреден никотинът.:mrgreen:
А той като повечето алкалоиди в растенията е отрова, която предпазва от "опасване" и изяждане растенията.
Тревопасните усещат пресищането с алкалоиди и спират да пасат. Да се твърди, че никотинът сам по себе си не бил вреден е смешно.:wc:

---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:34 ----------

За да не утежнявам много темата, само ще те насоча да се запознаеш с влиянието на никотина върху функцията на надбъречните жлези.:wc:

Кайо
02-02-2012, 17:12
Понеже знам, че си по инатлив от доктора, няма да се опитвам да ти обяснявам, дали е вреден никотинът.:mrgreen:
А той като повечето алкалоиди в растенията е отрова, която предпазва от "опасване" и изяждане растенията.
Тревопасните усещат пресищането с алкалоиди и спират да пасат. Да се твърди, че никотинът сам по себе си не бил вреден е смешно.:wc:

---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:34 ----------

За да не утежнявам много темата, само ще те насоча да се запознаеш с влиянието на никотина върху функцията на надбъречните жлези.:wc:

Бре Суско,едно е да изядеш кило суров тютюн,друго е да изпушиш няколко грама......никотинът е отровен в големи количества,а една цигара не съдържа такова количество,кат е отровен дай да спрем да яадем,картофи,домати и много други съдържащи никотин........,,Понеже знам, че си по инатлив ...."-това ми хареса:hump::hump::hump:

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:09 ----------

който не е виждал на живо бял дроб на пушач, той не знае какво пуши ;)

Стоянчо а дали дробовете са такива само от никотина или и от други неща?
Не оспорвам вредата от пушенето,но разграничавам пушене и никотин,вредата от едното и вредата от другото.

Susscrofa
02-02-2012, 17:19
Бре Суско,едно е да изядеш кило суров тютюн,друго е да изпушиш няколко грама......никотинът е отровен в големи количества,а една цигара не съдържа такова количество,кат е отровен дай да спрем да яадем,картофи,домати и много други съдържащи никотин........,,Понеже знам, че си по инатлив ...."-това ми хареса:hump::hump::hump:

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:09 ----------

Стоянчо а дали дробовете са такива само от никотина или и от други неща?
Не оспорвам вредата от пушенето,но разграничавам пушене и никотин,вредата от едното и вредата от другото.

Повярвай ми, само от никотина са такива.
Намери си и снимки на тумори в гърлото, доказано е, че този тип тумори се образуват 80% в следствие от пушене, на пури и цигари.

Намери нещо за въздействието на никотина върху надбъбречните жлези.:)
Не ме слушаш, а само пишеш:)
Чети, чети, има доста написано, и за ниски и за високи концентрации.:wc:

---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:17 ----------

Поздрав за всички участници в дискусията отказали цигарите..
http://www.clip4e.com/play.php?id=177382

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kuker
02-02-2012, 17:29

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Ти на такава музика ли се кефиш, Суско!? :shocked:

Кайо
02-02-2012, 17:30
Повярвай ми, само от никотина са такива.
Намери си и снимки на тумори в гърлото, доказано е, че този тип тумори се образуват 80% в следствие от пушене, на пури и цигари.

Намери нещо за въздействието на никотина върху надбъбречните жлези.:)
Не ме слушаш, а само пишеш:)
Чети, чети, има доста написано, и за ниски и за високи концентрации.:wc:

---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:17 ----------

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Са ако успееш да ми обясниш и защо се образуват тия тумори на гърлото съм те признал.......:hump:

Susscrofa
02-02-2012, 17:36
Са ако успееш да ми обясниш и защо се образуват тия тумори на гърлото съм те признал.......:hump:

Еми не е заради никотина:), там са други неща, включително и високата температура.
Но защо избяга от надбъбречните жлези, кайчоооо.

Кайо
02-02-2012, 18:03
Еми не е заради никотина:), там са други неща, включително и високата температура.
Но защо избяга от надбъбречните жлези, кайчоооо.

Не съм избягал бре.....под въздействието на никотина надбъбречните жлези отделят голямо количество адреналин в кръвта, което довежда до редица неблагоприятни промени: повишаване на кръвното налягане, учестяване на сърдечната дейност, увеличаване на кръвната захар, извличане на калций от костите и т.н........тук нещо не ми се връзва,ще трябва да го анализирам.:hump:

Туморите на гърлото и устната кухина при пушачите в повечето случаи са е следствие на натрупване на разни микрочастици в гърлото и устната кухина...частици тютюн при пушенето на пури(тук е малкото зло) и частици от филтрите при пушенето на цигари(голямото зло).........тоест никотинът в даденият случай не вреди...:):):):):)

Orm
02-02-2012, 18:16
ХАХ ... добре че капката никотин убива само коне.......

Кайо
02-02-2012, 18:25
ХАХ ... добре че капката никотин убива само коне.......

Хахахаха,да но има значение и концентрацията на никотин в капката....литър алкохол 20 градуса не е същото като литър алкохол 70 градуса.......а и конете са много чувствителни на тема храна :):):),наистина са от животните,които най си подбират храната:hump::hump::hump:

Orm
02-02-2012, 18:46
ДА , да и от големината на капката зависи ........хммммм и от големината на коня :gruebel::gruebel::gruebel:

Кайо
02-02-2012, 18:56
ДА , да и от големината на капката зависи ........хммммм и от големината на коня :gruebel::gruebel::gruebel:

Mи ако е малко пони а капката огромна 2-3 литра,как да не се гътне понито.....:)

dimitar_vd62
02-02-2012, 20:14
Много задълбочен разговор днес, цели 7 страници, и колко ли цигари се изпушиха....:smoke:

nickyto
02-02-2012, 20:36
Още ли се чудиш:evil::devil2::devil2::devil2:

Не се чудя въобще... пропушвам ги само ако Сусето ми изкара статистика, че ползите от пушенето са повече от вредите !

Кайо
02-02-2012, 20:41
Не се чудя въобще... пропушвам ги само ако Сусето ми изкара статистика, че ползите от пушенето са повече от вредите !

Така ли бре,нямаш вяра на адаша си а на някакво прасе......:hump::hump::hump:

nickyto
02-02-2012, 21:22
Така ли бре,нямаш вяра на адаша си а на някакво прасе......:hump::hump::hump:

Еееее... напротив - почти ме нави да ги пропуша, ама искам и Суска да си каже тежката дума ! :laughing1:

546
03-02-2012, 01:07
Брех този никотин не изгаря ли докато гори цигарата ?

Alfa_Fenka
03-02-2012, 02:35
Много задълбочен разговор днес, цели 7 страници, и колко ли цигари се изпушиха....:smoke:

и питаш?! предполагам, поне по една кутия :)

Кайо
03-02-2012, 10:27
и питаш?! предполагам, поне по една кутия :)

Само пурета и половина.....полека да не излизам да мръзна.........майка ми да не е родила ескимос......:gruebel:

Moment4life
03-02-2012, 11:00
Само пурета и половина.....полека да не излизам да мръзна.........майка ми да не е родила ескимос......:gruebel:

Това е защото ние знаем,че ти влагаш сърце и душа в думите си и няма как да пушиш и да се разсейваш :cheers:

Кайо
03-02-2012, 11:13
Това е защото ние знаем,че ти влагаш сърце и душа в думите си и няма как да пушиш и да се разсейваш :cheers:
Хахахахаха,да сърце,душа и почернели-бели дробове :drive::cheers:

Moment4life
03-02-2012, 11:24
Хахахахаха,да сърце,душа и почернели-бели дробове :drive::cheers:

Примерно. .!

---------- Post added at 09:24 ---------- Previous post was at 09:22 ----------

Даже.като съм болна,нищо не ме спира да си пуша...в момента ме боли гърлото пак ,ама след малко отивам да забия един пирон в ковчега

Кайо
03-02-2012, 11:38
Примерно. .!

Даже.като съм болна,нищо не ме спира да си пуша...в момента ме боли гърлото пак ,ама след малко отивам да забия един пирон в ковчега

Брей не така бе,много си крайна,аз като съм болен пуша,но много малко,гадно ми става от цигарите,а ако ми е запушен и носът хич и не пуша,не усещам никакъв вкус,не ми доставя удоволствие пушенето тогава......
Днес не съм пушил от 8 и 30 сутринта,след малко ше ида да пална един фас с риск да замръзна,абе пушаческо мислене не ме е страх от пушенето а от -1 градус :):):):)

Moment4life
03-02-2012, 11:42
:D Unstoppable ! Айде отивай и аз отивам и после се чакаме тука да кажеш как се почуства

Кайо
03-02-2012, 11:59
:D Unstoppable ! Айде отивай и аз отивам и после се чакаме тука да кажеш как се почуства

Дръпнах на бързо една половинка :drive:
....бе лоши хора,имаме в офиса една свободна стая де не се използва ама не ни остават и там да пушим,а вън е гърч,студ и влага,хич не мислят за нас пушачите,докат пушим моем да настинем така :):):)
Леко се зашематих,половин пурета ама на бързо и опиням кат вакум помпа :):):)

Moment4life
03-02-2012, 12:05
Аз сутрин ,като пуша с кафето и ми се замайва сичко незнам защо..
Да няма съчуствие за пушачите..!

Кайо
03-02-2012, 12:32
Аз сутрин ,като пуша с кафето и ми се замайва сичко незнам защо..
Да няма съчуствие за пушачите..!

Mалки и крехки са ти дробчетата за тва се омайваш :):):)

Susscrofa
03-02-2012, 13:07
Mалки и крехки са ти дробчетата за тва се омайваш :):):)

Дробчета с лук и масло. ЗапЪржени до златисто.:drive:

Alfa_Fenka
03-02-2012, 13:22

хахаха, правилно, хладничко си е :) ама все пак си първенец, аз само докато прочета каква е вредата от цигарите и изпуших една кутия, а представи си, ако се бях включила по-рано в темата!

Примерно. .!

правилно, аз съм същата :) кашлям, гърло ме боли, ама пак съм с цигара, какво да ти кажа- тъпо и упорито

Брей не така бе,много си крайна,аз като съм болен пуша,но много малко,гадно ми става от цигарите,а ако ми е запушен и носът хич и не пуша,не усещам никакъв вкус,не ми доставя удоволствие пушенето тогава......
Днес не съм пушил от 8 и 30 сутринта,след малко ше ида да пална един фас с риск да замръзна,абе пушаческо мислене не ме е страх от пушенето а от -1 градус :):):):)

еее, колега ти на това ли му викаш студено?! ние тука какво да кажем? Може би Антрактида :hmm:

Susscrofa
03-02-2012, 13:37
хахаха, правилно, хладничко си е :) ама все пак си първенец, аз само докато прочета каква:

То от цигари виждам са ти пожълтели и устните.:prescription:

Alfa_Fenka
03-02-2012, 13:49
пожълтели, пожълтели, колко да са пожълтели, успокоявам се с това, че винаги има и по-зле от мен :) пък и не можеш да отречеш, че аватара е приятен, нищо че ти веднага намери за какво да се хванеш:duel:

Kuker
03-02-2012, 14:16
пожълтели, пожълтели, колко да са пожълтели, успокоявам се с това, че винаги има и по-зле от мен :) пък и не можеш да отречеш, че аватара е приятен, нищо че ти веднага намери за какво да се хванеш:duel:
Суско да не намери за какво да се хване..... Няма такъв филм ;)

Susscrofa
03-02-2012, 14:32

Доста са пожълтели. Аватарът не ми е приятен. Една уста. При това пожълтяла. Сложи малко червилце, освежи я малко.

Lei-chery
03-02-2012, 14:40
Ех, тези пушачи....винаги са прави!8-)
Аз не пуша...e понякога от гевезлък припалвам.:)
На мен не ми пречат пушачите....стига да не ми димят под носа.Това си е тяхно решение...и щом са го взели нека се тровят....:prescription:

Kuker
03-02-2012, 14:41
Доста са пожълтели. Аватарът не ми е приятен. Една уста. При това пожълтяла. Сложи малко червилце, освежи я малко.Нищо не разбираш от устни, Сусане....
Да не би твоя аватар да е по-приятен!?И червилце да си сложиш пак няма да го докараш ;)

Кайо
03-02-2012, 14:42
Дробчета с лук и масло. ЗапЪржени до златисто.:drive:

Сложи и малко гъбки и доматен сос и идвам да ям....узото и тютюна от мен :drive::):):)

Alfa_Fenka
03-02-2012, 14:43
Суско да не намери за какво да се хване..... Няма такъв филм ;)

Дам, определено има нещо такова :)

Доста са пожълтели. Аватарът не ми е приятен. Една уста. При това пожълтяла. Сложи малко червилце, освежи я малко.

както казват хората- въпрос на вкус, казал дяволът и скочил гол в копривата ( или там другите вариации по темата, както ти звучи по-добре) ;) пък и червилце си има, даже и малко гланц за разкош...

Lei-chery
03-02-2012, 14:48
Сложи и малко гъбки и доматен сос и идвам да ям....узото и тютюна от мен :drive::):):)
А, може ли с червено вино..вместо узо? :)

Kuker
03-02-2012, 14:52
Дам, определено има нещо такова :)
Опитва се да те заговори ;)
Не му се получава де.... пази поведение пред нас.. а и май не знае как.Грубичък е ;)
Уж си прикрива емоциите ама... и тук се проваля ;)

Lei-chery
03-02-2012, 14:55
Не му се получава де.... пази поведение пред нас.. а и май не знае как.Грубичък е ;)
Хе хе хе ...е как бееее...
Сусееее, кака я им покажи как се прави заговарянето ....сигурна съм, че можеш..:):):):):):)

Кайо
03-02-2012, 15:03
хахаха, правилно, хладничко си е :) ама все пак си първенец, аз само докато прочета каква е вредата от цигарите и изпуших една кутия, а представи си, ако се бях включила по-рано в темата!

Не съм първенец но съм професионален пушач от висок ранг :):):)

правилно, аз съм същата :) кашлям, гърло ме боли, ама пак съм с цигара, какво да ти кажа- тъпо и упорито

Това хич не е правилно,оздравяваш много по-бавно пушейки,а и боледуването е доста по-болезнено понякога ;)

еее, колега ти на това ли му викаш студено?! ние тука какво да кажем? Може би Антрактида :hmm:

За вас не знам но за мен -1 си е полярна температура :):):):)
п.п.Обръщението колега не ми допада,все пак не работим заедно......г-н съфорумнико или блатист защото 100% не покривам изискванията за Алфист :):):)

---------- Post added at 14:58 ---------- Previous post was at 14:56 ----------

Ех тези пушачи....винаги са прави!8-)
Аз не пуша...e понякога от гевезлък припалвам.:)
На мен не ми пречат пушачите....стига да не ми димят под носа.Това си е тяхно решение...и щом са го взели нека се тровят....:prescription:

Кака смени си аватара,че с тва скул гърлче де си турнала ше ме обвинят и в педофилия :):):)

---------- Post added at 15:01 ---------- Previous post was at 14:58 ----------

Всичко може Кака.....само с двайска не моем се уредим,но се надявам с винцето да ти замъгля представите за 20 см :rotfl:

---------- Post added at 15:03 ---------- Previous post was at 15:01 ----------

Лично на мен ми харесва вкусът на никотин съчетан със страстни женски устни:drive:

Lei-chery
03-02-2012, 15:03
п.п.Обръщението колега не ми допада,все пак не работим заедно......г-н съфорумнико или блатист защото 100% не покривам изискванията за Алфист :):):)

Кака смени си аватара,че с тва скул гърлче де си турнала ше ме обвинят и в педофилия :):):)

---------- Post added at 15:01 ---------- Previous post was at 14:58 ----------

Всичко може Кака.....само с двайска не моем се уредим,но се надявам с винцето да ти замъгля представите за 20 см :rotfl:
Аватарчето си е добре....няма да го сменя.
Но виж с винцето ...може и да ми замъглиш представите, да.8-)

Kuker
03-02-2012, 15:05
Хе хе хе ...е как бееее...
Сусееее, кака я им покажи как се прави заговарянето ....сигурна съм, че можеш..:):):):):):)Съмнявам се ;) Мисля, че жена му го е свалила... За това е против изневярата... страх го е ;)

Кака смени си аватара,че с тва скул гърлче де си турнала ше ме обвинят и в педофилия :):):)Тц... Най-много да те обвинят в онанизъм ;)

Кайо
03-02-2012, 15:12

И аз мразя да ми димят под носа.......
Аз не се тровя,възприемам себе си като спасите на човечеството,пуша за да унищожавам вредните тютюневи изделия........:Suicide:

---------- Post added at 15:08 ---------- Previous post was at 15:07 ----------

Тц... Най-много да те обвинят в онанизъм ;)

Това няма да е обвинение,а самата истина.......:rotfl:

---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:08 ----------

Нищо не разбираш от устни, Сусане....
Да не би твоя аватар да е по-приятен!?И червилце да си сложиш пак няма да го докараш ;)

Бабуджер голям си грубиян.....тук да не ти е Спарта :):):):):):)

Lei-chery
03-02-2012, 15:13
Съмнявам се ;) Мисля, че жена му го е свалила... За това е против изневярата... страх го е ;)

Тц... Най-много да те обвинят в онанизъм ;)
Хо хо хо ...взе да става любопитно....казваш жена му го е свалила и оженила за себе си....може и да си прав....знам ли...:):):):)

Kuker
03-02-2012, 15:16
Бабуджер голям си грубиян.....тук да не ти е Спарта :):):):):):)Нацко.... ако не е.. ще стане, все някога.. :)

kaloiannnnn
03-02-2012, 15:17
Казват хората пушачи по една цигара на ден бягай докторе от мен!:Suicide::rotfl:

Кайо
03-02-2012, 15:20
Нацко.... ако не е.. ще стане, все някога.. :)

Никога,ние нацитата сме срещу всякакъв вид гей общества,били те дори и войнствени :):):):)

Alfa_Fenka
03-02-2012, 15:24

Лично на мен ми харесва вкусът на никотин съчетан със страстни женски устни:drive:
ето такива признания ми харесват, дано има повече като теб, че иначе ние пушачките сме си загинали ;)

еее, това г-н съфорумнико, малко като в училище ми се струва, сега ще кажеш, че и на вие трябва да ти говоря :lol:

еее, не така... има жени, които го предпочитат по-грубо :roll2:

Kuker
03-02-2012, 15:28
Никога,ние нацитата сме срещу всякакъв вид гей общества,били те дори и войнствени :):):):)Точно ;) За това имаме нужда от малко "Спарта" ;)

---------- Post added at 15:28 ---------- Previous post was at 15:26 ----------

еее, не така... има жени, които го предпочитат по-грубо :roll2:Ооо... ти така кажи ;) Усещам, че ще се разберем с теб ;)
Остави го Суско... под груб имах предвид неопитен, непохватен... ;)

Кайо
03-02-2012, 15:34
ето такива признания ми харесват, дано има повече като теб, че иначе ние пушачките сме си загинали ;)

еее, това г-н съфорумнико, малко като в училище ми се струва, сега ще кажеш, че и на вие трябва да ти говоря :lol:

Не може да има повече като мен,аз съм уникат.
На вие не е препоръчително да ми се говори но все пак ако държиш не мога да ти забраня.
А някои жени го предпочитат много грубо,ти от кои си?:rotfl::rotfl::rotfl:

Сига сме дрънкали глупости,време е за НИКОТИННННН!:drive:

---------- Post added at 15:34 ---------- Previous post was at 15:29 ----------

Точно ;) За това имаме нужда от малко "Спарта" ;)

---------- Post added at 15:28 ---------- Previous post was at 15:26 ----------

Ооо... ти така кажи ;) Усещам, че ще се разберем с теб ;)
Остави го Суско... под груб имах предвид неопитен, непохватен... ;)

Бабуджер они лакедемонците са били освен дисциплинирани войни и пълни педуги....не ни трябва Спарта,виж спартанки може,доста разюздани са били.....;)

А аз усещам война между Спарта и SS....никотиновите устни си са за мен,каня те на дуел,който изпуши повече пури печели:duel:

Alfa_Fenka
03-02-2012, 15:35
хахахаха, момчета, не така, аз днеска за първи път се престраших да пиша, викам си ще вземете да ме изядете и вие веднага започнахте с директните въпроси :innocent:

точно така г-н съфорумнико и на мен ми е време за малко никотин :smoke:

Kuker
03-02-2012, 15:40
Бабуджер они лакедемонците са били освен дисциплинирани войни и пълни педуги....не ни трябва Спарта,виж спартанки може,доста разюздани са били.....;)

А аз усещам война между Спарта и SS....никотиновите устни си са за мен,каня те на дуел,който изпуши повече пури печели:duel:Е тия спартанки да не са страдали от непорочно зачатие? :)
Значи... аз имам 20-ка, ти имаш пури.... Тези устни какво предпочитат според теб? :)

---------- Post added at 15:40 ---------- Previous post was at 15:38 ----------

хахахаха, момчета, не така, аз днеска за първи път се престраших да пиша, викам си ще вземете да ме изядете и вие веднага започнахте с директните въпроси :innocent:

точно така г-н съфорумнико и на мен ми е време за малко никотин :smoke:Би могло.. :) В блатото има една тема... качваш си там снимката, ама истинска.. и чакаш действие от наша страна ;)

Кайо
03-02-2012, 15:42

точно така г-н съфорумнико и на мен ми е време за малко никотин :smoke:

Е не сме канибали бре,кво се плашиш,виж Прасето е опасно,то е всеядно,всичко яде....:)

Малиииии от днес съм и ГОСПОДИН.......махни тва Н накрая,по-добре ще ми звучи...:choice::rotfl:
Баси,нема такъв кеф,да лежиш дома до камината и да пушиш пиейки винцок,еле да имах и дърва да си напаля каминатаааааааа:drive:

Susscrofa
03-02-2012, 15:45

Абе всичко хубаво, ама с чувствителната си дзурла надушвам, че не си женски пол.:prescription:

Кайо
03-02-2012, 15:46
Е тия спартанки да не са страдали от непорочно зачатие? :)
Значи... аз имам 20-ка, ти имаш пури.... Тези устни какво предпочитат според теб? :)

Бабуджер аз пури имам пурети в момента,но нишо не ми пречи и за пури да ида,а твойта 20-сак е недоказана ;)

Вади слагай на тезгяха да ги мерим...:rotfl:

Kuker
03-02-2012, 15:48
Абе всичко хубаво, ама с чувствителната си дзурла надушвам, че не си женски пол.:prescription:Ще ти се :)
Поне за мен не е проблем.... питай Нацко за спартанците... дали подбират :tooth:

Alfa_Fenka
Абе всичко хубаво, ама с чувствителната си дзурла надушвам, че не си женски пол.:prescription:

това е някакво интересно умозаключение, но дори не съм сигурна, че искам да знам как си стигнал до него :)

Susscrofa

Е, ти след малко и затопляща ароматерапия ще си поръчаш.

Lei-chery
03-02-2012, 15:49
Е тия спартанки да не са страдали от непорочно зачатие? :)

Би могло.. :) В блатото има една тема... качваш си там снимката, ама истинска.. и чакаш действие от наша страна ;)
Ахахахахах...айде пак се почна с презентациите......ама сте сладури голЕми....кой с каквото си има с това се фука....девойкооо слушай вниматлено и избира правилно!!!!!! :):):):):):):)

Susscrofa
03-02-2012, 15:50
това е някакво интересно умозаключение, но дори не съм сигурна, че искам да знам как си стигнал до него :)

Еми имам си начини. Мятам боб и варя отвара от жабешки кокалчета. :drive:
Втори ден по ред нова "девица" се изрежда в темата за никотинозависимите.

Kuker
Бабуджер аз пури имам пурети в момента,но нишо не ми пречи и за пури да ида,а твойта 20-сак е недоказана ;)

Вади слагай на тезгяха да ги мерим...:rotfl:Напротив, доказана е ;) Ама виртуално не става... ;) Все едно да ми замирише на пура :)

Lei-chery
Е, ти след малко и затопляща ароматерапия ще си поръчаш.
Да, няма да откажа.....:)
И арома-терапевт..:):)

Susscrofa
03-02-2012, 15:51
Ще ти се :)
Поне за мен не е проблем.... питай Нацко за спартанците... дали подбират :tooth:

Ти да не си снощен, надявам се, че след празника те боли САМО главата и нищо друго.

Кайо
03-02-2012, 15:52
Мале Сусеееее,викаш да се тепаме с Кукеро за мъж ли бре......цъ,цъ,цъ....докаде я докарахме......:wallbash::wallbash::wallbash:

Lei-chery
03-02-2012, 15:53
Мале Сусеееее,викаш да се тепаме с Кукеро за мъж ли бре......цъ,цъ,цъ....докаде я докарахме......:wallbash::wallbash::wallbash:
Спокооо бе кака....само предположение е ...не е доказано още.....изчакай.8-)

Кайо
03-02-2012, 15:55
Да, няма да откажа.....:)
И арома-терапевт..:):)

Чери мое ли да се цаним,ше те терапирам с табако-арома :):):)

Kuker
03-02-2012, 15:56
Ти да не си снощен, надявам се, че след празника те боли САМО главата и нищо друго.Какъв празник е имало снощи?

Кайо
Спокооо бе кака....само предположение е ...не е доказано още.....изчакай.8-)

Хахахахаха,споко съм бе Кака,знам си го Сусето,дай му изводи да вади :):):)

dimitar_vd62
Нали беше за цигари темата, па се стигна до пиячка и секс, па гледам след вчерашния празник и за мъже зеха да спорят....въй, въй ,въй.:Suicide:

Lei-chery
03-02-2012, 15:57
Чери мое ли да се цаним,ше те терапирам с табако-арома :):):)
Кайчо...виж там обърнете внимание на новото момиче....пък за терапията ще видиме....аз бих ги редувала....няколко терапии..така последователно...една след друга.....

Kuker
03-02-2012, 15:57
Нали беше за цигари темата, па се стигна до пиячка и секс, па гледам след вчерашния празник и за мъже зеха да спорят....въй, въй ,въй.:Suicide:Дис ис Спарта-а-а-а-а.....
Важното е да има екшън ....

Кайо
03-02-2012, 15:58
Ще ти се :)

Не е баш така,но не съм на кеф да разяснявам навиците на лакедемоните.......

Alfa_Fenka
03-02-2012, 15:59
Еми имам си начини. Мятам боб и варя отвара от жабешки кокалчета. :drive:

еми то пък в крайна сметка няма лошо в това :) тъкмо малко раздвижване и обновление има в ситуацията8-) и понеже не съм написала под ника жената на еди-кой-си, не значи, че не съм от женски пол... но както вече казах всеки си има право на собствено мнение.

Кайо
03-02-2012, 16:00
Кайчо...виж там обърнете внимание на новото момиче....пък за терапията ще видиме....аз бих ги редувала....няколко терапии..така последователно...една след друга.....

Кака ша и обърнем бре,само да не избега.....ама теб немоем да те оставим настрани.....;)

Lei-chery
03-02-2012, 16:01
еми то пък в крайна сметка няма лошо в това :) тъкмо малко раздвижване и обновление има в ситуацията8-) и понеже не съм написала под ника жената на еди-кой-си, не значи, че не съм от женски пол... но както вече казах всеки си има право на собствено мнение.
Ще се наложи да им дадеш точни размери и снимка ...за да се успокоят.:)

dimitar_vd62

Па що требва да пишеш те чуждите са общи...

Kuker
еми то пък в крайна сметка няма лошо в това :) тъкмо малко раздвижване и обновление има в ситуацията8-) и понеже не съм написала под ника жената на еди-кой-си, не значи, че не съм от женски пол... но както вече казах всеки си има право на собствено мнение.Не знам чия жена си, но не го пиши под ника си ;) Най-малкото е смешно ;)

Кайо
03-02-2012, 16:03
Нали беше за цигари темата, па се стигна до пиячка и секс, па гледам след вчерашния празник и за мъже зеха да спорят....въй, въй ,въй.:Suicide:

Митак,познавайки другите тем с наше участие учудваш ли се от развитието на темата???:):):):)

---------- Post added at 16:03 ---------- Previous post was at 16:02 ----------

Дис ис Спарта-а-а-а-а.....
Важното е да има екшън ....

Тук имаме пълно единомислие :):):)

Lei-chery
03-02-2012, 16:03
Митак,познавайки другите тем с наше участие учудваш ли се от развитието на темата???:):):):)

---------- Post added at 16:03 ---------- Previous post was at 16:02 ----------

Тук имаме пълно единомислие :):):)
Мисля си, че просто констатира факта! :)

Kuker
03-02-2012, 16:04
Тук имаме пълно единомислие :):):)Ооо... подмазваш ми се :spiteful: От гръцката школа ли го прихвана? :tooth:

dimitar_vd62
03-02-2012, 16:06

:rotfl:

Кайо
03-02-2012, 16:09
Ооо... подмазваш ми се :spiteful: От гръцката школа ли го прихвана? :tooth:

Хехехехехехе,чак пък подмазване.......водя ти гръцка политика....:drive:

---------- Post added at 16:09 ---------- Previous post was at 16:08 ----------

Много правилна констатация:prescription:

Alfa_Fenka
03-02-2012, 16:09
Ще се наложи да им дадеш точни размери и снимка ...за да се успокоят.:)
еми, какво да се прави, ако се наложи и до там ще стигнем ;)

Не знам чия жена си, но не го пиши под ника си ;) Най-малкото е смешно ;)

както виждаш съм се въздържала и не само заради това, че не го разбирам :)

Kuker
03-02-2012, 16:12
Хехехехехехе,чак пък подмазване.......водя ти гръцка политика....:drive:Знаех си, че си прихванал ;)
Добре ще си живуркаме в Спарта значи... 8-)
А тукашните спартанки не стават..... свенливи са, неконтактни.... Някои са със съчма в главата.... Абе... Спарта :)

dimitar_vd62
03-02-2012, 16:14
Алфа фенката я поканете довечера в среднощния експрес, ма я предупредете кой пуска у влака и какъв билет да има.Ай ся требе да изляза че мойта кака ми прати хабер по джисиема кво да купя.:drive:

Susscrofa

А защо не използваш главни букви?:prescription:

Kuker
еми, какво да се прави, ако се наложи и до там ще стигнем ;)

както виждаш съм се въздържала и не само заради това, че не го разбирам :)За снимката.... Налага се ;)
А за другото.... Когато напишеш "жената на Кукер-а", тогава няма да имам нищо против ;) Ти също :shutup:

Кайо
03-02-2012, 16:19
Знаех си, че си прихванал ;)
Добре ще си живуркаме в Спарта значи... 8-)
А тукашните спартанки не стават..... свенливи са, неконтактни.... Някои са със съчма в главата.... Абе... Спарта :)

Прихвана е много обобщително,отсял съм и съм усвоил някои полезни за живота неща......
Лошото на Спарта е,че освен спартанки има и спартанци.....язе там не одим,вижа спартанките ако доат при мен нема да им откажа.....:):):)

Alfa_Fenka
03-02-2012, 16:22
А защо не използваш главни букви?:prescription:

направо ме заби с този въпрос, ако трябва да съм честна :) все пак сме тук, за да си направим малко смях, а не да си обсъждаме правописа.

За снимката.... Налага се ;)
А за другото.... Когато напишеш "жената на Кукер-а", тогава няма да имам нищо против ;) Ти също :shutup:

хахаха, нямаш проблем, пиша го веднага ;)

Kuker
03-02-2012, 16:22
Прихвана е много обобщително,отсял съм и съм усвоил някои полезни за живота неща......
Лошото на Спарта е,че освен спартанки има и спартанци.....язе там не одим,вижа спартанките ако доат при мен нема да им откажа.....:):):)Ето една спартанка..... ;) http://www.youtube.com/watch?v=-fYnATkByeA&feature=g-like&context=G224d761ALTyuSWgAQAA
Нея няма да я питам защо не пише с главни букви ;)

Кайо
03-02-2012, 16:23
За снимката.... Налага се ;)

Да,да,да,снимката се свръх и неотложно наложителна :):):)
А може и жената на Леонида да искаш да напише :):):)

Kuker
03-02-2012, 16:23
хахаха, нямаш проблем, пиша го веднага ;)Да не забравиш и снимката ;)

Кайо
03-02-2012, 16:24
Алфа фенката я поканете довечера в среднощния експрес, ма я предупредете кой пуска у влака и какъв билет да има.Ай ся требе да изляза че мойта кака ми прати хабер по джисиема кво да купя.:drive:

Добра идея Митак........тамън нема да го има Бабуджеро:prescription:

Kuker
03-02-2012, 16:25
Добра идея Митак........тамън нема да го има Бабуджеро:prescription:Дали!? :spiteful:

Кайо
03-02-2012, 16:28
Ето една спартанка..... ;) http://www.youtube.com/watch?v=-fYnATkByeA&feature=g-like&context=G224d761ALTyuSWgAQAA
Нея няма да я питам защо не пише с главни букви ;)

Арна кака,ама ти почваш да ме съмняваш много.......искаш да си спартанец,клипове от Миконос...съмнително Кукер,съмнително........:prescription:

---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Дали!? :spiteful:

Е нали уж имаш забрана за Република Блатска?????

Kuker
03-02-2012, 16:30
Арна кака,ама ти почваш да ме съмняваш много.......искаш да си спартанец,клипове от Миконос...съмнително Кукер,съмнително........:prescription:

---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Е нали уж имаш забрана за Република Блатска?????
Само Суско вярва, че всичко му е ясно ;)
Клипчето може да е от Миконос ама..... Това е 100%-ва спартанка ;)

Alfa_Fenka
03-02-2012, 16:32
какъв среднощен експрес?! я ми споделете, да съм информирана :)

Кайо
03-02-2012, 16:32
направо ме заби с този въпрос, ако трябва да съм честна :) все пак сме тук, за да си направим малко смях, а не да си обсъждаме правописа.

Внимавай как му говорш,това е свети Суско Граматик.......гордостта на Блатото ни е той.:Yoda:

Kuker
03-02-2012, 16:33
какъв среднощен експрес?! я ми споделете, да съм информирана :)"блатото" - това е подраздела "за хора без работа" ;)

Кайо
03-02-2012, 16:35
какъв среднощен експрес?! я ми споделете, да съм информирана :)

Бегаш в раздела ,,За хора без работа",ние си му викаме Блато,там има тема ,,Среднощен експрес".....пиянска тема,съчетава се перфектно с пушаческата :)

---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:33 ----------

"блатото" - това е подраздела "за хора без работа" ;)

Моля,моля,ако обичате напишете блатото с главна буква,Блато,Република Блатска,БКАР.......:)

Kuker
03-02-2012, 16:36
Бегаш в раздела ,,За хора без работа",ние си му викаме Блато,там има тема ,,Среднощен експрес".....пиянска тема,съчетава се перфектно с пушаческата :)
1- Пак закъсня ;) Първоначалната бързина е решаваща ;)
2- Къде набута момичето сред пиене и цигарен дим!?
3- Една 20-ка върши чудеса!
Не е за там момето ;)

Alfa_Fenka
03-02-2012, 16:36
видях я тази темичка, ама малко ме уплаши, доста страници е, нядявам се да ми простите, ако не ги изчета всичките, ще трябва 2 дни да си загубя ;)

Kuker
03-02-2012, 16:38
Моля,моля,ако обичате напишете блатото с главна буква,Блато,Република Блатска,БКАР.......:)Недей да искаш толкова много от мен ;)

Кайо
03-02-2012, 16:39
видях я тази темичка, ама малко ме уплаши, доста страници е, нядявам се да ми простите, ако не ги изчета всичките, ще трябва 2 дни да си загубя ;)

Полека да не смогнеш за два дена :):):)

Kuker
03-02-2012, 16:39
Като за начало вземи участие по тази тема ;) http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65268

Susscrofa
03-02-2012, 16:40
Внимавай как му говорш,това е свети Суско Граматик.......гордостта на Блатото ни е той.:Yoda:

Не бе, сетих се, че Колев не използва главни букви, та се чудех, дали дамата не е г-жа Колева?

Кайо
03-02-2012, 16:41
1- Пак закъсня ;) Първоначалната бързина е решаваща ;)
2- Къде набута момичето сред пиене и цигарен дим!?
3- Една 20-ка върши чудеса!
Не е за там момето ;)

Бързата работа,срам за майстора....
Бързата кучка,слепи ги ражда...........

Споко нея нема да я държим във вагон ресторанта.....имаме и спален вагон :spiteful::spiteful::spiteful:

Kuker
03-02-2012, 16:42
Не бе, сетих се, че Колев не използва главни букви, та се чудех, дали дамата не е г-жа Колева?Сърдиш ли ми се за нещо?:flirt:

Кайо
03-02-2012, 16:42
Като за начало вземи участие по тази тема ;) http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65268

Хахахахахахах,снимкааааааааааааа:drive:

Kuker
03-02-2012, 16:45
Бързата работа,срам за майстора....
Бързата кучка,слепи ги ражда...........

Споко нея нема да я държим във вагон ресторанта.....имаме и спален вагон :spiteful::spiteful::spiteful:

Бързата кучка,слепи ги ражда........... - Зависи от професионалното ниво ;)

Споко нея нема да я държим във вагон ресторанта.....имаме и спален вагон - Това не отговаря на усложието с 20-ката ;) Какво... силиконови играчки ли ще й предлагате?

Lei-chery
03-02-2012, 16:45
Хахахахахахах,снимкааааааааааааа:drive:
Ха ха ха ...все на към тази тема я насочвате момата...дайте и малко време да се климатизира де...кво я емнахте....момент да направи фотосесия, пък тогава....:):):):)

RUNNING WILD
03-02-2012, 16:55
е кво да я бавиме нема шапка да и купиме или или...да чете има теми там за френска любов за кво се сетиш,може па на некой да му върже накрая от толко писане

Lei-chery
03-02-2012, 16:59
е кво да я бавиме нема шапка да и купиме или или...да чете има теми там за френска любов за кво се сетиш,може па на некой да му върже накрая от толко писане
Eeeeee Ръни, подобаващо включване пак....с гръм и трясък.
Викаш да му върже на някой....ми виж вече има оферти момето....пушене...20ки....големи сте бързаци У тоЯ форум......хи хи хи.

Susscrofa
03-02-2012, 17:00
Викаш да му върже на някой....ми виж вече има оферти момето....пушене...20ки....големи сте бързаци У тоЯ форум......хи хи хи.

Ти да не ревнуваш?

Кайо
03-02-2012, 17:01
Клипчето може да е от Миконос ама..... Това е 100%-ва спартанка ;)

Мое да 100% спартанка ама клипа е от Миконос,а Миконос е 100% гръцката Ибиза и 100% гей сборище :):):)

Susscrofa
03-02-2012, 17:02
Сърдиш ли ми се за нещо?:flirt:

Не, безразличен си ми. :mr-t:

---------- Post added at 15:02 ---------- Previous post was at 15:01 ----------

Къде се загуби г-жа Колева? Някой да я е виждал?

Кайо
03-02-2012, 17:03
Ха ха ха ...все на към тази тема я насочвате момата...дайте и малко време да се климатизира де...кво я емнахте....момент да направи фотосесия, пък тогава....:):):):)

Ква климатизация бе Черка,там е жежко не е куча студ,алкохол,страсти....

Lei-chery
03-02-2012, 17:03
Ти да не ревнуваш?
Не ...познато ми е всичко до тук...та за това...:):):):)

Susscrofa
03-02-2012, 17:05
Не ...познато ми е всичко до тук...та за това...:):):):)

Ауууууу, това беше ужасно.
Искаш да кажеш, че всички мъже са предсказуеми?
А не мислиш ли, че някой го е видял и сега си прави еб....вки с "разгонените".:)

Lei-chery
Ква климатизация бе Черка,там е жежко не е куча студ,алкохол,страсти....
Ха ха ха прав си Кайчо....убеди ме някак си...едвам.:):):)

Кайо

Ми ше бързаме бе Кака,ти ни изостави на произвола на съдбата,се кочове останахме,трябва си женско присъствие,иначе накрая ше станем спартанци :):):)

Lei-chery
03-02-2012, 17:06
А не мислиш ли, че някой го е видял и сега си прави еб....вки с "разгонените".:)
Не е изключено.
Аз просто констатирам, че нещата се повтарят и ми звучат познато.8-)

Кайо
03-02-2012, 17:07

И така да е добре прави......ние па литнахме за среща да се готвим вече,чудех се със или без обици да се появя :):):)

Lei-chery
03-02-2012, 17:08
Ми ше бързаме бе Кака,ти ни изостави на произвола на съдбата,се кочове останахме,трябва си женско присъствие,иначе накрая ше станем спартанци :):):)
Прав си кака....действайте ..пък да видиме...г-жа Колева:) дано ви хареса.:)

Kuker
Мое да 100% спартанка ама клипа е от Миконос,а Миконос е 100% гръцката Ибиза и 100% гей сборище :):):)Да, а тая е травестит ;)

Lei-chery
И така да е добре прави......ние па литнахме за среща да се готвим вече,чудех се със или без обици да се появя :):):)
Твърдо без!!!! Слушай кака си.):):)

RUNNING WILD
аз па Черката не си я давам и за 100 новопристигнали,тя ми е слабост на мене жалко че е женена да съм си направил устата до сега хиляда пъти...

Кайо
03-02-2012, 17:10
Бързата кучка,слепи ги ражда........... - Зависи от професионалното ниво ;)

Споко нея нема да я държим във вагон ресторанта.....имаме и спален вагон - Това не отговаря на усложието с 20-ката ;) Какво... силиконови играчки ли ще й предлагате?

Ми кой кво има,са немое всички да сме с двайски....:drive:

---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:09 ----------

Да, а тая е травестит ;)

Па знам ли,аз с ТО опит нема:drive:

Kuker
03-02-2012, 17:12
Не, безразличен си ми. :mr-t:[COLOR="Silver"]

Държиш се като ощипана госпожица:tooth:

Кайо
03-02-2012, 17:12
Прав си кака....действайте ..пък да видиме...г-жа Колева:) дано ви хареса.:)

Това как да го разбирам,че ни изоставяш напълно ли?:hi_temerature::heavy_cry::heavy_cry::heavy_cry :

Susscrofa
03-02-2012, 17:13
Не е изключено.
Аз просто констатирам, че нещата се повтарят и ми звучат познато.8-)

Само дето, при теб нещата станаха някак си по-бавничко, а не от вратата за краката, както стана тук:)
А и при теб е налице, точно онова готино женско остроумие, примесено с точната доза женственост и една две щипки финес.
Тук не виждам това, малко ми лъха на тестостерон повечко.:)

Кайо
03-02-2012, 17:13
Твърдо без!!!! Слушай кака си.):):)

Тва е щот карам Алфа...еле сите Алфи са бИгачки :):):)

Kuker
03-02-2012, 17:14
аз па Черката не си я давам и за 100 новопристигнали,тя ми е слабост на мене жалко че е женена да съм си направил устата до сега хиляда пъти...Какво не даваш па ти бе... Какво като си направиш устата... ще я ядеш ли?

Lei-chery
03-02-2012, 17:15
Това как да го разбирам,че ни изоставяш напълно ли?:hi_temerature::heavy_cry::heavy_cry::heavy_cry :
Къде прочете такова нещо...?
Не бързай да ревеш...хахахаа

---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 17:14 ----------

Само дето, при теб нещата станаха някак си по-бавничко, а не от вратата за краката, както стана тук:)
А и при теб е налице, точно онова готино женско остроумие, примесено с точната доза женственост и една две щипки финес.
Тук не виждам това, малко ми лъха на тестостерон повечко.:)
Сусе, знаеш ти как да погъделичкаш женското самолюбие....:)

Alfa_Fenka
03-02-2012, 17:16
незнам кой е Колев и честно казано не желая да качвам снимки във форума, не смятам, че е необходимо, но ако все пак толкова искате да ме видите, мога да ви пратя линк към профил във фейсбук на лично, тъкмо и там да си поговорим, че от тези конспирации от какъв пол съм вече започна малко да ми омръзва :)

Kuker
03-02-2012, 17:17
незнам кой е Колев и честно казано не желая да качвам снимки във форума, не смятам, че е необходимо, но ако все пак толкова искате да ме видите, мога да ви пратя линк към профил във фейсбук на лично, тъкмо и там да си поговорим, че от тези конспирации от какъв пол съм вече започна малко да ми омръзва :)Ето ти моя ;) http://www.facebook.com/?ref=logo Само не се плаши ;)

Susscrofa
03-02-2012, 17:21
Ето ти моя ;) http://www.facebook.com/?ref=logo Само не се плаши ;)

Това не се отваря.:mr-t:

Kuker
03-02-2012, 17:23
А това? http://www.facebook.com/kuker

Бобби
03-02-2012, 17:24
А бе направихте го сайт за запознаства...тури му пепел:))

Kuker
03-02-2012, 17:25
А бе направихте го сайт за запознаства...тури му пепел:))Не само това.:stumm:

Lei-chery
03-02-2012, 17:26
Тихо...не разваля па ти мига бе...сега предстои размяната на снимките....8-)

Кайо
03-02-2012, 17:29

Шефе къде си ти бе......чисто те отнема,влако празен тия дни.........:drive:

Бобби
03-02-2012, 17:30
Тихо...не разваля па ти мига бе...сега предстои размяната на снимките....8-)
Още ли има девственици...все си мислех, че Суска е последната:))

Кайо
03-02-2012, 17:31

Бабуджер това ти ли си бре????Бате по си грозен от очакванията ми :):):)

Бобби
03-02-2012, 17:32
Шефе къде си ти бе......чисто те отнема,влако празен тия дни.........:drive:
:drive:....в движение

Кайо
03-02-2012, 17:33

Суска ти имаш ли фацебук?

---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:32 ----------

:drive:....в движение

Фного движиш бре,поне пушиш ли?:):):)

Бобби
03-02-2012, 17:38
Суска ти имаш ли фацебук?

---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:32 ----------

Фного движиш бре,поне пушиш ли?:):):)
Изпушил съм....:Suicide:

Кайо
03-02-2012, 17:41
Изпушил съм....:Suicide:

Ае довечера ше разправяш ;)

analitik
03-02-2012, 17:42
Бабуджер това ти ли си бре????Бате по си грозен от очакванията ми :):):)хаха... очаквай неочакваното :) Вече си разбрал, че фейса ми е малко не както трябва :tooth:

Kuker
03-02-2012, 17:43
упси....

Кайо
03-02-2012, 17:49
хаха... очаквай неочакваното :) Вече си разбрал, че фейса ми е малко не както трябва :tooth:

Хахахах а аз кат думам,че това Дис ис Спарта ми е познато от некъде,други отричат :):):)

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:49 ----------

упси....

А трий са.....:)

Kuker
03-02-2012, 17:53
Хахахах а аз кат думам,че това Дис ис Спарта ми е познато от некъде,други отричат :):):)

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:49 ----------

А трий са.....:)Така е.... като съм се хвърлил в някакви.... и аз вече не знам в какво.

Нищо не трия ;) Точковата система я прилагам само за майтапа ;)

Кайо
03-02-2012, 17:57
Така е.... като съм се хвърлил в някакви.... и аз вече не знам в какво.

Нищо не трия ;) Точковата система я прилагам само за майтапа ;)

Аналитично да ти кажа,някои изрази са характерни за някои хора,а всеки човек има и начин на писане и държане.......а и нещо с което да се хвали......так,че е доста лесно да разбереш понякога кой,кой е ;)

Moment4life
03-02-2012, 19:12

Ама Суска упорито се опитва да ни прогони новите ''девици'' ,а кво сме му направили никой незнае 8-)

mordohy
03-02-2012, 19:46
Много сте нацвъкали днеска, бе!
Не мога да го изчета.
По-леко с мометата!
Ша ги уплашите.
То вярно, че стана мода всеки да има по няколко акаунта, ама не можеш се скри.
Аз също много бързо усещам стари муцуни.
Както каза Кайо, всеки си има стил, както и набор от грешки.

Moment4life
03-02-2012, 19:48
Не мога да го изчета.
По-леко с мометата!
Ша ги уплашите.

Кой има няколко акаунта?
Ние не сме толкова плашливи...

Susscrofa
03-02-2012, 19:59

Здравейте, д-р ХанибаАл.

mordohy
03-02-2012, 20:11
Кой има няколко акаунта?

Това си е само за мене!:stumm:
Не казвам кои!:spiteful:

Kuker
03-02-2012, 20:27
Аналитично да ти кажа,някои изрази са характерни за някои хора,а всеки човек има и начин на писане и държане.......а и нещо с което да се хвали......так,че е доста лесно да разбереш понякога кой,кой е ;)Ако направя нещо без да искам ела ме плюни ;)

Здравейте, д-р ХанибаАл.Мараба, Сусанчо :spiteful:
Не искаш ли да си ми приятелче у фацето?М!?

Кайо
03-02-2012, 20:44
Не мога да го изчета.
По-леко с мометата!
Ша ги уплашите.

Е как ше го изчетеш бре,то ние дет сме писали не знаем кво и колко сме писали,ама знам,че докат бях в офиса изпуших само 2 пурети......са наваксвам :):):):)
А и да те дразня сръбвам узо с едни супермаркетски салати,морски плодове и една τσιροσαλατα.......;):drive:

---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 20:31 ----------

Ако направя нещо без да искам ела ме плюни ;)

Хахахха с никотинена плюнка ли?????
Не казвам,че си го направил без да искаш,....но е факт,че те усетих а ти отрече ;).
:drive:

---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:41 ----------

Кой има няколко акаунта?

Твае кода на Давинчи......:):):)
Не е нещо важно ;)

---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:42 ----------

Не казвам кои!:spiteful:

Поне не без подкуп в бутилка :):):)

---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:43 ----------

Ама Суска упорито се опитва да ни прогони новите ''девици'' ,а кво сме му направили никой незнае 8-)

Той си е чешит Суската.....ама не е лошо прасето,симулира.......:drive:

mordohy
03-02-2012, 20:59
А и да те дразня сръбвам узо с едни супермаркетски салати,морски плодове и една τσιροσαλατα.....
Ей сега ме ядоса и ще бръкна в делвата. Ще си отворя едно Александриди, ама от онова с червения етикет!
Включих и скарата, защото сега ще измъкна и едно краче от големия буркан. Лошото е, че останаха само още две!

Поне не без подкуп в бутилка :):):)

Много е важно да се знае, къде да се носят рушветите!

RUNNING WILD
03-02-2012, 21:51
Какво не даваш па ти бе... Какво като си направиш устата... ще я ядеш ли?

пак ли ти бе смешко се бъркаш в разговорите на възрастните,последната инстанция в форума пак напомни за себе си...

Kuker
03-02-2012, 21:55
пак ли ти бе смешко се бъркаш в разговорите на възрастните,последната инстанция в форума пак напомни за себе си...Винаги ще ти напомням колко си тъп :falos2:

RUNNING WILD
03-02-2012, 21:58

ха ха ха горката женица са си види мъжа на мечтите мани не разваляй мъжкият имидж на форума бе Кукер мани майтапа кога се базикаме се базикаме ама ти ще стреснеш момата и ще избяга с писъци поне някой първоначално да направи добро впечатление па после да гледа ФРИК ШОУ

---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

Винаги ще ти напомням колко си тъп :falos2:
5 пари не давам за тебе и такива като тебе и в форума и на живо,подсещай ме по често

Кайо
03-02-2012, 22:30
Мир вам братя,не се карайте,запалете лулата на мира.....:smoke::smoke::smoke:
След това вземете си бутилките и заповядайте в ресторант вагона на Среднощният експрес.....там и пушим и пием......:drive:

nickyto
03-02-2012, 22:34
Мир вам братя,не се карайте,запалете лулата на мира.....:smoke::smoke::smoke:
След това вземете си бутилките и заповядайте в ресторант вагона на Среднощният експрес.....там и пушим и пием......:drive:

Първо при началник влака за билет по образец... :wein:

Kuker
03-02-2012, 22:35
Първо при началник влака за билет по образец... :wein:Аз съм с карта :tooth:

Кайо
03-02-2012, 22:45
Аз съм с карта :tooth:

Билет се перфорира един път,карта многократно.....:tooth::tooth::tooth:

Бабуджер ела да сръбнем по една огнена вода бре.......

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

Много е важно да се знае, къде да се носят рушветите!

Абсолютно съгласен,ако не го дадеш там където трябва е в добрият случай пари на вятъра......в лошия утежняване на присъдата :):):):)

Кайо
04-02-2012, 15:35
На никой ли не му се пуши днес????:smoke::smoke::smoke:

Kuker
04-02-2012, 16:49
На никой ли не му се пуши днес????:smoke::smoke::smoke:Скучно ли ти е? :tooth:

Moment4life
04-02-2012, 17:22
На никой ли не му се пуши днес????:smoke::smoke::smoke:

Пуши ми се,ама пак се разболях и са ме дразнят цигарите...

Orm
04-02-2012, 18:30
А я някой ако знае да каже защо , като кихна 2-3 пъти ( при положение че не пуша от определено време ) ми е трудно да си поема въздух след това едно 4-5 минути ????
Това астма ли е? ще мине ли с времето ???? Трябва ли да ходя на лекар ????? Да кажа пак че само след кихане е така....
............ мистика някаква............:gruebel::gruebel::gruebel:

Доко
04-02-2012, 18:56

Разболя се пак щото пушиш...:hehehm:

А я някой ако знае да каже защо , като кихна 2-3 пъти ( при положение че не пуша от определено време ) ми е трудно да си поема въздух след това едно 4-5 минути ????
Това астма ли е? ще мине ли с времето ???? Трябва ли да ходя на лекар ????? Да кажа пак че само след кихане е така....

Задължително иди на преглед. ;-)

Moment4life
04-02-2012, 21:30

Колко време си пушил? Все пак отиди на преглед наистина,но не си мисли за най-лошото. Ако е астма, трябва да имаш и други проблеми. Всеки организъм понася различно нещата свързани с пушенето

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

Разболя се пак щото пушиш...:hehehm:

Ми не :D

Orm
04-02-2012, 21:42
Ами пушил съм 12 години

---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:42 ----------

Други проблеми нямам

Кайо
04-02-2012, 21:48

Диваче,нещо много си ряхаво бре,само се разболяваш,после на мен викаш да се калявам :):):)

Малко пиеш за тва си болнаво :)

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Ами пушил съм 12 години

Цели 12 години или само 12 години?:rotfl:

---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:47 ----------

Скучно ли ти е? :tooth:

Беше ми...после го ударих на скитане :picnic:

JoRiX
05-02-2012, 14:44
Няма бивш пияница, както няма и бивш наркоман или пушач :)

Кайо
05-02-2012, 14:49
Няма бивш пияница, както няма и бивш наркоман или пушач :)

Има,има,познавам доста покойници от всичките категории :):):)

Moment4life
05-02-2012, 15:00
Ами пушил съм 12 години

Други проблеми нямам

Ами отиди на лекар,ако се претесняваш. Аз лично си мисля,че все пак е от цигарите,защото организма ти се чисти.

---------- Post added at 13:00 ---------- Previous post was at 12:56 ----------

Диваче,нещо много си ряхаво бре,само се разболяваш,после на мен викаш да се калявам :):):)

Малко пиеш за тва си болнаво :)

Ааа,достатъчно съм изпила,вервай ми! Разболявам се щото нали знаеш - от студ умри,гъзар бъди.. :cheers:

Кайо
05-02-2012, 15:06
---------- Post added at 13:00 ---------- Previous post was at 12:56 ----------
Ааа,достатъчно съм изпила,вервай ми! Разболявам се щото нали знаеш - от студ умри,гъзар бъди.. :cheers:

Не вярвам,пиенето никога не е достатъчно :):):)
Тва за студа отдавна съм го забравил,живота в други географски ширини позволява да сме гъзари без да мрием от студ :hehe::cheers::cheers::cheers:

JoRiX
05-02-2012, 15:29
Ааа,достатъчно съм изпила,вервай ми! Разболявам се щото нали знаеш - от студ умри,гъзар бъди.. :cheers:[/QUOTE]

Да не би да ходиш с къса пола през зимата :) :magic:

Kuker
05-02-2012, 15:37
Да не би да ходиш с къса пола през зимата :) :magic:Отплесваш се нещо.
Какво стана с кака ти Чери!?Потници.. там.... това, онова.... М? :)

Кайо
05-02-2012, 15:38
Отплесваш се нещо.

Tака са младите,непостоянни........:picnic:

Kuker
05-02-2012, 15:40
Tака са младите,непостоянни........:picnic:Искаш да кажеш, че съм непостоянен? :picnic:

Кайо
05-02-2012, 15:44
Искаш да кажеш, че съм непостоянен? :picnic:

E ти па да не си млад бре......:cheers:

JoRiX
05-02-2012, 15:45
Отплесваш се нещо.

Хахаха Кукерче нали така казвахте истинският алфист има по 2 алфи за да не му се налага да ходи пеш :Д :comphits:

Kuker
05-02-2012, 15:54
E ти па да не си млад бре......:cheers:Е как... :) Само брадата ми е побеляла... иначе съм свежарка :tooth: Ама за всичко са виновни жените ;)

---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 15:50 ----------

Хахаха Кукерче нали така казвахте истинският алфист има по 2 алфи за да не му се налага да ходи пеш :Д :comphits:Така е, прав си ;) Но... първо се осигуряваш с едната, после търсиш друга ;)
Иначе... ще караш "велосипед", като някой други из форума :tooth:

JoRiX
05-02-2012, 15:57

http://clubalfaromeo.com/forum/images/smilies/36_1_13%5B1%5D.gifhttp://clubalfaromeo.com/forum/images/smilies/36_1_13%5B1%5D.gifhttp://clubalfaromeo.com/forum/images/smilies/36_1_13%5B1%5D.gifhttp://clubalfaromeo.com/forum/images/smilies/36_1_13%5B1%5D.gif

Кайо
05-02-2012, 16:01
---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 15:50 ----------

Така е, прав си ;) Но... първо се осигуряваш с едната, после търсиш друга ;)

Tи не се ебавай с колелата,брат ми си продаде неговото и кола си купи......:):):)

Kuker
05-02-2012, 16:07
Tи не се ебавай с колелата,брат ми си продаде неговото и кола си купи......:):):)Аз имах предвид друго ;)

Кайо
05-02-2012, 16:14
Аз имах предвид друго ;)

Е ако де,моабед да редим и цигари да пушим :):):)

Kuker
05-02-2012, 16:16
Е ако де,моабед да редим и цигари да пушим :):):)Пуша си аз...

Moment4life
05-02-2012, 16:24

Да не би да ходиш с къса пола през зимата :) :magic:[/QUOTE]

ООО да,да,даа най-вече! :bouncing_smiley:

Кайо
05-02-2012, 16:32

ООО да,да,даа най-вече! :bouncing_smiley:[/QUOTE]

Mале младо с къса пола ли бре мааш на тая студ.....?????

:handshake:

---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:31 ----------

Пуша си аз...

Не те ли е страх бре,вредно е :):):)

Moment4life
05-02-2012, 16:34
Абе стига бе! Аз не смея да мръдна от нас на тоя студ,даже имам дъълги,дъълги ботуши да ми е по-топло..за какви поли са се размечтали някои хора незнам.

Kuker
05-02-2012, 16:34
Не те ли е страх бре,вредно е :):):)Веднъж опитах да ги откажа.... На третия месец бах луднал тотално и.... спрях да ги отказвам :)

JoRiX
05-02-2012, 16:35

ООО да,да,даа най-вече! :bouncing_smiley:[/QUOTE]
Значи имаме общи неща и аз ходя по потник през зимата :Д :tequilla:

Moment4life
05-02-2012, 16:37
ООО да,да,даа най-вече! :bouncing_smiley:
Значи имаме общи неща и аз ходя по потник през зимата :Д :tequilla:[/QUOTE]

Еми значи нещо ти има.това не е нормално. :hehe:

Kuker
05-02-2012, 16:37
Значи имаме общи неща и аз ходя по потник през зимата :Д :tequilla:
Под общи неща имаш предвид пола ли? :hehe:

JoRiX
05-02-2012, 16:39

Не че и двамата ходим голи :Д хахаХАхаХАаА

Moment4life
05-02-2012, 16:39

ахаххаа :bouncing_smiley:

Lei-chery
05-02-2012, 16:44
Не че и двамата ходим голи :Д хахаХАхаХАаА

Аз пък не ходя гола, като вас двамата сладури......обличам си пола:):):):)