View Full Version : Проблем с спирачките на Алфа 155
Alfonso_155
04-11-2006, 22:35
Здравеите. Проблема ми е следен ,значи през определено време ми изчезва спирачната течност от казанчето. Сякаш някаде се изпарява, няам следи от течове .Гледах по колелата няма никаде пробив а течноста я няма ФАКТ :cry: През 1 месец доливам течност,течноста изчезва до 0 и ми светва лампата .като долея се опраавя есествено.От какво може да е това някои ще сподели ли , и на някои случвал ли му се е .Просто сам се видял в чудо с този сервоапарат.А проблемa се явява пос следния начин.Спирам си колата пред болка лампата не свети , на сутринта я паля и течноста я няма и лампата свети :шоцк: и изка доливане след което се оправя но това не е нормално! Предварително благодаря :frown:
Hristian37
04-11-2006, 23:18
в сервото отива, щом нямаш теч -лошо, което ще рече спирачна помпа или гумички
Alfonso_155
05-11-2006, 09:12
След като се изпразни казанчето, педалат мн умеква!Но като долея се оправя .И ако обичаш ме светни малко повече за кой гумички говриш :?: А ако продължа да карам така и не долея веднага , после спирачките се налага да ги обездушавам . И така доливай ,доливай -течноста си изчезва за това питам къде може да е проблема :(
погледни си помпата на съединителя да ли тече защото неиния флуид(работна течност) е спирачната течност
за пояснение помпата се намира на върха на скоростната кутия
успех
При положение, че колегата е писал, че няма течове, освен в сервото да се събира няма къде другаде (т.е. течаща спир. помпа). Вариант е естествено и да е някоя от амбриажните. Ако е тази пред педалите е възможно пак да не види теча, или както написа тази на вилката да улива скоростите, а колегата да търси теч около колелата.