PDA

View Full Version : Разрешен проблем с ГИ

ivopetrov_1982
04-02-2012, 13:27
:gas: Имах проблем със ГИ колата ми придърпваше и не можех да я карам с не повече от 80км!
Ходих до фирма където монтираха ГИ (СОФГАЗ) на горубляне смениха ми филтрите и ми казаха ако има проблем да дойда пак за да почистят клапана. :naughty:
Аз им казах да го почистят сега не ела ако има проблем:screwy::bangin:3 дни карах добре и накрая пак проблем:heavy_cry::big_whoops:случайно със Тедо се заговорихме за проблема и той ми предложи да ходя при тяхната фирма за да видят проблема!накрая се оказа че са ме прецакали с турски боклуци!оправиха я като смениха дюзи и други неща и сега колата е самолет:bg:от 1 година съм с ГИ и до сега колата не е вървяла по този начин!ГИ е марка BSM.Спецялни благодарности за екипа на Тедо:notworthy:бъдете живи и здрави момчета!!!:bg:Сега мога да хвърля ръкавиците на една силна газаджиика от форума!имена няма да казвам той ще се сети!:big_flowers::rosso_spider:

Alfa User
04-02-2012, 16:25
Да не се задавиш с голям залък само ...
Иначе поздравления за възродената кола !

Tedo
04-02-2012, 18:07
Да, някой се беше обучавал да монтира ГИ върху твоята кола и леко са те :hump: с цената но важното е че вече върви както трябва да върви една алфа
Другия път ще знаеш къде да идваш за монтаж и обслужване :cheers:

ivopetrov_1982
05-02-2012, 10:34
Да, някой се беше обучавал да монтира ГИ върху твоята кола и леко са те :hump: с цената но важното е че вече върви както трябва да върви една алфа
Другия път ще знаеш къде да идваш за монтаж и обслужване :cheers:то е ясно къде ще идвам:handshake:повече няма да стъпа при ония глупаци нищо че е в гаранция още 1.3г.Тедо,трябва да почерпя!:cheers:

---------- Post added at 10:34 ---------- Previous post was at 10:31 ----------

Да не се задавиш с голям залък само ...
Иначе поздравления за възродената кола !
устата ми е достатъчно голяма и ще се надявам че няма да се задавя:dance:мерси за поздравленията:cheers:

mimouzunov
05-02-2012, 16:40
:gas:имах проблем със ГИ колата ми придърпваше и не можех да я карам с не повече от 80км!ходих до фирма където монтираха ГИ (СОФГАЗ) на горубляне смениха ми филтрите и ми казаха ако има проблем да дойда пак за да почистят клапана:naughty:аз им казах да го почистят сега не ела ако има проблем:screwy::bangin:3 дни карах добре и накрая пак проблем:heavy_cry::big_whoops:случайно със Тедо се заговорихме за проблема и той ми предложи да ходя при тяхната фирма за да видят проблема!накрая се оказа че са ме прецакали с турски боклуци!оправиха я като смениха дюзи и други неща и сега колата е самолет:bg:от 1 година съм с ГИ и до сега колата не е вървяла по този начин!ГИ е марка BSM.Спецялни благодарности за екипа на Тедо:notworthy:бъдете живи и здрави момчета!!!:bg:Сега мога да хвърля ръкавиците на една силна газаджиика от форума!имена няма да казвам той ще се сети!:big_flowers::rosso_spider:

Газаджиики много... Като се сгрее времето може да направим една сверка ,тъкмо да проверя новия редуктор как се справя...