View Full Version : Водка? Руска, Украйнска или...споделете
rossenvn
05-02-2012, 14:11
Видях, че липсва такава тема, а според мен би могло да се направи един полезен справочник за любителите на спирта. Правя темата най-вече защото видях на промоция «Зелёная марка» (http://greenmark.ru/) - в картонена кутия с буркан кисели краставички за около 15 лв. Отскоро наблягам на водката и не съм специалист. Тази не бях я чувал, а се оказа, че е доста популярна евтина водка в Русия. Скоро ще бъде дегустирана, но все пак ако имате опит с нея - споделете:). Обикновено купувам Nemiroff. Доста видове са, но вече имам натрупани мнения - личен фаворит ми е Delikat - много мека и пивка. Понякога се глезя с тази с чушките, но 30 лв за водка е границата ми:cheers:. Stolichnaya, Руский стандарт. Общо взето това попивам. Smirnoff не купувам поради неприятни спомени с ментета. Sobieski от време на време и то ванилията. Absolut и Finlandia не купувам вече, Danzka рядко. От скъпите класове не съм взимал, защото не съм ориентиран още. Българска само ако искам да се самоубия - Flirt Зелена ябълка с натурален сок зелена ябълка.
Deathriderr
05-02-2012, 14:17
Търговище не е лоша от българските, и аз смирнофф не вкусвам поради много лоши спомени с ментета
old alfist
05-02-2012, 14:29
Всички водки са ми гадни и ми миришат на спирт с изключение на двулитровата дамаджанка със стъклена дръжка Smirnoff.
Levеl,Ciroc или Beluga......но общо взето водката ми е гадна,висок клас.......Jean-Marc XO:cheers:
E ти и един то 10 за водки http://www.gayot.com/spirits/top10vodkas/reyka-vodka-review.html
Зубровката е наистина доста приятна ,макар че аз не я определям точно като водка поради силният аромат на бизоновата трева ,пие се с ябълков сок и/или плодове ,освен това не е много скъпа. Другата водка която също силно препоръчвам е Belvedere ,страхотна полска водка ,четворно дестилирана ,недостатъка и е ,че е скъпичка :) Преди известно време отказах водката ,защото в комбинация с редбул не разбирах кога съм се напил и ставаха големи поразии ,сега предпочитам уискито или домашна кайсиева :)
rossenvn
05-02-2012, 18:43
Всички водки са ми гадни и ми миришат на спирт с изключение на двулитровата дамаджанка със стъклена дръжка Smirnoff.
Ами то си е спирт:) Евтините водки миришат.
Не мога да пия водка и затова ми понасят само най-меките такива Руски стандарт Платинум ми е фаворита...
digitalundgrd
05-02-2012, 19:17
Едно време пиех САМО водка, но напоследък наблягам на вискито. Най ми отваряха глътка Данзка цитрон и Абсолют круша.
RUNNING WILD
05-02-2012, 19:24
аз не пия ама за мене това е най безвкустният и гаден алкохол,най готината водка дето съм пил беше на един рожден ден преди 12 години на един руснак беше я взел от кв.Изток от дипломатическият магазин беше взел един кашон по 1 литър стъклена бутилка най обикновенна кръгла с гаден червен етикет малко накриво залепен не помня какво беше и е с цена от 1.50 долара за литър...нямаше и 3 лв литъра...няма такава водка аз изпих половин кило всички се размазахме и само ти се спи после,искам да ви споделя че в магазините Лидъл алкохола е на ниво хич не е майтап,опитах няколко неща една водка и един ром за по 8 лева и са супер качествени,отворен съм на алкохол и ментета тука в БГ се мешат пратките още по борсите и си е чиста случайност на какво ще случиш,това дето в Метро няма ментета че работили само с вносители си го вярвайте,в Сърбия има фабрики и идват на под 8 лева бутилката какво се сетиш Джак Даниелс ели па водчица какво ти душа сака мека пивка да се поглезиш....айде едно бандеролче от горе и беж да си играеш....наздраве...алкохол от фри шоповете с надпис от зад фор дюти фри
Alfa User
05-02-2012, 20:07
Smirnoff, Finlandia и т.н. известни марки в БГ няма да намерите истински ... Попадал съм на всякакви гадни техни ментета.
И като стана дума за полска водка - гласувам с двете ръце, макар да не скачам на много скъпите. Astoria Red Label е достатъчно евтина, мека и безболезнена на сутринта полска водка. Black Label-а хич не ми хареса ...
Друга учудващо интересна водчица, на която попаднах случайно, е американската Barton - макар да е доста назад спрямо полската ...
Ако попаднете на истинска руска "Столичная", няма да съжалявате, но и това е в зоната на съмнението...
Честно да ви кажа, в БГ нищо не е като хората. Преди години харесвах джин... и откакто опитах Beefeater в Чехия, разбрах че тук истински качествен алкохол няма и да има - чешкия вариант нямаше абсолютно нищо общо с българския...
Ай наздраве ся :cheers:
nblagoev
05-02-2012, 20:41
Февруари 2010 прекарах 9 дни в Москва. Опитах няколко вида водки през първите 2 дни, а останалите 7 дни пих само Зельоная марка! :D
Там имаше 3 вида: ръжена, обикновена и кедрова. Най-много ми допадна обикновената!
Определено на мен ми харесва тази водка, мека е, така че опитай я, може и ти да я харесаш!
Количествата, които пиехме там, няма да ги казвам :BIGsmile:, но проблеми с главоболие, махмурлук и т.н. не съм имал!
:cheers:
Astoria-та, за която спомена Alfa User, също заслужава подобаващо внимание според мен! :cheers:
Друга водка, заслужаваща внимание е тази: http://os1.i.ua/3/1/1928685_b74223df.jpg ,украинска е, но не зная дали се намира по магазините тук.
RUNNING WILD
05-02-2012, 20:49
абе хора взимайте си нейзвестни евтини марки който не са популярни и не ги дублират,барманите по заведенията махат дозаторите и често наливат уйски от некви евтини марки и като сложиш ледчето ела до усети...апа бърбън па не виждам кой ще направи разлика айде коняка и брендито по се хваща той се изпарява мерише и загрява по различен начин,циганите по кофите обират бутилки от уиски и парфюми по бунището и бръмчат по баровските квартали обират от кофите и после им ги изкупуват по 1 кинта а шишета за парфюм стигат до 2 лв,има ампули за алкохол с една ампула си оцветяваш и есенция за кво се сетиш 750 литра алкохол както се прави безалкохолното,като ви се пие нещо или летец комшия или тираджия или от границата нещо тука е 50 на 50...
rossenvn
06-02-2012, 00:30
Февруари 2010 прекарах 9 дни в Москва. Опитах няколко вида водки през първите 2 дни, а останалите 7 дни пих само Зельоная марка! :D
Там имаше 3 вида: ръжена, обикновена и кедрова. Най-много ми допадна обикновената!
Определено на мен ми харесва тази водка, мека е, така че опитай я, може и ти да я харесаш!
Количествата, които пиехме там, няма да ги казвам :BIGsmile:, но проблеми с главоболие, махмурлук и т.н. не съм имал!
:cheers:
Вече се дегустира Зелената марка:). Не е лоша на първо разливане, но Немиров Деликат определено е по-меката водка и без никакъв намек за гаден спирт. Но цената от 13 лв с кутия доматен сок просто не са за изпускане. Направо може да повторя.
Аз като ценител на водката залагам само на българското :bg: Не за друго,а защото 99% от " вносната " водка е да кажем с " неотговаряща за марката качество " и няма смисъл да си давам парите.Например пил съм и " внос " Смирнофф и такъв нарочно донесен от Русия.Излишно е да ви казвам каква беше разликата.
А иначе най-хубавата водка,която съм пил е тази:
Smirnoff, Finlandia и т.н. известни марки в БГ няма да намерите истински ... Попадал съм на всякакви гадни техни ментета.
И като стана дума за полска водка - гласувам с двете ръце, макар да не скачам на много скъпите. Astoria Red Label е достатъчно евтина, мека и безболезнена на сутринта полска водка. Black Label-а хич не ми хареса ...
Друга учудващо интересна водчица, на която попаднах случайно, е американската Barton - макар да е доста назад спрямо полската ...
Ако попаднете на истинска руска "Столичная", няма да съжалявате, но и това е в зоната на съмнението...
Честно да ви кажа, в БГ нищо не е като хората. Преди години харесвах джин... и откакто опитах Beefeater в Чехия, разбрах че тук истински качествен алкохол няма и да има - чешкия вариант нямаше абсолютно нищо общо с българския...
Подкрепям, Астория с червен етикет е най-доброто в класа си, а и сред доста от по-горния, не знам ментосват ли ги, 3 качество ли се внася само...
Черния етикет е прекалено остра и тежка.
Само руски водки:-)
Дар Богов, Феникс, Руский стандарт (но купен в Русия) Акдов и преди да фалира компания Веда - Черный лед.
RUNNING WILD
06-02-2012, 09:23
е са ще пускат любилейна септември месец се казва Дъртьолая Лисичанка посветена на 1 година с зелен етикет...
Susscrofa
06-02-2012, 10:08
Брейййй, рече и отсече. Откъде си купуваш алкохол? Като гледам какво си написал, май само от гаражните борси край околовръстния, или по магазинчета тип "надупи се" и си купи.
Разбира се, че има места, от които можеш да си набавиш истинска водка.:humpx:
На Ганьо в чужбината всичко му се види по Арно.
Руски водки не вкусвам. Хубавият алкохол е като хубавите коли. Произвежда се на високо ниво там, където стандартът на живот е висок.
Фаворит ми е финландията. Съотношение цена-качество е перфектно.
Егаси алкохолиците ....... пияндета такива , взимайте пример от мене , ето аз не пия изобщо , но най много "не пия":drunk::drunk::drunk: Финландия :)
RUNNING WILD
06-02-2012, 13:21
Брейййй, рече и отсече. Откъде си купуваш алкохол? Като гледам какво си написал, май само от гаражните борси край околовръстния, или по магазинчета тип "надупи се" и си купи.
Разбира се, че има места, от които можеш да си набавиш истинска водка.:humpx:
На Ганьо в чужбината всичко му се види по Арно.
Руски водки не вкусвам. Хубавият алкохол е като хубавите коли. Произвежда се на високо ниво там, където стандартът на живот е висок.
Фаворит ми е финландията. Съотношение цена-качество е перфектно.
ти верно ли си верваш?забрави ли къде живееш?в Метро са идвали чужди фирми да си изтеглят стоката щото не върви и стоката им я няма липсва...ти ми говориш за чужбина и за Ганьо,виждал ли си баровците как пият Джеймсън хора дето се наливат с него от години ама не знаят че като го отваряш и натегнеш много капачката ти цапа ръката в червено аз го знам де...,абе чети вестници бе момче,заводите в Пещера кво?имат насаждения с лозя от тука до луната и правят уйски даже Блек Рам а работниците го изнасяха наливно от вътре в туби за минерална вода по 10 литра за 25 лева демек по 2.50 на литър уйски кефи ли те?на борсата Зимница на сточна гара дъмпела беше по 23 лева бутилката на кашон я сметни транспорт,складова цена,магазинна цена и акцизи и си отговори сам като се сетиш от коя страна идва би трябва от там,с всичко марково е така за парфюми да не ти обяснявам че са по-истински от истинските ако ти трябва нещо много марково само кажи и тестер щи зема марков,всичко над 10 лева търсено от масовият потребител с реклама е застрашено,тука наркотиците даже са менте та алкохола ли.
Susscrofa
06-02-2012, 14:07
ти верно ли си верваш?забрави ли къде живееш?в Метро са идвали чужди фирми да си изтеглят стоката щото не върви и стоката им я няма липсва...ти ми говориш за чужбина и за Ганьо,виждал ли си баровците как пият Джеймсън хора дето се наливат с него от години ама не знаят че като го отваряш и натегнеш много капачката ти цапа ръката в червено аз го знам де...,абе чети вестници бе момче,заводите в Пещера кво?имат насаждения с лозя от тука до луната и правят уйски даже Блек Рам а работниците го изнасяха наливно от вътре в туби за минерална вода по 10 литра за 25 лева демек по 2.50 на литър уйски кефи ли те?на борсата Зимница на сточна гара дъмпела беше по 23 лева бутилката на кашон я сметни транспорт,складова цена,магазинна цена и акцизи и си отговори сам като се сетиш от коя страна идва би трябва от там,с всичко марково е така за парфюми да не ти обяснявам че са по-истински от истинските ако ти трябва нещо много марково само кажи и тестер щи зема марков,всичко над 10 лева търсено от масовият потребител с реклама е застрашено,тука наркотиците даже са менте та алкохола ли.
Сега събирам екипа и след 48 часа, задълбочен лингвистичен, лексикален и тематичен анализ ще ти отговорим.
Баси , как живееш в такъв страх ???? Аз на твое място не знам какво бих направил............:horror:
Ако не стискаш толкова силно капачката няма да има проблем ..... отпусни се малко :) , не си купувай дъмпел от сточна гара и парфюми от първия срешнат циганин ;) и всичко ще е наред ;)
RUNNING WILD
06-02-2012, 14:58
Баси , как живееш в такъв страх ???? Аз на твое място не знам какво бих направил............:horror:
Ако не стискаш толкова силно капачката няма да има проблем ..... отпусни се малко :) , не си купувай дъмпел от сточна гара и парфюми от първия срешнат циганин ;) и всичко ще е наред ;)
байко не живея в страх не се притеснявай за мен благодаря ти за съчувствието,бих се радвал ти да не живееш в заблуда,що ти поне си отворен на всичко искаш ли да ти сипа 3 вида уйски и да ти сложа чашите и да ми кажеш кое е ментето а?или като влезеш в МОЛа си отворен и знаеш кой парфюм като си го купиш не идва от Дубай :)
байко не живея в страх не се притеснявай за мен благодаря ти за съчувствието,бих се радвал ти да не живееш в заблуда,що ти поне си отворен на всичко искаш ли да ти сипа 3 вида уйски и да ти сложа чашите и да ми кажеш кое е ментето а?или като влезеш в МОЛа си отворен и знаеш кой парфюм като си го купиш не идва от Дубай :)
Брат аз съм до толкова отворен че да знам от кое ме боли глава на сутринта и от кое не ;) От там на татъка дали е менте или не това е много философски проблем. :) Никога не ми се е случвало да ми е кофти от финландия на сутринта , от балантайнс също .....
Българска водка ако изпия 50 грама ще си издрайфам червата а това блек рам не съм го и пробвал даже.....
RUNNING WILD
06-02-2012, 17:12
Брат аз съм до толкова отворен че да знам от кое ме боли глава на сутринта и от кое не ;) От там на татъка дали е менте или не това е много философски проблем. :) Никога не ми се е случвало да ми е кофти от финландия на сутринта , от балантайнс също .....
Българска водка ако изпия 50 грама ще си издрайфам червата а това блек рам не съм го и пробвал даже.....
брат добре че си ти да имаме икономика...не е задължително да те боли главата можеш само да ослепееш,след 20 минути почваш да сечеш лентата накъсваш погледа и ти надебелява езика също е признак,истиснският алкохол се разгражда и след като спреш да пиеш и половин кило да си треснал след 2 часа си свеж пуска те,много е калоричен но заблуждава тялото не ти дава енергия като шоколада да не почнеш да пиеш Финладндия преди да ходиш на фитнес
ква е таз щура тема бре!
що за въпрос!!... ша ма разболеете бре:lol:
всичко що е водка си е убаво!!:naughty::boost:
RUNNING WILD
06-02-2012, 17:49
първото спиртно питие може би най мъжкото създавано е джина,идва от скандинавските народи те са прародителите му,много хора бъркат ром бренди и коняк,само 5 марки в света имат правото да продават бренди под името-коняк защото това е област в Франция от там идва името Коняже,всичко друго получено от винен дестилат е бренди,водката е най просташкото питие на света,уйскито е скъпо поради трудоемката му направа,старите марки ирландско уйски съдържат над 100 билки който се знаят от технолозите и се пазят в тайна,води се че ирландското е най готино поради тройната дестилация на която се подлага,когато си купуваш 12 годишно уйски това значи че всяка бъчва е маркирана от технолога с дата на затваряне и може да е на 100 години но най малкото смесено в него е на 12 години,бъчвите се опушват от вътре в въглени затварят се в садки от въжета и зреят на дъното на морето се пускат и се вадят и се провяряват периодично,истинският ирландски Джеймсън има лек привкус на круши като аромат когато се наведеш да помиришеш,алкохола се тества като си вземеш чаша минерална вода с стайна температура и изплаканеш устенцата хубаво и дегустираш,трябва да пари след задържане в устата след 12-15 секунди адски силно ароматен е ако разлееш някъде ще смърди дни наред от естествните билки вътре,ментето е обратното остро парене в устата веднага след като отпиеш и значително по-слаб мирис и вкус,домашният алкохол е ужасно вреден като се прецеди образува един слой като медуза това се получава от ципата на гроздето което не се преработва и от загнилите плодове и костилките в тях се съдържа циано-водородна киселина те отделят метилов алкохол,можеш да се натровиш с домошарка като стой та гледай,някой ако знае повече да пише аз знам още малко но не ми се пише.
Alfa User
06-02-2012, 18:24
Не съм длъжен да ти обяснявам кое от къде си купувам, но като гледам ти си доста по-добре запознат с "надупващата" търговия...
И още нещо - за да кажа, че в белите държави алкохола е на светлинни години като качество от нашия, значи го знам - било то и от опит. Просто се опитах да споделя някакъв опит, вместо само да си чеша езика.
Айде и на тебе наздраве !
Аз ако мисля за всичко това дето сте го написали - трябва и пиенето да спирам :) . Един въпрос - вие като решите да се напиете какво правите ???? Заминавате за чужбина или си имате доствчици?????
RUNNING WILD
06-02-2012, 20:26
ми аз не пия нямам такъв пробелем,имам за гости едно уйски в нас едно узо и коняче това е-истински са бъди сигурен,през годините само некоя женица като ми е идвала на гости ги е пиела да ти кажа ма напоследък си седят :)
Susscrofa
06-02-2012, 21:19
Не съм длъжен да ти обяснявам кое от къде си купувам, но като гледам ти си доста по-добре запознат с "надупващата" търговия...
И още нещо - за да кажа, че в белите държави алкохола е на светлинни години като качество от нашия, значи го знам - било то и от опит. Просто се опитах да споделя някакъв опит, вместо само да си чеша езика.
Айде и на тебе наздраве !
Бате, не сме 89 година, излизането зад граница е като ходенето до Перник. Не си синче на партиец, което е ходило в западна Германия и е зяпало опулено витрините на магазини с бельо. Ходили сме и ние в Чужбината:)
Същите бОклуци пият и там, само дето ти ги сервират по-често с усмивка и сипани в подходяща чаша.
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:16 ----------
брат добре че си ти да имаме икономика...не е задължително да те боли главата можеш само да ослепееш,след 20 минути почваш да сечеш лентата накъсваш погледа и ти надебелява езика също е признак,истиснският алкохол се разгражда и след като спреш да пиеш и половин кило да си треснал след 2 часа си свеж пуска те,много е калоричен но заблуждава тялото не ти дава енергия като шоколада да не почнеш да пиеш Финладндия преди да ходиш на фитнес
Шансът да попаднеш на метилов алкохол е същият като да ти се падне бира със сода каустик.
Толкова водка съм изпил, толкова водка съм купил, за да бъде изпита, все финландия и все същата като тази, която пия при братО в Белгия.:humpx:
ми аз не пия нямам такъв пробелем,имам за гости едно уйски в нас едно узо и коняче това е-истински са бъди сигурен,през годините само некоя женица като ми е идвала на гости ги е пиела да ти кажа ма напоследък си седят :)
Ами че те жените май и на метилов алкохол носат :lol_sign:
А и нали знаеш ако планината не отива при Мухамед - Мухамед отива при планината :)
( това по въпроса за какичките )
RUNNING WILD
06-02-2012, 21:57
Бате, не сме 89 година, излизането зад граница е като ходенето до Перник. Не си синче на партиец, което е ходило в западна Германия и е зяпало опулено витрините на магазини с бельо. Ходили сме и ние в Чужбината:)
Същите бОклуци пият и там, само дето ти ги сервират по-често с усмивка и сипани в подходяща чаша.
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:16 ----------
Шансът да попаднеш на метилов алкохол е същият като да ти се падне бира със сода каустик.
Толкова водка съм изпил, толкова водка съм купил, за да бъде изпита, все финландия и все същата като тази, която пия при братО в Белгия.:humpx:
Суска нали знаеш бате че колкото пъти си ме подял с нещо толкова пъти съм те попитал и никога не можа да дадеш смислен отговор на каквото и да било,ти си ми най-слабият събеседник в форума но не ти се сърдя за невежеството ти,що не ги написа тия неща за алкохола дето аз ги написах нали си капацитет.
rossenvn
06-02-2012, 22:22
Колега, опитай и друга водка, не е само Финландия хубва:yes:.
RUNNING WILD
06-02-2012, 23:53
не знам зa водките,най доброто ирландско уйски дето съм лизвал си остава PADDY шотландското до сега е Олд Смъглър любимо бренди ми е Метакса Амфора 7 звезди,преди няколко години през 2003 ми попадна бутилка неотваряна метакса от 1984 та година седи щото в тая къща не се пие коняк имат смъртен случай от коняк, едвам я отворих капачката беше елексир,то си е колекционерска рядкост ама отече:) за мастика ме кефи Пилавас,това дето го разправяха че ние българите сме имали хубави вина и сме били божета на брендито и преславените от гладният комунизъм Евсиняци и Черноморско злато просто могат да ни се усмихнат с съчувствие хора дето от векове са на ниво.
не знам зa водките,най доброто ирландско уйски дето съм лизвал си остава PADDY шотландското до сега е Олд Смъглър.
Евала Румба ти си големецц батка,е аз к..о си режа ако са много ората да го знаят Смуглеро....тънкана и читаво,не известно уиски беше поне едно време.....
RUNNING WILD
07-02-2012, 08:32
Евала Румба ти си големецц батка,е аз к..о си режа ако са много ората да го знаят Смуглеро....тънкана и читаво,не известно уиски беше поне едно време.....
слушай счу ти оратим Я...
Susscrofa
07-02-2012, 08:53
Суска нали знаеш бате че колкото пъти си ме подял с нещо толкова пъти съм те попитал и никога не можа да дадеш смислен отговор на каквото и да било,ти си ми най-слабият събеседник в форума но не ти се сърдя за невежеството ти,що не ги написа тия неща за алкохола дето аз ги написах нали си капацитет.
Знаеш ли колко умни хора работят с години, за да успеят да разберат, кога на опитното шимпанзе му се хапват банани и кога портокали?
Та в този ред на мисли, аз наистина не съм подходящият за теб събеседник, но се боря и се опитвам.:picnic:
RUNNING WILD
07-02-2012, 10:55
Суска и ние тука целият форум работиме неуморно над теб ама ето че....
Аз наскоро опитах едно уиски, много ми хареса-Илайджа Крейг, то се оказа съвсем не случайна марка...:drinking:
RUNNING WILD
09-02-2012, 21:57
тука всичко различно от Марлборо Сони Адидас Найк кока кола БМВ и Планета не е марково и неизвестно и минават 10 години някой да се престраши да го опита,виж че хората са шокирани че Ямаха освен пистови мотори правят и синтезатори и озвучителна техника
Аз наскоро опитах едно уиски, много ми хареса-Илайджа Крейг, то се оказа съвсем не случайна марка...:drinking:
Фреди това е един от първите бърбани ако не се лъжа.....някъв пастор е почнал да го прави,абе свещено питие :):):)
Ае да не отварям друга тема......
Уиски,шотландско,ирландско или бърбън????
Бърбъб не отказвам на бат Джак,Блантон и тва де е казал по-горе Фред....
Шотландско много ми харесват Jura,Aberlour и Balvenie...
Ирландско-Clontarf,Bushmills,Tyrconnell и Locke's......
Фреди това е един от първите бърбани ако не се лъжа.....някъв пастор е почнал да го прави,абе свещено питие :):):)
Всъщност това е бащата на бърбана, пастор е, така е.Много ми хареса, оказа се че го има и у нас на горе долу нормална цена, около 30-40 лв
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:42 ----------
Ае да не отварям друга тема......
Уиски,шотландско,ирландско или бърбън????
Бърбъб не отказвам на бат Джак,Блантон и тва де е казал по-горе Фред....
Шотландско много ми харесват Jura,Aberlour и Balvenie...
Ирландско-Clontarf,Bushmills,Tyrconnell и Locke's......
Сите са си хубави.Едно време си знаехме само шотландско, до 1989 някъде, след това научихме и други видове.Лично за мен всички са си хубави.В един момент само ирландски пиех, но сега отново нападам шотландските.
В тоя ред на мисли, купих си от Билла черен етикет Джони, абе в интерес на истината нищо особено, освен да са сипали нещо друго.Уиски си беше, ама....
---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:45 ----------
тука всичко различно от Марлборо Сони Адидас Найк кока кола БМВ и Планета не е марково и неизвестно и минават 10 години някой да се престраши да го опита,виж че хората са шокирани че Ямаха освен пистови мотори правят и синтезатори и озвучителна техника
Коняк или винено бренди за щастие или не, у нас малко се пие.Аз сега пия един Преслав, ама откакто са го купили някакви руснаци са го развалили мисля :saint:
Те това е истината:Yeeeehaaa:Наздраве!:drunk:
Може и така да се каже :)
Те това е истината:Yeeeehaaa:Наздраве!:drunk:
Ае да не се заблуждаваме и да го удрим на сляп патриотизъм :):):)
:drunk:
---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 22:58 ----------
Всъщност това е бащата на бърбана, пастор е, така е.Много ми хареса, оказа се че го има и у нас на горе долу нормална цена, около 30-40 лв
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:42 ----------
Сите са си хубави.Едно време си знаехме само шотландско, до 1989 някъде, след това научихме и други видове.Лично за мен всички са си хубави.В един момент само ирландски пиех, но сега отново нападам шотландските.
В тоя ред на мисли, купих си от Билла черен етикет Джони, абе в интерес на истината нищо особено, освен да са сипали нещо друго.Уиски си беше, ама....
---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:45 ----------
Коняк или винено бренди за щастие или не, у нас малко се пие.Аз сега пия един Преслав, ама откакто са го купили някакви руснаци са го развалили мисля :saint:
Еле верно ли бре...30-40 лева си е арна цена....ама аз съм пил едно 18 годишно,некъде към 50 паунда в Англия беше,ама си заслужаваше :):):)