View Full Version : КОЛЕГИ ПОМОЩ !!!!!! :((((((((
Пичове преди година купихме алфата от подписа от една автокъща горе на княжево на околовръстното,всичко беше точно,колата излезе перфектна,година и половина само се кара не е тропнала...абе като нова е абсолютно никакви проблеми страшно читава излезе,алфата е 93-та година та тия дни получих призовка да се явя в съда във връзка с автомобила алфа ромео 155,закупен от въпросната автокъща (собственост на маргините) по дело еди кое си :shock: :shock: :shock: Та колата най-вероятно е крадена с пренабити номера :shock: :cry: :cry: :cry: Кажете ми оттук нататък какво следва,какво да правя в съда...какво ще стане с колата,че ми се е запалила главата и много ме е страх да не ми я вземат и да ме прецакат от автокъщата и да не ми я изплатят :cry: :cry: :cry: Моля ви помогнете ми,какво да правя !
Пичове: Моля ви помогнете ми,какво да правя !
коя е къщата?
щом е минала през кат вероятността да е с пренабити е ниска
как е внесена вече или дали не е минала през 10 човека с плномощно е друга тема
кой поред собственки си на колата - 3я по закон е добронамерен
абе трябва ти добър адвокат за начало
стискам палци всичко да е наред
Пичове: Моля ви помогнете ми,какво да правя !
коя е къщата?
щом е минала през кат вероятността да е с пренабити е ниска
как е внесена вече или дали не е минала през 10 човека с плномощно е друга тема
кой поред собственки си на колата - 3я по закон е добронамерен
абе трябва ти добър адвокат за начало
стискам палци всичко да е наред
Значи колата беше нов внос в автокъщата... Минахме през КАТ миналата година без проблеми... Незнам какво да очаквам
santo_traficante
07-11-2006, 17:45
???? ?? ?? ? ?? ??? ???????? ??? ?? ???? ??? ??????????..?
________
FAKE WEED (http://syntheticweed.org)
Първото нещо е да се съветваш с поне двама адвоката преди делото,че ако нямаш твой адвокат не се знае какъв ще ти назначат.
Много вероятно е колата да има връзка с някое дело и за това да им трябва, не мисля,че изобщо ще става въпрос да ти я взимат. Но определно се консултирай с няколко адвоката ако нямаш твой ,който да си разбира от работата :!:
Първото нещо е да се съветваш с поне двама адвоката преди делото,че ако нямаш твой адвокат не се знае какъв ще ти назначат.
Много вероятно е колата да има връзка с някое дело и за това да им трябва, не мисля,че изобщо ще става въпрос да ти я взимат. Но определно се консултирай с няколко адвоката ако нямаш твой ,който да си разбира от работата :!:
Ми аз незнам за какво ще викат ако нещо не е наред с колата демек крадена.... Каква връзка ще има с някое друго дело... Абе притеснява ме това,че и Маргините са замесени :( :evil: :evil: :evil:
това да не е по тея автокъщи там на Шела към Перник?или..?
Не не е към Перник... Точно в Княжево,ще ти кажа коя автокъща е ако е толкова важно
santo_traficante
07-11-2006, 18:02
???? ?? ?? ? ?? ??? ???????? ??? ?? ???? ??? ??????????..?
?? ?? ? ??? ??????... ????? ? ???????,?? ?? ???? ??? ???????? ? ??? ? ??????? ???????? ???? ?? ??? ???? ???? ????? ???????? ?? ??????? ? ???? ???? ?? ????????? ?????? ?????? ???? ?? ??? :roll: ?? ?? ?? ????? :roll: ?? ???? ???????/?????????? ?? ?????/ ???? ?? ???????? ?????? ???? :frown: ????? ?? ?? ???? ??????????? ?????? ?? ?????? ? ???????..? ?? ????????? ? ????????? ? ???? ?? ???? ?? ?? ? ???????? ???? ?????? :roll:
________
Acura vigor history (http://www.honda-wiki.org/wiki/Acura_Vigor)
Ми аз незнам за какво ще викат ако нещо не е наред с колата демек крадена.... Каква връзка ще има с някое друго дело... Абе притеснява ме това,че и Маргините са замесени :( :evil: :evil: :evil:
ммм не видях,че се е водила нов внос а сега те викат,че е била тяхна...консултирай се утре,че така прекалено на сляпо си говорим...опитай да говориш и с прокурора,който води делото,вероятно е да не ти каже за какво те викат,но преди това с адвокат
ммм не видях,че се е водила нов внос а сега те викат,че е била тяхна...консултирай се утре,че така прекалено на сляпо си говорим...опитай да говориш и с прокурора,който води делото,вероятно е да не ти каже за какво те викат,но преди това с адвокат
То си има образувано дело във връзка с алфата и автокъщата...чудя се дали да не направя копия на документите и да нося копията да не ми ги вземат :? Имам чувството,че ше ни прецакат много жестоко :cry:
няма да го измъдрим във форума - трябва ти адвокат
аз лично не мисля че ще ти вземат колата - по скоро ги интересува схемата внос - продажба
няма да го измъдрим във форума - трябва ти адвокат
аз лично не мисля че ще ти вземат колата - по скоро ги интересува схемата внос - продажба
Знам,че няма да го измъдрим,пуснах темата просто,защото незнам какво ме очаква,не съм попадал в такива ситуации и затова.Иначе делото е на 9-ти :roll: А ако искат да ми я взимат и автокъщата да ми я изплаща е*ал съм ги,ще и взема мотора та каквото ще да става и ше сложа фиатския 1.6 с тракащите лагери :twisted: :twisted: :twisted:
santo_traficante
07-11-2006, 18:42
??? ???? ?? ?? ? ???? ?? ????? ??????? ? ?? ?? ? ????? ?? ? ???? ?? ??? "???" :roll:
________
Honda Crf250R (http://www.cyclechaos.com/wiki/Honda_CRF250R)
Хубавото в цялата работа е, че си добросъвестен собственик и по закон не могат да ти вземат колата. Лошото е, че... нали знаеш колко се спазват законите у нас :cry: . И дали няма да си вземеш колата чак когато има стойност на ретроавтомобил. За двигателя- заеби, то нали и номера на двигателя се пише в талона. Така че... наистина по-добре се консултирай с адвокат.
тая кола да не е била на някой длъжник и да си я купил ти и сега да има "пис" :roll:
Ебал съм ги...Колата е купена и сме дали пари за нея...не ме интерсува кой на кой е длъжник... да се оправят,нещасници,не мисля да сме с 4500лв назад :x
Хубавото в цялата работа е, че си добросъвестен собственик и по закон не могат да ти вземат колата. Лошото е, че... нали знаеш колко се спазват законите у нас :cry: . И дали няма да си вземеш колата чак когато има стойност на ретроавтомобил. За двигателя- заеби, то нали и номера на двигателя се пише в талона. Така че... наистина по-добре се консултирай с адвокат.
Взимам талона с мотора и го вписвам на фиата...това в краен случай...те ако я конфискуват няма да гледат мотори и ще се оправя по някъв начин...Просто това е една скапана държава...толкова сме събирали за алфата,с толкова мерак я взех,толкова си я гледах,обаче накрая винаги ще се прецака работата.Писна ми!
Ето и малко снимки на колицата да я видите и вие:
Виж кое е делото, обади се в предполагам Наказателното деловодство и питай кой е съдията, евентуално вземи от там телефона и му се обади. Питай защо са те призовали и какво отношение имаш ти. Може да те призовават само за свидетел.
Айде и успех.
П.С. Консултирай се с адвокат.
Колеги благодаря ви за помощта,оценявам го :D
Колега всичко това може да се окаже нещо елементарно, не бързай да се ядосваш.
Една колежка имаше подобен проблем с една Дедра. 10 месеца колата седя в полицията, но сега всичко е наред-взеха си я.
Е, нервите не им върнаха, така че- пази си ги! :wink:
Стискам палци.
Дай малко повече инфо. В кой съд и кой състав (номер) ? Какви са буквите пред номера на делото (гр.д. или н.о.х.д) ? Като какъв те викат - страна, свидетел или нещо друго ? Всичко за което те питам, го пише в призовката.
Така както описваш ситуацията ми се струва, че трябва да е гражданско дело (т.е. някой претендира, че е собственик на колата). Ако делото беше наказателно, досега щяха да са те викали или в полицията, или в следствието, или в прокуратурата, а не направо за съдебно заседание.
Ако е крадена досега отдавна да е в полицейския гараж :wink:
Мисля , че ще те питат за самата сделка там фактури , пари - дали си отговарят или са писали примерно 2000 по документи а си им дал 4500 нещо от тоя сорт......
Най-кофтито е, че може да се окаже колата да е доказателство. Тогава заминава на вълшебния паркинг за стотина години, докато се води делото.
Масова практика е като хванат крадеца на колата ти, ти да му подпишеш протокол, че си му я дал да се повози, защото ако по4не дело колата заминава на паркинга на куките.
И след 5 години когато го осъдят колата ти няма да става и за скраб, защото ще е разграбена.
Пиша ти ЛС с координати на един познат адвокат, да те консултира към кой друг адвокат да се насочиш.
Колега, какво стана нкрая? За какво се оказа, че търсят колата? Интересен ми е казусът :wink: .