View Full Version : Мис Алфа ромео или Най красивата Алфистка
Светланчи
23-02-2012, 18:27
Измислете някакъв краен срок за качване на снимките,иначе този конкУрс край няма да има.
пп. Купуването и продаването на гласове е плестъпление!
Аз съм корумпиран:crazy:
хахахха....аз вече казах че ще гласувам за ГЕрито :)
Ако се сложи краен срок днес, ще има 1, 2, а може и 3 то място даже:wierdo:
nicola 59
23-02-2012, 18:59
Темата със снимките е с доста сериозни претендентки :).
Добре го заформихте, обаче в един момент ще трябва и да се гласува.
Измислете някакъв краен срок за качване на снимките,иначе този конкУрс край няма да има.
пп. Купуването и продаването на гласове е плестъпление!
Ако се сложи краен срок днес, ще има 1, 2, а може и 3 то място даже:wierdo:
Нека станат повече участничките и ще пристъпим към гласуването.
При толкова обаятелни колежки незнам какво ще правим . Аз съм силно затруднен във вота си
Аз пък съм по-корумпиран и лесно подкупен :hehe::hehe::hehe:
п.п.Браво на кандидатките.....брейййй арни каки били тия Алфистките.....:cheers::cheers::cheers:
Светланчи
24-02-2012, 12:02
Аз пък съм по-корумпиран и лесно подкупен :hehe::hehe::hehe:
п.п.Браво на кандидатките.....брейййй арни каки били тия Алфистките.....:cheers::cheers::cheers:
Абе то излиза че всички сте корумпирани :)
Само аз не съм :))))
nicola 59
24-02-2012, 13:05
Абе то излиза че всички сте корумпирани :)
Само аз не съм :))))
Колежке ,аз незнам какво работиш ама ако наистина си полицай и неси корумпирана ,то това е голям грях.
Аз постоянно съжалявам затова че не станах полицаи,щото аз съм от Пазарджик,и понеже там е ,,люпилнята,, нямаше да е трудно.
Ако бях станал полицай щях да вадя мангизи на корем и да карам Х6 ама не станах.
Сега вместо да взимам кинти давам иначе лишаване от правоуправление та има една приказка кои за какво е учил.
Светланчи
24-02-2012, 14:04
Колежке ,аз незнам какво работиш ама ако наистина си полицай и неси корумпирана ,то това е голям грях.
Аз постоянно съжалявам затова че не станах полицаи,щото аз съм от Пазарджик,и понеже там е ,,люпилнята,, нямаше да е трудно.
Ако бях станал полицай щях да вадя мангизи на корем и да карам Х6 ама не станах.
Сега вместо да взимам кинти давам иначе лишаване от правоуправление та има една приказка кои за какво е учил.
Ники, това го казах в друг смисъл......а колкото до полицаите, всички вземат пари, такива да не взимат няма..
И трите участнички в конкурса са страхотни :wub::Yeeeehaaa:
Браво и аплодисменти :clapping::clapping:
Благодаря!
Интересно дали ще си останем само 3 -за всяка ще има х1 място :))))
AnastasKOSTOV-REX
27-02-2012, 00:32
Няма ли да има гласуване?
nicola 59
27-02-2012, 00:44
Няма ли да има гласуване?
Рано е още може да оплакваш баи Гюро ако немаш работа.
Какво стана с темата че пропуснах да я следя до каде стигнахте??? Имаме ли поне една сериозна кандидатка или отиде всичко подяволите http://smileys.on-my-web.com/repository/Laughing/lol-021.gif Я някой да пусне една тема за мистър Алфа Ромео да видят колежките мъжете колко по сериозни са и колко кандидати ще има http://smileys.on-my-web.com/repository/Laughing/lol-016.gif
Какво стана с темата че пропуснах да я следя до каде стигнахте??? Имаме ли поне една сериозна кандидатка или отиде всичко подяволите http://smileys.on-my-web.com/repository/Laughing/lol-021.gif Я някой да пусне една тема за мистър Алфа Ромео да видят колежките мъжете колко по сериозни са и колко кандидати ще има http://smileys.on-my-web.com/repository/Laughing/lol-016.gif
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=68618
Ама като цяло несериозна работа, сигурна съм че има още колежки във форума.
Moment4life
27-02-2012, 21:38
Ее вече имаме 5 алфистки ! Аз викам,ако до края на тази или другата седмица не се появи някоя друга -да се гласува :)
Ее вече имаме 5 алфистки ! Аз викам,ако до края на тази или другата седмица не се появи някоя друга -да се гласува :)
Аааааа много бързаш,нека се запишат повече ;)
Светланчи
27-02-2012, 21:51
Ти защо не си качила снимки ?
scarface
28-02-2012, 01:15
Обявявам награден фонд за дамите все пак да имат стимул,една вечер на мои разноски в столичен клуб.Тежко ми ако станат повече от пет,ама няма лошо.
Все пак трябва се оценяват и други качества освен външната красота,интелект, чар и тн.Така че в тази връзка може да се организираме да направим едно излизане.
Надявам се да има желаещи,който е за да казва.
Наградня фонд се отнася само за дамите,е ако някой се чувства дама ще го включим и него.
То като проследих темата ми се струва че ще стане конкурс без участнички,действително не е зле да се зачисти темата
Обявявам награден фонд за дамите все пак да имат стимул,една вечер на мои разноски в столичен клуб.Тежко ми ако станат повече от пет,ама няма лошо.
Все пак трябва се оценяват и други качества освен външната красота,интелект, чар и тн.Така че в тази връзка може да се организираме да направим едно излизане.
Наградня фонд се отнася само за дамите,е ако някой се чувства дама ще го включим и него.
То като проследих темата ми се струва че ще стане конкурс без участнички,действително не е зле да се зачисти темата
Добре ми звучи ;)))
Светланчи
28-02-2012, 10:10
Участнички има, ама има друга тема :) http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=68618
Тази тема е за спам ;)
scarface
28-02-2012, 19:24
Участнички има, ама има друга тема :) http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=68618
Тази тема е за спам ;)
Предлагам да ви обявим всичките за победителки,като гледам всичките сте готини мацки за да няма сърдити.
Аз не знам всъщност колко алфистки има във форума,
аз познавам две които са идвали при мен и още няколко от темите във форума.Предполагам някой модератор ще може да каже просто информативно.
Ако се направи конкурс Мистър Алфа ромео май ще има повечко кандидати.
Moment4life
28-02-2012, 20:09
Ти защо не си качила снимки ?
Амии незнам,май се отказах .. и без тва търся по буква алфистки и им разпращам призиви да участват.
А къде изчезна другата тема?!
Ами де да знам?!
Може пък някой да не обича жените!
Moment4life
06-03-2012, 19:16
Ама какво се случи с другата тема наистина...?
alfatras
06-03-2012, 21:25
Ама какво се случи с другата тема наистина...?
Някой я удари а не биваше!
Moment4life
06-03-2012, 21:54
да не става въпрос за алфист о мъжки род животноподобен ....
alfatras
06-03-2012, 21:57
да не става въпрос за алфист о мъжки род животноподобен ....
Никой не знае със сигурност кой?Очакваме го да се покаже,но от доста време нищо???
dimitar_vd62
06-03-2012, 21:57
А едно време какви мъже имаше... и космите му косми и корема му корем и кат пръдне на хубаво миришеше.:saint:
nicola 59
07-03-2012, 18:41
Здравеите колеги снимките на 2 от колежките са вече възстановени след като се възстановят и на другите ще бъде възстановена и темата,освен ако тоя дето я е изтрил не реши да я върне преди това.
nicola 59
07-03-2012, 19:40
На три от колежките вече са възстановени снимките ,и ако има и други нови кандидатки нека си пускат снимките тука или на zarromeo@live.it
Вече са възтановени снимките на 4 от участничките
nicola 59
08-03-2012, 10:34
Има вече снимките на 5 от момичетата остават само още 2
Светланчи
08-03-2012, 11:24
Хайде, пратете снимките на Ники и да си пуснем нова тема. Само не разбрахем защо Гиги е изтрил старата тема...Защото е много лесно да кажеш "Да направих го.", ама е тъпо да не кажеш защо!
Susscrofa
08-03-2012, 11:37
Защото темата е крайно сексистка и унижава достойнството на индивидите от женски пол.
Ще се радвам, ако ме разбереш:)
Аз бих изтрил и двете.:):stretcher:
Кое е неясно, влиза модът, вижда две теми със сходно съдъжание и кръцва едната. Какво се разлаяхте за тази тема, така и не разбрах.
Защото темата е крайно сексистка и унижава достойнството на индивидите от женски пол.
Кое е неясно, влиза модът, вижда две теми със сходно съдъжание и кръцва едната. Какво се разлаяхте за тази тема, така и не разбрах.А пък ти се яви говорител на модовете, а!?
Не си длъжен да го правиш!
И от кога си на тяхна страна!?
Не ми отговаряй, не ме вълнува!
Susscrofa
08-03-2012, 12:50
А пък ти се яви говорител на модовете, а!?
Странно ми е, защо се задават отговори.
Виждал ли си гнездо с малки пиленца?
Майката и мъжкият летят и търсят червейчета, работят усърдно по-цял ден, а тези малките само врещят и писукат. накрая получават повръщано, най-често:)
Честит празник:):afro:
Странно ми е, защо се задават отговори.
Някога много отдавна беше забавен
Susscrofa
08-03-2012, 13:52
Някога много отдавна беше забавен
Жени, днес едно, утре друго.......какво да се прави.
Честит празник:)
santo_traficante
08-03-2012, 15:18
Виждал ли си гнездо с малки пиленца?
Майката и мъжкият летят и търсят червейчета, работят усърдно по-цял ден, а тези малките само врещят и писукат. накрая получават повръщано, най-често:)
,
http://www.youtube.com/watch?v=sl6vntGuk7A
Moment4life
08-03-2012, 17:48
Който иска да се заяжда и да си бълва шегите, да го прави в друга тема,тази не е за това ;)
nicola 59
08-03-2012, 20:17
А пък ти се яви говорител на модовете, а!?
Който иска да се заяжда и да си бълва шегите, да го прави в друга тема,тази не е за това ;)
Нямам какво да допълня
Кое е неясно, влиза модът, вижда две теми със сходно съдъжание и кръцва едната. Какво се разлаяхте за тази тема, така и не разбрах.
До колкото знам участието е пожелание и не виждам кой от какво ще се обиди. Отделно, че едната тема е за снимки, а другата за коментари, за да не се разводнява и да четеш десет страници коментари преди снимката на следващата кандидатка.
Ама ти господинчо винаги си в опозиция на всичко, това съм го видяла и в други теми.
Ами пуснете и тема-конкурс за силния пол!
Веднага ще се явя с най-актуалните си актови снимки!:Tease:
Както казва Митака от Варна и космите ми косми и шкембето ми шкембе, а и като...:stretcher:
alfatras
08-03-2012, 20:57
:rotfl:
Както казва Митака от Варна и космите ми косми и шкембето ми шкембе, а и като...:stretcher:
:rotfl: нидейййййййййййййййййййййййй
Светланчи
08-03-2012, 21:19
Както казва Митака от Варна и космите ми косми и шкембето ми шкембе, а и като...:stretcher: Аз ще гласувам за теб!
alfatras
08-03-2012, 21:22
:big_whoops::tooth:
Аз ще гласувам за теб!
:big_whoops::tooth:
Moment4life
08-03-2012, 21:24
Ии вече има Мистър Алфа Ромео :)
Аз ще гласувам за теб!
:kiss: Знам, че си верно приятелче!
dimitar_vd62
08-03-2012, 23:13
Надушвам шуробаджанащина.:furious:
Надушвам шуробаджанащина.:furious:
Ами делете с един човек чадър, докато организирате цял фест, мръзнете по мероприятия на клуба, гладни, мокри, но щастливи и ще разбереш, че не си прав!
Светлето си ми е братче и колега, но под формата на готино маце! Освен това е много сериозен човек и си ми е слабост!
Нещо да имаш да ми кажеш?...:furious:
dimitar_vd62
08-03-2012, 23:34
Хехе, не бе, нали не го взе на сериозно.
Хехе, не бе, нали не го взе на сериозно.
Когато става въпрос за приятел, винаги го вземам на сериозно и лично!:jason2:
Наздраве!:Tease:
dimitar_vd62
08-03-2012, 23:57
Е сори бе човек, не беше такъв смисъла - мир.
Е сори бе човек, не беше такъв смисъла - мир.
Никакво "сори"- никакъв "мир" !:Tease:
Ще се виждаме на живо!:pokey:
От мене покана да си вземеш домочадието и да си напариш дъртите мъда, на кюстендилска минерална вода. И планината я бива. Имам свободна гарсониера. оборудвана с всичко! Имам и къща, ама е на края на града!
dimitar_vd62
09-03-2012, 00:29
Хахаха, добре, обаче пооо към лятото.
Края на май и началото на юни в планината излиза левурдата! Дивия чесън. Имам там горе , плантации дето можеш да набереш по 300-400 кг. Най-висококачествен див чесън. Стига да можеш да носиш.
прочиства кръвта, лимфата и укрепва съединителната тукан.
Тоест укрепва простатата и патката!
За жените около 40-50 повдига либидото.
То там дето се въди се повдига всичко, ама това е друга тема.
Митак не го слушай,там ще те пропият :):):)
Едно време движех с една компания кюстендилци,хора на изкуството,сите учеха в Благоевград ,,Арт техника"....е те такива пияндета нема :):):):):)
.....па и убави студентки кюстендилки имаше из наш град ;)
:jason2:
Митак не го слушай,там ще те пропият :):):)
Едно време движех с една компания кюстендилци,хора на изкуството,сите учеха в Благоевград ,,Арт техника"....е те такива пияндета нема :):):):):)
.....па и убави студентки кюстендилки имаше из наш град ;)
Стига бе!
И за тебе важи поканата!
Само се разберете да не дойде и трето семейство, че чак тогава ще стане трудно.
Иначе две ще ви изтрая!:Tease:
Има и две заредени мазета!:metal:
:jason2:
Стига бе!
И за тебе важи поканата!
Само се разберете да не дойде и трето семейство, че чак тогава ще стане трудно.
Иначе две ще ви изтрая!:Tease:
Има и две заредени мазета!:metal:
Благодаря,ще се възползвам от поканата......живи и здрави лятото да се прибера в България....само виж мен в кое от двете мазета ще ме настаниш,то при заредено мазе стая ми не трябва на мен :):):):)
Благодаря,ще се възползвам от поканата......живи и здрави лятото да се прибера в България....само виж мен в кое от двете мазета ще ме настаниш,то при заредено мазе стая ми не трябва на мен :):):):)
По малък си и не можеш да избираш.
Бате Митко има предимство.
Съвсем до скоро бях най-дъртия от форума, ако изключим Еньо, но той сам се...
Искрено исках някой, с който да се бъзикаме.
Благодаря ти за идеята за истинския нъж!:metal:
Пробутах я добре!
Светланчи
09-03-2012, 07:49
Ами делете с един човек чадър, докато организирате цял фест, мръзнете по мероприятия на клуба, гладни, мокри, но щастливи и ще разбереш, че не си прав!
Светлето си ми е братче и колега, но под формата на готино маце! Освен това е много сериозен човек и си ми е слабост!
Нещо да имаш да ми кажеш?...:furious:
Аз нищо няма за казвам !:-)
Susscrofa
09-03-2012, 08:26
Защо?
Ааааа сетих се. Увеличавайки броя на постовете, респективно на страниците в темата, ще намалим възможността форумците да попадат на твоите фотоси.
Права си спирам.:picnic:
Защо?
Ааааа сетих се. Увеличавайки броя на постовете, респективно на страниците в темата, ще намалим възможността форумците да попадат на твоите фотоси.
И какво му е лошото на това някой да попада на нейните снимки?
....и въобще на нечии снимки.............
Защо?
Еййй ...5 човека сте във форума, все едно един ви е правил.........кви сте вие хора бе....
...вечно знаете..
..вечно се заяждате..
..вечно все вие сте прави....
....кво сте завършили и с какво се занимавате,аз недоумявам.....пак казвам : кви сте вие хора бе.....
Susscrofa
09-03-2012, 09:29
Еййй ...5 човека сте във форума, все едно един ви е правил.........кви сте вие хора бе....
...вечно знаете..
..вечно се заяждате..
..вечно все вие сте прави....
....кво сте завършили и с какво се занимавате,аз недоумявам.....пак казвам : кви сте вие хора бе.....
Аз лично съм прасе.
Занимавам се с борба с "тикви".
Къде видя заяждане, това е просто закачка.
Защо?
Ооо пич жал ми е за теб, много е трудно вечно да си наопаки с надеждата да се харесаш. Мен, който трябва ме е харесал и без фотоси, а най-важното е че АЗ се харесвам.Аз не участвам заради победа и потупване по рамото пред строя. Заради самото участие, колкото и да ти е трудно да го възприемеш с ограниченото си мислене.
Susscrofa
09-03-2012, 10:50
Ооо пич жал ми е за теб, много е трудно вечно да си наопаки с надеждата да се харесаш. Мен, който трябва ме е харесал и без фотоси, а най-важното е че АЗ се харесвам.Аз не участвам заради победа и потупване по рамото пред строя. Заради самото участие, колкото и да ти е трудно да го възприемеш с ограниченото си мислене.
Аз не разговарях с теб.:)
И ти ли пуска снимки? Не съм ги забелязал.:drinking:
Тук вече на много хора им е жал за мен, много жалостиви форумци има.:)
Аз знам защо участваш.
Гледала ли си "адвокат на дявола".
Филмът завърши страхотно.
"Суетата, любимият ми грях":drinking:
Несериозно е да се прави конкурс, без да е обявен награден фонд! :) Стегнете се и измислете награди, ама истински, а не като въображаемите 20-ки на кукера ;) .
По това ще проличи сериозна ли е темата, или "сеирджийска". То "сеир" винаги има, ама поне да е незлонамерен :).
А иначе, на "Susscrofa" много не му се връзвайте, той все пак е Дива свиня, докато повечето от нас са Sus scrofa domestica ;), позагубили сме част от инстинктите си.
На всичкото отгоре само ни подвежда с аватара си, там е когато е бил малко диво прасенце. Сега изглежда малко по-така...
Скоро папараци са го забелязали и снимали, и в момента изглежда така: Enjoy
http://cs9937.vkontakte.ru/u30174871/-6/x_9936c590.jpg
Светланчи
09-03-2012, 11:06
Несериозно е да се прави конкурс, без да е обявен награден фонд! :) Стегнете се и измислете награди, ама истински, а не като въображаемите 20-ки на кукера ;) .
По това ще проличи сериозна ли е темата, или "сеирджийска". То "сеир" винаги има, ама поне да е незлонамерен :).
А иначе, на "Susscrofa" много не му се връзвайте, той все пак е Дива свиня, докато повечето от нас са Sus scrofa domestica ;), позагубили сме част от инстинктите си.
На всичкото отгоре само ни подвежда с аватара си, там е когато е бил малко диво прасенце. Сега изглежда малко по-така...
http://cs9937.vkontakte.ru/u30174871/-6/x_9936c590.jpg
хахахахахахахаххххххаххахахахахахахахахахахахахаха хахахахах
Цял ден ще си го гледам това да се смея :)
Susscrofa
09-03-2012, 11:07
]
Еееее, сложи я в темата за мистър АР, която е в АНТРАКТ.
Светланчи
09-03-2012, 11:08
Еееее, сложи я в темата за мистър АР, която е в АНТРАКТ.
Сложи си я ти, малък ли си?
Аз чакам колежката ALF_RO_DiTa (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=13514) да си пусне фотосите.......:screwy:
Иначе до тук съм за Герито МС..
Успех на всички дами:)
Susscrofa
09-03-2012, 11:22
Сложи си я ти, малък ли си?
Е, не съм я намерил аз.
Предпочитам тази снимка. Аз не съм агресивен.
http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/485545/485545,1307145033,2/stock-photo-pig-in-suit-counts-his-wealth-metaphor-for-greed-78542092.jpg
Светланчи
09-03-2012, 11:23
Е, не съм я намерил аз.
Предпочитам тази снимка. Аз не съм агресивен.
http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/485545/485545,1307145033,2/stock-photo-pig-in-suit-counts-his-wealth-metaphor-for-greed-78542092.jpg
ми качи си я :)
Moment4life
09-03-2012, 20:27
СУСКЕЕЕЕ ДЕКА ОДИШ МА !
Виж сега прасинке,ти обичаш да си се въргаляш в кочината,ама тая тема не е кочина - ША МА ИЗВИНИШ.
Грикай там сладко , сладко и просто спри да се заяждаш със всеки. Боли ме фара за снимките ми честно казано,даже наистина мисля да ги махна окончателно. Да суетна съм,но не колкото тебе ;) Целувки и прегръдки - Г.
---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:25 ----------
Аз чакам колежката ALF_RO_DiTa (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=13514) да си пусне фотосите.......:screwy:
Иначе до тук съм за Герито МС..
Успех на всички дами:)
Еми пишете й, Аз мисля,че ако тя сложи ще избие рибата ;)
а къде са снимките сега????
Moment4life
09-03-2012, 21:13
а къде са снимките сега????
Общи приказки ,после АНТРАКТ
Аз не разговарях с теб.:)
И ти ли пуска снимки? Не съм ги забелязал.:drinking:
Тук вече на много хора им е жал за мен, много жалостиви форумци има.:)
Аз знам защо участваш.
Гледала ли си "адвокат на дявола".
Филмът завърши страхотно.
"Суетата, любимият ми грях":drinking:
Не съм ничий адвокат. Просто не обичам някой да е вечна опозиция не по разбиране ,а просто от желание да изпъкне. Не очаквам да ме забележиш, твърде си зает със себе си.
Добре де,що му се връзвате всички на Прасенцето????
Бил постоянна опозиция,ами добре прави,верно малко прекалява,чат-пат ама пак добре прави....
Връзвате му се,взимате го на сериозно а после ви е крив,ми той си е драка,провокатор....не иска да се взима на сериозно(е понякога се взима) но неговата основна цел е да ни гледа сеира......
Аз викам да се върнем на темата, гледам снимките и си мисля, че имаше повече участнички....да бъдат така добри да си качат снимките. Колежката Momentforlife да не се инати :p.
Като гледам мъжката част от форума добре се отсрамва...даже си имам двама...трима фаворити,егати ..може ли да се гласува за повече от един? :blush:
nightroller
11-03-2012, 12:42
Бил постоянна опозиция,ами добре прави,верно малко прекалява,чат-пат ама пак добре прави....
Връзвате му се,взимате го на сериозно а после ви е крив,ми той си е драка,провокатор....не иска да се взима на сериозно(е понякога се взима) но неговата основна цел е да ни гледа сеира......
това е най-точната дефиниция за истинския маниакален циклофреник :) психопат, безделник и съвършен идиот :)
п.п. ама свинята няма що да се връзва аз го провокирам и му гледам сеира :) хахаха
Аз викам да се върнем на темата, гледам снимките и си мисля, че имаше повече участнички....да бъдат така добри да си качат снимките. Колежката Momentforlife да не се инати :p.
Като гледам мъжката част от форума добре се отсрамва...даже си имам двама...трима фаворити,егати ..може ли да се гласува за повече от един? :blush:
И аз питам същото, като става дума за гласуването за дамите... :?:
Susscrofa
11-03-2012, 17:56
Слабо. Предлагам с Марков да си основете едно хитлерюгенд движение. Гледам блатото на концлагер скоро ще го обърнете. Егати расистките изстъпления.
---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:54 ----------
това е най-точната дефиниция за истинския маниакален циклофреник :) психопат, безделник и съвършен идиот :)
п.п. ама свинята няма що да се връзва аз го провокирам и му гледам сеира :) хахаха
Ти толкова се насмете и притесни, че дори в игнор листа ме постави.
Провокатор бил? Хахахахах, мадам Бовари от Сливен.
Слабо. Предлагам с Марков да си основете едно хитлерюгенд движение. Гледам блатото на концлагер скоро ще го обърнете. Егати расистките изстъпления.
---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:54 ----------
Пак си чел избирателно и вадиш прибързани изводи :):):):)
Би трябвало да може да се гласува за 1-во, 2-ро и 3-то място ;)
Moment4life
12-03-2012, 10:30
АЙДЕ СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ!!!! Темата е станала на ла**о ,както и форума!!! Като искате да бълвате някви тъпи намеци,заяждания и т.н. , пишете си нкъде другаде, или си направете тема " да не четът хора със слаби нерви и сърца" . Просто се спрете,всяка тема се обръща на всичко друго,но не и на това,което трябва да е. Супер грозно е .... :@
Подкрепям донякъде колежката,всяка тема се превръща в кенефни спорове,е ай спрете се :offtopic:
Та за конкурса мисля,че е редно да има 1,2,3 място
Местата ще се подредят според броя на гласовете.Елементарно е.
nicola 59
12-03-2012, 13:47
Местата ще се подредят според броя на гласовете.Елементарно е.
Точно
nicola 59
12-03-2012, 15:04
В сектора АНТРАКТ има вече анкета за гласуване.
AnastasKOSTOV-REX
12-03-2012, 15:58
Ти за кой гласува?
Само четири ли? Не бяха ли повече :notify:
Само четири ли? Не бяха ли повече :notify:
Бяха,ама ей на...изплашихте ги :cool:
Бяха,ама ей на...изплашихте ги :cool:
:crybaby:
Ги? Кой? С какво?
RUNNING WILD
12-03-2012, 16:33
Гери щи пея Каризма,ще се гониме по тавана,ще местиме мебелите,ще късаме тапетите,ще те къпя в розови краски,ще се търкам като коратаче-котараче в тебе просещо милувка,ти си ни еротичната мечта тука на форума,
nicola 59
12-03-2012, 18:41
Ти за кой гласува?
Аз съм си глътнал буквара по две от колежките ,ма не се появиха в конкурса ,та ще ги деба на мис България,ако море да ги оватим брате,ама оватим ли ги тамо иедин пут, то че биче за целии живот и нема ги пущиме без везе.
Его на като се сетя и си губа буквара та трее карам на сръбски.
Гери щи пея Каризма,ще се гониме по тавана,ще местиме мебелите,ще късаме тапетите,ще те къпя в розови краски,ще се търкам като коратаче в тебе просещо милувка,ти си ни еротичната мечта тука на форума,
ти па ли изтрещя бре:biggrin:
alfatras
12-03-2012, 18:54
Аз съм си глътнал буквара по две от колежките ,ма не се появиха в конкурса ,та ще ги деба на мис България,ако море да ги оватим брате,ама оватим ли ги тамо иедин пут, то че биче за целии живот и нема ги пущиме без везе.
:big_whoops:кой бе Ники?:biggrin:
nicola 59
12-03-2012, 19:06
Не пак ,а отново :boo:
---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:03 ----------
:big_whoops:кой бе Ники?:biggrin:
Мълчи да не чуе жената ,че пак ще има винкел :paddle:
alfatras
12-03-2012, 19:09
Не пак ,а отново :boo:
---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:03 ----------
Мълчи да не чуе жената ,че пак ще има винкел :paddle:
Кат те питам такива работи значи автоматично преминаваш на лично;)
dimitar_vd62
12-03-2012, 19:15
Само не прави като мене, да остайш на страница и да прибягаш до магазина за цигари.После - така значи, а?19,5 а? А на мен какво показваш!:boo:
спамерска работа
:boo::boo::boo:
RUNNING WILD
12-03-2012, 21:39
не бе виждах я един път на Малинов загледахс е по колата бех с волвото май не бех с алфата и е една кукулата с големи очета с дълги пръсти държи волана галантно женствена е абе бива си я спри до нея ще видиш знаеш че при мене нема лъжа или да си кривя душата не ми дреме не съм по комплиментите
AnastasKOSTOV-REX
12-03-2012, 22:37
Говори за двама.
Я прибирайте шпагите, че подплашихте ятото!:director:
Alexanderbb
13-03-2012, 16:43
не бе виждах я един път на Малинов загледахс е по колата бех с волвото май не бех с алфата и е една кукулата с големи очета с дълги пръсти държи волана галантно женствена е абе бива си я спри до нея ще видиш знаеш че при мене нема лъжа или да си кривя душата не ми дреме не съм по комплиментите
Пролет иде и народа тра-ла-ла. Добре че на мене не ми хрумва като я засека на околовръстното да я закачам :-)
didikoff
16-03-2012, 14:38
една алфистка