Log in

View Full Version : Самозащита в колата

duvi
08-11-2006, 12:51
Интересно ми е колко от вас имат в колата до седалката я брадва, я нож, пищоФ, тръба ей такива ми ти неща.. За всеки случай и дали сте ги ползвали :gayfight: :machinegunner: ... Аз винаги си нося пищова на кръста и имам едно ножле в колата .... при вас как е :)

Lucky
08-11-2006, 13:59
аз имам една кама ръчна изработка :twisted: но се надявам да не се налага да я ползвам :roll: :wink:

MONI
08-11-2006, 14:00
аз па имам стъргалка за лед от Шел ...около 1м дълга :D

иначе нямам нищо.....

duvi
08-11-2006, 14:53
ей ги мойте двете сладурчета :) дето немога без тях :) :shock: :o :shock:

50 cent
08-11-2006, 15:09
Аз имам 9 мм. ама не съм го ползвал все още по предназначение. Да се надявм е няма да ми се налага.

Aquila
08-11-2006, 15:45
Ееееххххх ама сме бойно племе беее, пистолети,ножове,бухалки,тръби... за едни изкривени ламарини и малко нерви ще каже човек,че ще гръмнете някой. Много ми е интересно,колко от вас са стреляли по човек, да не питам и колко са си ползвали ножовете,че май няма да има нито един,ама важното е да ги има,повече за собствено успокоение отколкото да ни служат...

viki
08-11-2006, 15:55
wwwwwww

virusalfa
08-11-2006, 16:03
Аз пък си нося едни партенки от казармата,отлежали,носени са 4 месеца нонстоп и ако потребва,отварям плика :lol:

ZoE23
08-11-2006, 16:30
АЗ пък си имам нож, спрей и един бастун в багажника :lol: :wink: Ама да не се налага...

Soler
08-11-2006, 16:39
Мога само да се чудя на арсеналите който сте приготвили

Какво очаквате може ли да споделите?

Mury
08-11-2006, 16:42
Мога само да се чудя на арсеналите който сте приготвили

Какво очаквате може ли да споделите?

Да и аз тва се чудя :?: :lol: :lol:

50 cent
08-11-2006, 16:43
Ееееххххх ама сме бойно племе беее, пистолети,ножове,бухалки,тръби... за едни изкривени ламарини и малко нерви ще каже човек,че ще гръмнете някой. Много ми е интересно,колко от вас са стреляли по човек, да не питам и колко са си ползвали ножовете,че май няма да има нито един,ама важното е да ги има,повече за собствено успокоение отколкото да ни служат...
Колега кой е казал че тези пособия служат за разправии по пътищата? За тая работа имам ръце. Пистолета си го държа защото често ми се налага да пътувам на далечни разтояния и понякога с по-голеи суми пари.

trustworthy
08-11-2006, 16:43
Нямам никакви оръжия за самозащита. Разчитам на респектиращото си телосложение :saint: 8)

sharky
08-11-2006, 16:45
имам един приятел, охранителче, много добро дете. той постоянно си ги пребива по светофарите и ги удря с пистолета. до са не е стрелял по коли, или поне не ми е споделял :D идеята ми е, че си зависи до човека, а не до тва с кво се е запасил.

търтей
08-11-2006, 16:47
така като чета е крайно време начи да си купя едно топорче от метро за има нема 20 лв и а некой тръгне да вади ножове, пищови, али бали - трес по канчето :laser:
:roll2:

50 cent
08-11-2006, 16:50
аз съм твърдо против агресията на пътя но някои си го просят

BatVas
08-11-2006, 17:10
Аз пък нищо не си нося (даже стъргалката за лед ми е само 25 сантиметрова) - разчитам на това , че съм спокоен и учтив :roll:

sharky
08-11-2006, 17:13
Аз пък нищо не си нося (даже стъргалката за лед ми е само 25 сантиметрова) - разчитам на това , че съм спокоен и учтив :roll:

:shock: обратна тактика, а?

viki
08-11-2006, 17:16
Разчитам на респектиращото си телосложение :saint: 8)

Ехх...аз на мускулестото си тяло за респект мога да разчитам само лятото,че сега с толкова дрехи не си вижда за какво става на въпрос 8) :lol: ,ама нищо-нека се заблуждава"врагът",че съм мършава..като изкарам някой от колата тогава става интересно :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

че съм спокоен и учтив :roll:

хи-хихи и аз,особено ако не ми хареса някой съм много любезна и внимателна
:twisted: :twisted: :twisted:

duvi
08-11-2006, 17:17
Аз също предпочитам всичко да мине мирно и спокойно... но знае ли се какво може да стане.. А отностно аресенала просто хобито ми са оръжията та за това си ги нося а отностно стрелбата срещу човек не го препоръчвам на никой.... после 2-3 дена ти треперят крачката от адреналина но наистина някой път се налага....

trustworthy
08-11-2006, 17:21
Разчитам на респектиращото си телосложение :saint: 8)

Ехх...аз на мускулестото си тяло за респект мога да разчитам само лятото,че сега с толкова дрехи не си вижда за какво става на въпрос 8) :lol: ,ама нищо-нека се заблуждава"врагът",че съм мършава..като изкарам някой от колата тогава става интересно :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Стана ми интересно какво се случва, след като го изкараш от колата 8)

georgievst
08-11-2006, 17:55
Поздравления за хубавата тема :D . Благодаря ви много на всички. Страхотни идеи ми дойдоха. Аз досега разчитах само на това, че съм тренирал лека атлетика и също на това, че алфата е бърза кола. А като си помисля какви големи отверки, чукове и гирички имам а отдавна не ги използвам за нищо ме хваща срам. Винаги съм се чудил защо в мирна страна като нашата продават пистолети и пушки.

MainaCore
08-11-2006, 17:59
аз най-грубото, което съм виждал е титаниев ключ № 52 - няма грешка, също така такъв бастун за заключване на волана върши работа, иначе класиката, където наскоро само в Бургас съм е виждал е бухалка на прага :)) - доказано средство :D

alfista
08-11-2006, 19:15
аз имам един малък кози крак от Бриколадже като този от Халф Лаиф играта :lol: :lol: ,бях забравил за него ама сега се подетих :twisted:

Abarth
08-11-2006, 19:27
Буалка с куинци :lol: :lol: :lol:

Aquila
08-11-2006, 20:44
Колега кой е казал че тези пособия служат за разправии по пътищата? За тая работа имам ръце. Пистолета си го държа защото често ми се налага да пътувам на далечни разтояния и понякога с по-голеи суми пари.

Говоря по принцип, на теб ти е свързано с работата,но на останалите 90% за какво им са пистолети? Познавам полицаи които не си носят оръжието (само при по-специални акции) ама иначе половината граждани имат пистолети, както и да е , всеки си знае какво прави.

pitbull
08-11-2006, 22:06
и аз като колежката viki доста често си возя кучето само дето е питбулка а иначе в старите си коли имах брадва , бухалка и щанга

Nikiboy
09-11-2006, 09:00
Аз съм носил какво ли не, като започнем от нож и стигнем до няколко размера брадви.

Според мене най-удачно е да се носи бокс, който да стои близо до скоростите и газов пистолет, който за съжаление не може да оставяш в колата.

Шанги, брадви, ножове, бухалки са тъпотия. Ако вземеш да се разправяш с тях сумати хора ще те нарочат за психипат, докато с бокса никой няма да разбере а ще го помелиш. Пистолета за краен случай.

santo_traficante
09-11-2006, 10:11
9?19 +100??. :lol:
________
LIST OF TOYOTA VEHICLES SPECIFICATIONS (http://www.toyota-wiki.com/wiki/List_of_Toyota_vehicles)

sharky
09-11-2006, 10:15
Добре бе хора искам да ви питам това, че носите боксове и бухалки какво ше постигнете с тва? Начи да предположим, че те засичам на светофара се напсуваме по веднъж, ти слизаш, изненадваш ме и ме пребиваш с бокс. Така, нали се сещаш, ще после ше те скъсам от дела и никой, ама никой не може да те оправи? Ще ти взема и парите, ако намаш пари имуществото и в затвора може да полежиш малко. И там използват палки, ма не дървени, а надървени :) Говора принципно, не конкретно за Никибой. Я по гледнете от страни тази ситуация, и вижте първо че няма никакъв смисъл от тези неща. Кажи ми кво ше направиш, ако ме пребиеш и после те викнат в районното? Ше платиш? Ми ето аз ше плата повече, после ше си ги върна от твойте :idea: Колко човека от вас наистина са използвали и ще използват тези неща, или ще си пуснат кучетата?

търтей
09-11-2006, 10:23
Добре бе хора искам да ви питам

нали знаеш на кое се вика пишкомер? :wink:

viki
09-11-2006, 10:32
Стана ми интересно какво се случва, след като го изкараш от колата 8)

Случвало ми се е точно 2 пъти ,до бой не се е стигало,понеже и в двете ситуации сме избухвали в луд смях:)Просто използвам това,че човека не очаква мацка да тръгне да го вади от колата и не реагира адекватно ,а и е мноого забавно да видиш еййййй такива :shock: :shock: :shock: очи:)
Иначе не съм побойничка,но ако ме нападнат ставам агресивна много;) :twisted:бой само "по взаимно съгласие" :roll2: :roll2:

pent
09-11-2006, 10:36
мда, хората изперкват... това да тръгнеш с мисълта 'аз да си нося пистолета, бокса, бухалката, ей така за всеки случай' не е нормално.

аз няма нищо в колата, нито в себе си. някак си, не мисля че решението е това.. каквито и идиоти има по пътя. Има си цивилизационен начин на решаване на всичко.

а това, да имаш служебно оръжие и да го използваш когато не трябва, да не го коментираме. директно на съд!

айде поздрави и умната ;)

santo_traficante
09-11-2006, 10:49
??? ?? ?????????????? ????? ?? ???????? ?? ??????.

???????? ?? ??? ?????? ?????? ?? ????? ??? ?????? :D ??? ???? ??????? ???? ?? ???????? ???? "?????" ?? ??? ???? :D ? ??? ???? ???????....... :lol: :lol: ?? ?? ??? ??? ?? ?????? :lol: :lol:
________
FORD F-SERIES SPECIFICATIONS (http://www.ford-wiki.com/wiki/Ford_F-Series)

sharky
09-11-2006, 11:01
Има си цивилизационен начин на решаване на всичко.

повярвай ми има случаи когато не става тая работа :D има едни момчета дето се изявяват като "мутри" ли там нещо :D с тея няма оправия....... :lol: :lol: но си има лек за всичко :lol: :lol:

нема такова нещо - вариант 1 прават се на мутри, ама не са - начи ако не тръгнеш ти да се биеш, нищо нема да стане. вариант 2 - мутри са - пребиват те и толскова :) виж колко е просто :)

Roberta
09-11-2006, 11:02
Средства за самозащита в колата си имам много ....... химикалка, молив за очи, спирала ........, предполагам, че и парфюма може да свърши добра работа ........... Не знам, това със средствата за самозащитата според мен е пълна глупост, ще стане нещо, ще му извадиш нож или друго оръжие и недай си боже нещо да се случи после ще го лежиш за глупост. Пък и не мислите ли, че щом вие сте така добре подготвени човека отсреща може да е двойно по-подготвен и тогава ........?!?!
Има къде по-цивилизовани начини за решаване на проблемите!!!
Ще се опита някой да ми посегне, ами ще го осъдя, пък да опита да посяга пак.
Преди време един "смелчага" се опита да ме вади от колата без причина, но бързо се отказа, като видя, че друг свидетел на ситуацията (150км. мъж) му се озъби и какво стана - нашия "герой" избяга.

Та един съвет от мен, не се занимавайте с глупости, защото не знаете на какъв ще попаднете!!!

BatVas
09-11-2006, 11:08
Аз съм дребен - ще падна лесно - така че няма нужда да вадят пистолети. Като видя да излиза запомням номера на колата му, ако няма хора с мен запомням и номерата на поне една съседна кола(ще ми трябва за свидетел) и съм учтив - ако ме набие все някой лев ще изкарам - скоро един познат го удариха ей така - ходи и пусна жалба. Ами след три дни сучтив глас го намери побойника и му даде 3 000 лева с молбата да си оттегли жалбата щото имал някакъв изпитателен срок от друга присъда :wink: :D

santo_traficante
09-11-2006, 11:13
??? ?? ?????????????? ????? ?? ???????? ?? ??????.

???????? ?? ??? ?????? ?????? ?? ????? ??? ?????? :D ??? ???? ??????? ???? ?? ???????? ???? "?????" ?? ??? ???? :D ? ??? ???? ???????....... :lol: :lol: ?? ?? ??? ??? ?? ?????? :lol: :lol:

???? ?????? ???? - ??????? 1 ?????? ?? ?? ?????, ??? ?? ?? - ???? ??? ?? ??????? ?? ?? ?? ????, ???? ???? ?? ?????. ??????? 2 - ????? ?? - ???????? ?? ? ???????? :) ??? ????? ? ?????? :)???? ???????? ??? ??????? ????? ?? ????? ? ?? ?????? ?? ??? ????? :!: ? ?? ??????? ?? ?????? ?? ???? ?? ?????? ???????? ? ???????? ? ????? ????? ??? :!: ?????? ??? ? ? ???? ??????? ??? ???!??? ??? ?? ??????????? ????? ??? ?? ????????? ? ??? ?? ?? ????? ? ?? ?? ?????? ? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?? ?? ????????? :roll: ?? ????? ????? ??? ????? ????? "????????" ?? ?? ????? ??? ???? ?? ???? ????? ???? ???? ?? ? ?? ????? ????? ?? ?? ????????? ????? ?? ????? ?? ?? ???????? ???? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ?? ???....????? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ????? ????... :twisted:
________
LOST ADVICE (http://www.tv-gossip.com/lost/)

duvi
09-11-2006, 11:36
Когато отидеш да земеш приателката си от работа и я видиш да трепери като лист пребледняла и разбереш че двама мангала са се опитали да я ограбят и са я опипвали ..... тогава нямаш време да мислиш адекватно намираш ги и по 2 ПВ-та в лицето после бой с боййй и така... Тогава повярвайте ми неможеш да мислиш трезво наистина

Nikiboy
09-11-2006, 11:46
Така е!

Аз носих активно неща за самозащита след като видях как един човечец го пребиха за това, че един го засече и той се осмилил да му свирне.

Въпреки, че номера с делата е много добър и вече лесно се взимат пари от насилниците (ако ги откриеш), не ми се иска да ме начупят и после да си платят. Предпочитам да се самозащитя ако мога.

Little
09-11-2006, 13:05
Е то какво излиза - вместо да мечтаем за компресори и нитро, да слагаме ризници и кевларени качулки - е те тука се сещам за gangsta-fashion темата с несъбудените кукли в голфовете ( http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=8453&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
)...

9х19
Брех Санто, следващия път като те срещна вмасто здрасти ще почвам с "По-спокойно, поо-спокоойно, поооо-спокооооойно" :wink: :wink: ...

Но от друга страна се чудя Бат'Вас ако (да не дава Господ) го челосат тумба афектирали педераСи (без 'Т'), то за колко време ще изприпка до битака в търсене на M@каp0в...

pent
09-11-2006, 13:43
Но от друга страна се чудя Бат'Вас ако (да не дава Господ) го челосат тумба афектирали педераСи (без 'Т'), то за колко време ще изприпка до битака в търсене на M@каp0в...

не е към мен, ама не мога да не се намеся :). колега Little, просто не мислиш за това. не трябва да имаш нагласата от типа 'ами какво би станало ако'... това е част от цяла концепция за позитивен поглед на живота. реалността е друго нещо, тя е неизбежна, но най-лошото което може да ти се случи, не ти дава право да си черноглед :) с черногледството си правиш лоша услуга на себе си и на хората около теб.

това е накратко :)

Поздрави на всички!

sharky
09-11-2006, 13:46

не е към мен, ама не мога да не се намеся :). колега Little, просто не мислиш за това. не трябва да имаш нагласата от типа 'ами какво би станало ако'... това е част от цяла концепция за позитивен поглед на живота. реалността е друго нещо, тя е неизбежна, но най-лошото което може да ти се случи, не ти дава право да си черноглед :) с черногледството си правиш лоша услуга на себе си и на хората около теб.

Поздрави на всички!

стига си пращал тия поздрави да не си в африка :?: :lol:

pent
09-11-2006, 13:49
:offtopic:

стига си пращал тия поздрави да не си в африка :?: :lol:

дам :) наистина си нямаш идея къде съм в момента ;)

и поздравявам защото съм учтив :)

MrX
09-11-2006, 14:10
Има къде по-цивилизовани начини за решаване на проблемите!!!
Ще се опита някой да ми посегне, ами ще го осъдя, пък да опита да посяга пак

пожелавам ти да не изпадаш в подобни ситуации,ще го съдиш ако си жива и здрава,познавам доста полицаи и те са ми казвали "от затвора се излиза,от гроба-не",не в винаги кавгите породните пътища завършват с размяна на псувни и някой друг шамар.предпочитам да имам кол в колата и да си го возя,отколкото да ми потрябва и да се окаже че имам ключе ном.10 само,да има по цивилизовам начин от саморазправата,когато има 150 кг мъж до теб в колата,не ти се налага да вадиш оръжие :wink:

trustworthy
09-11-2006, 14:50
Не знам дали да се нарека късметлия, но за 15 години без някой месец зад волана не съм имал дори един случай, когато да се наложи да вляза във физическа саморазправа, а до неотдавна бях доста сприхав шофьор и се държах доста предизвикателно - сечал съм пътя, 'преследвал' съм разни дето мен са ме засекли и други подобни простотии. Естествено, че сега ми е тъпо като се сетя какви съм ги вършил, защото си давам сметка колко смешно е изглеждало отстрани. В един момент си казах 'стоп' и от известно време насам се опитвам да прилагам т.нар. 'аnger management' - въобще не се впрягам на нито един идиот на пътя. Почти винаги давам път, отстъпвам и което е най-важното не ми е проблем да го правя.

Препоръчвам на всеки да опита поне ;)

duvi
09-11-2006, 14:55
Мдам и аз съм май така :) гледам да не се заяждам пускам хората не надувам клаксона когато на някой му закасне жигулката пред мен ( щото не ми работи де) но без майтап забелязал съм колкото по добре се държиш на улиците рано или късно почваш да забелязваш и другите как те пускат :) Идеята не е да си нося пищофа и да го вадя на секи просто за секи случай не вярвам да го извадя на няко само щото ме е засякъл ...

Mury
09-11-2006, 14:57
Мдам и аз съм май така :) гледам да не се заяждам пускам хората не надувам клаксона когато на някой му закасне жигулката пред мен ( щото не ми работи де) но без майтап забелязал съм колкото по добре се държиш на улиците рано или късно почваш да забелязваш и другите как те пускат :) Идеята не е да си нося пищофа и да го вадя на секи просто за секи случай не вярвам да го извадя на няко само щото ме е засякъл ...
Тва е пълна глупост мен никой не ме пуска дори и да съм примерен/аз повече от 2 дена не мога/ и затва си ги храним сериозно :wink: :wink:

BatVas
09-11-2006, 14:59

това е накратко :)!

Aз ако съм черноглед пък мога да си представя и друго - без патлак те пребиват - имаш патлак вадиш го - отсрешния и той го вади и кво става за едно засичане. Е няма да си пребит - вариянт едно - ранен си от огнестрелно оръжие, вариянт две - ти си ранил някого и плащаш яко, вариянт три - УБИЛ си някого - вариянт 4-ри при него няма да ти пука - ти си вече мъртъв - щото другия лошо те е уцелил. :? :?: :idea: - и това за едно засичане. малко ламарина или за 2 минути бързане да стигнеш по бързо и нерви, че те е засякъл.
П.П. Петко, моля те не си купувай пистолет за колата- бързо избухваш :!:

duvi
09-11-2006, 14:59
Е не казвам, че съм Топ колтурен шофер... когато ми пуши на главо немислим ко прайм :oops: :oops: има дни дето ми идва и сам да се напсувам ;))

santo_traficante
09-11-2006, 15:14
???? ?????, ????????? ??? ???? ?? ?????? ?????? ??????? ?? ?????? ? "??-????????, ???-?????????, ?????-????????????" :wink: ???? ?? ?? ?????? ???? ?? ?????? ?? ??? ??????? :D
________
FORD EUCD PLATFORM HISTORY (http://www.ford-wiki.com/wiki/Ford_EUCD_platform)

Aquila
09-11-2006, 18:03
само да не попаднете на нещо такова,че ще стане престрелката http://www.metacafe.com/watch/57756/granny_and_her_gun/

Yon
09-11-2006, 18:08
и затва си ги храним сериозно :wink: :wink:
И аз съм тей , само дето малката като я питали какво е "Цървул" щото казала на дядо си така :oops: :oops: и то хлапето взело да нарежда: ами такъв дето кара бавно , пречка се, изпреварва и спира на тати пред гаража :roll:

търтей
09-11-2006, 18:09
и затва си ги храним сериозно :wink: :wink:
И аз съм тей , само дето малката като я питали какво е "Цървул" щото казала на дядо си така :oops: :oops: и то хлапето взело да нарежда: ами такъв дето кара бавно , пречка се, изпреварва и спира на тати пред гаража :roll:

аааа не :roll2:

Little
09-11-2006, 18:09

Поздрави на всички!

Леле к'ва стана тя, а аз иначе се занасях по темата (и в трите абзаца). А за БатВас съм сигурен че нема да си вземе пищоф, той дори нема и да нахрани "колегата" колкото и кофти да се е почувствал. Тук се сещам, че аз бая попържам... :oops:

kris11
09-11-2006, 19:24
Walter 9 mm - неизползван никога досега.Даже не съм го изваждал.
Понякога пренасям важни неща, за които трябва сигурност.

Lucky
10-11-2006, 10:16
[quote=pent]

Има си цивилизационен начин на решаване на всичко.

повярвай ми има случаи когато не става тая работа :D има едни момчета дето се изявяват като "мутри" ли там нещо :D с тея няма оправия....... :lol: :lol: но си има лек за всичко :lol: :lol:

нема такова нещо - вариант 1 прават се на мутри, ама не са - начи ако не тръгнеш ти да се биеш, нищо нема да стане. вариант 2 - мутри са - пребиват те и толскова :) виж колко е просто :)бате преживял съм няколко опита за грбеж и ти казвам че има начин :!: и че мутрите са ербапи но като му забода железото в муцуната и друга песен пее :!: знаете как е в наща държава съд мъд!къв съд ми разправяте? колко съм се занимавал и съм им ги карал а те ги пускат а аз балъка ходя по съдлища да се разправям :roll: от много време ако хвана някой "наказвам" го на тъмно пък нека ме съди колко иска боли ме и да видим какво ше ми вземе?ако някой ми дойде да се разправя нещо на пътя да ми слиза да се бие....жална му майка после да ме съди колко иска... :twisted:[/quote:344usq4s]

За съжаление си прав едно време казваха ''удари ми шамар да си купя телевизор'' да ама бой и е..........е не се връщат :!:
За това нека е в мен ане некой идиот да ме размаже от бой някъде.
В България хората са все още едно стъпало по надолу по стълбицата на Дарвин от тези в цивилизацията :roll:

156
10-11-2006, 18:37
За съжаление си прав едно време казваха ''удари ми шамар да си купя телевизор'' да ама бой и е..........е не се връщат :!:
В България хората са все още едно стъпало по надолу по стълбицата на Дарвин от тези в цивилизацията :roll:

Ами и у америка не са много по-напред - в центъра на ЛА щяха да ме бият едни такива чернички, че и искаха колата да чупят :dark2:

Aquila
10-11-2006, 20:16

Ами и у америка не са много по-напред - в центъра на ЛА щяха да ме бият едни такива чернички, че и искаха колата да чупят :dark2:

Мангала си е мангал където и да си (без да изпадаме в подробности,че не всички черни,араби и тн са тъпи копелата,тва го знам) Ама в Америка не само черните са проблема,проблема е,че от "мирните" държави имат най-много убити от огнестрелно оръжие от където и да е другаде,защото всеки втори има и защото мислят по същия начин. Ако в България продължаваме да излизаме от вкъщи с нагласата,че някъде ,някой може да е по голям или по-добре въоръжен и може да ни се случи нещо до никъде няма да стигнем.Ще се оправим някой ден...

Tickles
10-11-2006, 20:58
аз в колата нямам нищо, ама нищо, дори стъргалка, м че аз парцал нямам, но имам 10-20 плюшени играчки, то и те могат да подействат в моя защита, предполагам, че повечето хора си мислят "тая не е добре" и ще стоят далеч от мен :lol:

Lizard
11-11-2006, 01:05
Аз съм млад шофер, нямам много километри съответно и много конфликтни ситояции. Допреди 1-2 години бях мнго по нервен и много се товарих като ме засичат. Сега даже ми е забавно като гледам "бързаците" в какви ситоации и филми се вкарват. За мен съм решил че е по-добре да ги пускам и по принцип съм толерантен на пътя.Това не ми пречи да карам бързо понякога.

За самозащитата ... ми аз имам един газов пистолет 1100 гр желязо. Не съм го купил за самозащита него нося в себеси по улиците. Смятам и да не го качвам в колата "създаля на проблемите". Ползвам го за фоерверки.
Не бих стрелял по човек дай боже да не се стига до там, предпочитам ако се стигне до там да го цапна по главата с пищова, смятам че по би го заболяло.

duvi
13-11-2006, 09:15
Хахххх едно такова за самозащита
http://video.google.com/videoplay?docid ... =600+nitro (http://video.google.com/videoplay?docid=5835048230342136204&q=600+nitro)

Майко мила ;)