View Full Version : Спринт-а на 4мата - тема с продължение
.................................................. .......................................... Ште правиме ли Спринта?
Ще, ще - утре ако всичко е наред го прехвърляме при нотариус.
а ние сме: Васко, Вальо, Насо и Гиги
П.П. После в какъв срок трябва да го регистрираме в КАТ :?:
trustworthy
09-11-2006, 15:22
14-дневен
Което е лошо шото незнам с тази кола как ще минете през КАТ но дори и да закъснеете има некви глоби ма не са проблем :wink: :wink: Иначе ви желая успех с реставрирането му шото ще ви трябва в повечко.М/у другото онзи ден гледах при Боби и Сашо присждане на предница от новата 33-ка на Спринт :lol: :lol: :lol:
...дори и да закъснеете има некви глоби ма не са проблем...
Доколкото си спомням нещо около 20лв....
Което е лошо шото незнам с тази кола как ще минете през КАТ но дори и да закъснеете има некви глоби ма не са проблем :wink: :wink: Иначе ви желая успех с реставрирането му шото ще ви трябва в повечко.М/у другото онзи ден гледах при Боби и Сашо присждане на предница от новата 33-ка на Спринт :lol: :lol: :lol:
Ако се наложи май ще присадим двигателче 1.7 боксерче :roll:
Ако е винтилов нема да стане,другите нямат разлика,направо са елементарни,но си мисля че ви трябват доста нерви с Спринта. Успех
...дори и да закъснеете има некви глоби
Аз закъснях с една година и минах преди няколко дена през Кат,не ми казаха нищо,и нищо не ми гледаха на колата освен номера на купето. :lol:
trustworthy
09-11-2006, 21:22
Много е субективно какво ще ти гледат. На мен например ми се падна простак на валяците за спирачките, който ми каза, че щял да ме върне, защото много рязко съм бил натиснал педала и уредът отчитал неизправни спирачки. Това за кола с 4 диска, АБС, ЕБД, а преди мен москвичи и ладюхи на по 100++ години минават безпроблемно :shock: Обясних на мижитурката, че мога да му изкъртя уреда с моите спирачки
:evil:
Друг зъл гений се дупи 5 мин да търси номер на двигателя и накрая заключи, че не се чете заради корозия, ама това явно защото се беше впечатлил от щита на турбото :)
Бе всякакви могат да ти се паднат.
Иначе според мен е по-важно да се регистрира навреме в данъчното, т.е. да се спази двумесечният срок, че там ми лепнаха един акт, защото се бях отнесъл и го бях изтървал. Глобата е до 150 лв
Успех в начинанието, да си я регистрирате безпроблемно и да я направите кукла до следващия фест!
Ако е винтилов нема да стане,другите нямат разлика,направо са елементарни,но си мисля че ви трябват доста нерви с Спринта. Успех
ок де, ние нерви имаме ... :)
въпросите са към вас, като запознати със състоянието на спринта
1. някой от моторите му става ли или и двата са за ремонт ? тоя чиито номер се води по документи може ли да запали ?
2. скоростите и ше ги бъде ли :)
3. окачването
в смисъл ние искаме от това да стане кола, която след година да се яви в пълен блясък ако не на ретро конкурса, то поне да е близо до това :)
1. някой от моторите му става ли или и двата са за ремонт ? тоя чиито номер се води по документи може ли да запали ?
3. окачването
в смисъл ние искаме от това да стане кола, която след година да се яви в пълен блясък ако не на ретро конкурса, то поне да е близо до това :)
Доколкото разбрах от Боби и Сашо - и двата мотора са за ремонт.
За скоростите да кажат :roll:
Окачването е мноо зле :cry:
За ретроконкурса си пригответе 1000 лева за външен вид :lol:
За ретроконкурса си пригответе 1000 лева за външен вид :lol:
с подобни суми немое уплашиш истинскиот алфист;)
имаме цели 10 месеца;)
Ако е винтилов нема да стане
колега разгледай това сайтче,един меко казано ентусиаст не е съгласен с теб и май не само той:
http://www.alfasprint16v.fws1.com/
На думи и картинки всички сте големи специалисти,но истината е друга. Аз имам неуспешен опит вече,но не всичко зависи в случая от механика,а от фрезист и стругар. Повярваи ми че имам опит и адски много части за тях.
ок де, ние нерви имаме ... :)
3. окачването
По първия въпрос: този, който е на колата, горе долу работи, малко му чукат главите. Само че той е без номер. Трябва да се сложи другия, който обаче е без 1 цилиндър. Не знам дали ще успее да мине през КАТ по нормалния начин в това състояние.
По 2рия въпрос: скоростите ще се направят. Може би сте се разбрали с Пешката, той ще ви даде 1 резервна скоростна кутия. От 2те ще се направи една читава.
3тия: за окачването части има. Има и нови, и 2ра употреба. Предницата е с 33ково окачване - стария модел. Много са смотани спирачните апарати - Bendix. С тях грам не спира.
Иначе стршно няма - щом имате търпение и нерви, всичко може да се направи. Свиркайте като вземете колата. :wink: :P
.................................................. .......................................... Ште правиме ли Спринта?
Ще, ще - утре ако всичко е наред го прехвърляме при нотариус.
а ние сме: Васко, Вальо, Насо и Гиги
П.П. После в какъв срок трябва да го регистрираме в КАТ :?:
Вие и четиримата гледам карате 145-ци Туин спаркове.Е сега ще си прослушвате ретро-бучащ боксер :lol: .Може и да ви хареса. :wink: Даже съм сигурен :th_up:
като стана дума за спирачки, аз имам предните спирачни апарати на мойта, които са Лукас или деда занм , некви там 99та година,
за 257мм вентилиран диск
те си спираха доста добре, особено с нови дискове и накладки
освен да опитаме да ги присадим на спринта:)
за задния мост, Рали ни каза че вие сте били имали заден мост с дискове от 33ка ? това дали би могло да стане?
като стана дума за спирачки, аз имам предните спирачни апарати на мойта, които са Лукас или деда занм , некви там 99та година,
за 257мм вентилиран диск
за задния мост, Рали ни каза че вие сте били имали заден мост с дискове от 33ка ? това дали би могло да стане?
Вале те имат части за 33 колкото искаш така че стига да стане нема проблем.Моето менеие е че като вземете колата направо им я карайте на Боби и Сашо да я почват поне техническата част па боята е ясна :wink: :wink:И най-вече успех бацета шото нешо и аз съм се запалил за една бабичка ма жената ша ма одере жив :lol: :lol: :lol:
Направо при Боби отива. Там вече той ще каже какво и как :? 8) :roll:
Бе не моа да зацепя само аз ли съм сбъркан {да не кажа друга дума} :lol: та се палим по 159 или Брера примерно :shock: :D :D :D :twisted:
Още не сме им научили майсторите и затова не налитаме на тях :wink: :D Ако си вземеш сега Брера - майсторите ще се учат на твоята :D :D :D Отказах те нали - ама вземи купи на жена си една 33-ка - уж за жената, че да си имаш две.
ААААААААА тя налита на БМВ :roll: не ще алфа :wink: :lol:
а за 33-ка нища не съм толкоз луд :screwy: кат вас четворката :P :lol: :lol:
мен фиатската алфа си ми е тамън :Tease: :spiteful:
за 257мм вентилиран диск
За предните ще стане най-вероятно, но за отзад няма при нас главини с апарати и дискове. Оригиналният заден мост на спринта е с дискове, но в апаратите няма механизъм за ръчна спирачка(там тя е на предните колела),така че се слага мост от старата 33-ка(както е при по-късните спринтове).Евентуално на старият мост(от 33-ка)може да се монтират новите главини, но те са дефицит. :? Рали се е объркал защото при нас има само от 4х4 с дискове,но той не ви върши работа.
това на по-късен етап. За момента ще се правят по-належащи неща за тая кола :wink: :wink:
не моем да разберем къф е проблема че немеоеш да сложиш задния мост с дисковете от 4х4 домързя ли те
не моем да разберем къф е проблема че немеоеш да сложиш задния мост с дисковете от 4х4 домързя ли те
Ти как мислиш ,че ще стане, като само на новия модел има заден мост 4х4 с дискове(само когато има АВS).При стария модел Щангите за закрепване са на различно място :wink: