Log in

View Full Version : Alfa Romeo Brera- автомобил на годината 2007 в Япония

Hit-ko
09-11-2006, 22:21
Моделът Brera на италинската марка Alfa Romeo беше определен за победител в конкурса Европейски автомобил на годината 2007 в Япония. Като основни причини за крайната си оценка, журито посочи стила, съотношението представяне/цена и дизайна на екстериора на колата.

Призът Европейски автомобил на годината 2007 в Япония беше присъден на Alfa Brera от журито на JAHFA (Japan Automotive Hall of Fame), създаден през 2000 година. Членове на журито са 21 човека от почти всички основни отрасли на японската икономика, в това число и известни личности от културния и политическия живот на страната.

Grozdan
10-11-2006, 14:04
Аз лично не се изненадах.Все пак бареата спря дъха и на японците! :lol:

BatVas
10-11-2006, 15:40
Ами аз не се учудвам - японците са естети и разбират от красота нали сте виждали градинките и икебаните им - обичат красивите детайли. Това да не са някакви немци. :D

Lucky
10-11-2006, 15:43
Ами аз не се учудвам - японците са естети и разбират от красота нали сте виждали градинките и икебаните им - обичат красивите детайли. Това да не са някакви немци. :D

Даааааааааа какви японки има само малееее :twisted: :lol: :hitbycupid: :Tease: :crazy: :hehe:

ПП мале днес ми върви на спам та знае ли се :wink: :D

VFTI
10-11-2006, 16:36
А някой знае ли дали вече се обяви победителя за европа? Автомобил на годината :roll: А дано и там сме сна върха :P

Mury
10-11-2006, 16:58
А някой знае ли дали вече се обяви победителя за европа? Автомобил на годината :roll: А дано и там сме сна върха :P

Едва ли като се има предвид какви са параметрите за избор,неслучайно миналата година спечели Рено Клио а не 159 или Пасата/които бяха на 2-3 място/ :wink: :wink: